Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

[MMA] UFC 132 Predictions by "The Pest" & G.S.P. [M.M.A.]


Ήρθε ναι η ώρα επιτέλους για το πολυαναμενόμενο UFC 132!!! Το συγκεκριμένο fight το περίμενα πως και πως (G.S.P. talking) όλον αυτόν τον καιρό και εκτός από εμένα το έχετε ψηφίσει και εσείς οι αναγνώστες μας ως τώρα ότι θα είναι το καλύτερο fight card του Ιουνίου και σίγουρα κατά την γνώμη μου θέτει υποψηφιότητα και για ένα από τα καλύτερα του 2011!
Αργήσαμε λίγο να βγάλουμε τα predictions μας αυτήν εβδομάδα (τώρα που γράφω το συγκεκριμένο topic είναι 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής), αλλά τι να κάνουμε; Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και ανάλογο όπως πάντα poll όπου μπορείτε να ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter του main card. Προσωπικά, ένας από τους λόγους που ανυπομονώ για το συγκεκριμένο card είναι ότι συμμετέχουν και 2 από τους πιο αγαπημένους μου fighters (Sotiropoulos και Bowles) αλλά δυστυχώς δεν είναι στο main card ώστε να τους ψηφίσω. :Ρ









Πριν αρχίσουμε, να πω στον Pest, επειδή με ρώτησε τη Δευτέρα, το κομμάτι του trailer είναι το "Boom" από τους P.O.D.. :)

Ας αρχίσουμε λοιπόν!


Lightweight Bout: Dennis Siver Vs Matt Wiman
Dennis Siver (αριστερά): 18-7, 7-4 στο UFC.
Matt Wiman (δεξιά): 13-5, 7-3 στο UFC.
The Pest \m/: Το ξεκίνημα του main card βρίσκει τους Siver και Wiman αντιμέτωπους στην Lightweight Division. Ο Siver είναι ένας πολυ καλός kickboxer,με καθαρή τεχνική και δυνατά χτυπήματα. Μειονέκτημα του το ground game του στο όποιο θέλει αρκετή δουλεία ακόμα αν και δείχνει καλά στοίχεια όσο περνάν τα fights του στο octagon. Αξίζει να σημειώθει ότι έχει και πολυ καλό takedown defence που επαίξε σημαντικό ρόλο στο να κερδίσει τον Sotiropoulo. Απο την αλλή ο Wiman είναι wrestler με καλό ground and pound και submissions. Το stand up του δεν είναι κακό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εφάμιλλο του αντιπάλου του. Πιστεύω ότι άμα χρησημοποιήσει το wrestling του έξυπνα και πάει το game στο έδαφος θα πάρει την νίκη.

--> G.S.P. <--: Το πρώτο fight του main card είναι ένα styles match, όπου έχουμε έναν striker εναντίον ενός wrestler. Και οι δυο τους είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους έχοντας αμφότεροι ένα σερί 3-0. Πιθανότατα μετά τη νίκη του επί του Sotiropoulos, ο Denis Siver θα θεωρείται φαβορί για το συγκεκριμένο fight. Σίγουρα στο stand-up υπερέχει του αντιπάλου του, έχοντας βελτιώσει αρκετά όπως έχουμε δει το takedown defense του. Επίσης τα χέρια του όπως και τα πόδια του είναι πολύ δυνατά. Αν και έχει όλα αυτά τα διαπιστευτήρια, οι περισσότερες νίκες του έχουν έρθει από SUB, πράγμα που δείχνει ότι είναι πολύ καλός all around fighter. Ο Matt Wiman τώρα είναι ένας πάρα πολύ καλός wrestler, ο οποίος είναι επίσης ένας αρκετά all around fighter, έχοντας ίδιο αριθμό από KO/TKO και SUB. Το μεγάλο του ατού, το wrestling, το χρησιμοποιεί ώστε να φέρει τον αντίπαλο σε θέση για ground and pound ή και για SUB. Νομίζω ότι ο Siver θα προσπαθήσει να κρατήσει το fight στο stand-up, ενώ ο Wiman θα επιχειρήσει πολλά takedown attempts. Το κλειδί του fight είναι το αν θα καταφέρει ο Siver να αποτρέψει αυτά τα takedowns ή όχι.

The Pest picks: Matt Wiman via SUB
G.S.P. picks: Dennis Siver via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Welterweight Bout: Carlos Condit Vs Dong Hyun Kim
Carlos Condit (αριστερά): 26-5, 8-1 στο ZUFFA.
Dong Hyun Kim (δεξιά): 14-0-1(1), 5-0-0(1) στο UFC.
The Pest \m/: Ο Condit είναι δύνατος και αρκετά well rounded fighter. Καλό striking , πολύ καλά submissions και καλό takedown defence. Απο την άλλη ο Kim είναι ένας Judoka/wrestler ο οποίος αρέσκεται στο λεγόμενο grinding και σε ground and pound. Πιστεύω ότι κλειδί του συκγεκριμένου fight θα είναι το κατα πόσο θα μπορέσει ο Condit να σταματήσει τα takedowns του Kim γιατί στα πόδια είναι σαφώς ανώτερος.

--> G.S.P. <--: Μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι έχουμε ένα styles match. Εντυπωσιακός fighter Vs Βαρετός fighter! Ο Condit έχει δικαίως το nicknameNatural born killer”, αφού όχι μόνο έχει νικήσει 26 από τα 31 fights του, αλλά έχει τελειώσει τα 25 από αυτά (12 ΚΟ/ΤΚΟ και 13 SUB). Είναι ο πρώην και τελευταίος WEC Welterweight Champion και προπονείται με τον Greg Jackson. Απέναντί του έχει έναν fighter, ο οποίος είναι αήττητος και συνήθως χρησιμοποιεί το πολύ καλό wrestling, συνδυάζοντάς το πολλές φορές και με το εξίσου καλό του judo, ώστε να παίρνει decisions. Το fight αυτό πιστεύω θα καθορίσει τον αντίπαλο του νικητή του fight G.S.P. Vs Diaz. Ο Κορεάτης θα προσπαθήσει σίγουρα είτε να πάει το fight στο έδαφος και να προσπαθήσει να κρατήσει εκεί τον Αμερικάνο με το ground and pound του και επίσης και με πολύ καθυστέρηση, είτε να χρησιμοποιήσει την μεγαλύτερη δύναμή του να τον στριμώξει στο κλουβί. Απέναντί του όμως έχει έναν fighter που μπορεί να κερδίσει fights από οπουδήποτε, ακόμα και από την πλάτη του. Το παρελθόν του όμως, έχει δείξει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με καλούς wrestlers. Το συγκεκριμένο είναι ένα πολύ κακό fight πιστεύω στυλιστικά για τον Condit... Έχει χάσει από τον Shields, έχει φέρει split DEC με τον Ellenberger, o Kampmann του σκόραρε πάρα πολλά takedowns και κατόρθωσε να “κλέψει” το fight στο τέλος με τον MacDonald. Σίγουρα θα προσπαθήσει να κρατήσει το fight στο stand-up και να εκμεταλλευτεί το όχι και τόσο καλό cardio του Kim. To θέμα για μια πολλοστή φορά είναι το εξής… Θα καταφέρει ο striker να αποτρέψει τα takedowns του wrestler ή όχι;

The Pest picks: Carlos Condit via DEC
G.S.P. picks: Dong Hyun Kim via DEC

The Pest supports: Carlos Condit
G.S.P. supports: Carlos Condit


Light Heavyweight Bout: Tito Ortiz Vs Ryan Bader
Tito Ortiz (αριστερά): 15-8-1, 14-8-1 στο UFC.
Ryan Bader (δεξιά): 12-1, 5-1 στο UFC.
The Pest \m/: Το κακό παιδί του MMA θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο και ανερχόμενο Bader. Wrestler vs Wrestler. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα χρόνια έχουν περάσει για τον Ortiz και δεν είναι σε καμία περίπτωση ο fighter που ήταν κάποτε, έχωντας και πολλούς τραυματισμούς. Ο Bader από την άλλη είναι ένας πολύ δυνατός wrestler με K.O Punch power και καλό ground and pound, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει κάτι απο Ortiz στα νίατα του. Ειλικρίνα δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει ο Ortiz και αν ο Bader έχει καλό gameplan θα πάρει εύκολα το W. 

--> G.S.P. <--: Έχουμε ένα πρώην θρύλο απέναντι σε έναν από τα ανερχόμενα ταλέντα του MMA. Ο Ortiz σίγουρα δεν είναι αυτός που ήταν. Δεν είναι αναγκαίο πιστεύω να πούμε να πούμε τα κατορθώματά του, αλλά σίγουρα είναι στην κατηφόρα της καριέρας του. Έχει να κερδίσει fight από το 2006 με τη δικαιολογία βέβαια ότι έχει αντιμετωπίσει τους top fighters της κατηγορίας. Νομίζω ότι τα λεφτά είναι πολλά και για αυτό το λόγο δεν είναι πρόθυμος να αποσυρθεί. Απέναντί του έχει τον TUF 8 winner, έναν NCAA Division I wrestler οποίος διαθέτει επίσης και πολύ δυνατά χέρια. Πιστεύω ότι δεν έχουμε πολλά να πούμε. Νομίζω ότι ο Bader είναι ανώτερος fighter του Hamill, και αν ο τελευταίος κατόρθωσε να κάνει αυτά τα πράγματα στον Ortiz, σίγουρα θα τα καταφέρει και ο Bader. Βλέπω τον Ortiz να προσπαθεί να κατεβάσει τον Bader στο έδαφος και να μη θέλει να σταθεί απέναντί του. Νομίζω ότι ο Bader θα αντιμετωπίσει τα περισσότερα, αν όχι όλα, και μάλιστα θα κατεβάσει αρκετές φορές ο ίδιος κάτω τον Ortiz και θα κυριαρχήσει σε όλο το fight με το ground and pound του.

The Pest picks: Ryan Bader via TKO
G.S.P. picks: Ryan Bader via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Middleweight Bout: Wanderlei Silva Vs Chris Leben
Wanderlei Silva (αριστερά): 33-10-1(1), 3-5 στο UFC,
22-4-1(1) στο Pride.
Chris Leben (δεξιά): 25-7, 11-6 στο UFC.
The Pest \m/: Co-main event και ας μου επιτραπεί η έκφραση...της αλεπούς ο θάνατος! Silva vs Leben λοιπόν. Ειλικρινά το συκγεκριμένο fight πιστεύω είναι απο τα πιο απρόβλεπτα και είναι απίθανο να είσαι σίγουρος για κάτι γιατί μ' αυτούς τους δύο μπορεί να συμβούν τα πάντα. Δεν χρείαζεται να επησημάνω styl δύνατα και αδύναμα σημεία. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε stand up war και κάποιο T.K.O . Αν όμως το fight πάει στο έδαφος τότε πιστεύω ότι ο Leben έχει ένα μικρό πλεονέκτημα αν και ο Silva είναι black blet στο BJJ ( πράγμα το οποίο πλέον δεν μου λέει προσωπικά τίποτα...εδω είναι black belt o Rudiger! ) δεν έχει έφεση στο grappling και δεν το επιδιώκει. Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο θα επηρεάσει τον Silva η μέγαλη απούσια του από την αγωνιστική δράση και τι cardio θα παρουσιάσει. Ελπίζω σε Fight of the Year!!!  

--> G.S.P. <--: Το συγκεκριμένο fight θέτει υποψηφιότητα από τώρα όχι μόνο για fight of the night, αλλά και fight of the year! Και οι δύο τους δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους, ο Βραζιλιάνος έρχεται από μια απουσία 1+ έτους και μετράει 2 νίκες μόνο στα τελευταία 7 fights, με το ελαφρυντικό ότι οι ήττες του ήταν τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου και σε κατηγορίες που δεν του αρμόζουν. Στο τελευταίο του fight κέρδισε το τελευταίο match του πολύ εντυπωσιακά απέναντι τον Bisping. Ένα από τα αρνητικά του όμως είναι το αδύναμο πλέον σαγόνι του… Τον έχουμε δει να βγαίνει KO/TKO πολλές φορές στα τελευταία fights του, σε αντίθεση με τον Leben που έχει βγει 2 φορές μόνο στα 32 fights του. O Leben προέρχεται και αυτός από ήττα απέναντι στον Brian Stann, όπου και βγήκε και TKO. Και οι δυο τους είναι brawlers, με τον Silva όμως να είναι καλύτερος τεχνικά και να μπορεί να σκοράρει και takedowns. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα stand up war, αφού ο Leben μπορεί να ξεκινάει με κάποιο gameplan, αλλά στο τέλος πάντα καταλήγει σε slugfest.

The Pest picks: Chris Leben via TKO
G.S.P. picks: Wanderlei Silva via DEC

The Pest supports: Chris Leben
G.S.P. supports: Wanderlei Silva


Bantamweight Championship Bout: Dominick Cruz Vs Urijah Faber
Dominick Cruz (αριστερά): 17-1, 7-1 στο ZUFFA
Urijah Faber (δεξιά): 25-4, 8-3 στο ZUFFA.
The Pest \m/: Title fight μετάξυ δύο fighter που πραγματικά μισιούνται. O κάτοχος της ζώνης Dominik Cruz φημίζεται για το striking και την ταχύτητα του. Η μόνη του ήττα είναι απέναντι στον Faber και σίγουρα ψάχνει την εκδίκηση αν και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να τον αγχώσει ψυχολογικά και να μην καταφέρει να αποδόσει όπως σηνήθως.Ο Faber είναι εξαιρετικός wrestler με δυνατά submissions και πολύ δύναμη στα χέρια του. Πιστεύω ότι ο Faber έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα, είναι η μόνη ήττα του Cruz είναι "under his skin" έδω και χρόνια και δεν έχει τίποτα να χάσει. Κλειδί του fight είναι το αν θα καταφέρει ο Cruz να σταματήσει τα powerfull takedowns του Faber και τι submission defence θα παρουσιάσει αν δεν τα κατάφερει, αν μείνει όρθιος είναι ικανός να τελείωσει το fight οποιαδήποτε στιγμή. 

--> G.S.P. <--: Αρχικά, να πούμε ότι αυτό είναι ένα ιδιαίτερης σημασίας fight, καθώς είναι το πρώτο main event των δύο μικρότερων νέων κατηγοριών του UFC. Καιρό έχουμε να δούμε ένα καλό παραδοσιακό grudge match!!! Αυτό είναι σίγουρα ένα! Οι δυο τους δεν συμπαθιούνται καθόλου, δεν εκτιμάει ο ένας τον άλλον και γενικά θα επιτίθενται όχι μόνο για να νικήσουν, αλλά για να ταπεινώσουν τον αντίπαλο. Αν και νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία, οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί στο παρελθόν, στο ντεμπούτο του Cruz στο WEC σε ένα fight για το WEC Featherweight Championship. Αν έχετε δει το fight, θα είδατε ότι ο Faber πραγματικά ισοπέδωσε τον Cruz, τελειώνοντάς τον σε 2-3 λεπτά από ότι θυμάμαι από το fight. Και λέω ότι δεν έχει σημασία, διότι μιλάμε πλέον για ένα πολύ διαφορετικό fight και για έναν πολύ διαφορετικό Dominick Cruz. Ο Faber, ίσως ο πιο δημοφιλής fighter ερχόμενος από το WEC, είναι ένας πάρα πολύ καλός wrestler, πράγμα το οποίο χρησιμοποιεί για να παίρνει συνήθως την πλάτη του αντιπάλου του ώστε να βγάλει κάποιο rear naked choke. Είναι σε γενικές γραμμές το game plan του και νομίζω ότι αυτό και θα επιδιώξει, καθώς δε νομίζω ότι θέλει να σταθεί απέναντι στον Cruz, ο οποίος τώρα με τη σειρά του, έχει ίσως τα πιο δημιουργικό boxing movement στο M.M.A., κάτι που πολλούς τους εκνευρίζει. Εμένα μου αρέσει. Έχει επίσης πολύ καλά takedown defense, άριστο cardio, πολύ ταχύτητα, φοβερό boxing και γενικά σε υπνωτίζει με το movement του. Ο Faber έδειξε πολλές φορές τις αδυναμίες του απέναντι σε fighters του στυλ του Cruz, όπως για παράδειγμα με στο fight του με τον Wineland, όπου έχασε τον πρώτο γύρο για αυτούς τους λόγους. Έχοντας δει το Cruz Vs Jorgensen, μπορώ να πω ότι ο Cruz απέκρουσε σχεδόν κάθε προσπάθεια για takedown ενός fighter που είναι σίγουρα καλύτερος wrestler του Faber. Πιστεύω ότι ο Cruz είναι πιο γρήγορος, έχει απάντηση στα takedowns του Faber και γενικά νομίζω ότι το συγκεκριμένο main event θυμίζει πολύ το G.S.P. Vs Shields, και μάλιστα θα έχει και την ίδια έκβαση έτσι όπως το βλέπω, δηλαδή νίκη του Cruz, χωρίς όμως να καταφέρνει και να τελειώσει τον Faber.

The Pest picks: Urijah Faber via SUB
G.S.P. picks: Dominick Cruz via DEC

The Pest supports: Dominick Cruz
G.S.P. supports: Dominick Cruz



Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Lightweight Bout: Melvin Guillard Vs Shane Roller
The Pest picks: Melvin Guillard
G.S.P. picks: Melvin Guillard via TKO

Lightweight Bout: George Sotiropoulos Vs Rafael Dos Anjos
The Pest picks: George Sotiropoulos . Go George, go 10th planet JJ (συγχωρέστε μου τον ενθουσιασμό αλλά είναι απο τους αγαπημένους μου!)
G.S.P. picks: George Sotiroulos via SUB

Bantamweight Bout: Brian Bowles Vs Takeya Mizugaki
The Pest picks: Brian Bowles
G.S.P. picks: Brian Bowles via TKO

Middleweight Bout: Brad Tavares Vs Aaron Simpson
The Pest picks: Brad Tavares
G.S.P. picks: Aaron Simpson via DEC

Lightweight Bout: Anthony Njokuani Vs Andre Winner
The Pest picks: Anthony Njokuani
G.S.P. picks: Anthony Njokuani via DEC


BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
The Pest picks: Wanderlei Silva Vs Chris Leben
G.S.P. picks: Wanderlei Silva Vs Chris Leben

Knock Out Of The Night:
The Pest picks: Carlos Condit
G.S.P. picks: Melvin Guillard

Submission Of The Night:
The Pest picks: George Sotiropoulos
G.S.P. picks: George Sotiropoulos




Αυτά από μας, ελπίζω να έχουμε καλά fights  και θα χαρούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας γνώμες στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.


The Pest \m/          and
--> G.S.P. <--

______________________________________

13 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ
    αυτο ηταν για τον (αλλοτε) παικταρα βαντερλευ, αλλα κι ο λεμπεν ειναι καλος. αυτο που επισημανε πιο πανω ο gsp οτι το σαγονι του ειναι ευαλωτο πια, ειναι γεγονος.
    το κρουζ-φαμπερ θελω να δω τι θα γινει, θα ελεγα
    νικητη τον κρουζ αλλα ειδωμεν.
    τελος για το ορτιζ-μπαντερ επισης αμφιροπο αν και πονταρω στο μπαντερ χωρις να λεει αυτο οτι μ 'αρεσει κιολας.
    τωρα σας αφηνω γιατι θελω να παω να δω το κοπα αμερικα που αρχιζει σημερα.χαιρετε!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλε Κουβανέ και καλό copa america!! :D
    Θα έχουμε σίγουρα καλό card!



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sο-ti-ropoulos!!!!!

    Έυχομαι να χάσει ο Siver με ντροπιαστικό τρόπο (και να τραυματιστεί άσχημα). Μας έριξε το παληκάρι απο το TOP 10 lightweights.

    Ο Ortiz το μόνο που μπορώ να θαυμάσω πια πάνω του, είναι οτι έχει/είχε γυναίκα τη Jenna Jameson. Ήταν πάντα εκρηκτικός wrestler και πολύ καλός fighter αλλά όπως είπε και ο ίδος τώρα είναι νίκη ή παραίτηση. Πιστεύω ο Bader τον έχει έυκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Kimura:
    Χαχαχα ναι τον παλιογερμαναρά! Παντού μας κατατρέχουν αυτοί οι άνθρωποι!!

    Ο Ortiz φίλε John και εγώ αυτό πιστεύω, ότι τελείωσε, αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί γιατί τα λεφτά είναι πολλά (250.000/fight παίρνει).


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πρωτοπείς για το συγκεκριμένο event!!Μιλάμε για τα απίστευτα fights μάγκες!!Προβλέπω πόλεμο στο Leben-Silva,πολύ καλή μάχη στο Kim-Condit,όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο.Προβλέπω ακόμα ντροπιαστική ήττα του αντιπαθέστατου Ortiz οπότε και έξοδο απο το Ufc!!Sotiropoulos άνετη επικράτηση.Εδώ να πω ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που δεν έβαλαν τον δικό μας στην Main Card!!!ΟΥΣΤΤΤΤ!!!Τέλος...Faber σκίσε τα φλωρομποξεράκια χρώματος λιλά (είναι δυνατόν ρε?!?!?) του Cruz!!! http://www.youtube.com/watch?v=H4US6m4tjY0 FABER ΕΙΣΑΙ!!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @G_mos:
    Χαμός θα γίνει φίλε!!! Χαμός...!!! Πιθανά FON για μένα:
    - Njokuani Vs Winner
    - Bowles Vs Mizugaki
    - Sotiropoulos Vs Dos Anjos
    - Siver Vs Wiman
    - Silva Vs Leben
    - Cruz Vs Faber
    Όλα αυτά μπορώ να τα δω να είναι FON, αλλά φυσικά ξεχωρίζω ένα...!! Όλοι φαντάζεστε ποιο!

    Ο πλουραλισμός του UFC 132 φαίνεται και στο poll μας. Πρώτη φορά έχουν ψηφιστεί 5 από τους 10 fights!!!! Πράγμα που δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί ωραίοι fighters.


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίσως η καλύτερη κάρτα που έχουμε δει εδώ και κανά χρόνο!!!!

    - Φοβερό το Cruz Vs Faber μου θύμισε τα Edgar Vs Penn.
    - Μπορώ να πω ότι χάρηκα και για τον Ortiz που επέστρεψε από ότι φαίνεται με εντυπωσιακό τρόπο.
    - Απογοήτευση ο Sotiropoulos και χαίρομαι που ο Condit έσπασε στο ξύλο τον Kim!! ΠΟλύ το γούσταρα ρε παιδιά!!!
    - Δεν τα πήγαμε και πολύ καλά (55%) αλλά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, αφού όλα τα fights ήταν τόσο πολύ αμφίρροπα!! Δε θυμάμαι άλλη φορά να είχαμε τόσο διαφορετικά picks με τον Pest.



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AND IS ALL OVER !
    ουρλιαζε ο ρογκαν ξανα κ ξανα.
    εβλεπα το χρονο πριν τα βιντεο και ηταν 3,5,6 λεπτα απο 'κει κτλβνα οτι εχει ko η sub το ματς.
    απογοητευτηκα με βαντερλει :(
    κριμα για σωτηρο ...
    ο ορτιζ παρολο που νικησε δεν με επεισε οτι μπορει ακομα να πρωταγωνιστει.
    δεν θα 'θελα να μπλεχτω σε fluries με τον σιβερ, παιδια βαραει πολυ αυτος, ριχνει γροθιες με ολη την ομωπλατη !
    και τελος το κρουζ-φαμπερ ηταν φοβερο ματς με τα ολα του strike,και grappling με καλο scrambling και οι δυο τους τρομερο cardio !!! μπραβο!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλό το event.

    Κρίμα για Sotiropoulo και Wanderlei.

    Το Comeback του αιώνα ο Ortiz, ο Liddell τράβαγε τα μαλλιά του δε το πίστευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς! Έβλεπες τους Liddell και Couture μετά και έλεγες ότι μόλις είδανε εξωγήινο!!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τεσσαρι συντροφε τι εννοεις οταν λες FON?
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Κουβανέ εννοούσα Fight Of The Night (FOTN). Ξέχασα ένα Τ :Ρ



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή