Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ συνεπώς και το στοίχημα γι’ αυτό και εμείς σήμερα μελετώντας το κουπόνι θα ασχοληθούμε με τρεις αγώνες για το Λιγκ Καπ της Γαλλίας.






[MMA] Ένα μεγάλο ευχαριστώ και 11 MMA ερωτήσεις προσωπικά για σας. Έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα! by G.S.P. [M.M.A.]

Με την συμπλήρωση 6 μηνών λειτουργίας του blog όπως επίσης και έχοντας κάνει ήδη 40 MMA topics (αυτό είναι το 41ο!), νομίζω είναι ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους αναγνώστες (ονομαστικά) που διαβάζουν τα topics για το ΜΜΑ που αναρτώνται στο 4-SportsAction και επίσης σας δίνω και 11 ερωτήσεις να απαντήσετε ώστε να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα πάνω στα θέματα του ΜΜΑ...
Ευχαριστούμε ονομάστικά τους...(συνεχίζεται στο topic)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι συζητήσεις για:
- Το UFC 134 συνεχίζονται εδώ  
- Τους επόμενους αντιπάλους του Silva εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Βγήκε δεξιά σε μορφή δημοσκόπησης το πρόγραμμα από τα MMA events του Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

[MMA] Anderson Silva. Who is next? by G.S.P. [M.M.A.]

Το UFC 134 τελείωσε, πήρα τα φάρμακά μου να ηρεμήσω από το Griffin Vs Rua fight, και έχουμε πάλι το γνώριμο σενάριο. Άλλος ένας contender πίσω στην ουρά εξαιτείας του κατά πολλούς καλύτερο fighter σήμερα αλλά και όλων των εποχών, Anderson Silva.
Το θέμα τώρα είναι "What's next for Anderson?" όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Για αυτό θα μιλήσω στο σημερινό θέμα, μιας και δεν έχω τίποτα σήμερα άλλο να κάνω, επειδή είμαι άρρωστος :Ρ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει δεξιά και αντίστοιχο poll.

ΠΡΟΣΟΧΗ (ΞΑΝΑ)! Οι συζητήσεις για το UFC 134 συνεχίζονται στο αντίστοιχο άρθρο. Πάτα εδώ για να μεταβείς εκεί.




Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Συνεχίζουμε και σήμερα με την στοιχηματική μας ενότητα, μετά τους χθεσινούς αγώνες που τα πήγαμε αρκετά καλά, στην τετράδα που δώσαμε πιάσαμε το απόλυτο ενώ στην τριάδα δεν τα πήγαμε καθόλου καλά πιάνοντας το ένα από τα τρία σημεία.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με λιγότερα παιχνίδια μιας και δεν έχει πολλά το κουπόνι και ελπίζουμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Επιστρέφουμε πάλι στην ενότητα στοίχημα μετά από ένα χρόνο μιας και όλα τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν (μόνο η Seria A δεν ξεκίνησε λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών), με στόχο να αυξήσουμε τις επιτυχημένες στήλες και τα κέρδη.
Για όσους μας διαβάζουν για πρώτη φορά  το μοτίβο παραμένει το ίδιο με πέρσι, μελετάμε το κουπόνι αναλύουμε τους αγώνες που πιστεύουμε και η επιλογή είναι δική σας.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

[MMA] UFC 134 Rio Predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Μετά από μια εβδομάδα και βάλε απουσίας από άρθρα για MMA, ήρθε η ώρα να πάμε RIO για ένα πολύ αναμενόμενο event που φέρνει ξανά το UFC στην Βραζιλία, τη χώρα που γέννησε το UFC ουσιαστικά, μετά από 13 χρόνια.
Στη γραμμή έχουμε έναν τίτλο, αυτόν της UFC Middleweight division, καθώς και την επιστροφή του πιο αγαπημένου μου fighter, του Forrest Griffin. Άλλωστε όπως είπε και ο Rashad Evans: “Man, if you don’t like Forrest, you don’t like people…!”. Για μένα τα περισσότερα fights έχουν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη τη μοίρα τους αν εξαιρέσεις δύο από τα πέντε fights του main card, τα οποία είναι άκρως αμφιρροπα…!! Γενικά όπως θα παρατηρήσετε υπάρχει πάρα πολλοί Βραζιλιάνοι αθλητές στο event, πράγμα τελείως λογικό…

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και ανάλογο όπως πάντα poll όπου μπορείτε να ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter του main card.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Επειδή κουράστηκα να ασχολούμαι και να γράφω για όλα αυτά τα ενδιαφέροντα και ζουμερά θέματα που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και επειδή όλοι μας λίγο πολύ λέμε τα ίδια και επαναλαμβανόμαστε συνεχώς, σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που λίγοι θα το πήρατε χαμπάρι...
Ορίστε λοιπόν το νέο και ανανεωμένο σήμα του ελληνικού πρωταθλήματος...

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

[ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ] Όταν ήμουν μικρός έπαιζα στον Αίολο και υποστήριζα Π.Α.Ο.. Μήπως να κάνω το ανάποδο πλέον; by G.S.P.

Σκόπευα να πω κάτι για το χθεσινό match, αλλά μετά είδα το topic του Kourtone και λέω "μια χαρά τα είπε το λαμπρό αυτό παιδί" και λέω δε θα γράψω τίποτα. Έπειτα, το λαμπρό αυτό παιδί μου λέει να γράψω! Και τι να κάνουμε, έναν ΠΑΟΚτσή έχουμε στη συντακτική ομάδα. Μην του πούμε όχι :Ρ









ΒΡΑΔΙΑ EUROPA ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ


Καλημέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Σήμερα λοιπόν είχαμε την πρώτη σειρά αγώνων του τελευταίου γύρου των προκριματικών για το Europa League και δόξα το Θεό τα ματάκια μας είδαν πολλά...

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

[MMA] MMA fighters: Πως ήταν όταν ήταν μικροί... [Παιχνίδι] by G.S.P. [M.M.A.]

O Fedor στην αγκαλιά του πατέρα του.
Μετά από πολλά συνεχόμενα πολύ καλά MMA event, τώρα υπάρχει ένα μικρό διάστημα αποχής..! Έτσι για να μην υπερφορτωθούμε! Ως τις 27 Αυγούστου λοιπόν, όταν το UFC πάει στο Rio, δεν υπάρχει κάτι άξιο δημιουργίας άρθου/predictions, οπότε αρχίζουμε πάλι τα random stuff!!

Σήμερα σας έχω ένα άρθρο-παιχνίδι-πρόκληση! Όλοι έχουμε δει παρόμοια θέματα, το πως ήταν οι διάσημοι στα νιάτα τους και τα λοιπά... Οι δικοί μας οι celebrities είναι οι fighters και οι άνθρωποι γύρω τους...

Έτσι λοιπόν, θα παραθέσω αρκετές φωτογραφίες (κάποιες είναι δύσκολες, κάποιες είναι εύκολες) για το πως ήταν στα νιάτα τους οι celebrities μας και προσπαθήστε να τους βρείτε...!

Το έπαθλο του νικητή θα είναι να σας πω, εγώ ο G.S.P., ότι "I'm impressed with your performance..!".

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 UPDATE: ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

[MMA] UFC Live On Versus 5 Predictions. by "The Pest" & G.S.P. [M.M.A.]

Όλο και πιο κοντά ερχόμαστε στο Rio!! Είναι ένα event που περιμένω προσωπικά πως και πως μιας και ο πιο αγαπημένος μου fighter, Forrest Griffin, έχει σκοπό να κερδίσει για δεύτερη φορά ένα θρύλο του ΜΜΑ. 

Πριν τη Βραζιλία όμως έχουμε να κάνουμε μια στάση στο Milwaukee για το UFC Live On Versus 5, το οποίο προβλέπεται άκρως εντυπωσιακό. Όπως σας είπα και στα προηγούμενα predictions, ο φίλος Pest λείπει σε διακοπές και μου έστειλε απλά τα picks του μέσω SMS.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και ανάλογο όπως πάντα poll όπου μπορείτε να ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter του main card.








Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

[MMA] Το τέλος μιας ξεχωριστής καριέρας ενός ηρωϊκού αθλητή. by G.S.P. [M.M.A.]

Κατ'αρχάς, να πω ένα ευχαριστώ στο φίλο του blog μας, John "Kimura" Pastas που με ένα comment του με ενημέρωσε για την είδηση και μου έδωσε και την αφορμή να κάνω αυτό το topic.
Χθες, ο UFC fighter Matt "The Hammer" Hamill κρέμασε τα γάντια του. Τώρα θα μου πείτε "εντάξει ρε φίλε, σιγά τον εντυπωσιακό τον fighter που του αφιερώνεις και ολόκληρο topic". Ναι συμφωνώ, ο Hamill δεν ήταν κανένας τρομερός fighter, ούτε ο άνθρωπος που θα πουλούσε το μεγάλο PPV. Αλλά ήταν μια μοναδική περίπτωση ανθρώπου. O Matt είναι εκ γενετής κουφός. Παρόλα αυτά, κατάφερε να γίνει ο NCAA Division III Champion και έπειτα να ακολουθήσει μια αξιοπρεπέστατη καριέρα στο MMA έχοντας ένα ρεκόρ 10-4.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!! Επιστρέφουμε σιγά σιγά στην αγωνιστική δράση μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να σπαταλάμε χρόνο και κόπο γιατί δεν πρόκειται να συμβεί απολύτως τίποτα.
Το πρώτο μου άρθρο λοιπόν για φέτος θα έχει να κάνει με τα του ΠΑΟΚ και το πως βλέπω εγώ την νέα σεζόν για τον Δικέφαλο.

[MMA] UFC 133 Predictions by "The Pest" & G.S.P. + Κάποια νέα. [M.M.A.]

Πιθανώς είναι ένα από τα events τα οποία έτσι όπως τα βλέπαμε στην αρχή όταν πρωτοανακοινώθηκε από το UFC.com, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τελικά θα γίνει. Όταν είδα τα πρώτα fights του UFC 133, καταενθουσιάστηκα, πίστευα ότι θα είναι καλύτερο σαν card και από το UFC 132. Είχες Jones, Evans, Aldo, Michael MacDonald, Franklin, Little Nog, Matyushenko, ενώ μετά στην πορεία προστέθηκαν για να αποσυρθούν και οι Davis και Machida.
Όπως και να έχει, το event έχει όπως έχει και ελπίζουμε να είναι καλό, αν και προσωπικά, το βλέπω να είναι πλέον ένα τα events τα οποία δε λέω ότι θα είναι κακά, απλά θα τα ξεχάσουμε σύντομα.
Και κάτι τελευταίο πριν αρχίσουμε, ο φίλος Pest, σήμερα, αλλά και στο επόμενο event, λόγω του ότι βρίσκεται σε διακοπές, δε θα δώσει αναλυτικά τα predictions του, αλλά απλά τα ονόματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπάρχει και το αντίστοιχο poll όπως πάντα και στα δεξιά. Ρίξτε καμιά ψήφο :)


Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

[MMA] George Saint-Pierre Vs Anderson Silva στα χαρτιά. by G.S.P. [M.M.A.]

Έχοντας όλοι μας ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο super fight τον τελευταίο χρόνο και περιμένοντας τα επικείμενα fights τους στα UFC 134 και 137, λέω να προσπαθήσω να κάνω σήμερα ένα fantasy match-up, συγκρίνοντας τους δύο καλύτερους fighters στον κόσμο σήμερα.

Ρίχνοντας μια ματιά στο nickname μου, θα δείτε ότι ο GSP είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου fighters (ο 2ος κατά σειρά μετά τον Griffin), αλλά έβαλα τα δυνατά μου ώστε να είμαι τελείως αντικειμενικός, ώστε να έχει και κάποια αξία το άρθρο μου.