Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

[MMA] UFC 145: Jones Vs Evans predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Μετά από πολύ καιρό έχουμε ένα PPV και έναν τίτλο στην γραμμή. Πολύ drama πίσω από τον αγώνα, τον έχει κάνει έναν από τους πιο αναμενόμενους αγώνες του 2012.


Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ FEED ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!
@4SportsAction








ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)





Bantamweight Bout: Dennis Siver Vs Diego Nunes
Το συγκεκριμένο fight είναι το δεύτερο πιο ενδιαφέρον fight μετά το main event κατά τη γνώμη μου αυτό που θα έπρεπε να είναι και το co main event, καθώς μιλάμε για ένα No 2 ή No 3 contender της κατηγορίας. Αρχίζοντας από τον Torres είναι ένας θρύλος των μικρότερων κατηγοριών και ένας από τους λόγους που το πολυαγαπημένο μου WEC έγινε επιτυχία. Έχει μαύρη ζώνη στο BJJ με ένα από τα καλύτερα guard στον κόσμο (φοβερές λαβές και αγκώνες), έχει πάντα σχεδόν το πλεονέκτημα στο range και στο ύψος, έχει αξιοπρεπές wrestling και striking και γενικά αποτελεί ένας πολύ καλό all rounded fighter.Οι ήττες του από τους Bowles και Benavidez τον έχουν κάνει να αγωνίζεται λίγο πιο συντηρητικά πλέον και να έχει ως κύριο σκοπό τη νίκη και έρχεται από ένα πολύ καλό 3-1 σερί, το οποίο κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι 4-0. Από την άλλη, έχουμε τον νεαρότερο (νομίζω δηλαδή) αθλητή του UFC και έναν από τους πιο υποσχόμενους αθλητές της κατηγορίας. Ο Michael McDonald είναι πολύ καλός wrestler με εξαιρετικά takedowns και ταυτόχρονα είναι και εξίσου καλός striker με KO power στα χέρια του. Αν και οι πορείες τους τώρα τελευταία δεν είναι παράλληλες, πιστεύω ότι η εμπειρία του Torres θα παίξει ρόλο στον αγώνα και ότι θα πάρει τη νίκη σε έναν πάρα πολύ κοντινό αγώνα.

G.S.P. picks: Miguel Torres via DEC
G.S.P. supports: Michael McDonald



Heavyweight Bout: Brendan Schaub Vs Ben Rothwell
Σε ένα αγώνα που δεν πρόκειται να αποτελέσει σεμινάριο τεχνικής, έχουμε δύο Heavyweights με KO power και που έχουν δείξει ότι μπορούν να βγουν και ΚΟ. Ο TUF 10 finalist Schaub, ερχόμενος από μια ΚΟ ήττα από τον γερασμένο πλέον Nogueira, δεν έχει το καλύτερο σαγόνι, αλλά είναι πολύ εργατικός με διαρκώς εξελιγμένο wrestling. Ο Rothwell έρχεται από ίσως (δεν θυμάμαι χειρότερη) την χειρότερη εμφάνισή του στο ring, αλλά έχει όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά υπέρ του. Έχει μεγαλύτερο reach, ύψος, καθώς και εμπειρία. Παρόλα αυτά το απογοητευτικό του cardio δε μου επιτρέπει να πάω μαζί του σε αυτό το fight.

G.S.P. picks: Brendan Schaub via DEC
G.S.P. supports: -






Light Heavyweight Championship Bout: Jon Jones (c) Vs Rashad Evans
Στο main event της βραδιάς έχουμε ένα drama story μεταξύ δύο πρώην φίλων και συμπαικτών. Όλοι την ξέρουμε λίγο πολύ την ιστορία, ο Evans ήταν ο No1 Light Heavyweight στο Jackson’s MMA Academy και ήταν αυτός που προοριζόταν να είναι το επίκεντρο του camp για τον τίτλο. Μέχρις ότου… έφτασε ο Jones και πήγε για τον τίτλο. Όπως και να έχει, πάμε στο fight μας… Αρχίζοντας από τον Evans, είναι ένας αήττητος σε non title fights αθλητής, έχει εξαιρετικό wrestling, μεγάλη ταχύτητα και KO power. Αποτελεί τον καλύτερο TUF Champion ως σήμερα και είναι πρώην UFC πρωταθλητής. Κατά τη γνώμη μου αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή που έχει συναντήσει ο Jones. O Jones είναι ίσως ο αθλητής που έχω κάνει τα περισσότερα predictions από την αρχή του blog και κάθε φορά λέω τα ίδια και ίδια. Είναι απίστευτο ταλέντο, εξαιρετικός ελληνορωμαϊκός παλαιστής, με πολύ δημιουργικό striking και εκτός όλων αυτών, έχει στην γωνία του τον Greg Jackson, πράγμα που σημαίνει ότι πάντα έχει το σωστό game plan. Είναι το κλασικό παράδειγμα τέλειας εκμετάλλευσης του range και ύψους (το χειρότερο είναι ο Struve) και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσεις είναι αυτό που έκανε ο Machida στον πρώτο γύρο του μεταξύ τους αγώνα, να εισέρχεσαι στο reach range, να χτυπάς και να φεύγεις και πιστεύω ότι ο Evans μπορεί να το κάνει αυτό. Παρόλα αυτά, ο Evans έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι ένας αθλητής που μπορείς να νικήσεις. Ο Machida τον έβγαλε ΚΟ, ο Griffin τον κέρδιζε μέχρις ότου να τον προδώσει το σαγόνι του για ακόμα μια φορά και επίσης ο Ortiz κατάφερε να του πάρει το draw. Όπως και να έχει, πιστεύω ότι ο Jones είναι αυτό που λένε και οι Αμερικάνοι too much για τον Evans, όπως και για οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο αυτήν την στιγμή και πως ότι δύσκολα ή εύκολα θα κερδίσει τον αγώνα και ελπίζω ότι μετά από αυτό το fight ίσως ο Evans να σκεφτεί και το ενδεχόμενο να κατεβεί κατηγορία, όπου πιστεύω ότι θα είναι μια ασταμάτητη δύναμη. Τέλος, σε περίπτωση που ο Jones κερδίσει αύριο (και μάλιστα με εμφατικό τρόπο) θα μπει στο νούμερο 1 της λίστας μου με τους Pound For Pound fighters.

G.S.P. picks: Jon Jones via SUB
G.S.P. supports: Jon Jones





Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Featherweight Bout: Marcus Brimage Vs Maximo Blanco
G.S.P. picks: Maximo Blanco via TKO
G.S.P. supports: -

Lightweight Bout: John Makdessi Vs Anthony Njokuani
G.S.P. picks: Anthony Njokuani via DEC
G.S.P. supports: Anthony Njokuani

Welterweight Bout: Matt Brown Vs Stephen Thompson
G.S.P. picks: Stephen Thompson via DEC
G.S.P. supports: Matt Brown

Heavyweight Bout: Travis Browne Vs Chad Griggs
G.S.P. picks: Travis Browne via DEC
G.S.P. supports: Chad Griggs

Lightweight Bout: Mark Bocek Vs John Alessio
G.S.P. picks: Mark Bocek via DEC
G.S.P. supports: John Alessio

Featherweight Bout: Mark Hominick Vs Eddie Yagin
G.S.P. picks: Mark Hominick via TKO
G.S.P. supports: -

Welterweight Bout: Rory MacDonald Vs Che Mills
G.S.P. picks: Rory MacDonald via TKO
G.S.P. supports: Rory MacDonal 

Lightweight Bout: Mac Danzig Vs Efrain Escudero
G.S.P. picks: Mac Danzig via DEC
G.S.P. supports: -
 



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: John Makdessi Vs Anthony Njokuani

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Maximo Blanco

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Jon Jones





Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!" !!!!


--> G.S.P. <--

______________________________________

1 σχόλιο: