Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

[MMA] Strikeforce 35: Fedor Vs Henderson Predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Χαίρετε φίλοι και φίλες..!!! Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής από major MMA events, ερχόμαστε πάλι για το μεγάλο event του καλοκαιριού για το Strikeforce, όπου έχουμε ένα fight μεταξύ 2 μεγάλων θρύλων του αθλήματος, 2 πολύ καλά Wrestler Vs Striker fights και ένα τίτλο στη γραμμή.


Γενικά το συγκεκριμένο card έχει πάρα πολύ αμφίρροπα fights, για να είμαι ειλικρινής, όλα είναι αρκετά αμφίρροπα, ειδικά το fight για τον γυναικείο τίτλο... Περιμένω δηλαδή πολλά picks μου να μην βγαίνουν, αλλά εντάξει, τι να κάνουμε :)



Είμαστε πάλι εδώ οπότε για τα predictions του πολυαναμενόμενου αυτού event.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπάρχει πάντα και το αντίστοιχο poll δεξιά.


Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

[MMA] Νέος MMA μαραθώνιος έρχεται, νέοι τραυματισμοί, νέες ανακοινώσεις fights. by G.S.P. [M.M.A.]

Σήμερα το θέμα μας είναι ο νέος μαραθώνιος που έρχεται όσον αφορά τα M.M.A. events, διάφορα fights announcements, καθώς και οι κάρτες των fight cards.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Επειδή οι κάρτες είναι ελλειπείς, θα ανανεώνεται το topic συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 22/07/2011, 10:18.


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

[MMA] UFC 133: Έξω ο Davis, Evans Vs Ortiz 2. by G.S.P. [M.M.A.]

O Phil Davis τραυματίστηκε στην προπόνηση και μετά και την άρνηση του Ortiz για το Evans Vs Ortiz 2, όλα έδειχναν ότι θα έχουμε το Evans Vs Machida 2. Μετά τα πράγματα άλλαξαν ξανά, και ύστερα από πολλές ώρες χωρίς έχουμε ιδέα ποιος θα είναι ο fighter που θα αντιμετωπίσει ο Rashad Evans, ο Dana White ανακοίνωσε ότι τελικά θα έχουμε το Evans Vs Ortiz 2.







Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

[MMA] Εικόνες με κάποια από τα χειρότερα cuts που έχουμε δει. by G.S.P. [M.M.A.]

Ο Ιούλιος, αν εξαιρέσεις την αρχή (UFC 132) και το τέλος του (Strikeforce 35), είναι ένας μήνας που δεν έχει και πολλά M.M.A. events, σε αντίθεση με τον Ιούνιο και τον Αύγουστο. Έτσι λοιπόν, προκειμένου να διατηρήσουμε μια επαφή με το άθλημα και να έχουμε και για κάτι να λέμε, θα αρχίσω ένα σερί με viral topics ώσπου να έρθει η ώρα για τα predictions του Strikeforce 35.
Σήμερα θα σας δείξω κάποιες εικόνες οι οποίες δεν είναι για λιγόψυχους... ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, αν δεν αντέχετε τέτοιες εικόνες, ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τα παρακάτω.



Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

[MMA] Ανακοινώθηκαν τα νέα Official Mixed Martial Arts Rankings (Ιούλιος 2011) από το Sherdog. by G.S.P. [M.M.A.]

Το www.sherdog.com είναι ένα site που αναφέρεται αποκλειστικά για τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες. Είναι ένα από τα πολλά sites (κατά την γνώμη μου το καλύτερο) που έχουν ταξινομήσει και ανακοινώνουν συχνά ποιοι πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι fighters στον κόσμο.
Το UFC 132 έκλεισε έναν μαραθώνιο πολλών M.M.A. εβδομάδων και για κανά μήνα υπάρχει μια μικρή αποχή από το mainstream μέρος του αθλήματος, ώσπου να αρχίσει και πάλι ένας νέος μαραθώνιος. Το sherdog μετά το πέρας ενός φανταστικού UFC 132, ανακοίνωσε τα καινούργια rankings.




Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

[MMA] UFC 132 Predictions by "The Pest" & G.S.P. [M.M.A.]


Ήρθε ναι η ώρα επιτέλους για το πολυαναμενόμενο UFC 132!!! Το συγκεκριμένο fight το περίμενα πως και πως (G.S.P. talking) όλον αυτόν τον καιρό και εκτός από εμένα το έχετε ψηφίσει και εσείς οι αναγνώστες μας ως τώρα ότι θα είναι το καλύτερο fight card του Ιουνίου και σίγουρα κατά την γνώμη μου θέτει υποψηφιότητα και για ένα από τα καλύτερα του 2011!
Αργήσαμε λίγο να βγάλουμε τα predictions μας αυτήν εβδομάδα (τώρα που γράφω το συγκεκριμένο topic είναι 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής), αλλά τι να κάνουμε; Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και ανάλογο όπως πάντα poll όπου μπορείτε να ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter του main card. Προσωπικά, ένας από τους λόγους που ανυπομονώ για το συγκεκριμένο card είναι ότι συμμετέχουν και 2 από τους πιο αγαπημένους μου fighters (Sotiropoulos και Bowles) αλλά δυστυχώς δεν είναι στο main card ώστε να τους ψηφίσω. :Ρ