Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

[MMA] UFC On FX 2: Alves Vs Kampmann predictions by G.S.P. [M.M.A.]


Δεν φαντάζεστε πόσο ενθουσιασμένος είμαι για αυτό το card!! Είμαι τεράστιος fan των ελαφρύτερων κατηγοριών και περιμένω αυτήν την Παρασκευή εδώ και καιρό. Γιατί; Επειδή έχουμε την ένταξη της Flyweight κατηγορίας στο UFC!!













ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)





Middleweight Bout: Court McGee Vs Constantinos Philippou
Αρχίζοντας από τον Αμερικανό, ο Court McGee είναι ένας TUF winner, όχι ιδιαίτερα καλός σε κάτι, αλλά αρκετά καλός σε όλα. Είναι αυτό που λέμε grinder, έχει καλό cardio, καλό wrestling και πολύ καλό σαγόνι, κάτι που πιστεύω θα δοκιμαστεί αρκετά σε αυτό το fight. Ο Κύπριος Philippou είναι καλός striker, πολύ καλό boxing και με ένα συνεχώς εξελισσόμενο ground game, πράγμα που οφείλεται στη Serra-Longo team. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα stand up war με αρκετό clinching.

G.S.P. picks: Court McGee via DEC
G.S.P. supports: -



Flyweight Bout: Demetrious Johnson Vs Ian McCall
Ο Johnson είναι ίσως ο ταχύτερος MMA fighter που υπάρχει. Είναι καλός παλαιστής, με πολύ καλά takedowns και transitions, ενώ είναι αρκετά καλός και στο όρθιο. Ο Ian McCall τώρα, θεωρείται από πολλούς ο Νο.1 Flyweight στον κόσμο και όχι αδίκως. Είναι πολύ καλός fighter, με πολύ καλό boxing, αξιοπρεπές wrestling και καλό ground game. Πιστεύω ότι θα έχει το advantage στο striking, αλλά όχι στο έδαφος. Πιστεύω ότι ο McCall θα προσπαθήσει να κρατήσει το fight στο όρθιο, όπου θα έχει πολύ περισσότερες ευκαιρίες για τη νίκη, ενώ ο Mighty Mouse θα θελήσει να χρησιμοποιήσει το ανώτερο wrestling και την ταχύτητα του για να πάρει μια απόφαση όπως στο fight του με τον Torres, πράγμα το οποίο πιστεύω και πως θα καταφέρει και θα προκριθεί στον τελικό του τουρνουά.

G.S.P. picks: Demetrious Johnson via DEC
G.S.P. supports: -




Flyweight Bout: Joseph Benavidez Vs Yasuhiro Urushitani
Το μεγαλύτερο φαβορί του τουρνουά αντιμετωπίζει το μεγάλο outsider. Αρχίζοντας με τον Ιάπωνα, είναι ο τελευταίος Shooto Bantamweight Champion έχοντας ένα σερί 5 νικών. Βασίζεται κυρίως στο καλό του judo και boxing για να κερδίζει DEC, πράγμα που κάνει το match up του με τον Benavidez ακόμα πιο δύσκολο. Ο Benavidez ήταν εδώ και πολύ καιρό, ο Frankie Edgar της Bantamweight κατηγορίας και η κίνηση προς τα κάτω, μοιάζει ιδανική. Έχοντας αγωνιστεί για τον τίτλο απέναντι στον Cruz (στο οποίοι οφείλει τις 2 ήττες του), είναι ένας κλασικός Alpha Male fighter. Πολύ καλό base, wrestling και grappling με πάντα εξελισσόμενο striking. Από ότι έχω δει, οι στοιχηματικές εταιρείες τον έχουν 7 προς 1 φαβορί και ίσως όχι άδικα. Πιστεύω ότι ο Benavidez είναι καλύτερος σε όλα σχεδόν του Ιάπωνα και βλέπω να τελειώνει τον αγώνα του με όποιο τρόπο θέλει.

G.S.P. picks: Joseph Benavidez via SUB
G.S.P. supports: -



Welterweight Bout: Quinton Jackson Vs Ryan Bader
Στο fight of night κατά τη γνώμη μου, έχουμε δύο πολύ καλούς strikers, οι οποίοι έχουν και οι δύο πολύ καλό clinch και takedown defense. Ο πρώην Νο.1 contender για τον τίτλο Thiago Alves, έχει εξαιρετικό muay thai, KO power και πολύ επιθετικός. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος striker εκ των δύο, έχοντας ως ένα και μεγάλο πρόβλημα το wrestling του. O Δανός Kampmann, είναι αρκετά καλός striker και σίγουρα υπερτερεί στο ground game. Το θέμα όμως είναι ότι ο Δανός συνήθως έχει πάρα πολύ κακό game plan, αφού συνηθίζει στο brawling όπου και συνήθως βγαίνει ηττημένος. Στο συγκεκριμένο αγώνα πρέπει οπωσδήποτε να πάει το fight στο έδαφος. Θα το κάνει όμως; Ή έστω, θα το προσπαθήσει; Δεν ξέρω και για αυτό δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ ποτέ στα picks μου.

G.S.P. picks: Thiago Alves via DEC
G.S.P. supports: Martin Kampmann








Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Light Heavyweight Bout: James Te Huna Vs Aaron Rosa
G.S.P. picks: James Te Huna via TKO
G.S.P. supports: -

Featherweight Bout: Cole Miller Vs Steven Siler
G.S.P. picks: Cole Miller via SUB
G.S.P. supports: Cole Miller

Middleweight Bout: Kyle Noke Vs Andrew Craig
G.S.P. picks: Kyle Noke via SUB
G.S.P. supports: -

Featherweight Bout: Mackens Semerzier Vs Daniel Pineda
G.S.P. picks: Mackens Semerzier via DEC
G.S.P. supports: -




BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Thiago Alves Vs Martin Kampmann

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: James Te Huna

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Cole Miller





Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!" !!!!


--> G.S.P. <--

______________________________________

1 σχόλιο:

  1. If you would like an alternative to casually approaching girls and trying to find out the right thing to do...

    If you'd rather have women hit on YOU, instead of spending your nights prowling around in filthy pubs and nightclubs...

    Then I urge you to watch this short video to learn a weird little secret that has the potential to get you your very own harem of attractive women:

    FACEBOOK SEDUCTION SYSTEM!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή