Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

[MMA] UFC On FOX 3: Diaz Vs Miller predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Καλημέρα φίλοι του M.M.A.!! Ερχόμαστε μετά από ένα πάρα πολύ καλό UFC 145 και πάμε στο εξίσου σημαντικό τρίτο event του UFC στο FOX. Αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το πρώτο UFC On FOX (πράγμα παράλογο) ή από το δεύτερο UFC On FOX (πράγμα λογικό), σίγουρα όλοι πιστεύω θα μείνουμε ικανοποιημένοι από το UFC On FOX 3: Diaz Vs. Miller!!!


Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ FEED ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!
@4SportsAction








ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)





Heavyweight Bout: Pat Barry Vs Lavar Johnson
Στο opener της κυρίως βραδιάς έχουμε δύο heavy hitters που έρχονται από δύο εντυπωσιακές νίκες και που υπόσχονται έναν άκρως εντυπωσιακό slugfest, για αυτό άλλωστε το λόγο, αν και δεν είναι ιδιαίτερη σημασίας fight, βρίσκεται στην άκρως προνομιακή θέση, στο FOX TV. Αρχίζοντας από τον Barry, έχουμε έναν εξαιρετικό kick boxer με θανάσιμα leg kicks και δύναμη στα χέρια. Το μεγαλύτερό του ελάττωμα είναι το έδαφος, αν και δε νομίζω ότι θα πάει καθόλου ο αγώνας εκεί. Η στρατηγική που πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσει ο Barry είναι να χρησιμοποιήσει τις κλωτσιές στα πόδια του Johnson ώστε να του κόψει τη βάση του, να τον κρατάει σε απόσταση και να τον κουράσει όσον το δυνατόν περισσότερο καθώς προχωράει το παιχνίδι. Ο Johnson τώρα είναι ένας τεράστιος heavyweight σχετικά με τον Barry, πράγμα που πρέπει και να εκμεταλλευτεί στριμώχνοντάς τον στο κλουβί και αξιοποιώντας το dirty boxing του. Έχει πάρα πολύ δυνατά χέρια (ο μόνος που έχει τελειώσει τον Beltran) και μεγαλύτερο reach από τον αντίπαλό του, υστερώντας όμως στην αντοχή. Συνήθως ποτέ δεν πετυχαίνω σωστά πρόβλεψη σε αγώνα στον οποίο συμμετέχει ο Barry, αλλά τι να κάνουμε; Πιστεύω ότι ο Johnson θα χρησιμοποιήσει τον όγκο του και τεράστια δύναμή του και λαμβάνοντας υπ’όψην το γεγονός ότι ο Barry έχει δείξει ότι μπορεί να τεθεί ΚΟ εύκολα, θα πάω με τον Johnson με TKO στον πρώτο ή δεύτερο γύρο.

G.S.P. picks: Lavar Johnson via TKO
G.S.P. supports: -



Middleweight Bout: Rousimar Palhares Vs Alan Belcher
Έχουμε το κλασικό Grappler Vs. Striker match up και πιστεύω ότι ο λόγος που κανονίστηκε είναι ότι το UFC θέλει να δείξει πόσο μεγάλης σημασίας και πόσο εντυπωσιακό είναι το grappling – BJJ στο MMA. Είναι άσχημο να το λέω αυτό αλλά πιστεύω ότι λίγο πολύ, αργά ή γρήγορα ο αγώνας θα πάει στο έδαφος και κάτι ενδιαφέρον θα γίνει εκεί. Αρχίζοντας από τον Belcher, ο Αμερικάνος είναι ένας εξαιρετικός striker με καλό wrestling και σίγουρα ο σκοπός του (όπως όλων των αντιπάλων του Palhares άλλωστε) είναι να κρατήσει πάση θυσία τον αγώνα στο όρθιο. Ο Βραζιλιάνος Palhares τώρα είναι άκρως επικίνδυνος και από τους πιο φοβιστικούς αθλητές στο MMA. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, αλλά πάντα κάτι περίεργο συμβαίνει στους αγώνες του. Είναι εξαιρετικός στο BJJ και σίγουρα αυτό θα είναι το πλάνο του. Θα προσπαθήσει να φέρει τον αγώνα στο έδαφος με οποιονδήποτε τρόπο. Συνήθως προσπαθήσει να ελαττώσει την απόσταση από τον αντίπαλό του, να αρπάξει ένα πόδι, να ξαπλώσει μόνος του πίσω και να πάει για το leg lock. Αργά ή γρήγορα στον αγώνα, πιστεύω ότι ο αγώνας θα πάει στο έδαφος και θα έχουμε κάποια λαβή που πιστεύω ότι θα είναι κάτι στο πόδι (ένα leg lock).

G.S.P. picks: Rousimar Palhares via SUB
G.S.P. supports: -






Welterweight Bout: Josh Koscheck Vs Johny Hendricks
Σε έναν άκρως σημαντικό αγώνα για την κατηγορία έχουμε δύο πανομοιότυπους αθλητές. Δε θα χρειαστεί να περιγράψω τον καθένα ξεχωριστά, μιας και ότι πω θα ισχύει και για τους δύο. Είναι λοιπόν δύο εξαιρετικοί παλαιστές, με τρομακτικό KO power και πολύ καλή αντοχή που χτυπάνε την πόρτα του τίτλου. Αν και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ κοντινό fight, πιστεύω ότι εξαιρώντας τον τομέα της εμπειρίας που πάει στον Koscheck,  ο Hendricks είναι ελαφρά καλύτερος σε όλους τους τομείς και νομίζω ότι θα κερδίσει την απόφαση των κριτών και θα φέρει τον εαυτό του ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

G.S.P. picks: Johny Hendricks via DEC
G.S.P. supports: Johny Hendricks






Lightweight Bout: Nate Diaz Vs Jim Miller
Στο main event της βραδιάς έχουμε έναν από τους πιο πολύ αναμενόμενους αγώνες αυτού του τριμήνου. Όπως είπε και ο Dana White, “αυτός ο αγώνας, είτε κρατήσει μισό γύρο, είτε κρατήσει 5 γύρους, θα είναι εκπληκτικός”, πράγμα με το οποίο συμφωνώ εις τον έπακρον, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα είναι και το Fight Of The Night. Ο Miller είναι πολύ καλός παλαιστής, με εξαιρετικά submissions και αντοχή και με ένα συνεχώς εξελισσόμενο striking game. Ο Diaz είναι ένας κλασικός Diaz αδερφός, με εξαιρετικό BJJ και boxing. Και τα δυο αδέλφια έχουν αυτό το μοναδικό στυλ που λέει ότι ναι μεν θα φάω 1-2 χτυπήματα, αλλά θα δώσω και εγώ 4-5 πίσω, κάτι το οποίο σε σέρνει εντέλει σε ένα παιχνίδι νεύρων και αντοχής, στο οποίο διαπρέπουν. Πιστεύω ότι ο Diaz θα θελήσει να κρατήσει τον αγώνα στο όρθιο, αξιοποιώντας το καλύτερό του striking (boxing), ενώ ο Miller ίσως προσπαθήσει να πάει τον αγώνα σε ένα wrestling game, το οποίο είναι σαφώς το αδύναμο σημείο των Diaz. Η απόφαση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πιστεύω όμως ότι ο Miller θα καταφέρει να κερδίσει τον Diaz στον τομέα της πάλης και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του παίρνοντας τη νίκη με μια πολύ κοντινή απόφαση των κριτών.

G.S.P. picks: Jim Miller via DEC
G.S.P. supports: Nate Diaz










Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Bantamweight Bout: Roland Delorme Vs Nick Denis
G.S.P. picks: Maximo Blanco via TKO
G.S.P. supports: -

Featherweight Bout: Dennis Bermudez Vs Pablo Garza
G.S.P. picks: Dennis Bermudez via DEC
G.S.P. supports: -

Lightweight Bout: Danny Castillo Vs John Cholish
G.S.P. picks: Danny Castillo via DEC
G.S.P. supports: -

Flyweight Bout: Louis Gaudinot Vs John Lineker
G.S.P. picks: Louis Gaudinot via DEC
G.S.P. supports: -

Welterweight Bout: John Hathaway Vs Pascal Krauss
G.S.P. picks: John Hathaway via DEC
G.S.P. supports: -

Flyweight Bout: John Dodson Vs Tim Elliot
G.S.P. picks: John Dodson via TKO
G.S.P. supports: -

Lightweight Bout: Tony Ferguson Vs Michael Johnson
G.S.P. picks: Tony Ferguson via TKO
G.S.P. supports: Michael Johnson
 



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Nate Diaz Vs Jim Miller

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Lavar Johnson

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Rousimar Palhares





Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!" !!!!


--> G.S.P. <--

______________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου