Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

[MMA] UFC 130 Predictions by The Pest & G.S.P. [M.M.A.]

Καλησπέρα φίλοι! Μετά από προσευχές, ξεματιάσματα, βουντού και λοιπές βασκανίες το UFC 130 έχει διαμορφωθεί μετά τους απανωτούς τραυματισμούς και ελπίζουμε παρά την έλλειψη του title fight να μας αποζημιώσει!



Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

[Ποδόσφαιρο] Τι σκέφτεται ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την 4η αγωνιστική των play-off. (Απάντηση στον Kourtone) by G.S.P.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες. Το παρόν topic αποτελεί απάντηση στον φίλο συν-blog-ίτη του 4-SportsAction, Kourtone, στο σχόλιο που έκανε στο τελευταίο μου topic. Ζητώ συγγνώμη που γράφω νέο άρθρο, αλλά το σχόλιο-απάντηση που έγραφα, ήταν τελικά αρκετά μεγάλο για ένα απλό σχόλιο και ίσως θα κούραζε με την έλλειψη μιας σωστής μορφής κειμένου.
Άλλωστε όπως θα δείτε, το σχόλιο του φίλου Kourtone με έκανε να σκεφτώ κάποια άλλα πράγματα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην σύνταξη ενός νέου άρθρου.


Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

[Ποδόσφαιρο] Η 4η αγωνιστική των play-off. by G.S.P.

Καλημέρα φίλοι του blog μας... Σήμερα που λέτε είμαι άρρωστος και κάθομαι σπίτι. Έτσι που δεν έχω τι να κάνω και μιας και που και κανένας άλλος δεν έγραψε τίποτα για την 4η αγωνιστική των play-off, είπα να γράψω εγώ λιγάκι δυο λόγια. Η αγωνιστική περιελάμβανε τα match Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου και Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ..
(Σημείωση: Οι επικεφαλίδες είναι links)


Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

[Ποδόσφαιρο] Σε ευχαριστώ Α.Ε.Κ.! Σου χρωστάω πολλά!!! by G.S.P.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες (?). Σήμερα Κυριακή και είχαμε την τρίτη αγωνιστική των playoff. Ήδη από ότι παρατήρησα ο Kourtone έγραψε τη γνώμη του για το match ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Eγώ δεν το είδα, είδα μόνο του Βόλου. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για τα playoff αλλά σήμερα πάλι αυτά που είδα με "αναγκάζουν"... Επίσης, θα γράψω και δυο γνώμες γενικά για το θεσμό των playoffs και τέλος θα αναφερθώ για τις καλοκαιρινές κινήσεις του ΠΑΟ και λίγο για το μπάσκετ.

Πρώτα από όλα, πρέπει να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...
ΑΕΚ, σε ευχαριστώ...



Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ...


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας!!!
Όπως έχετε παρατηρήσει δεν έχω γράψει καθόλου για τα play-off και είχα σκοπό να γράψω μόλις αυτά τελειώσουν και να τα σχολιάσω γενικά, αλλά σήμερα μετά το ματς Α.Ε.Κ-Π.Α.Ο.Κ δεν κρατήθηκα και τους λόγους θα τους καταλάβετε παρακάτω...

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Χθες είχαμε 2/3 με την Γκλάντμπαχ να μας τα χαλάει, είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο το απρόβλεπτο Αμβούργο ισοφάρισε και στην συνέχεια η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω αν και είχε αρκετό χρόνο στην διάθεσή της.
Σήμερα μιας και τελειώνουν σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ασχοληθούμε μόνο με την Ισπανική λίγκα με δυο επιλογές ρίσκου με υψηλές αποδόσεις και με μια που κινείται σε λογικά πλαίσια:

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Συνεχίζουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο με το αγαπημένο μας στοίχημα λίγες αγωνιστικές πριν τελειώσουν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Σήμερα το κουπόνι του στοιχήματος είναι λίγο περίεργο γι’ αυτό θα ασχοληθούμε με τρεις επιφυλακτικές επιλογές:

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

[MMA] Πάρτε καμιά ξεματιάστρα ρε παιδιά! Ο Brock Lesnar έξω από το UFC 131 και η κατάσταση της Heavyweight divsion σήμερα. by G.S.P. [M.M.A.]



Brock Lesnar και Shane Carwin στο UFC 111.
Καλησπέρα φίλοι. Παρασκευή και 13 σήμερα (spooooky!!) και αυτό είναι το 20ο μου topic στο blog μας :)
Για λίγες μέρες όπως θα παρατηρήσατε κι εσείς, ο blogger είχε πέσει. Σήμερα βλέπω είναι όλα ΟΚ προς το παρόν και ελπίζω να παραμείνουν έτσι. Έχουμε άλλο ένα νέο πανομοιότυπο με αυτό του τελευταίου μου topic. Ο Brock Lesnar αποσύρθηκε από το UFC 131 λόγω της γνωστής ασθένειας που τον ταλαιπώρησε πριν από ένα χρόνο. Τη θέση του στο Main Event πλέον έχει πάρει ο Shane Carwin. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά το UFC χάνει δύο συνεχόμενα main-events στη σειρά λόγω τραυματισμών/ασθένειας. Κάποιος τους μάτιασε εκεί στο UFC. Δεν γίνεται αλλιώς. Μετά την αναβολή του Edgar Vs Maynard 3, τώρα έχουμε αυτό.



Τρίτη 10 Μαΐου 2011

[MMA] Οι Edgar και Maynard έξω από το UFC 130 και η κατάσταση της UFC Lightweight Division. by G.S.P. [M.M.A.]


From the Edgar Vs Maynard 2 weigh-ins
Καλησπέρα φίλοι του M.M.A.. Όλοι μας μετά το draw του Edgar Vs Maynard 2, είπαμε ότι η Lightweight Division του UFC έχει γίνει άνω κάτω. Για ποιο λόγο; Διότι αποτελεί την πιο γεμάτη κατηγορία και εκτός αυτού έχει και τους πιο πολλούς fighters που υπολογίζονται στο title picture. Έτσι, ενώ οι #1 contenders κάνανε ουρά πίσω από τον Gray Maynard, ήρθε η ισοπαλία στο UFC 125 και θα έπρεπε όλοι αυτοί να περιμένουν ακόμα πιο πολύ και να αρχίσουν να φθείρονται (δες Sotiropoulos, ο οποίος από #1 Contender έχει πέσει πλέον μετά την ήττα του). Τώρα, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα πιο πολύ, διότι και οι δύο fighters του Main Event του UFC 130 έχουν αποσυρθεί από το fight λόγω τραυματισμών.


Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα φίλοι του blog μας!!!
Μεγάλη αθλητική μέρα σήμερα καθώς νωρίς το απόγευμα έχουμε τον ΠΑΟ να διεκδικεί το 6ο αστέρι στην φανέλα του στον τελικό απέναντι στην Μακάμπι και αργότερα το απόγευμα έχουμε πρεμιέρα για τα play-off του ποδοσφαίρου που πιστεύω θα έχουμε πολλές εκπλήξεις.
Χθες δεν τα πήγαμε καλά αφού πιάσαμε 2/4 σήμερα όμως ευελπιστούμε να αλλάξουμε την κατάσταση με τέσσερις επιλογές που προκύπτουν από το στοιχηματικό κουπόνι.

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας.
Μετά από την σπουδαία νίκη που πέτυχε χθες η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ που του εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής απέναντι στην Μακάμπι, επιστρέφουμε σήμερα για να ασχοληθούμε με το ποδοσφαιρικό στοίχημα.
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με τέσσερις επιλογές:


Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ...!!!


Ανάμεσα στα πολλά σκάνδαλα που έγιναν φέτος (και όχι μόνο) στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήρθε άλλο ένα να συμπληρώσει την αστεία κατάσταση και την κακή πορεία που έχει πάρει το ποδόσφαιρο στην χώρα μας και αυτό δεν είναι άλλο από την σκανδαλώδη απόφαση που πάρθηκε μεσοβδόμαδα από την Ε.Π.Ο, να μην δώσει δηλαδή την άδεια συμμετοχής για το καινούργιο πρωτάθλημα στον ΗΡΑΚΛΗ.

[MMA] Ανακοινώθηκαν τα νέα Official Mixed Martial Arts Rankings από το Sherdog. by G.S.P. [M.M.A.]

Το www.sherdog.com είναι ένα site που αναφέρεται αποκλειστικά για τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες. Είναι ένα από τα πολλά sites (κατά την γνώμη μου το καλύτερο) που έχουν ταξινομήσει και ανακοινώνουν συχνά ποιοι πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι fighters στον κόσμο. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν ανακοίνωσε την νέα κατάταξη και είμαι εδώ για να σας την παρουσιάσω.




Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

[MMA] Μάιος - Ιούλιος: Τι έπεται στον κόσμο του M.M.A.... NON STOP ACTION!! by G.S.P. [M.M.A.]

Το UFC 129 είναι παρελθόν. Κάναμε τα predictions μας, είδαμε το show, κάναμε και το recap. Τώρα πάμε παρακάτω. Το επόμενο UFC, είναι το UFC 130 που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο home του UFC, το Las Vegas. Παρόλα αυτά, ως M.M.A. fan το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος!!! Γιατί; Γιατί στον κόσμο του M.M.A. δεν ζει μόνο το UFC (αν και κυριαρχεί), αλλά κι άλλα promotions. Από τις 21 Μαΐου ως και τις 2 Ιουλίου θα έχουμε ασταμάτητα κάθε εβδομάδα τουλάχιστον ένα M.M.A. event!!!! Αναλυτικότερα οι κάρτες αναφέρονται παρακάτω.


Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

[MMA] UFC 129 Recap & Το ποσοστό των προβλέψεών μας ως τώρα. by G.S.P. [M.M.A.]

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του M.M.A.. Το UFC 129 πέρασε, ήταν υπέροχο, άφησε κάποια ερωτήματα ανοιχτά, αλλά και απάντησε και σε πολλά άλλα. Σήμερα, θα μιλήσουμε για το τι έγινε στο UFC 129. Η ομάδα των προβλέψεών μας τα πήγε πολύ καλά ως τώρα στα events που έχουμε ασχοληθεί.
Στο τέλος, θα κάνουμε και μια ανασκόπηση στην επιτυχία των predictions που έχει κάνει ως τώρα η 4-SportsAction Team στα events με τα οποία έχει ασχοληθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Περιέχονται spoilers για το UFC 129. Σε περίπτωση που δε θέλετε να μάθετε κανένα αποτελέσμα, μη διαβάσετε τα παρακάτω.
Πάμε λοιπόν...


Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2011


Φινάλε και για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να τελειώνει πριν λίγη ώρα, επισκιάζοντας βέβαια μια από τις πιο «σοβαρές» διοργανώσεις τα επεισόδια και οι τραμπουκισμοί των γνωστών-αγνώστων οπαδών της ΑΕΚ.