Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

[MMA] UFC On FOX 2: Evans Vs Davis predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Συγγνώμη για τα πολύ γρήγορα picks της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά είχα πολύ λίγο χρόνο… Τώρα όμως θα έχουμε κανονική ανάλυση για σήμερα!

Στο δεύτερο event στο FOX, θα έχουμε όπως είπε ο Dana White (ο οποίος δέχεται τρελό πόλεμο για το SOPA) πολύ περισσότερο fighting από talking και ένα πολύ αναμενόμενο fight το οποίο δεν είναι το main event!!! Έχουμε το υπέρτατο Κακός Εναντίον Κακού fight!!





ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)









Middleweight Bout: Demian Maia Vs Chris Weidman
Το αρχικό fight επρόκειτο να είναι το Maia Vs Bisping, αλλά μετά τον τραυματισμό του Munoz τα πράγματα άλλαξαν πολύ στο συγκεκριμένο card. Πάμε στο fight μας όμως. Το τρελό είναι ότι ο Weidman αν και πήρε τον αγώνα με 1 εβδομάδα προθεσμία και αντιμετωπίζει έναν top5 για πολλούς fighter στην κατηγορία, είναι το φαβορί…! Δε λέω ότι δεν είναι καλός fighter, διότι τα διαπιστευτήριά του είναι πολλά. Είναι ένας πρώην NCAA wrestler με νίκες απέναντι στους Davis και Bader, προπονείται με την Serra-Longo Team, πράγμα που όπως είδαμε έχει αποδώσει τα μέγιστα στους αγώνες του ως τώρα μιας και είναι αήττητος και σύμφωνα με τον Matt Serra, είναι αυτός που θα εκθρονίσει τον Silva. Αλλά όπως είπα, έχει απέναντί του τον Demian Maia. Έναν fighter που έχει αγωνιστεί για τον τίτλο προηγουμένως και θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος BJJ practitioner στο MMA σήμερα. Για αυτό και μου φαίνεται ότι είναι πολύ υπερβολικό ότι δεν είναι το φαβορί και πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για κάποιον στοιχηματικά. Πέρα από αυτά, ο Maia αν και έχει κάνει μια μετάβαση στο striking, διάβασα ότι έχει σκοπό να γυρίσει στις ρίζες του σε αυτό το fight, μιας και δεν έχει τελειώσει κανέναν εδώ και πολύ καιρό… Πιστεύω ότι ο Weidman κάποια στιγμή θα τσιμπήσει κάποιο από τα δολώματα του Maia και θα πάει να χρησιμοποιήσει το wrestling του και ότι θα δούμε κάποια λαβή από τον Βραζιλιάνο.

G.S.P. picks: Demian Maia via SUB
G.S.P. supports: Demian Maia






Middleweight Bout: Chael Sonnen Vs Michael Bisping
Είμαι ένας από τους πάρα πολλούς που θέλουν να δουν το rematch Sonnen Vs Silva. Ο νικητής αυτού του fight θα πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί για τον τίτλο του Anderson Silva το καλοκαίρι στη Βραζιλία μπροστά σε 70000 κόσμο! Όπως είπα και πριν, αρχικά επρόκειτο να έχουμε το Munoz Vs Sonnen για το #1 Contender για τον τίτλο του Silva, αλλά μετά τον τραυματισμό του Munoz, καταλήξαμε εδώ. Όπως είπα, θέλω πολύ να δω το Sonnen Vs Silva 2, και φοβόμουν πάρα πολύ ότι ο Sonnen θα δυσκολευόταν πολύ απέναντι στον Munoz. Τώρα όμως… Πραγματικά, το 1 προς 4 φαβορί του Sonnen μου φαίνεται λίγο! Αν και ο Bisping έχει πολλές αρετές, είναι πολύ τεχνικός striker (kick-boxing) που συνεχώς επιτίθεται, έχει μεγάλο πρόβλημα στην πάλη, όπου ο Sonnen διαπρέπει. Ο Sonnen θα προσπαθήσει να σε κατεβάσει κάτω και θα το κάνει. Έτσι όπως το βλέπω, 2 τρόποι υπάρχουν για να τον νικήσεις. Ο πρώτος είναι να τον βγάλεις ΚΟ στο λίγο διάστημα που θα είσαι όρθιος μαζί του και ο δεύτερος είναι να του βγάλεις λαβή όταν είναι θα είσαι από κάτω του. Και ο Bisping δεν έχει ούτε το απαραίτητο KO power, ούτε το απαραίτητο BJJ. Νιώθω ότι ήδη είπα πολλά για ένα fight που έχει λίγο πολύ έτσι όπως το βλέπω προδιαγεγραμμένο τέλος.

G.S.P. picks: Chael Sonnen via DEC
G.S.P. supports: Chael Sonnen







Light Heavyweight Bout: Rashad Evans Vs Phil Davis
Και το main event θα είναι για το #1 contender για τον τίτλο του Jones. Ως τώρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό ισχύει και για τον Davis, αλλά είναι σίγουρο ότι αν ο Evans βγει νικητής (χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό), θα αντιμετωπίσει τον Jon Jones για τον τίτλο τον Απρίλιο. Τέλεια ρεκόρ και οι δύο (21-1-1 για τον Evans με μοναδική ήττα όταν έχασε τον τίτλο του και 9-0-0 για τον Davis). Ο Davis είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, ίσως ο καλύτερος παλαιστής στο MMA, με εξελιγμένο striking και submission game. Ο Evans είναι επίσης άριστος wrestler (ίσως όχι στο επίπεδο του Davis), αλλά υπερτερεί σε όλα του Davis. Είναι καλύτερος striker, περισσότερο έμπειρος και πολύ πιο ολοκληρωμένος σαν fighter. Πιστεύω ότι ο Davis θα προσπαθήσει να πάει τον αγώνα στην πάλη, όπου θα κρατήσει τον Evans κάτω για 3 γύρους για να πάει στους κριτές. Από την άλλη, ο Evans θα προσπαθήσει να κρατήσει τον αγώνα στο όρθιο για να εκμεταλλευτεί το καλύτερό του striking. Πιστεύω ότι ίσως λίγο νωρίς για τον Davis να αντιμετωπίσει ένα μαχητή σαν τον Evans και συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι στον Davis δεν αρέσει καθόλου να τρώει χτυπήματα, θα πάω με τον Evans με ΤΚΟ.

G.S.P. picks: Rashad Evans via TKO
G.S.P. supports: Phil Davis







Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:


Lightweight Bout: Evan Dunham Vs Nik Lentz
G.S.P. picks: Evan Dunham via TKO
G.S.P. supports: Evan Dunham

Lightweight Bout: Shane Roller Vs Michael Johnson
G.S.P. picks: Shane Roller via TKO
G.S.P. supports: -

Heavyweight Bout: Mike Russow Vs John Olav Einemo
G.S.P. picks: Mike Russow via TKO
G.S.P. supports: John Olav Einemo

Featherweight Bout: Cub Swanson Vs George Roop
G.S.P. picks: George Roop via DEC
G.S.P. supports: -
 
Featherweight Bout: Charles Oliveira Vs Eric Wisely
G.S.P. picks: Charles Oliveira via SUB
G.S.P. supports: Charles Oliveira

Heavyweight Bout: Joey Beltran Vs Lavar Johnson
G.S.P. picks: Joey Beltran via TKO
G.S.P. supports: -




BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Joey Beltran Vs Lavar Johnson

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Shane Roller

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Charles Oliveira





Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!" ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!


--> G.S.P. <--

______________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου