Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

[MMA] Strikeforce 39: Tate Vs Rousey predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Το δεύτερο major event της εβδομάδας είναι εξίσου συναρπαστικό όσον το πρώτο!
Για πρώτη φορά εδώ και καιρό, έχουμε ένα superfight στις γυναικείες κατηγορίες και ελπίζουμε ότι ίσως και κάποια μέρα να δούμε τις κυρίες του κλουβιού και στο UFC.













ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)





Middleweight Bout: Ronaldo Souza Vs Bristol Marunde
Ίσως το μεγαλύτερο mismatch της βραδιάς… Έχουμε έναν από τους καλύτερους Middleweights στον κόσμο, τον Jacare Souza, απέναντι σε έναν άγνωστο σχετικά αθλητή, τον Marunde. Για τον δεύτερο δεν ξέρω πολλά, αλλά παρόλα αυτά θα πάω με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος κρίνοντας από αυτά που έχω διαβάσει για τον Marunde, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από αυτόν.

G.S.P. picks: Ronaldo Souza via SUB
G.S.P. supports: -



Welterweight Bout: Paul Daley Vs Kazuo Misaki
Ένας πρώην top 10 welterweight, ο Daley έχει πολύ δύναμη στο αριστερό του χέρι και σαφώς δεν είναι αθλητής που στέκεσαι απέναντί του στο όρθιο. Δεν έχει ιδιαίτερα καλό takedown defense, ενώ στο έδαφος είναι κακός μετρώντας 5 ήττες via SUB. Ο Misaki τώρα, είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν κερδίσει τον Hendo και τώρα τελευταία είναι γνωστός χάρη στις φοβερές μάχες του με τον Santiago στο Sengoku. Είναι γενικά ένας καλός grappler που χρησιμοποιεί τα skills του για να βγάζει λαβές και να κερδίζει submissions. Δυστυχώς, αν και θα το ήθελα, δεν βλέπω να κερδίζει τον Άγγλο, ο οποίος πιστεύω ότι θα βάλει ακόμα ένα ΚΟ/ΤΚΟ στο ενεργητικό του.

G.S.P. picks: Paul Daley via TKO
G.S.P. supports: Kazuo Misaki




Lightweight Bout: Josh Thompson Vs KJ Noons
Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον co main event,  έχουμε το κλασικό grappler vs. Striker match up. Ο Noons έχει εξαιρετικό boxing και αξιοπρεπές takedown defense, αλλά νομίζω όχι αρκετό ώστε να σταματήσει τα takedowns του Thompson, ο οποίος είναι καλύτερος all round fighter και έχει κερδίσει και τον Melendez στο παρελθόν. Τα game plans είναι ξεκάθαρα. O Noons θα θέλει να μείνει στο όρθιο, ενώ ο Thompson στο έδαφος. Πιστεύω ότι η διαφορά στο wrestling μεταξύ των δύο θα είναι το καθοριστικό σημείο του αγώνα και πως θα είναι και ο λόγος που θα βγει νικητής ο Thompson και ίσως ο επόμενος στη σειρά για τον τίτλο του Melendez.

G.S.P. picks: Josh Thompson via DEC
G.S.P. supports: Josh Thompson



Women's Bantamweight Championship Bout: Miesha Tate (c) Vs Ronda Rousey
Στο μεγαλύτερο γυναικείο αγώνα από το Cyborg Vs. Carano, στο main event έχουμε τη Miesha Tate να υπερασπίζεται τον τίτλο της απέναντι στην Ολυμπιονίκη Ronda Rousey. Η πρωταθλήτρια έχει ένα μεγάλο σερί νικών, είναι καλή wrestler με καλά takedowns και πολύ καλό submission game, αλλά πολύ αργό και ατσούμπαλο stand up. Η Ronda Rousey όπως είπα, είναι ασημένια ολυμπιονίκης στο Πεκίνο στο judo. Έχει φοβερό clinch game και πολύ σωματική δύναμη. Το grappling της είναι κορυφαίο, ίσως το καλύτερο στο χώρο των γυναικών και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι έχει 7 armbars στα 7 matches της (pro/amateur). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε το striking της που βρίσκεται, αλλά εντάξει, όπως είπα και πριν, και η Tate έχει πρόβλημα στον τομέα αυτό. Πιστεύω ότι το grappling της Rousey δυστυχώς θα είναι πάρα πολύ για τη Miesha Tate και ότι θα έχουμε τη γνωστή ιστορία για άλλη μια φορά και βλέπω την Rousey ως την επόμενη πρωταθλήτρια μετά το Σάββατο.

G.S.P. picks: Ronda Rousey via SUB
G.S.P. supports: Miesha Tate





Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Middleweight Bout: Scott Smith Vs Lumumba Sayers
G.S.P. picks: Lumumba Sayers via TKO
G.S.P. supports: -

Women's Bantamweight Bout: Sarah Kaufman Vs Alexis Davis
G.S.P. picks: Sarah Kaufman via DEC
G.S.P. supports: -

Lightweight Bout: Ryan Couture Vs Conor Heun
G.S.P. picks: Conor Heun via DEC
G.S.P. supports: -

Welterweight Bout: Roger Bowling Vs Brandon Saling
G.S.P. picks: Roger Bowling via TKO
G.S.P. supports: -




BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Scott Smith Vs Lumumba Sayers

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Roger Bowling

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Ronaldo Souza





Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!" !!!!


--> G.S.P. <--

______________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου