Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

[MMA] Strikeforce 38: Rockhold Vs Jardine predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!


Μια πολλά υποσχόμενη χρονιά ξεκινά με ένα πολύ αναμενόμενο δυστυχώς event του Strikeforce. Όπως και να έχει, εμείς ελπίζουμε όπως πάντα τα καλύτερα για το αγαπημένο μας άθλημα!


ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)




Welterweight Bout: Tarec Saffiedine Vs Tyler Stinson
Χωρίς να ξέρω πολλά για τον Stinson, πρόκειται σε γενικές γραμμές ένας fighter που θα έχει προβάδισμα στο μέγεθος και στην εμπειρία, έχει δύναμη στα χέρια του και συνήθως ψάχνει το ΚΟ με κάποια βόμβα, έχοντας όμως πρόβλημα στο submission defense. Ο Saffiedine από την άλλη μας έχει δείξει ότι έχει τις ικανότητες ενός πολύ καλού και τεχνικού striker που χρησιμοποιεί συνδυασμούς με τα 8 άκρα του, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά καλός στο grappling και στο takedown defense. Πιστεύω ότι το fight θα μείνει στο όρθιο και ότι ο Saffiedine θα αποφύγει όλες τις βόμβες του και χρησιμοποιώντας το τεχνικότερό του striking θα κερδίσει τουλάχιστον τους 2 από τους 3 γύρους.

G.S.P. picks: Tarec Saffiedine via TKO
G.S.P. supports: -


Welterweight Bout: Tyron Woodley Vs Jordan Mein
Περιμένοντας το title shot, ο Woodley είναι ένας wrestler που το χρησιμοποιεί για να παίρνει το top control από τους αντιπάλους του και να οδηγείται σε μετέπειτα ground and pound για το ΤΚΟ ή το DEC. Κατεβαίνει πάντα με άριστο game plan το οποίο και πάντα τηρεί, έχοντας ταυτόχρονα όμως μεγάλο πρόβλημα με το cardio του. Ο Mein τώρα, είναι ένας πολύ καλός striker με ΚΟ power στα χέρια που συνέχεια επιτίθεται. Στην περίπτωση δηλαδή που βρει με μια καλή τον Woodley, ο δεύτερος θα έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως ότι ο Woodley κατάφερε να επιβληθεί σε έναν fighter παρόμοιο με τον Mein χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου. Μιλάμε ασφαλώς για το fight του με τον Daley, στο οποίο έδειξε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το wrestling του για να κερδίσει έναν top striker. Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι θα γίνει και σήμερα, με τον Woodley να κερδίζει το DEC.

G.S.P. picks: Tyron Woodley via DEC
G.S.P. supports: -


Light Heavyweight Bout: Muhammed Lawal Vs Lorenz Larkin
Άλλο ένα wrestler vs striker match up, στο οποίο έχουμε έναν από τους καλύτερους κολεγιακούς wrestlers, το Mo Lawal, πράγμα το οποίο χρησιμοποιεί για το φοβερό του ground and pound, καθώς διαθέτει φοβερό KO power. Πιστεύω ότι εκεί θα επιδιώξει να πάει τον αγώνα. Από την άλλην έχουμε τον αήττητο Larkin, ο οποίος είναι ένας ταλαντούχος striker με backround στο kick-boxing και boxing, αλλά που δεν έχει συναντήσει ποτέ κάποιον με το επίπεδο στο wrestling στο οποίο βρίσκεται ο πρώην Strikeforce Light Heavyweight Champion. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα είτε ο Lawal θα βρει με κάποια βόμβα τον Larkin στο stand up, είτε θα τον κατεβάσει στο έδαφος για το ground and pound και το TKO.

G.S.P. picks: Muhammed Lawal via TKO
G.S.P. supports: -


Middleweight Bout: Robbie Lawler Vs Adlan Amagov
Μιλάμε για ένα stand up war. Και οι fighters είναι strikers με ΚΟ power. Δεν βλέπω το fight να οδηγείται σε DEC. O Lawler είναι ο γνωστός μας UFC βετεράνος με τεράστια εμπειρία και με νίκες απέναντι σε καλά ονόματα. Ο Amagov δεν είναι τόσο γνωστός, αλλά διαθέτει και αυτός το KO power, καλά kicks και θα έχει και το height και reach advantage. Πιστεύω ότι θα μείνουν και οι δυο στη μέση του κλουβιού και θα ανταλλάζουν μπουνιές μέχρι κάποιος να ξαπλωθεί κάτω. Πιστεύω ότι και οι δυο έχουν τις ίδιες πιθανότητες, αλλά όπως και να το κάνουμε το όνομα του Lawler με επηρεάζει και θα πάω με αυτόν...

G.S.P. picks: Robbie Lawler via TKO
G.S.P. supports: -



Middleweight Championship Bout: Luke Rockhold (c) Vs Keith Jardine
Σε ένα fight τίτλου που κακά τα ψέματα δείχνει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του Strikeforce, έχουμε τον Jardine ο οποίος δεν έρχεται καν από νίκη να διεκδικεί τη ζώνη του Rockhold στο ντεμπούτο του στην κατηγορία μάλιστα! Το ντεμπούτο που τον έχει δυσκολέψει πολύ με το weight cut και που πιστεύω θα επηρεάσει το cardio του στο πρώτο 5 round fight της ζωής του (αν δεν απατώμαι). Ο Rockhold αρχικά, ο οποίος ήταν να αντιμετωπίσει τον Kennedy που τραυματίστηκε, είναι ένας εξαιρετικός kick-boxer, με γρήγορα χέρια και πόδια, καθώς και καλό wrestling defense. Ο Jardine με το γνωστό ανορθόδοξο στυλ του, έχει μόνη ελπίδα κατά την γνώμη μου το KO power του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τα βάλει με τον Rockhold για 5 γύρους ούτε στο stand up, ούτε στο έδαφος... Πιστεύω ότι αν δεν πιάσει με κάποια βόμβα ο Jardine τον Rockhold, το κακό του cardio καθώς και οι λιγότερες δεξιότητές του, θα είναι βούτυρο στο ψωμί του πρωταθλητή, ο οποίος θα παραμείνει κατά τη γνώμη μου ως έχει είτε με κάποιο ΤΚΟ είτε με SUB.

G.S.P. picks: Luke Rockhold via TKO
G.S.P. supports: -




Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:


Light Heavyweight Bout: Gian Villante Vs Trevor Smith
G.S.P. picks: Gian Villante via DEC
G.S.P. supports: -


Lightweight Bout: Ricky Legere Vs Chris Spang
G.S.P. picks: Chris Spang via DEC
G.S.P. supports: -



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Robbie Lawler Vs Adlan Amagov

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Robbie Lawler

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Δεν προέβλεψα κάποιο fight με SUB.





Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!" ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!


--> G.S.P. <--

______________________________________

1 σχόλιο:

  1. Μέτριο το event...περιμένω όμως πως και πως να δω Jordan Mein!Με εντυπωσίασε ο μικρός στο προηγούμενο fight του!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή