Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

[MMA] UFC On Fuel TV 2: Gustafsson Vs Silva predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Μετά από ενάμιση κοντά μήνα απουσίας, γεμίσαμε μπαταρίες και ερχόμαστε δριμύτεροι με νέο look και ταυτότητα και το ντεμπούτο του UFC στη Σουηδία!!
















ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)





Featherweight Bout: Dennis Siver Vs Diego Nunes
Σε ένα πραγματικά πολύ αμφίρροπο match-up έχουμε το ντεμπούτο του Γερμανού Dennis Siver στη Featherweight κατηγορία, ένα μέρος που πραγματικά πιστεύω πως του ταιριάζει περισσότερο στη σωματοδομή του. Γνωστός πια βετεράνος του UFC, ξέρουμε όλοι λίγο πολύ τι να περιμένουμε από αυτόν. Καλό kick-boxing, δημιουργικά και με πάρα πολύ δύναμη kicks, αλλά και δυνατά χέρια ήταν αυτό που τον έκανε να καθιερωθεί στο UFC. Με το πλέον όμως πολύ καλό και βελτιωμένο takedown defense του θέτει σοβαρές πιθανότητες για μια θέση για ένα title match σε μια φτωχή γενικά κατηγορία. Απέναντί του, ο Βραζιλιάνος Nunes είναι και αυτός στο top της λίστας των επιλαχών. Ολοκληρωμένος fighter με καλό striking, έδαφος και wrestling, αποτελεί πάντα ένα δύσκολο αντίπαλο, πράγμα που έδειξε και στον αγώνα του με τον Florian για το Νο1 contender για τον τίτλο πέρσυ. Πιστεύω ότι θα έχουμε έναν πάρα πολύ κοντινό αγώνα που θα κριθεί στους κριτές στις λεπτομέρειες.

G.S.P. picks: Diego Nunes via DEC
G.S.P. supports: -



Welterweight Bout: Paulo Thiago Vs Siyar Bahadurzada
Στο ντεμπούτο του Αφγανού (πρέπει ο πρώτος στην ιστορία του UFC), ο Bahadurzada δε θα μπορούσε να ζητήσει δυσκολότερο αντίπαλο. Στα χαρτιά τουλάχιστον, μιας και οι περγαμηνές του είναι πολύ καλές. Είναι ένας καλός striker – brawler που μετράει 16 finishes σε 20 νίκες. Θα θελήσει πιστεύω να κρατήσει το fight στο όρθιο και να ψάξει για το ΚΟ power που όντως διαθέτει. Ο αντίπαλός του, ο Paulo Thiago, είναι ένας κλασικός Βραζιλιάνος, με άριστο δηλαδή submission game και stand up. Πιστεύω ότι καλύτερος παντού και πιο all rounded και ότι αφού σταθεί λίγο απέναντι στον Bahadurzada, θα πάει τελικά τον αγώνα στο έδαφος και θα κερδίζει με μια από τις πολύ καλές και γνωστές του λαβές.

G.S.P. picks: Paulo Thiago via TKO
G.S.P. supports: -




Middleweight Bout: Brian Stann Vs Alessio Sakara
Ένας βετεράνος πραγματικά του UFC, ο Ιταλός Sakara είναι όπως και ο αντίπαλός του, ένας brawler. Θα έχει πιστεύω το πλεονέκτημα στο έδαφος καθώς και στο submission game. Από την άλλη ο Stann έχει το γνωστό KO power και πολύ δυνατό σαγόνι. Πιστεύω ότι αν και ο Sakara θα πρέπει να πάει τον αγώνα στο έδαφος, δε θα το κάνει και θα έχουμε ένα stand up war, ο οποίος μπορεί να είναι και το Fight Of The Night, με τον Sakara δυστυχώς να έχει τις λιγότερες πιθανότητες νίκης, μιας και από ότι έχει δείξει το ιστορικό του, έχει βγει ΚΟ αρκετές φορές.

G.S.P. picks: Brian Stann via TKO
G.S.P. supports: Alessio Sakara



Light Heavyweight Bout: Alexander Gustafsson Vs Thiago Silva
Ο Σουηδός είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της κατηγορίας και αυτό ίσως να είναι το σημαντικότερο τεστ της καριέρας του. Μετά από ένα χρόνο αποχής λόγω του γνωστού θέματος, ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στο οκτάγωνο και σίγουρα θέλει διακαώς τη νίκη, πράγμα που σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να φέρει το fight όσον το δυνατόν πιο κοντά στα μέτρα του και να προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε και στον Vera, να τον κατεβάσει κάτω και να τον ελέγξει εκεί. Το αντίθετο πιστεύω ότι θα έχει σκοπό να κάνει ο Gustafsson. Θα προσπαθήσει να κρατήσει το fight στο όρθιο, καθώς πιστεύω υπερέχει τεχνικά, είναι πιο αθλητικός  και έχει και το μεγαλύτερο reach. Είναι και οι δυο επικίνδυνοι στα χέρια (μετρούν 20 KO σε 31 αγώνες) και δεν βλέπω το fight να τελειώνει. Πιστεύω ότι ο Gustafsson θα καταφέρει να ρίξει κάτω με κάποιο χτύπημα τον Βραζιλιάνος και να πάει είτε για τη λαβή είτε για το ΤΚΟ.

G.S.P. picks: Alexander Gustafsson via TKO
G.S.P. supports: Alexander Gustafsson





Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Welterweight Bout: DaMarques Johnson Vs John Maguire
G.S.P. picks: John Maguire via TKO
G.S.P. supports: John Maguire

Bantamweight Bout: Brad Pickett Vs Damacio Page
G.S.P. picks: Brad Pickett via SUB
G.S.P. supports: Brad Picket

Welterweight Bout: Papy Abedi Vs James Head
G.S.P. picks: Papy Abedi via TKO
G.S.P. supports: -

Light Heavyweight Bout: Cyrille Diabate Vs Tom DeBlass
G.S.P. picks: Tom DeBlass via SUB
G.S.P. supports: -

Middleweight Bout: Francis Carmont Vs Magnus Cedenblad
G.S.P. picks: Francis Carmont via DEC
G.S.P. supports: -

Lightweight Bout: Reza Madadi Vs Yoislandy Izquierdo
G.S.P. picks: Reza Madadi via DEC
G.S.P. supports: -

Welterweight Bout: Simeon Thoresen Vs Besam Yousef
G.S.P. picks: Simeon Thoresen via DEC
G.S.P. supports: -



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Brian Stann Vs Alession Sakara

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Brian Stann

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Tom DeBlass





Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!" !!!!


--> G.S.P. <--

______________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου