Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

[MMA] UFC 136 predictions by G.S.P. and "The Pest" [M.M.A.]

Χαίρετε για άλλη μια φορά! Αυτό είναι το topic Νο.100 του blog μας και No.50 MMA topic!! Πριν από όλα να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες μας (όχι μόνο στα ΜΜΑ θέματα) για τα hits τους και για τα πολύτιμα σχόλια τους. Εσείς είστε ο λόγος που συνεχίζουμε να γράφουμε άρθρα και δεν υπάρχει τίποτα να μας χαροποιεί περισσότερο από το να βλέπουμε σχόλια και αναγνώσεις στα άρθρα μας.

Πάμε τώρα στο UFC 136. Προσωπικά (GSP speaking) θεωρώ ότι στα χαρτιά είναι ότι καλύτερο έχει στήσει αυτήν τη χρονιά η βιομηχανία του MMA πράγμα που φαίνεται και στο γεγονός ότι τα δύο κύρια prelim fights κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι μέρος του PPV (σίγουρα περισσότερο από το πρώτο fight του main card). Εσείς τι πιστεύετε; Πολλά θα απαντηθούν για πολλούς fighters και η lightweight division θα έχει την προοπτική να αποκτήσει νέους contenders.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card, καθώς και το ποιοι νομίζετε θα φύγουν με κάποιο τίτλο από το UFC 136.


Πάμε λοιπόν! :)




Lightweight Bout: Melvin Guillard Vs Joe Lauzon
The Pest \m/: Πανικός! Ο Lauzon είναι ένας fighter που συμπαθώ παρα πολύ. Καλό cardio,εκρηκτικός, εξαιρετικό BJJ και καλό stand up. Πάντα τα fight στα οποία βρίσκετε είναι εντυπωσιακά ακόμα και όταν χάνει. Ο Guillard είιναι απιστεύτα αθλητικός και δυνατός fighter με εξαιρετικό stand up και πολύ καλό wrestling αν και πιστεύω ότι θα επιχείρησει να το χρησημοποιήσει μόνο ως takedown defence γιατί ο Lauzon είναι πολύ επικίνδυνος ακόμα και απο την πλάτη.Θα πάω με τον Guillard καθώς πιστεύω ότι θα καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του και κρατήσει το fight στα πόδια όπου έχει το πάμω χέρι. Ανησύχω γιατί και αυτός έχει μεγάλο σερί νικών και βλέπω να γίνεται το upset βλ. ( G-Sots,Miller) και να χάνει το πρόβαδισμα για μελλοντικό title shot αλλά είδωμεν!

--> G.S.P. <--: Μετά τις νίκες του επί των Dunham, Roller και Stephens, περίμενα να δω τον Guillard απέναντι σε κάποιο μεγαλύτερο όνομα από (χωρίς να θέλω να προσβάλλω) τον Lauzon, αλλά από ότι φαίνεται οι White και Silva θέλουν να τον χτίσουν σιγά σιγά προς το main event picture. Όποτε έχω πει κάτι του στυλ «Δεν μπορώ να δω πως ο Α μπορεί να νικήσει τον Β» ή «Ο Α θα κερδίσει σίγουρα τον Β», έχω φάει τα μούτρα μου. Αλλά θα το πω ξανά… Δεν μπορώ να δω τον Guillard να χάνει με τίποτα. Πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο φαβορί στο fight του στο UFC 136. Ο Guillard θα θελήσει να κρατήσει ασφαλώς το fight στο stand-up και χρησιμοποιώντας την φοβερή ταχύτητα και δύναμή του να βγάλει τον Lauzon KO, ενώ ο J-Lau θα προσπαθήσει να πάει το fight στο έδαφος όπου είναι ο μόνος τομέας που υπερτερεί, αλλά δεν νομίζω ότι θα το καταφέρει, αν και ελπίζω, διότι ο Lauzon είναι ένας από τους αγαπημένους μου fighters.

The Pest picks: Melvin Guillard via TKO
G.S.P. picks: Melvin Guillard via TKO

The Pest supports: Joe Lauzon
G.S.P. supports: Joe Lauzon


Featherweight Bout: Leonard Garcia Vs Nam Phan
The Pest \m/: Αυτό το card το περίμενα προσωπικκα (όπως και πιστεύω μαζί με μένα και πολλοί άλλοι ) πολυ καιρό και επιτέλους IT'S TIME! Το main event ξεκινάει με το rematch Garcia vs Nam Phan. Το πρώτο match έλειξε με αμφισβητούμενο dec υπέρ του Garcia και είπαν να το ξανακάνουν. Ο Garcia είναι πολύ καλός striker, επιθετικός και του αρέσει να μετατρέπει τα fight του σε brawls ένω στο έδαφος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Phan απο την άλλη έχει πολύ καλά χέρια και είναι αρκετά πιο well rounded απο τον αντίπαλο του, πράγμα που έδειξε και στο πρώτο τους fight. Επίσης το cardio του Garcia στα τελεύταια 2 fight του δεν με εντυπωσίασε και πιστεύω ότι ο Phan θα τον κατάφερει εύκολα ή δύσκολα.

--> G.S.P. <--: Ο μόνος λόγος που μπορώ να δεχθώ ότι δεν θα μιλήσω αυτήν τη στιγμή για το Maia Vs Santiago, αλλά για το Garcia Vs Phan, είναι ότι ίσως θέλουν ένα καλό main event για τα prelims στο Spike TV και ότι ίσως αυτό είναι το fight of the night. Και οι δυο fighters πιθανώς να παλεύουν για τη θέση τους στο UFC, ειδικά ο Garcia που έρχεται ουσιαστικά από ένα 0-7-1 σερί. Το πρώτο μεταξύ fight έχει μπει στην ιστορία μαζί με fights όπως το Machida Vs Rua I και Bisping Vs Hamill, ως μία από τις χειρότερες judges decisions στην ιστορία του ΜΜΑ. Ο Leonard Garcia αρχικά είναι ένας fighter που χαίρεσαι να βλέπεις. Είναι ο ορισμός του stand-up warrior που βασιζόμενος στο καλό σαγόνι του, ρίχνει 10 μπουνιές ελπίζοντας οι 2-3 από αυτές να βρουν τον αντίπαλο (γενικά βαράει πολύ αέρα), πράγμα το οποίο όμως κάνει τα fights του εντυπωσιακά. Αν και τα περισσότερα wins του είναι με submission, δε θα μπορούσα να πω ότι είναι και το ατού, αλλά ποτέ δε μπορείς να απορρίψεις τις BJJ δυνατότητες ενός Jackson’s fighters. Ο Phan από την άλλη είναι καλός boxer και έχει και μαύρη ζώνη στο BJJ (αλλά στις μέρες μας και ποιος δεν έχει πια;) με ίσως μειονέκτημα το wrestling του, αν και δε νομίζω να το πολυχρειαστεί απέναντι στον Garcia :Ρ
Βλέπω τον Phan να μπαίνει με σκοπό να τελειώσει τον Garcia αλλά στυλ Korean Zombie και να μην αφήνει για άλλη μια φορά την τύχη του στους κριτές. Παρόλα αυτά, ο Phan είναι ένας από τους αντιπαθητικούς για μένα fighters και υποστηρίζω Garcia.

The Pest picks: Nam Phan via SUB
G.S.P. picks: Nam Phan via SUB

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Leonard Garcia





Middleweight Bout: Chael Sonnen Vs Brian Stann
The Pest \m/: Ο Sonnen μετά τις περιπέτειες που είχε με τον νόμο και την athletic commision επιστρέφει στο οκτάγωνο για να αντιμετώπισει τον all american Brian Stann. O Sonnen είναι κορυφαίος wrestler,πολύ δυνατός και το ground and pound του είναι εξαιρετικό. Ο Stann έχει εξαιρετικό stand up και αρκετή δύναμη επίσης, αλλά και καλό takedown defense, στο έδαφος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Και οι δύο fighters θέλουν πολύ την νίκη και έχουν ισχύρο κίνητρο ( ο νικήτης έρχεται πολύ κοντα στο title shot ή σε contender fight ) αλλά πιστεύω ότι απο τους 2 ο Stann το θέλει περισσότερο και αν καταφέρει να μην τον ρίξει κάτω ο Sonnen (πράγμα δύσκολο) έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το W. Επίσης η απούσια του Sonnen απο την ενεργό δράση δεν ξέρω κατα πόσο θα τον επηρέασει αλλά σίγουρα δεν θα είναι στην φόρμα που ήταν στην τελεύταια του εμφάνιση. Θα πάω για το upset λοιπόν και θα πω Stann!

--> G.S.P. <--: Το συγκεκριμένο φημολογείται ότι θα είναι για το #1 contender για τον τίτλο του Silva. Έχω πολλά θέματα για αυτό το fight. Το γεγονός ότι σήμερα στο UFC ένας fighter θα χρειαστεί ένα win μόνο για να παλέψει για τον τίτλο, έχοντας χάσει με stoppage το title fight του, δείχνει τη φτώχεια της Middleweight division του UFC (παρά τα λεγόμενα του White δηλαδή) και ο λόγος που πολλοί δε θεωρούν τον Silva Νο1 P4P στον κόσμο. Αυτά για τον Sonnen. Για τον Stann τώρα, δε μπορώ να καταλάβω πως έχοντας νικήσει τους Massenzio, Leben και Santiago, παίρνεις title shot. Ίσως γιατί είναι ο Αμερικάνος φαντάρος που όλοι αγαπάνε. Όπως και να έχει, αρκετά με αυτά. Πάμε στο fight. Ο Sonnen αυτό που θα θέλει να κάνει είναι να κατεβάσει κάτω τον Stann και με ground and pound να πάρει τη DEC. Γνωστό εκ των προτέρων. Ναι αλλά πως το αντιμετωπίζεις; Το ιδανικό για τον Stann θα είναι το fight να εξελιχθεί σε stand-up war, πράγμα που δεν το βλέπω. Υπάρχουν δύο προοπτικές. Καταρχάς το δεδομένο είναι ότι θα πρέπει πρώτα από όλα να αντιμετωπίσεις τα tadedowns του Sonnen. Πως θα καταφέρεις δηλαδή να μην σε κατεβάσει κάτω. Αν σε κατεβάσει όμως, εκεί αρχίζουν οι προοπτικές. Η μία και πιο διαδεδομένη είναι να προσπαθήσεις συνέχεια να σηκωθείς από το guard σου. Πολλοί το προσπάθησαν και όλοι αποτύχαν. Γιατί; Διότι αν σηκωθείς, μετά θα σε ξαναρίξει. Η εναλλακτική προσέγγιση είναι το BJJ. Όταν σε ρίξει κάτω (γιατί θα σε ρίξει), δε θα σπαταλήσεις την ενέργειά σου για να σηκωθείς, αλλά για να βγάλεις λαβές. Όσοι πήρανε αυτόν τον δρόμο βγήκαν νικητές απέναντι στον Sonnen, ο οποίος φημίζεται για το κακό submission defense του. Υπάρχει τέλος και μια τρίτη επιλογή. Να κάνεις ότι έκανε ο Penn στον Fitch. Πως λέγανε οι Metallica “fight fire with fire”; Έτσι κι εδώ. “Fight offensive wrestling with offensive wrestling”. Ρίξ’τον κάτω πριν σε ρίξει. Κάτι από αυτά πρέπει λοιπόν να κάνει ο Stann αν θέλει να έχει ελπίδες. Σίγουρα ο Master Yoda Jackson θα του έχει ετοιμάσει το καλύτερο δυνατόν game plan, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα είναι αρκετό απέναντι στον Sonnen. Κάτι τελευταίο, υποστηρίζω εδώ τον Sonnen γιατί ο Stann μου φαίνεται πολύ fake. Ότι εκμεταλλεύεται πατριωτικές καταστάσεις. Ο Sonnen τουλάχιστον έφτασε εδώ λόγω των δυνατοτήτων του (στόμα και fighting) και όχι λόγω του ότι ήταν φαντάρος.

The Pest picks: Brian Stann via DEC
G.S.P. picks: Chael Sonnen via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Chael Sonnen





Featherweight Championship Bout: Jose Aldo Vs Kenny Florian
The Pest \m/: Co-main event of the evening! όπως θα πει ο λατρεμένος Bruce Buffer. Ο Aldo θα υπερασπιστεί φια δεύτερη φορά την ζώνη του το Σάββατο και ο fighter που την απειλή δεν είναι άλλος απο τον Kenny Florian. Ο,τι και να πουμε για τον Aldo είναι περιττό, το striking του είναι σε άλλο επίπεδο, είναι αθλητικός, δυνατός ταχύς με καλά takedowns (offense/defence) και αρκετά καλός στο έδαφος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το cardio του και θα εξηγήσω το γιατί.Στο fight με τον Hominick μετά τον 3 γύρο πέθανε κυριολεκτικά. Από ότι έχω ακούσει το cut που κάνει είναι μεγάλο και έχει πάρει μυική μάζα τελεύταια οπότε η διαδικασία είναι δύσκολη και ο ίδιος την σιχαίνεται, αλλά θα μου πείτε και σε ποιον fighter αρέσει ; Ο Florian απο την άλλη είναι πάρα πολύ έμπειρος με μοναδικό ground and pound ( βλ elbows ) , πολυ αποτελεσματικό BJJ και solid wrestling. Έδειξε πολύ δυνατός σε αυτην την κατήγορια που πιστεύω ότι του ταιρίαζει απόλυτα και αυτην την φορά επειδη το cut θα είναι μικρότερο θα εμφανιστεί ακόμα πιο φρέσκος στο οκτάγωνο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι στα μεγάλα του fights κάποιες φόρες γίνεται διστακτίκος και δεν δείχνει το killer instict που προφανώς έχει,ελπίζω να μην συμβεί αυτο το Σάββατο αν και πιστεύω ότι πλέον ξέρει να διαχειριστεί την πίεση. Θα πάω με τον Kenny γιατλι πιστεύω είναι η μεγαλύτερη απείλη που έχει συναντηση ο Aldo και το θέλει παρα πολύ και η θέληση κάποιες φόρες ευνοεί και ήρθε η ώρα να του χαμογελάσει επιτέλους!

--> G.S.P. <--: Αυτή θα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του Kenny Florian για κάποιο τίτλο. Έχει φτάσει στα 35 χρόνια του και μετράει ένα φοβερό 12-4 ρεκόρ στο UFC. Είναι ο fighter που θα κερδίσει όλους όσους πρέπει, αλλά δε θα μπορεί να κάνει το κλικ παραπάνω που θα του δώσει κάποιο τίτλο. Όσες φορές αγωνίστηκε στο UFC σε απλό fight το κέρδισε. 4 φορές βρέθηκε σε fight το οποίο είχε στη μέση κάποιο τίτλο (2 UFC LW titles, 1 TUF final, 1 #1 Contender) έχασε. Έχοντας αγωνιστεί σε 4 διαφορετικές κατηγορίες προσπαθεί για τελευταία φορά να αποκτήσει κάποιον τίτλο. Αν και θέλω πάρα πολύ να το δω να γίνεται πραγματικότητα, γιατί οι περισσότεροι, αφού χάσουν κάποιο title fight ή κάποιο #1 contender title fight, σχεδόν ποτέ δεν ξαναφτάνουν στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται πραγματικότητα. Ο Jose Aldo είναι κατά πολλούς ο Νο3 στον κόσμο P4P fighter, έχει ένα από τα καλύτερα striking game, ενώ ταυτόχρονα δεν υστερεί σε κανέναν άλλον τομέα. Είναι BJJ black belt, έχει αξιοπρεπέστατο wrestling και cardio και το μόνο που μπορεί να φοβηθεί ίσως από τον Florian είναι το να βρεθεί από κάτω του είτε αντιμετωπίζοντας τα elbows του, είτε τα rear naked chokes του. Το θέμα είναι ότι κατά τη γνώμη μου το wrestling του Florian δεν είναι στο επίπεδο ώστε να απειλήσει τον Aldo και πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δε θα θέλει να σταθεί απέναντι στον Βραζιλιάνο στο stand-up. Μακάρι να βγω λάθος, αλλά πιστεύω ότι ο Aldo είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο θα πάρει τη νίκη. Δεν θα πω TKO, διότι πιστεύω ότι η εμπειρία του Florian θα παίξει κάποιο ρόλο στο fight, οπότε πάω με Aldo με ομόφωνη απόφαση.

The Pest picks: Kenny Florian via SUB
G.S.P. picks: Jose Aldo via DEC

The Pest supports: WAR KEN-FLO!!!
G.S.P. supports: Kenny Florian





Lightweight Championship Bout: Frankie Edgar Vs Gray Maynard
The Pest \m/: Main event! Άντε να τελείωνουμε επιτέλους με αυτό το fight να τσουλίσει η Lightweight κατηγορία και να μην καούν άλλοι fighters. Το προηγούμενο τους fight ήταν απλά επικό και νομίζω ότι τα μίσα απ όσα έγιναν να γίνουν θα είμαστε όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι. Και οι 2 είναι wrestlers, ο Edgar είναι πιο γρήγορος, ο Maynard πιο αθλητικός. Ο Edgar πιο τεχνικός στο striking του ο Maynard πιο άτεχνος αλλά με περισσότεροι δύναμη. Απ ότι έδειξε και το προηγούμενο fight to πηγούνι και των 2 είναι πέτρα και το cardio τους είναι αδιαμφισβίτητο. Το fight θα είναι οριακό όπως το πρώτο και θα κριθεί στις λεπτομέριες αλλά πιστεύω το μεγαλύτερο κίνητρο το έχει ο Maynard καθώς θέλει να γευτεί και αυτός την δόξα του Champion και πέρασε ένας χρόνος που πιστεύω τον καίει όλον αυτο των καιρό αυτο το draw περισσότερο απο τον Edgar.

--> G.S.P. <--: Πέρασε πραγματικά πάρα πολύς καιρός από το πρώτο fight, του οποίου το DEC γκρέμισε το momentum πολλών στην light division, καθώς όπως είναι λογικό είναι σχεδόν αδύνατον να διατηρήσεις σερί όπως το 5-0 ή 6-0 για πολύ καιρό. Έτσι, #1 contender's fighters όπως οι Jim Miller και George Sotiropoulos πέσανε στα rankings. Όπως είπα λογικό. Κάποια στιγμή η ήττα θα έρθει, απλά αυτών των δύο οι ήττες συνέβησαν σε άσχημες χρονικές συγκυρίες για αυτούς. Πάμε όμως στο fight μας. Αν και θα είναι καλό fight, δεν πιστεύω ότι θα είναι στο επίπεδο του πρώτου, καθώς νομίζω ότι και οι δυο τους θα μπουν με πολύ προσεκτικά game plans στυλ GSP. Θα δούμε βέβαια… Και οι δύο είναι NCAA Division I wrestlers, με τον Maynard να έχει το πλεονέκτημα στη δύναμη και στο μέγεθος, ενώ ο Edgar στην ταχύτητα και στο cardio. Βασικά έχουμε έναν από τους μεγαλύτερους lightweights απέναντί σε έναν εκ των πιο μικρόσωμων. Το δεύτερο fight ήταν για μένα δίκαιο DRAW (εσείς τι πιστεύετε;). Ο Edgar έδειξε πραγματικά αυτό που λέμε «καρδιά» του πρωταθλητή, πολύ καλό recovery, καθώς και άριστο wrestling και footwork. Η ελπίδα του Maynard πιστεύω είναι να τελειώσει αυτό που άρχισε στο δεύτερο fight. Αν ρίξει κάτω τον Edgar με κάποιο χτύπημα δηλαδή, να τον τελειώσει άμεσα. Το θέμα είναι πιστεύω ότι βασικά θα δούμε τον ίδιο σενάριο εξαιρώντας τον πρώτο γύρο. Η ταχύτητα και το άριστο wrestling του Edgar πιστεύω θα είναι το κλειδί του fight και αν και η απόφαση για το pick μου είναι δύσκολη πολύ, θα πάω με τον Edgar. Και κάτι τελευταίο, σε περίπτωση που ο Maynard κερδίσει, βλέπω ότι θα μπει ένα τέλος στο μεταξύ τους rivalry. Σε περίπτωση όμως που ο Edgar βγει αυτός νικητής και μεταξύ τους υπάρχει το 1-1-1, βλέπω μετά από λίγα χρόνια (όταν είναι κι οι δύο στο τέλος της καριέρας τους) να έχουμε την πρώτη τετραλογία στο UFC…

The Pest picks: Gray Maynard via DEC
G.S.P. picks: Frankie Edgar via DEC

The Pest supports: Frankie Edgar
G.S.P. supports: Frankie Edgar






Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Middleweight Bout: Demian Maia Vs Jorge Santiago
The Pest picks: Demian Maia
G.S.P. picks: Demian Maia via TKO

The Pest supports: WAR Demian
G.S.P. supports: -


Lightweight Bout: Anthony Pettis Vs Jeremy Stephens
The Pest picks: Anthony Pettis
G.S.P. picks: Anthony Pettis via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Heavyweight Bout: Joey Beltran Vs Stipe Miocic
The Pest picks: Joey Beltran
G.S.P. picks: -

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Featherweight Bout: Zhang Tie Quan Vs Darren Elkins
The Pest picks: Zhang Tie Quan
G.S.P. picks: Zhang Tie Quan via SUB

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Middleweight Bout: Aaron Simpson Vs Eric Schafer
The Pest picks: Aaron Simpson
G.S.P. picks: Aaron Simpson via DEC


The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Middleweight Bout: Steve Cantwell Vs Mike Massengio
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Steve Cantwell via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
The Pest picks: Frankie Edgar Vs Gray Maynard
G.S.P. picks: Anthony Pettis Vs Jeremy Stephens

Knock Out Of The Night:
The Pest picks: Melvin Guillard
G.S.P. picks: Melvin Guillard

Submission Of The Night:
The Pest picks: Kenny Florian
G.S.P. picks: Nam Phan



+ Κάποια νέα:
(1) JON JONES VS LYOTO MACHIDA @UFC140!!! Εκεί που όλοι περιμέναμε να δούμε τον Evans να διεκδικεί τον τίτλο, μαθαίνουμε σήμερα ότι ο Machida είναι ο επόμενος, ο οποίος έρχεται από ένα ρεκόρ 1-1 (για μένα είναι 2-0) από τότε που έχασε τον τίτλο.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"


The Pest \m/          and
--> G.S.P. <--

______________________________________

28 σχόλια:

  1. Λοιπόν...έχουμε και λέμε,κατ'αρχάς είναι όντως το καλύτερο event του 2011,είμαι ενθουσιασμένος ακόμα και για πολλά prelims!Τώρα θα ήθελα και εγώ το Maia-Santiago στην main card αλλά πιστεύω πως και το Phan-Garcia θα είναι φοβερό fight!Εδώ βλέπω Nam Phan και εγώ με sub,o Phan έχει φοβερό bjj και μ'αρέσει πολύ.Αγαπημένος του card όμως μου είναι ο Guillard,ρε είναι τόσο γρήγορος και τόσο αθλητικός,δεν πιάνεται ο άνθρωπος!Τον Lauzon τον πάω πολύ σαν fighter,αλλά δεν πιστεύω πως θα καταφέρει να σταθεί εμπόδιο στον βαψομαλλιά.Πιστεύω και ας ακούγεται υπερβολικό,ο Henderson και ο Guillard είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία,ακόμα και από Edgar,Maynard,Melendez.Απο 'κει και πέρα πρέπει να σου πω GSP,δεν συμφωνώ μαζί σου για τον Stann.Όσο και αν με εκνευρίζει και μένα όλο αυτό με τον αμερικανικό ψευτοπατριωτισμό,δεν πιστεύω ότι ο Stann δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ.Από τότε που έπεσε στην mw έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και νομίζω ότι αν κερδίσει τον Sonnen που θεωρείται νο2 στην κατηγορία,τότε γιατί να μην δικαιούται το title shot?ΒTW,εγώ λέω θα τον βγάλει KO τον Chael...Mετά έχουμε Edgar-Maynard,πιο σφιχτό ματς νομίζω δεν έχει ξαναυπάρξει!Θα κριθεί χαλαρά στις λεπτομέρειες,δεν υπάρχει με τίποτα ξεκάθαρο φαβορί εδώ και οι 2 είναι 50-50.Κάτι όμως μου λέει Edgar.Στο co-main,τι να πούμε για τον Aldo,πραγματικό θηρίο.Aν και συμπαθώ άπειρα τον Florian και θα 'θελα επιτέλους να κατακτήσει έναν τίτλο,το βλέπω πολύ χλωμό...Ελπίζω να μας δικαιώσει και με το παραπάνω το event!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α και επίσης αναμένω και ελπίζω νίκη του Maia με flying triangle choke (πωπω τι γαμάτο θα'ναι ρεεεε) και ΚΟ του Pettis με κλωτσιά αλά Law από Tekken,ξέρεις εκείνη που έκανε ολόκληρη κωλοτο΄θμπα στον αέρα :P

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το Phan Vs Garcia και γω για αυτό νομίζω ότι το βάλανε στο main card. Επειδή πιστεύουν ότι θα είναι πολύ καλό fight.

    Ο Guillard πραγματικά είναι θαύμα της φύσης. Και φαντάσου αν είχε βάλει μυαλό πολύ πιο πριν και δεν είχε αφήσει κάποια χρόνια να πάνε χαμένα. Για τον Guillard δεν ξέρω αν είναι ο top, θα ήθελα να τον δω απέναντι σε κάποιο top5 contender πριν πω ότι είναι ο top. Για τον Bendo συμφωνούμε. Πιστεύω ότι είναι εκεί ψηλά με Edgar, Melendez και Maynard.

    Για τον Stann δεν είπα ότι δεν είναι καλός fighter. Δεν κατηγορώ τον ίδιον, "κατηγορώ" την κατηγορία. Πιστεύω ότι νίκες επί των Massengio, Leben και Santiago σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θέτουν κάποιον για title shot. Αν ήταν έτσι να δίνανε και στον Bisping... Απλά νομίζω ότι έφτασε στο #1 contender fight, 50% λόγω των δυνατοτήτων του και 50% λόγω του Αμερικανικού πατριωτισμού. Αν κερδίσει τον Sonnen, δε διαφωνώ, αξίζει και με παραπάνω το title shot. Λες ΚΟ ε; Μπορεί να συμβεί, δεν το αποκλείω. Αλλά ο Sonnen δεν έχει πέσει ποτέ σέκος.

    Στο pick μου για το Edgar Vs Maynard πραγματικά
    ήμουν 55%-45%. Με πολύ δυσκολία διάλεξα. Αλλά είναι πολύ αμφίρροπο.

    Για το Aldo Vs Florian συμφωνούμε απολύτως. Και στο ποιος πιστεύουμε και στο ποιος θέλουμε να νικήσει :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ πραγματικά, θα είχα πολλά να γράψω για το Maia Vs Santiago. Και οι δυο άσσοι στο BJJ, με το μεγάλο μειονέκτημα του Santiago να εξελίσεται σε εργαλείο στο toolbox του Maia. Το striking του στο fight με τον Munoz δείχνει να ανέβηκε πραγματικά πολλά επίπεδα και για αυτό είπα ΤΚΟ, ειδικά αν λάβεις υπόψην και το γυάλινο σαγόνι του Santiago. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δούμε το πρώτο ΚΟ/TKO από τον Maia στο UFC!!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα να δω τον Pettis να κάνει το Law kick και μετά να φωνάζει "Ιχάάάά" και τα είδαμε όλα από αυτόν τον άνθρωπο...!! Το fight of the night για μένα. Σε όλα πιστεύω υπερτερεί ο Pettis εκτός από το one punch power του Stephens. Ο άνθρωπος βαράει σαν τράκτορας!!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό,το striking του Maia στο fight με τον Munoz με άφησε πραγματικά μαλάκα!Μακάρι να δούμε και TKO,δεν θα με χαλούσε καθόλου!Παρεμπιπτόντως να πω ότι στην william hill δίνει 3,10 τον Stann και 2,10 τον Maynard και με βλέπω να τα τιμάω καί τα δύο ματσάκια!Ειδικά το 2,10 του Maynard είναι στοιχηματικά πολύ καλή ευκαιρία.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @G_mos:
    Ναι είναι καλά σημεία. Ειδικά αυτό του Maynard λέει πολύ.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. elpizo mages to event na mas dikeosi fenete akoma kalitero kai apo to 132...stoiximatika den exo na po tipota no money me pige kouva xthes i aglia stin mpala...re poloi fan tou floriam den to perimena...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @leonidas:
    Nαι φίλε συμφωνώ. Και μιας και μας δικαίωσε το UFC 132, έτσι θα γίνει και σε αυτό νομίζω...!!!
    Ο Florian είναι πολύ συμπαθής ρε και καλός fighter.. Γιατί δεν το περίμενες; Ίδιος ο Ben Stiller κατά τα άλλα!!! :Ρ


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ CHAEL

    :P

    Αντε να δουμε και το υπολοιπο event :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ok live προβλεψη.. Aldo by murder

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Sonnen is god:
    Χαχα τα έβλεπες live ε; Που; Στο SPORT24?


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποια σχόλια για το event:

    (1) Φοβερά fights τα Cantwell Vs Massenzio, Beltran Vs Miocic, Garcia Vs Phan και Edgar Vs Maynard.
    (2) Μέτρια τα Quan Vs Elkins, Aldo Vs Florian και Maia Vs Santiago.
    (3) Αρκετά καλό το Pettis Vs Stephens.
    (4) Πολύ εντυπωσιακός ο Simpson, ανέβηκε στα rankings (No10 νομίζω).
    (5) Πολύ το χάρηκα το sub του J-lau. Άρχισε να με εκνευρίζει τελευταία ο Guillard με την υπεροψία του.
    (6) Εντυπωσιακός ο Sonnen, εδραίωσε τη θέση του ως Νο2 Middleweight στον κόσμο, εκτοπίζοντας τον υπερεκτιμημένο κατά τη γνώμη μου Stann εκτός 10δας.
    (7) Πάμε στο Edgar Vs Maynard... Αρχίζει το fight και λέω εντάξει πάει ο Edgar... Τελειώνει ο 1ος γύρος και λέω σίγουρα 10-8 σαν το 2ο fight!! Και πάμε σιγά σιγά στον 4ο γύρο και είναι για μένα ως εκεί 28-28 και λέω "Ωραία τα πιάσαμε τα λεφτά μας!! Πάμε για Edgar Vs Maynard 4!!!" και κάνει τη μαγεία ο Edgar...!!! Αξιοθαύμαστος ο άνθρωπος. Αν δεν τον πιστέψανε κάποιοι μετά τα 2 fights του με τον Penn και το 2ο fight του με τον Maynard, τώρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή...

    (8) Και πάμε σιγά σιγά στην post fight press conference... Ακούω τον Dana White να δηλώνει "Δε με νοιάζει τι πιστεύετε, αυτό πιστεύω εγώ, είστε λάθος και είμαι σωστός. Ο Frankie Edgar είναι ο Νο2 P4P fighter στον κόσμο μετά τον Silva".
    Καταρχάς, εγώ διαφωνώ. Δεν μπορείς να το πεις αυτό. Ο Edgar υπερασπίστηκε 3η φορά τη ζώνη του και στα 2 από τα 3 fights αυτά, έφτασε μισό βήμα από το Χάρο. Ο GSP κερδίζει εδώ και χρόνια όλα τα title fights του χωρίς να υπάρχει αμφιβολία για το πόσο άνετα κερδίζει κάθε φορά. Και σίγουρα δεν ισχύει εδώ το επιχείρημα ότι ο GSP δεν τελειώνει fights. 3 φορές έχει τελειώσει fight στο UFC ο Edgar.! Και έχοντας πει την άποψή μου, να πω τώρα ότι είναι θεωρώ πολύ ακραία αυτή τη θέση του White και απλά πιστεύω ότι τα λέει αυτά μόνο και μόνο για δώσει κίνητρο στον GSP να τον διαψεύσει...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι ναι, γυρισα απο εξοδο και καθησα να το δω λαιβ αλλα οχι στο sport σε αλλο stream γιατι το 24 μου κολλαει λιγο.

    Γενικα ηταν καλη καρτα. 2-3 σημεια

    1)Οταν ο Ντανα λεει κατι εχει τους λογους του. Οι λογοι πιθανον ειναι 2. 1)Το λεει για να πικαρει και να δωσει κινητρο στον GSP να γινει πιο εντυπωσιακος καθως ειναι νομιζω ο λιγοτερο εντυπωσιακος απο ολους τους πρωταθλητες πραγμα ισως κακο για το "εμπορικο" κομματι. 2)Το λεει γιατι ο καναδος δεν εχει πολλα κεφια να παει για GSP VS SILVA superfight και οταν καποιος δεν κανει αυτο που θελει ο Ντανα τοτε γινεται σαν κακομαθημενο παιδακι.

    Δεν μπορεις να λες p4d 2 σε αυτη την φαση τον Edgar. Θελει ακομα μερικα fight αν και νομιζω οτι ειναι αρκετα ψηλα στην λιστα

    Κριμα για τον ΚενΦλο... δυστυχως θα τον θυμουντε στις ΜΜΑ κυριως ως αποτυχημενο στα μεγαλα ματς για να μη πω ως loser. 3 αγωνες τιτλου σε 3 κατηγοριες και σε κανενα δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων. Κριμα αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειχε τις ευκαιριες του.

    Τελος. Ο Σταν ηταν υπερτιμημενος.. Φανηκε χτες. Εκτεθηκε ο American Hero. O Sonnen εδωσε τονο WWE στο UFC.. "Αν χασω φευγω απο το UFC αν χασειε αλλαζεις κατηγορια" Ποιος δεν θελει να δει αυτο το fight πλεον ετσι? Ειτε για να ξεφορτωθουνε τον Τσαελ ειτε να δουνε τον Σιλβα ηττημενο για πρωτη φορα.. Πολυ hype :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. GRAY MAYNARD YOU SUCK!!!!

    Απίστευτος ο Edgar, πάντα πολύ δυναμικά come back.
    Ο Sonnen έχει έτοιμη καριέρα και για pro-wrestler αν ποτέ βαρεθεί το ΜΜΑ. Δεν ήταν αυτές δηλώσεις μετά τον αγώνα. Ξέρει πραγματικά να πουλάει εισιτηρια και PPV.

    @GSP
    Συμφωνώ απολύτως με την άποψή σου για τον Guilard. Μου την έχει δώσει εδώ και λίγο καιρό, ειδικά μετά το Inside MMA που έλεγε ότι γούσταρε. Πάρτα τώρα για να μάθεις παλιοβαψομαλιά. Εγώ περίμενα καταστροφή για τον Lauzon.

    Όσο για την άποψη του White για τον No 2 p4p, και γώ πιστεύω οτι προσπαθεί να πείσει τον GSP να ξεκολλήσει για να παίξει με τον Silva. Η άποψη του White έχει βέβαια κάποια βάση (αλλά όχι για νο2) αν σκεφτούμε ως κριτήριο οτι ο Edgar είναι παρα πολύ ελαφρής (άν ποτέ μας πουν και τα κριτήρια για το P4P θα είμαι και πιο σίγουρος). Ουτε κάν κόβει κιλά για να παίξει.

    Πολύ καλό event.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Sonnen is champ:
    Ναι ακριβώς αυτό. Είτε θέλει τον GSP να γίνει πιο εντυπωσιακός είτε το GSP Vs Silva.
    O Sonnen ρε συ όλα τα λεφτά :Ρ Εκτός του ότι ήταν απίστευτος στο fight του και έδειξε στον κόσμο πραγματικά το που είναι ο Stann, έχει αρχίσει ήδη να κάνει hype το Silva Vs Sonnen. Πλάκα έχει αν βρείτε την post fight press conference. Σε μια στιγμή τον ρωτάει ένας "Είχες πει ότι το BJJ είναι για τα παιδάκια, αλλά σήμερα το χρησιμοποίησες για να νικήσεις. Τι έχεις να πεις για αυτό;". Και ο Sonnen λέει "Το είπα ε; Πολλά ξαχνάω από αυτά που έχω πει". Χαχαχα!! Φαντάσου, λογικό είναι, τόσα λέει κάθε μέρα που να τα θυμάται. Η πλάκα είναι ότι ο Sonnen πιστεύω ότι αν και φαίνεται ότι ο Sonnen μισεί τον Silva, στην πραγματικότητα πιστεύω τα λέει όλα αυτά για να κάνει τα fights του ενδιαφέροντα, ενώ ο Silva πλέον τον μισεί!!


    @John "The Kimura" Pastas:
    Συμφωνώ κι εγώ. Απίστευτη καρδιά έχει ο άνθρωπος. Να πω και κάτι ακόμα για το 2ο fight. Θυμάστε σε ένα σημείο που αφού τον έκανε drop down ο Maynard, έκανε επίτηδες μια ανάποδη κωλοτούμπα; Εγώ νομίζω ότι αυτό ήταν ένας από τους λόγους που πιστεύω στο 1ο γύρο του 2ου fight ήταν χειρότερα.
    Αυτό με τα κιλά και το P4P δεν ισχύει ρε παιδιά με τίποτα. Δηλαδή αν δεν παίξεις σε 2 κατηγορίες δεν μπορείς να θεωρηθείς top? Αν ήταν έτσι, οι Heavyweights που δεν μπορούν να πάνε σωματικά στα 205, δεν μπορούν να είναι ποτέ top P4P.

    Άριστο event...



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο μονος γνησιος p4p loser ειναι ο Κενφλο γιατι εχει χασει αγωνα τιτλου σε 3 κατηγοριες :P πλακα κανω..

    Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο για καποιον να εχει αγωνιστει σε 2 κατηγοριες για να ειναι p4p. Και δεν νομιζω επειδη απλα δεν υπαρχει κατι επισημο που να οριζει το p4p Στο μυαλο μας ειναι να εχουμε να λεμε δηλαδη. Ειναι τελειος υποθετικη η κουβεντα για να βαλουμε τετοιους ορους. Σιγουρα καποιος που αγωνιζεται σε 2 κατηγοριες θετει πιο σοβαρη υποψηφιοτητα για τον ατυπο αυτο ρολο. Ο GSP αν δεν κανω λαθος παντα Welterweight ηταν.. Αν κανουμε μια κουβεντα για τον καλυτερο p4p αθλητη θα τον αφησουμε απεξω? Δεν νομιζω.

    Οσο για τον Σονεν. Παιδια τα μαχητικα σπορ δεν μπορουμε να τα βλεπουμε απο την οπτικη της μονομαχιας 2 σαμουραι κτλ.. Τα μαχητκα σπορ παντα ειχαν και μια αλλη πλευρα πιο αλητικη πιο του δρομου.. Υπαρχουν και τα 2 στο UFC και στις ΜΜΑ γενικα. Και θα υπαρχουν απο την στιγμη που το αθλημα πλεον ειναι εμπορικο.

    Καλη εβδομαδα να εχετε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Sonnen is champ:
    Ο Kenflo έχει χάσει επίσης και ένα TUF Finale και ένα #1 Contender match!

    Επίσης κάτι τελευταίο πάνω σε αυτό... Ο Rogan είπε ίσα με 3-4 φορές στο event ότι ο Aldo είναι κατά πολλούς ο Νο1 P4P fighter. Τα περισσότερα rankings τον είχανε 3ο πίσω από Silva και GSP. Με αυτό που λέει ο Dana, ουσιαστικά δεν τον ρίχνει 4ο; Η μήπως ο GSP είναι πιο κάτω κι από τον Aldo;;;


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΕΝΤΓΚΑΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΠΑΝΤΗΣΗ"
    Ο ΕΝΤΓΚΑΡ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΤΟ "ΝΑΙ" ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
    εντγκαρ ? ναιιιιιιι !
    επανερχομαι δημητριος
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @κουβανος:
    Χαχα!! Καλως επανηλθες!!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά πάντως δεν ξέρω αν ήταν ότι ο Stann ήταν τόσο λίγος μπροστά στον Sonnen ή αν ο Sonnen ήταν εξαιρετικός, αλλά μπορώ να πω ότι πλέον ο Sonnen είναι μέσα στους αγαπημένους μου fighters! Το συγκεκριμένο στυλ του είναι το αγαπημένο μου!! Submission wrestling FTW!!!!

    Δείτε το τελευταίο Gracie Breakdown. Είναι για το Sonnen Vs Stann.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. GILBERT MELENDEZ VS JORGE MASVIDAL @SF37


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ναι λοιπον ο "ακατανομαστος" εκανε φοβερο αγωνα κ επισης φοβερη κινηση (ζζιτσου ομως που δεν γουσταρει)στο τελειωμα απεναντι σε εναν "τζον ραμπο" Σταν (που αναγκαστηκα να υποστηριξω παρολο οτι επισης δε τον παω λογω υπερβαλουσας αμερικανιας) τον οποιον περιμενα πολυ περισσοτερα ειδικα απο την νοκαουτ γροθια του, γιατι πραγματι ο σταν αξιζει να ειναι στους τοπ κοντεντερς, ο σονεν ομως δεν του εδωσε καθολου χωρο, τωρα για αυτα που ειπε στο τελος το λες αυτο κομπλεξ η οχι ?
    στο μειν ιβεντ τι να πω? ο εντγκαρ εχει ολο το πακετο ΟΛΟ ΟΜΩΣ ! ειδικα η ικανοτητα για γρηγορο ρικαβερ, πιστευω οτι ειναι ο διαδοχος του πι τζει πεν!
    ογκιλιαρντ μπηκε γεματος σιγουρια κ την πατησε.
    γκαρσια-φαμ πολυ καλο ματς, περιεργο το μποξ στυλακι του φλπνζου αλλαοχι κι ασχημο.
    καποιος πιο πανω(νομιζω ο τζι-μος) ειπε για τον πετις για χτυπημα τυπου τεκεν λολ, οντως ειναι ο μονος που μπορει να το κανει. εντυπωσιακοτατος!!
    ο αλντο για αλλη μια φορα δυναμιτης απεναντι στον συμπαθη (αλλα λιγο) κενφλο.
    τελος αυτος ο σιμπσον(τον ειχα ξεχασει) παρα πολυ καλο ματς ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ μονο ομως τιποτα αλλο.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @κουβανος:
    Γιατί κουβανε το λες κόμπλεξ;


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γιατι αμεσως μετα τη νικη του αντι να την χαρει η εστω να απαντησει στην ερωτηση του ρογκαν βρηκε ενα ετοιμο μικροφωνο μπροστα του και οι πρωτες του λεξεις ηταν "αντερσον σιλβα" γιαφτο!
    ελα τωρα να παμε κ σε ενα παραλληλο συμπαν (το θυμασε που το ειχε πει ο ιδιος) δυο χιλιαρικα χρονια πριν στη ρωμαικη εποχη οπου γινοταν το cfc(coloseum fighting championship) οι δυο μονομαχοι στην αρενα ειναι ο καελιους σονεν κ ο σιλβιους. μετα το τελος της μαχης τους ο καελιους δεν θα μπορουσε ΠΟΤΕ να πει κατι καλο η ασχημο για τον αντιπαλο του γιατι ο ηττημενος εκτος απο ηττημενος θα ηταν κ ΝΕΚΡΟΣ !!!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντάξει δεν μπορώ να πω. Με έπεισες!! :Ρ


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παντως να ξεκαθαρισω κατι.
    σεβομαι απεριοριστα ολους τους μαχητες ΚΑΙ τον σονεν γιατι κανουν κατι που μαλλον δεν θα 'κανα ποτε . εμεις απλα σχολιαζουμε απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου μας οταν αυτοι διαβαινουν την πορτα του 8γωνου και ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ μπροστα σε ολο τον κοσμο για την τεχνη τους οπου ο θριαμβος απο την καταστροφη απεχει ενα μιλισεκοντ ,και ολοι εμεις βλεπουμε μονο το αποτελεσμα ολης της δουλειας που εχει προηγηθει κ που αυτο ειναι η πολυ σκληρη προπονηση (50%) αλλα και το αλλο υπερτεραστιο 50% που ειναι η αποφαση που παιρνεις να γινεις κορυφαιος μαχητης του πλανητη!
    για πολους ειναι ισως και80% η ΑΠΟΦΑΣΗ , ισως κ να 'χουν δικιο !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @κουβανος:
    Καλά αυτό εννοείται... Δεν υπάρχει αμφιβολλία. Μόνο και μόνο που το κάνουν αυτό πρέπει να τους σεβόμαστε.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή