Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

[MMA] Strikeforce 35: Fedor Vs Henderson Predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Χαίρετε φίλοι και φίλες..!!! Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής από major MMA events, ερχόμαστε πάλι για το μεγάλο event του καλοκαιριού για το Strikeforce, όπου έχουμε ένα fight μεταξύ 2 μεγάλων θρύλων του αθλήματος, 2 πολύ καλά Wrestler Vs Striker fights και ένα τίτλο στη γραμμή.


Γενικά το συγκεκριμένο card έχει πάρα πολύ αμφίρροπα fights, για να είμαι ειλικρινής, όλα είναι αρκετά αμφίρροπα, ειδικά το fight για τον γυναικείο τίτλο... Περιμένω δηλαδή πολλά picks μου να μην βγαίνουν, αλλά εντάξει, τι να κάνουμε :)



Είμαστε πάλι εδώ οπότε για τα predictions του πολυαναμενόμενου αυτού event.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπάρχει πάντα και το αντίστοιχο poll δεξιά.





Welterweight Bout: Scott Smith Vs Tarec Saffiedine
--> G.S.P. <--: Ο γνωστός μας από το TUF, UFC και Strikeforce, Scott Smith, είναι ένας κλασικός brawler. Δεν πολυγνωρίζει τι θα πει gameplan, submission και grappling, του αρέσει να μπαίνει στο κλουβί και να χτυπιέται με τον αντίπαλό του, πράγμα που σημαίνει ότι είτε θα σε βγάλει ΚΟ, είτε θα τον βγάλεις, πράγμα που φαίνεται και από τη 1 μόνο DEC στα 26 fights του και τα 18 KO (14 υπέρ και 4 κατά). Απέναντί του έχει τον 25χρονο Βέλγο που έρχεται από το γυμναστήριο του Dan Henderson, το Team Quest. Είναι πολύ καλύτερος τεχνικά στα χέρια χωρίς να έχει βέβαια τη δύναμη στα χέρια που έχει ο Smith. Έρχεται και αυτός από ήττα (όπως και ο αντίπαλός του), από τον Woodley, σε ένα fight στο οποίο αν και έχασε μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση. Πιστεύω ότι αν ο Smith δεν τον πιάσει με κάποια δυνατή μπουνιά, θα καταφέρει να κερδίσει με τα καλύτερα all around skills του.

G.S.P. picks: Tarec Saffiedine via TKO

G.S.P. supports: Tarec Saffiedine


Welterweight Bout: Paul Daley Vs Tyron Woodley
--> G.S.P. <--: Το fight αυτό, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, θα έχει κάποια σχέση με τον τίτλο που άφησε ο Diaz. O Daley είναι ο γνωστός σε όλους μας striker, μονοδιάστατος αρκετά, έχοντας ως gameplan όχι να μάθει λίγο wrestling, αλλά να προκαλέσει τους αντιπάλους του να σταθούν απέναντί του. Σίγουρα υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα του αντιπάλου του, Tyron Woodley, ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ καλός wrestler που σίγουρα δε θα κάνει τη χαζομάρα που έκανε ο Diaz, να σταθεί απέναντι στον Daley. Με λίγα λόγια έχουμε το χιλιοειπωμένο σενάριο, όπου έχουμε έναν wrestler εναντίον ενός striker (το 1ο εκ των δύο σήμερα), με το κλειδί του fight να είναι το αν θα καταφέρει ο δεύτερος να αποτρέψει τα takedowns του πρώτου. Βλέπω αυτό το fight να εξελίσσεται όπως το Koscheck Vs Daley, και τον Αμερικάνο να φεύγει είτε με κάποιο DEC, είτε με κάποιο TKO μετά από ground and pound. Πράγμα που ελπίζω δηλαδή και να γίνει.

G.S.P. picks: Tyron Woodley via DEC

G.S.P. supports: Tyron Woodley


Middleweight Bout: Robbie Lawler Vs Tim Kennedy
--> G.S.P. <--: Οι δύο τελευταίοι #1 Contenders για τον τίτλο του Jacare, αναμετρώνται σε αυτό το bout, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα καθορίσει τον #1 Contender ή ποιος θα αγωνιστεί έπειτα ώστε να γίνει ο #1 Contender. Το 2ο Wrestler Vs Striker fight του main card και εδώ πάλι τα πράγματα είναι απλά απλά. Ο Robby Lawler θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον Kennedy να τον κατεβάσει κάτω, όπου τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα για τον ίδιον έχοντας χάσει τα 5 από τα 7 L του via SUB. Είναι πάρα πολύ καλός και άκρως επικίνδυνος striker έχοντας τις 15 από τις 18 νίκες του με KO/TKO, και αυτό είναι το πράγμα και το οποίο θα θελήσει να αποφύγει ο Tim Kennedy, ο οποίος ένας είναι πάρα πολύ καλός wrestler που έρχεται από το γυμναστήριο του Master Yoda, όπως αποκαλούν οι μαθητές του τον  Greg Jackson, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει σίγουρα άριστο game plan. Είναι ένας fighter που τελειώνει τα fights του (τα 12 από τα 13 W του, τελειώσανε με SUB/TKO/KO), και νομίζω ότι αυτό θα γίνει και το Σάββατο. Θα καταφέρει να κατεβάσει τον Lawler κάτω και θα εφαρμόσει κάποια λαβή ώστε να πάρει το SUB.

G.S.P. picks: Tim Kennedy via SUB
G.S.P. supports: -




Women Welterweight Championship Bout: Marloes Coenen Vs Miesha Tate
--> G.S.P. <--: To co-main event της βραδιάς είναι ένα bout στην καλύτερη division των γυναικών, για το Strikeforce WW Championship. Το fight αυτό επρόκειτο να γίνει τον Μάρτιο, αλλά η Tate αποσύρθηκε από το fight και η Carmouche πήρε τη θέση της. Η πρωταθλήτρια είναι μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες fighters σήμερα (εντάξει ξέρω, δεν υπάρχουν και πολλές, αλλά τι να κάνουμε;), έχοντας πολύ καλό stand-up (χρησιμοποιώντας γόνατα, μπουνιές και κλωτσιές) καθώς και πολύ καλό ground game (πολύ καλό guard και submissions και από πάνω και από κάτω). Η μόνη της αδυναμία (όπως άλλωστε οι περισσότεροι μη Αμερικάνοι fighters) είναι το wrestling, πράγμα που φάνηκε και στο τελευταίο της fight με την Carmouche, όπου όπως είδαμε αν το fight δεν ήταν για τίτλο (>3 rounds), θα έχανε από μία δίκαιη DEC. Ήταν ακριβώς το fight Sonnen Vs Silva, αλλά στη γυναικεία της μορφή. Απέναντί της έχει μία από τις καλύτερες female wrestlers που υπάρχουν. Θα δούμε ακριβώς το ίδιο fight πιστεύω με το Coenen Vs Carmouche, όσον αφορά τα gameplans. Η Tate θα προσπαθήσει σίγουρα να πάει την Coenen στο έδαφος ή να την κολλήσει στο φράκτη αποφεύγοντας πάντα τα submissions. Έχει άριστο control όταν έχει κάποια στο έδαφος και αρκετά καλά submission που συνήθως χρησιμοποιούν οι wrestlers (arm triangle, armbar, Von Flue choke, κ.τ.λ.) έχοντας μάλιστα τελειώσει και αρκετά fights (4) με SUB. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να κάνει αυτό που δεν έκανε η Carmouche, να αποτρέψει δηλαδή τα submission της Coenen από το έδαφος όταν την έχει από κάτω.

G.S.P. picks: Marloes Coenen via SUB

G.S.P. supports: Miesha Tate


Heavyweight Bout: Fedor Emelianenko Vs Dan Henderson
--> G.S.P. <--: Ένα από τα ίσως πιο αναμενόμενα main events φέτος. Και οι δύο είναι θρύλοι του αθλήματος, δε χρειάζεται να πούμε και πολλά για να τους προμοτάρουμε. Ο τελευταίος αυτοκράτορας θεωρείται από πολλούς ίσως ο καλύτερος MMA fighter όλων των εποχών, χωρίς να έχει μάλιστα αγωνιστεί στο UFC. Αυτός θα είναι ο πρώτος του αγώνας κάτω από την αγκαλιά της ZUFFA. Δεν τα έχει πάει και πολύ όμως τα τελευταία χρόνια, έχοντας να κερδίσει από το 2009 και όντας 0-2 στο ρεκόρ του. Είχε κάποιες άβολες στιγμές στην τελευταία του νίκη με τον Rogers, έναν fighter πολύ κατώτερο του ίδιου, όπου τελικά κέρδισε λόγω της ανώτερης ποιότητάς του. Έπειτα είχε την ήττα από τον Werdum και το beatdown από τον Silva… Τώρα, οι τελευταίοι του αγώνες έχουν δύο οπτικές. Η αρνητική μεριά είναι ότι πλέον δεν είναι ο ίδιος και ήρθε η ώρα του να κρεμάσει τα γάντια του. Η θετική όψη του νομίσματος είναι ότι στο fight του με τον Werdum απλά πιάστηκε σε ένα άτυχο submission, ενώ στα fights του με τους Rogers και Silva, αντιμετώπισε δύο fighters οι οποίοι ήταν πραγματικά πολύ μεγαλύτεροι από τον ίδιο, ενισχύοντας το επιχείρημα που λέει ότι ο Ρώσος πρέπει να κατεβεί κατηγορία, διότι τα πράγματα στη Heavyweight κατηγορία παγκοσμίως έχουν αλλάξει άρδην τα τελευταία 2-3 χρόνια, όπου έχουμε πλέον πραγματικά τέρατα με skills. Ο Henderson από την άλλη είναι πιθανών ο πιο πετυχημένος fighter όλων των εποχών έχοντας κατακτήσει τίτλους όπου και αν ήταν. Είναι πανομοιότυπος fighter με τον αντίπαλό του, έχει πολύ καλά wrestling skills, πολύ δυνατά χέρια, αν και στα submissions υστερεί κατά πολύ του αντιπάλου του. Προφανώς ο Fedor θα είναι πολύ μεγαλύτερος από τον Hendo (πάνω από 20-25 pounds υπολογίζω) και πιστεύω ότι αυτό θα επηρεάσει το fight. Ο Fedor γενικά δεν είναι πολύ του gameplan, μπαίνει μέσα και θερίζει κόσμο. Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και ο Henderson. Δε βλέπω δηλαδή να μπούμε σε ένα fight στρατηγικής. (Θέλω να) Πιστεύω ότι τα 3 τελευταία fights του Fedor ήταν απλά μία άτυχη στιγμή (Werdum) και σημάδι ότι δεν ανήκει στην heavyweight κατηγορία (Rogers-Silva), αλλά με fighters σαν τον Henderson, και ότι θα δούμε τον παλιό καλό Fedor.

G.S.P. picks: Fedor Emelianenko via SUB

G.S.P. supports: Fedor Emelianenko


Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Lightweight Bout: Gesias Cavalcante Vs Bobby Green
G.S.P. picks: Gesias Cavalcante via TKO

Δεν ξέρω αν υπάρξουν bonuses of the night, δεν νομίζω κιόλας, αλλά για κάθε περίπτωση τα βάζω εγώ...

BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Fedor Emelianenko Vs Dan Henderson

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Tarec Saffiedine

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Marloes Connen




Αυτά από εμένα φίλοι μου, ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά fights και θα χαρώ να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.


Ως την επόμενη φορά οπότε... "Never leave it to the judges!"


--> G.S.P. <--

_____________________________________

19 σχόλια:

  1. φουλ ρισπεκτ και για τους δυο φαιτερς χεντο κ φεντορ ,αλλωστε τ 'χουμε ξαναπει κι απο κει στο φορουμ του κιμουρα.
    περιμενω ανυπομονα .
    α θελετε κ προβλεψη ε ?
    χμμ λοιποοοον φοβαμε τις προβλεψεις γιατι δεν μου βγαινουν αλλα θα συμφωνησω με το 4ι παουα φογουα που λεει νικη του φεντορ με υποταγη ομως γιατι ο χεντο εχει σαγονι ατσαλινο (και ο φεντορ επισης ομως) Αυτα !
    περιμενω σχολια μετα τους αγωνες.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω δεν το βλέπω τον Hendo να βγαίνει ΚΟ, αλλά το βλέπω να τον βγάζει ένα SUB... Κάτι σε armbar από κάτω το βλέπω αφού τον έχει ρίξει ο Hendo κάτω.....!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !
    μπραβο στα κοριτσια του πολο, πηραμε χρυσο 9-8 την κινα στον τελικο.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά, τεράστια επιτυχία!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαμός παιδιά.. Ο Overeem κόπηκε από το Strikeforce (χάνοντας και τον τίτλο του).. Τώρα το τι ακριβώς παίχτηκε ακόμα κανείς δεν ξέρει.
    Πιθανά για μένα σενάρια περιέχουν όλα τη ZUFFA για μένα :Ρ
    (1) Κόπηκε ώστε να πάει στο UFC.
    (2) Κόπηκε λόγω της επιθυμίας να μην αφοσιωθεί 100% στο MMA, αλλά και στο Kick-Boxing (πράγμα με το οποίο συμφωνώ αν τον κόψανε για αυτό).
    (3) Κόπηκε επειδή αποσύρθηκε από το fight του με τον Silva (πράγμα που δεν νομίζω να παίζει, γιατί θα ήταν πολύ μικροπρεπές..)


    Υ.Γ.: Είδα τον Fedor στα Weigh-ins. Είναι στα 223 pounds, ελαφρύτερος από ποτέ δηλαδή νομίζω. Ελπίζω να είναι σημάδι ότι το σκέφτεται να πάει στην Light HW κατηγορία. Αλλά ρε παιδιά, τι καλός και ήρεμος άνθρωπος που φαίνεται!!



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δούμε για τον Alistair τι σημαινουν όλα αυτά. Δύσκολο το UFC το βλέπω, αλλά όλα γίνονται.

    Ο Φεντορ θα έπρεπε να διοικεί τον πλανήτη. Πρώτη φορά (απο τις μάχες με τον Αρόνα και τον Babalu) είναι πιο μεγαλόσωμος απο τον αντίπαλό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να δούμε τον Fedor στο Light HW... Αυτό πρέπει να γίνει. Είναι ακόμα 35 ετών, ο Hendo είναι 40.


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o fedor htan elafriteros apo pote kai o hendo pio mavrizmenos apo pote....na rotiso re mages epeidi paizo kai go stoixima kai diavazo tis provlepsis sas se pia etairia paizete giati ego pou paizo sportigbet mexri tora eixe mono to fedor vs hendo gia stoiximatizmo...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου φίλε Λεονίδα!
    Ευχαριστώ για την ανάγνωση και για την στήριξη :)
    Το να βλέπουμε μηνύματα στα comments sections και ψήφους στα polls που βάζω περιοδικά, είναι η ανταμοιβή μας!!!! :)

    Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα στοιχηματικά δυστυχώς... :(

    Δε παίζουμε στοίχημα, τα predictions τα κάνουμε κυρίως για την κουβέντα για ΜΜΑ καθώς και τη διαφήμιση του αθλήματος.

    Ίσως ο Pest, το παιδί που βάζει κι αυτός predictions μαζί με μένα στα events του UFC, ίσως να ξέρει κάποια sites να σου προτείνει, επειδή ασχολιόταν (δεν ξέρω, ίσως να ασχολιέται ακόμα) παλιά με το ποδοσφαιρικό στοίχημα στο ίντερνετ. Πιστεύω να σου δώσει κάποια πρόταση για κάποιο site όταν δει το topic. :)


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια χαρα και απο μενα. Χαμος γινεται.

    Φιλε λεωνιδα καλωσηρθες και οσο αναφορα το στοιχημα στο MMA η william hill δινει καποια fights και μετα παμε σε αμερικάνικες εταιρίες όπως οι Bookmaker, Betus , Sportsinteraction κτλ Ισώς αν ψάξεις σε κάποια sites kai blogs που σχολιάζουν τις αποδόσεις να δεις reviews και χαρακτηριστικά ώστε να επιλέξεις την εταιρία που σε συμφέρει. Ελπίζω να βοήθησα.

    The Pest...\m/
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς ίσως να βλέπουμε το τέλος ενός θρύλου... Γρήγορο stoppage ή όχι, ελπίζω ο Fedor να συνεχίσει το fighting...



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε το πιστεύω ρε παιδιά. Δε το πιστεύω. Τους πάω και τους δύο παρα πολύ, αλλά ήθελα ο Fedor να το πάρει. Πολύ έξυπνο χτύπημα απο το Hendo και πολύ καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ προσωπικά δεν είμαι τεράστιος fan του Henderson, τον παραδέχομαι για όσα έχει κάνει και πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους και πιο πετυχημένους fighters, απλά δεν είμαι fan...

    Ελπίζω φίλε John ο Fedor να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Light HW κατηγορία..



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΕ ΤΟΣΟ ΚΥΡ ΔΗΑΙΤΗΤΑ ΜΟΥ γ@*ωtkdili@^&*
    θα εκανε ρικαβερ σιγουρα ο φεντορ ηδη ειχε αρχισει αλλωστε εχει φαει κ δυνατοτερες οπως τοτε στο πραιντ με εναν γιαπωνεζο που του ριχνει μια που φαινεται για νοκαουτ αλλα ο φεντορ γρηγορα το σωζει κ τελικα παιρνει τη νικη με δικο του νοκ αουτ, τεσπα αυτα ειναι παρελθον ,η πραγματικοτητα ειναι αμιλικτη δυστηχως, κ ο χεντο (που πολυ τονε γουσταρω κ αυτον)νικησε με πολυ ωραια ενεργια(πιασιμο ποδιου κ στη συνεχεια απερκατ απο δυσκολη γωνια)και εγραψε ιστορια, ελπιζω οτι το καλυτερο για τον φεντορ, τι αλλο να πω ...
    το ματς της βραδυας ηταν το λοουλερ-κενεντυ.η αμυνα ριψεων του λοουλερ ηταν για σεμιναριο το σταντ απ του πολυ καλο αλλα ειχε απεναντι του εναν κενεντυ καμικαζι που δεν μασαγε με τπτ ,το ματς ομως ηταν 50-50 κ εκει που νομιζα οτι νικησε ο λοουλερ ακουω κενεντυ(με τετοιο επωνυμο θα πρεπει να προσεχει να μη δολοφονηθει).
    τελος ο νταλευ δεν εκανε κ πολλα, καθως δεν ελεγχε καθολου την αποσταση απο τον αντιπαλο που ηταν παλαιστης αλλα το χαι λαιτ του αγωνα που με εκπληξη ειδαμε ηταν η προσπαθεια του για ομωπλατα, μια ενεργεια που ενεχει πολυ ρισκο, μπραβο του(μονο για 'φτο)
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ξέρω φίλε Κουβανέ.. Εμένα μου φάνηκε ότι είχε βγει ΚΟ...

    Καλό το Lawler Vs Kennedy, αλλά για μένα το καλύτερο fight της βραδιάς μετά το Fedor Vs Hendo, ήταν οι κοπέλες...

    Συμφωνώ για τον Daley... Σίγουρα δεν ειναι στους TOP10 που λένε πολλοί. Καλά, εκεί που πήγε για ωμοπλάτα, έπαθα την πλάκα μου! Λέω να το δω κι αυτό και τί άλλο!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Tate τι έκανε ρε παιδιά. Απίστευτη η τύπισσα (και καλό γκομενάκι, έτσι να τα λέμε). Όλα έδειχναν οτι θα έχανε και ξαφνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι απίστευτη η κοπέλα. Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου fighter. Πολύ toughness, ολοκληρωμένη, απίστευτο wrestling και πολύ καλά submissions!!!!



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. λοιπον μαγκες πρωτη φορα ειδα εναν αγωνα γυναικιο ολοκληρο(εκτος κατι ξεμαλιασματα μεταξυ jineteras στη malecon) και μπορω να πω οτι μ 'αρεσε, βεβαια θα προτιμουσα και την προσθηκη λασπης η ζελε και οι γκομενες να παλευουν γυμνοστηθες ...ζηταω πολλα ε? ζηταω συγνωμη απο τις κυριες που βλεπουν το φορουμ το ξερω ειμαι ενα φαλοκρατικο γουρουνι .
    παντως απο δω κιεμπρος θα γινω καλυτερος το υποσχομαι!
    και θα βλεπω και τους αγωνες γυναικων ολοκληρους.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει Κουβανέ, δεν παίζει να μας διαβάζει και καμιά γυναίκα, οπότε εντάξει είσαι!!! :Ρ




    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή