Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

[MMA] UFC 137 predictions by G.S.P.[M.M.A.]

Καλησπέρα φίλοι μου για άλλη μια φορά. Λίγο ξεραΐλα έχει πέσει τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω έλλειψης κάποιου major event, αλλά ελπίζουμε να επανέλθουμε δυνατά από εδώ και πέρα.
Ένας νέος μαραθώνιος από events αρχίζει με αυτό του Σαββάτου. Πολλά γίνανε για να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο main event το οποίο όμως σίγουρα θα ανταμείψει όλες τις προσδοκίες μας!




ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)





Featherweight Bout: Hatsu Hioki Vs George Roop
‘Ηρθε επιτέλους η ώρα να δούμε το ντεμπούτο του Ιάπωνα, ίσως έναν από τους 5 πιο διάσημους top fighters εκτός UFC και αποτελεί τη μεγαλύτερα ελπίδα των JMMA fans για κάποιο τίτλο. Ο Hioki είναι σαν ένας πιο μικρός Aoki. Όντας ίσως ο καλύτερος Featherweight grappler και έχοντας κατακτήσει τίτλους σε όλα σχεδόν τα promotions που έχει αγωνιστεί, είναι κατά πολλούς ο Νο2 Featherweight στον κόσμο και ο μόνος που εκτιμάται ότι μπορεί να εκθρονίσει τον Aldo. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα επίσης είναι το μεγάλο του ύψος σχετικά για την κατηγορία (στέκεται στα 1,80 μέτρα), πράγμα το οποίο όμως στην περίπτωσή μας δεν είναι καθοριστικός παράγοντας μιας και απέναντί του βρίσκεται ο ψηλότερος (νομίζω) Featherweight στο UFC. Ο George Roop στέκεται στα 1,85 μέτρα και είναι ένας αξιοπρεπής all around fighter που όμως δε μπορεί να θεωρηθεί μέσα στο top 15. Ο Hioki δεν έχει χάσει ποτέ από stoppage και πιστεύω ότι θα καταφέρει αργά ή γρήγορα να πάει το fight στην αυλή του και να βγάλει μια λαβή που θα αναγκάσει τον Αμερικάνο να κάνει tap out.

G.S.P. picks: Hatsu Hioki via SUB
G.S.P. supports: Hatsu Hioki


Bantamweight Bout: Scott Jorgensen Vs Jeff Curran
Παρόμοια περίπτωση με το Phan Vs Garcia, το συγκεκριμένο fight σαν δυναμικότητα σίγουρα δεν είναι καλύτερο από το Siver Vs Cerrone, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα το UFC θέλει γενικά κάποιο δυνατό fight στα Spike TV prelims. Όπως και να έχει, πιστεύω ότι δε θα είναι το καλύτερο fight, αλλά θα είναι αξιοπρεπές. Ο Scott Jorgensen είναι ένας top 5 Bantamweight, έρχεται από μια φοβερή επίδοση επί του Ken Stone (guard KO!) και θέλει να βρεθεί στο σημείο όπου θα πάρει ακόμα μια ευκαιρία απέναντι στον UFC Bantamweight Champion. Είναι γενικά ένας άριστος wrestler με δυνατά χέρια που δεν υστερεί και στο grappling game του. Απέναντί του έχουμε την επιστροφή ενός βετεράνου του UFC και WEC με τεράστια εμπειρία που θέλει μια νίκη για να εδραιώσει τη θέση του ξανά στο top επίπεδο. Ο Jeff Curran λοιπόν είναι ένας πολύ καλός grappler που σίγουρα θα θελήσει να πάει το fight στο submission μέρος του, δηλαδή στο έδαφος. Το θέμα είναι όμως ότι ο Jorgensen είναι ένας από τους πιο δυνατούς fighters στην κατηγορία και θα μπορέσει πιστεύω να αποφύγει όλες τις επιθέσεις του Curran στο έδαφος και είτε να κερδίσει με ground and pound είτε με DEC.

G.S.P. picks: Scott Jorgensen via DEC
G.S.P. supports: -




Heavyweight Bout: Mirko Filipovic Vs Roy Nelson
Ετοιμαστείτε να δείτε την πιο επική εμφάνιση fighter στην ιστορία! Ο Roy Nelson έχει αφήσει ακόμα πιο μακρύ μαλλί, 10 πόντους μούσι (το μισό άσπρο κιόλας) και φυσικά την επική κοιλίτσα. Όπως ακούγεται έχει χάσει κιλά και είναι κοντά στα 245 τώρα. Και οι δυο fighters έρχονται από 2 συνεχόμενες ήττες, με αυτές του CroCop να είναι πιο βίαιες και απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους (Shaub και Mir) από τον Nelson (Mir και Dos Santos) και με πολύ brutal KO. Κι οι δυο θα θέλουν απελπισμένα τη νίκη, αφού και των δύο οι καριέρες στο UFC βρίσκονται στα όρια του γκρεμού. Σε ένα άκρως ενδιαφέρον και συναισθηματικό για πολλούς fight, ο CroCop θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το πολύ αξιοπρεπές takedown defense του ώστε να κρατήσει το fight στο stand up, ενώ πιστεύω ότι ο Nelson θα έχει αρχικά και αυτός το ίδιο game plan όπου θα κυνηγήσει το ΚΟ με το δεξί του χέρι, αλλά σε περίπτωση που τα βρει σκούρα, σίγουρα θα προσπαθήσει είτε να ρίξει τον CroCop κάτω (για μετέπειτα belly ground and pound ή submission), είτε να τον στριμώξει στο κλουβί, χώροι όπου σίγουρα υπερτερεί του Κροάτη θρύλου. Πραγματικά δεν ξέρω για ποιον από τους θα θέλω να κερδίσει, καθώς τους συμπαθώ αμφότερους αρκετά. Θεωρώ όμως ότι δυστυχώς θα είναι το τέλος του CroCop με ένα τρίτο στη σειρά άσχημο ΚΟ/ΤΚΟ.

G.S.P. picks: Roy Nelson via TKO
G.S.P. supports: Κι οι δύο ταυτόχρονα! Θέλω DRAW!!!





Heavyweight Bout: Cheick Kongo Vs Matt Mitrione
Μετά από νίκες επί χαμηλότερης σχετικά δυναμικότητας αντιπάλους (Kimbo, Beltran, Hague) όλοι λέγαμε ότι ήρθε η ώρα για τον Mitrione να δοκιμαστεί απέναντι σε ένα legit αντίπαλο που θα δείξει πραγματικά το που βρίσκεται στην Heavyweight division. Σε ένα πάρα πολύ δύσκολο fight για πρόβλεψη, έχουμε τον πολύπειρο Γάλλο να έρχεται από ένα από τα μεγαλύτερα comebacks στην ιστορία του UFC. Ο Cheick Kongo λοιπόν, θα θέλει όπως πάντα να κρατήσει το fight εκεί που ξέρει καλύτερα, δηλαδή στο stand up. Το ίδιο θα κάνει πιστεύω στην αρχή και ο συνεχώς βελτιωμένος αντίπαλός του. Ο Matt Mitrione θα τεστάρει το πολύ καλό και ανάλαφρο footwork και δυνατά γρήγορα χέρια του και σε περίπτωση που τα βρει σκούρα, δε θα διστάσει να δοκιμάσει αλλεπάλληλα takedowns ώστε να ρίξει κάτω τον Kongo και να επιδιώξει να κάνει ότι και στο Kimbo. Αν και η εμπειρία πάει με τον Γάλλο και έχοντας μεγάλο πρόβλημα στο να διαλέξω εδώ  το ποιος θα κερδίσει, θα πάω με τον ανερχόμενο fighter και όπως τόνισα παραπάνω, διαρκώς εξελισσόμενο Matt Mitrione με ΤΚΟ.

G.S.P. picks: Matt Mitrione via TKO
G.S.P. supports: Matt Mitrione





Welterweight Bout: BJ Penn Vs Nick Diaz
OK. Αυτό πρέπει να είναι το fight της βραδιάς, μην πω και της χρονιάς!! Πολλοί λέγανε άλλωστε ότι αυτός ο αγώνας θα έπρεπε να είναι το main event στη θέση του GSP Vs Condit και θα είναι μάλλον για το #2 Contender για το UFC Welterweight Championship. Πολύ μανούρα γενικά έπεσε, μιας και οι δυο τους έχουν κάνει sparring μαζί στο παρελθόν και δεν ήταν και πολύ πρόθυμοι στο να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Μπήκε μετά και ο Cesar Gracie στη μέση και ζητούσε fight 5 γύρων κι άναψαν άλλες φωτιές μεταξύ BJ Penn και Gracie. Στο fight μας όμως! Πραγματικά δεν ξέρω τι να διαλέξω. Το boxing και το BJJ τους είναι εξίσου καλά, ενώ έχουμε τον Diaz να υπερτερεί στο cardio και τον Penn στο wrestling. Αν και βλέπω το fight να είναι ένα stand up war, έχω την αίσθηση ότι το ανώτερο wrestling του Penn θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του fight. Για τον Diaz τι προβλέψει κανείς; Ο άνθρωπος θα μπει και θα κάνει ό,τι του καπνίσει στο κεφάλι, δεν ακολουθήσει τη λογική. Θα μπει μέσα για fight, χωρίς να τον νοιάζει που υπερτερεί ή υστερεί (στα χαρτιά τουλάχιστον) του αντιπάλου του (δες fights με Daley, Noons, Lawler, κτλ). Το ένστικτό μου και η λογική μου εδώ μου λένε δυο αντίθετα πράγματα. Το ένστικτό μου λέει να διαλέξω τον Diaz. Όμως, η λογική (αυτή που νικάει πάντα) λέει Penn. Ο Penn αν και πάντα παραμένει εντυπωσιακός fighter ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει fights με όποιον τρόπο μπορεί. Αν είχαμε τον 20χρονο Penn θα έλεγα Diaz. Αλλά φαντάζομαι το fight ως εξής. Ο Diaz θα κερδίσει το standing μέρος και θα αναγκάσει τον Penn να πάει για το takedown πράγμα και το οποίο θα δώσει λέω στον Penn μια DEC.

G.S.P. picks: BJ Penn via DEC
G.S.P. supports: Nick Diaz





Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Light Heavyweight Bout: Brandon Vera Vs Elliot Marshall
G.S.P. picks: Brandon Vera via TKO
G.S.P. supports: Brandon Vera

Featherweight Bout: Tyson Griffin Vs Bart Palaszewski
G.S.P. picks: Tyson Griffin via DEC
G.S.P. supports: -

Lightweight Bout: Dennis Siver Vs Donald Cerrone
G.S.P. picks: Donald Cerrone via DEC
G.S.P. supports: -




BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: BJ Penn Vs Nick Diaz

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Matt Mitrione

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Hatsu Hioki



+ Κάποια νέα:
(1) Στις 26 Φεβρουαρίου θα έχουμε για πρώτη φορά δύο UFC events σε μία μέρα. Από ότι φαίνεται, θα γίνει πρώτα το event στην Ιαπωνία (free TV) και μετά το PPV στο Las Vegas.
(2) Ανακοινώθηκαν δύο events για τη Βραζιλία, ένα για τις 14 Ιανουαρίου (Rio) και ένα στις 21 Απριλίου (Brazilia).
(3) Την Κυριακή θα έχουμε το πρώτο πρόγραμμα που θα προβληθεί στο Fox για το UFC. Θα είναι το primetime για το UFC On Fox 1.
(4) H Press Conference για το UFC 137:
(5) Δείτε την συνέντευξη που έδωσε ο Nick Diaz στον Ariel Helwani:
Παιδιά εγώ νομίζω τελικά ότι είναι ένας πολύ παρεξηγημένος άνθρωπος τελικά και πραγματικά θέλω πολύ να νικήσει το Σάββατο. Εσείς τι νομίζετε;





Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά fights και θα χαρώ να διαβάσουμε και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"


--> G.S.P. <--

______________________________________

25 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλό card!!!

    ΝΕΑ
    """
    (1) FIGHT OF THE NIGHT: Penn Vs Diaz
    (2) KO OF THE NIGHT: Palaszewski
    (3) SUB OF THE NIGHT: Cerrone
    (4) Άκυρο το GSP Vs Condit, πλέον: GSP VS DIAZ!


    Μερικά σχόλια για το card:
    (1) Εντυπωσιακά τα ντεμπούτα των Carmont και Palaszewski.
    (2) Κάτω των προσδοκιών οι Vera και Hioki.
    (3) Εξαιρετικοί οι Cerrone, Nijem και Jorgensen.
    (4) Πολύ καλά fights τα Nelson Vs CroCop και Penn Vs Diaz.
    (5) O Mitrione έδειξε που τελικά βρίσκεται στην Heavyweight division.
    (6) Για όσους κατακρίνουν τον GSP... Όταν ο Sonnen βγήκε και είπε όσα είπε για τον Silva, ο Silva είπε ότι δεν το αξίζει λόγω του χαρακτήρα του. Όταν βγήκε ο Diaz και είπε όσα είπε για τον GSP, o GSP πήγε στον White και του είπε "Δε θέλω τον Condit, δώσ'μου τον Diaz".




    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wraios fight to main event..den mporo na katalavo pos ginete na min exoun to siver-cerrone sto main card o cerrone kovi kolous se kathe fight...pantos afta pou ginonte sto ufc einai poli kourastika vrisies alages fight kai o condit mia perni match titlou mia meni sto rafi den ksero ti na po...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @leonidas:
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προτιμούν να βάλουν ένα fight σαν το Cerrone Vs Siver σε ελεύθερη TV ώστε να έχουν ratings και ένα καλό main event στην ελεύθερη TV.
    Επίσης σου δίνουν ήδη κάποια fights που θα σε κάνουν να αγοράσεις το PPV (σαν τα 3 τελευταία fights του Main Card) με αποτέλεσμα ένα fight σαν το Curran Vs Jorgensen να μην αρκεί ώστε να πεις ότι δεν αξίζουν τα $55.
    Ίσως επίσης να το βλέπουν και σαν ευκαιρία να "σπρώξουν" και λίγο τον Jorgensen.

    Αυτό με τον COndit κι εμένα με κακοφαίνεται είναι η αλήθεια, αν και προτιμώ να δω GSP Vs Diaz παρά GSP Vs Condit. Όπως επίσης θα προτιμούσα να δω πρώτα από όλα το Diaz Vs Condit.

    Έχει ανακοινωθεί ότι στο UFC 143 (4 Φεβρουαρίου νομίζω?) θα έχουμε το GSP Vs Diaz, όπως και τον Condit. Και μιας και ο Fitch αγωνίζεται στο UFC 141, στο νου μου ως πιθανοί αντίπαλοι πάνε οι Koscheck και Ellenberger...
    Το ιδανικό πλέον για μένα θα ήταν να είχαμε τα εξής:
    - GSP Vs Diaz
    - Johnson Vs Ellenberger
    - Condit Vs Koscheck
    - Fitch Vs Shields


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι πολυ συγκινημενος απο την αποχωρηση του ζωντανου θρυλου του υπερτεραστιου ΠΙ ΤΖΕΙ ΠΕΝ !
    ο ανθρωπος ειναι αληθινος μαχητης κ θελει να βρισκεται μονο σε τοπ επιπεδο γιαφτο κ αποχωρει.
    ο ντιαζ ειναι νατουραλ μπορν φαιτερ κ προβλεπω την πρωτη μετα απο καιρο ηττα του τζιεςπι οταν αναμετρηθουν.
    τελικα ο ροι-μπατ σπενσερ-νελσον ειναι καλος .
    μου αρεσει , εδειξε οτι μπορει να κανει θυσιες για να συνεχισει να κανει αυτο που αγαπαει δλδ να μαχεται σε υψηλο επιπεδο.
    για τους βερα, ιοκι δεν ξερω τι εβλεπαν οι κριτες.
    α και κατι για τους ΒΕΤατζηδες αν θελετε να πατε ταμειο ρωτηστεμε πρωγνωστικα για τα επομενα ματς ,οτι σας πω εσεις θα παιξετε το αντιθετο κ θα κερδισετε !!!
    δεν προβλεψα σωστα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματς 100% αστοχια!
    ειμαι φοβερο ταλεντο σ αυτο!
    παντως ολο για ufc μιλαμε , και στο μπελατορ ειχε κατι καλα ματσακια !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @κουβανος:
    Πραγματικά, και γω λυπήθηκα με τον Penn... Αλλά έχω μια επλίδα ότι ό,τι είπε το είπε στον συναισθηματικό φόρτο της στιγμής και ότι ίσως αλλάξει γνώμη...
    "Μπατ Σπένσερ" Νέλσον!! Χαχαχα καλό!
    Οι Βέρα και Hioki πιστεύεις ότι χάσανε; Εγώ νομίζω δίκαια κερδίσανε. Απλά χάσανε από ένα γύρο ο καθένας...
    Δε μας είπες τα predictions σου πριν το Σάββατο, οπότε εφόσον δεν υπάρχουν ντοκουμέντα, βγάζε τους τρελούς!!! Είχα σκεφτεί να κάναμε κάτι σαν τουρνουά αν θέλατε και υπήρχε συμμετοχή... 5 events όποιος βρει τα πιο πολλά Picks ή κάτι τέτοιο...
    Στο Bellator ναι, είχε κάποιες καλές μονομαχίες... Δεν περίμενα να τον ζορίσει τον Askren ο Hieron τόσο πολύ...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. UFC 141: Manvel Gamburyan Vs Diego Nunes
    UFC 141: Junior Assuncao Vs Ross Pearson
    UFC 141: Donald Cerrone Vs Nate Diaz


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. UFC 142: Jose Aldo Vs Chad Mendes

    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα το 'δες το "τρελο" ξανθο διπλα στον τζιεςπι?
    και φαινεται ξενερουα ο καναδος ,λες να 'ναι αλανι? λες ?
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, μιλάμε κουβανε τίποτα δε σου ξεφεύγει!

    Καλό μήνα σε όλους :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τιμιος ο BJ με τον οποιο δεν ξερω τι συμβαινει. Βαρεθηκε, κουραστηκε... ειναι ψυχολογικο? Αυτο το πραγμα να κουραζεται εδω και 2 χρονια σαν heavyweight μολις στα 32 που αλλοι ξεκινουν σοβαρη καριερα δεν μπορω να το καταλαβω. Αυτα που εχει καταφερει βεβαια ειναι πολυ σημαντικα ειδικα στο bjj απο οπου και πηρε το nickname του.

    Δεν νομιζω οτι εχει να δωσει κατι αλλο. 5 αγωνες 3 ηττες 1 ισοπαλια χαρισμα και 1 νικη απεναντι σε βετερανο.. Δεν το λες και οτι καλυτερο. Καλα κανει δηλαδη και αποσυρεται

    Απο εκει και περα ο Νικολακης ο Ντιαζ φοβερος το boxing αλητικο background του το γουσταρω ( Κουβανε εδω δεν μας χαλασε το χοντρο μπινελικι στον γαλλοκαναδο ενω τον Τσαελακο τον κραξαμε.. Καλαααααα.. τα κραταω :P ) αλλα νομιζω οτι ο Γιωργακης θα ειναι πολυ ζορικος αντιπαλος. Ειναι αυτο το "γ...νο" ολυμπιακου επιπεδου wrestling του που την δεδομενη στιγμη στις ΜΜΑ τον φερνει φαβορι απεναντι σε οποιον αντιπαλο και αν βρεθει. Ο Diaz βεβαια ειναι μετα τον BJ ο πιο ικανος μαχητης στο εδαφος που εχει αντιμετωπισει επομενως μιλαμε για πραγματικο Dream match

    Αντε να ζωντανευουμε λιγο

    Υ.Γ Βρε Σιλβα.. μη κανεις την παπια ρε συ.. Να ειχε αλλο η κατηγορια σου να πω οκ.. Δωσε εκει το rematch στον Sonner μη κανεις κοκοκο αφου τον εχεις.. αλλα αποδειξε το :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Sonnen is god:
    Για τον BJ Penn δεν ξέρω αν πρέπει να αποσυρθεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι πλέον έτσι όπως είναι το άθλημα σήμερα, είναι πολύ μικρόσωμος για welterweight. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλά fights για τον Penn στην lightweight κατηγορία ακόμα...

    Εμένα με συγκίνησε λίγο ο Diaz με αυτά που είπε στην post fight press conference πάνω στο call out του στον GSP: "Αφού τόσο καιρό δε μου δίνετε σημασία και ο μόνος λόγος που θέλετε πλέον να γίνει το Diaz Vs GSP είναι για να δείτε τον GSP (the good guy) να με σαπίσει στο ξύλο (the bad guy), είμαι μέσα. Δώστε μου τον GSP, τα χρήματα και δείτε τον να με σαπίζει στο ξύλο.". Με λίγα λόγια σαν να λέει "Αφού ο μόνος τρόπος να μου δώσετε το title match, είναι να παρουσιαστώ εγώ ως ο κακός και να θέλει ο κόσμος ο GSP να με kick τον ass μου, εγώ είμαι μέσα.". Πραγματικά, σε κάποια στιγμή τον ένιωσα ρε παιδί μου...

    Θα είναι φοβερό fight. Συνήθως ως τώρα όποιος αντιμετώπιζε ο GSP, άντε να είχε έναν τομέα καλύτερο από αυτόν. Ο Diaz έχει καλύτερο cardio, boxing και BJJ. Θα γίνει χαμός.

    Να ζωντανεύουμε όντως! Γιατί έχει πέσει νέκρα από comments τον τελευταίο καιρό και εδώ και στο blog του Kimura...!

    Υ.Γ. Εγώ το είπα! Είμαι πλέον official fan του Sonnen. Και ναι. Πιστεύω ότι ο silva τον φοβάται. Όπως έγραψα και παραπάνω. Αν κάποιος σου λέει τέτοια, αντιδράς όπως ο GSP με τον Diaz, όχι όπως ο Silva με τον Sonnen.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mages gia mena kala ekana kai aposirthike o bj,palia ampene trexontas matone ton antipalo kai i semni teleti telione pleon fenotan oti den dipsouse gia aima...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως τον 1ο γύρο τον κέρδισε ο Penn....



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελα βρε σονεν χαθηκαμε τελευταια .
    το λοιπον η βασικη διαφορα του ντιαζ απο τον σονεν ειναι οτι ο πρωτος ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ μπαντ μποι ενω ο δευτερος δεν ξερω αλλα κατι μου φαινεται φεικ, κατι παριστανει η προσπαθει να αποδειξει ...δεν ξερω απλα δεν τον πιστευω.
    μαλιστα ποτε δεν ειπα οτι δεν γουσταρω τους κακους του αθληματος αποδειξη μαλιστα ειναι οτι παντα θαυμαζα τους ταισον ,ροι τζοουνς τζ. και φυσικα τον ΓΚΡΕΙΤΕΣΤ ΟΦ ΟΛ ΤΑΙΜ μοχαμετ αλι τον οποιο θυμασε πως στολιζε τους αντιπαλους του, ηταν ομως αυθεντικος, οριτζιναλ πως το λενε ?
    τωρα για τον σιλβα που ειπατε οτι φοβαται επισης δεν το πιστευω καθως κ η συγκριση της αντιδρασης του με αυτη του τζιεςπι ειναι αστοχη .
    διαφορετικοι μαχητες, δφρτκη αντιληψη , δφρτκοι ανθρωποι. δεν χρειαζεται να κανουν τα ιδια !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @κουβανος:
    Στη σύγκριση Sonnen-Diaz, έχεις ένα δίκιο. Ο Sonnen απλά τα κάνει για να τα κάνει, ενώ ο Diaz τα κάνει επειδή έτσι είναι. Ο Sonnen μάλιστα (δεν ξέρω ίσως να το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ) το είχε πει κιόλας μέσα σε γενικές γραμμές. Στο fight του με τον Okami, επειδή ο Ιάπωνας είναι αυτό που είναι, δεν προκαλέι, είναι ευγενικός και όλα αυτά, δεν είχε κάνει πολλά για να προμοτάρει το fight του, με αποτέλεσμα να μην έχει και κανένας κανέναν γκαιλέ να το δει. Έτσι είπε ότι από τότε και πέρα θα κάνει όλα τα fights του ενδιαφέροντα. Και άρχισε από τότε όλο αυτό το heel persona.

    Και για τον Silva φίλε συγγνώμη, αλλά εγώ πραγματικά το πιστεύω. Ο Sonnen είναι ο μόνος που έχει φέρει ένα fight στον Silva και τον σάπισε για τα 4.5/5 του αγώνα. Έναν αγώνα που αν τελείωνε μπορεί να είχε θέσει και βάσεις για τη μεγαλύτερη διαφορά πόντων σε DEC, αφού τουλ. 2-3 γύροι μπορούσαν να είχαν βαθμολογηθεί ως 10-8. Και βάζοντας και όλα τα άλλα, αν θες να λέγεσαι πρωταθλητής, θα ήθελες να αποδείξεις ότι είσαι και ο καλύτερος. Όπως έκανε και ο Machida που δέχτηκε το rematch με τον Shogun. Εδώ ο Edgar δέχτηκε rematch με τον Penn, έχοντας νικήσει τον 1ο αγώνα δικαιότατα. Αλλά το δέχτηκε γιατί υπήρχαν ελαχιστοι (από την πλευρά του Penn) που το αμφισβητούσαν αυτό. Πραγματικά πιστεύω ότι το φοβούνται αυτό το fight. Δεν έχει σχέση με τον χαρακτήρα ή την αντίληψη πιστεύω... Γνώμη μου πάντα. :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά και ένα νέο:
    Ο Anthony "Rumble" Johnson ανεβαίνει στην Middleweight κατηγορία και θα αντιμετωπίσει τον Vitor Belfort στο UFC 142.

    Πιστεύω ότι επιτέλους έκανε αυτό που πρέπει, καθώς του ταιριάζει καλύτερα αυτή η κατηγορία.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνω και με τους 2 παιδια δεν υπαρχει θεμα. Ο Νικ ειναι φυσει αλητοφατσα. Απλα επεσαν πολλα καντηλια μετα το ματς χεχε. Ανεκαθεν υπηρχαν στα μαχητικα σπορ αυτες οι 2 κατηγοριες και κυριως στο μποξ που οπως και να το κανουμε ειναι περισσοτερο σπορ του δρομου παρα της "ευγενιας" Ηταν τα πραγματικα κακα παιδια οπως ο Μιχαλακης και αυτοι που ετσι "πουλανε" τους αγωνες τους. Και οι 2 κατηγοριες βεβαια δινουν πιο "χρωματιστους" αγωνες.

    gsp θα απαντησω εμεσα και σε πιο κατω ερωτημα σχετικα με οτν Σιλβα αλλα και γενικα με τους πρωταθλητες. Οσο καποιος ειχει την ζωνη τοσα περισσοτερα φωτα εχει πανω του αρα περισσοτερα εσοδα. Ολοι οι αθλητες λιγο πολυ στα μαχητικα σπορ εχουν κανει την παπια οσο μπορουσαν. Εδω παλι θα κολλησω τον Σονεν γιατι αυτα τα ειπε με πολυ γλαφυρο τροπο σε εκεινη την επικη συνεντευξη στον Αριελ. Για το πως ο Tyson εκανε την παπια στον Holyfield και θεωρουσαν τοτε ολοι καλυτερο μποξερ τον Mike και πως αντιστοιχα ο Holy εκανε ducking στον Lewis.

    Το ιδιο κανουν και αρκετοι στο ΜΜΑ. Ο Anderson την δεδομενη στιγμη δεν εχει κανενα λογο να αρνειτε ως πραγματικος μαχητης το rematch στον Σονεν. Η κατηγορις του σαφως και εχει πλεον καθαρισει και σαφως ειναι μετρια. Ανετα θα μπορουσε εδω και χρονια να ανεβει καθαρα στην LH. Αντιστοιχα ο GSP δεν γουσταρει να παει Middleweight (ενω μπορει) και δηλωσε οτι θα το σκεφτονταν για LW.

    Παντως ο Γαλλοκαναδος ειναι οκ.. Οτι του βαλανε μπροστα του το επαιξε. Ισως να το παραεκανε με τον τραυματισμο γιατι ηθελε να εναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 100% ετοιμος αλλα παιζει τα fight που θελουμε να δουμε. Ο Silva δεν μας τα λεει καλα.. Βεβαια στην περιπτωση SILVA VS GSP φοβαται ο Γιαννης το θεριο... μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Sonnen is champ:
    Εγώ πιστεύω ότι ωσπου να κερδίσει τον Sonnen ο Silva ξανά, έχει fights στην Middleweight. Για τον GSP διαφωνώ τελείως. Επειδή εμείς θέλουμε να δούμε σόνει και ντε το GSP Vs Silva, δε σημαίνει ότι ο GSP είναι Middleweight. Είναι καθαρός Welterweight που θα μπορούσε να είναι και Lightweight. Ο Edgar πχ είναι πολύ πιο κοντά στην Featherweight από ότι ο GSP στην Middleweight. Το ίδιο και ο Silva με την Light heavyweight. Αν ήταν έτσι να κάναμε οποιοδήποτε άλλο matchup θέλαμε...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @GSP

    Με βαση καθαρα τους αριθμους

    Ο GSP ειναι 77.1 κιλα. Η lightweight ειναι 66 ως 70. Επομενως πρεπει να πεσει 7 κιλα.

    Η middleweight ειναι απο 77.5 ως 84 αρα ειναι μονο μερικα κλικ πιο κατω.. Εχει μολις 5 κιλα και κατι διαφορα απο τον Σιλβα (83.5). Αν ηθελε λοιπον βαση κιλων ανετα εκανε το βημα παραπανω. Εχουν σχεδον την ιδια διαφορα απο την επομενη κατηγορια τους. Ο Σιλβα το εκανε μονο για ενα αγωνα.. Εγω πιστευω πολυ απλα οτι ο GSP δεν θελει να παει απεναντι σε εναν ικανο μαχητη οπως ο Σιλβα με μειονεκτημα τοσο στο reach οσο και στα κιλα. Δεν εχει παψει ποτε να λεει οτι δεν αγωνιζεται για τιποτε αλλο πλεον περα απο την legacy του. Γιατι λοιπον να βαλει σε ρισκο να μπει κατω απο τον Σιλβα οταν μενωντας σε οτι εχει κανει ριχνει το μπαλακι σε εμας τους φανς των ΜΜΑ να κανουμε την συγκριση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.mmaontap.com/mma/entry/gsp-uneasy-about-move-to-middleweight

    he 29-year-old wants does not want to be undersized for the new division, and rightfully so. He also doesn't want to add on the extra muscle in an unhealthy fashion. But St. Pierre's biggest concern is facing a fighter that also seems to dwarf his foes even while fighting a weight class ahead at 205 lbs.

    "It would take a while," said St. Pierre of the weight gain. "Anderson is a huge guy. He's [walking] around [at] 230 lbs. He's very big. Even when he fights at light heavyweight, he looks bigger than the other guys."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Sonnen is champ:
    Σαφώς και είναι πιο εύκολο όσον αφορά το weight να πάει στην Middleweight, αλλά όταν λέω ότι είναι πιο κοντά στην lightweight εννοώ ως frame.
    O GSP είναι ένα μικρόσωμος welterweight. Δηλαδή είναι μικρός ακόμα και για welterweight, πόσο μάλλον για middleweight. Από τους τελευταίους τους αντιπάλους μόνο από τους Hughes, Alves και Penn ήταν ελαφρά ψηλότερος (για 2-3cm). Όλοι οι άλλοι του ρίχνανε τουλ. 5 πόντους σε ύψος (Hardy, Shields, Fitch).

    Ο GSP είναι ένας welterweight που θα μπορούσε να είναι και Lightweight. Ο Silva είναι ένας light heavyweight που αγωνίζεται ως middleweight. Του ρίχνει 10 πόντους και τουλάχιστον 40-50 pounds (Ο Silva κυκλοφορεί στα 230lbs και ο GSP στα 185lbs). Το θεωρείς δίκαιο fight εσύ αυτό; Αν είσαι κάτω από το 1.80 δεν μπορείς εύκολα να πας πάνω από Welterweight. Λίγοι το κάνουν.




    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. απο το στομα (πληκτρολογιο) μου το πηρες.
    αυτο θα σου προσαπτα ,δλδ τον τζιεςπι που δεν θελει μαχη με σιλβα. υπαρχουν ομως κ αλλοι πολλοι παραγοντες που αγνοουμε ολοι εμεις κ που τους ξερουν ΜΟΝΟ αυτοι οι ιδιοι, πρωσωπικα προβλεπω οτι θα γινει στο μελλον σιγουρα το ριματς σιλβα-σονεν (την καταλληλη ωρα).
    και για την ιστορια ο ταισον δεχτηκε ριματς με τον χολιφιλντ (ηταν αυτο με το δαγκωμα αυτιου) αφου στο πρωτο ειχε χασει καθαρα και τελικα ειδε οτι δεν μπορουσε να κερδισει ουτε στο δευτερο, κατ 'εμε ηταν οι αγωνες σε λαθος ταιμινγκ στην καριερα του . χαιρεται !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν δινω αδικο στον GSP που δεν θελει να κανει την συγκεκριμενη κινηση. Απλα και ο Σιλβα ειναι μεγαλος σε ηλικια για να ανεβει τοσο πολυ. Σκεψου οτι ο JBJ ειναι 10 κιλα βαρυτερος απο τον Σιλβα οπως και οι περισσοτεροι διεκδικητες της LH. Στο κατω κατω επειδη εμεις οι φανς θελουμε κατι δεν παει να πει οτι πρεπει να γινει και ολας. Τουλαχιστον στην κατηγορια του παιζει τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να μιλαγαμε για μοτο τζι πι η ποδηλασια ενταξει, οπου ολα τα εξαρτηματα του αθληματος ειναι ιδια οποτε τη διαφορα την κανει η ικανοτητα του αθλητη. αφου ομως μιλαμε για μμα επικαλουμε και παλι την φυση του αθληματος που ειναι οτι πιο κοντινο σε στρητ φαιτ ,οποτε ο καθε αθλητης πρεπι να μαθει να προσαρμοζει το παιχνιδι του αναλογα τον αντιπαλο ψηλο, κοντο, χοντρο, αδυνατο, ασχημο, ομορφο, ξανθο μελαχρινο κλπ λολ. θυμηθειτε λιγο τα πρωτα μμα !
    μαλιστα θα ημουν θετικος στη μειωση των κατηγοριων! ειπαμε ειναι η φυση του αθληματος τετοια . δεν χρειαζονται μετρησεις σε ολα "ειναι 2 ποντους ψηλοτερος κ 10 γρμ βαρυτερος κ ειναι αξυριστος και τσιμπαει στο κλιντς κ τετοια.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το Silva Vs GSP είναι εντελώς διαφορετικό από τα GSP Vs Diaz και Silva Vs Sonnen.

    Στα GSP Vs Diaz και Silva Vs Sonnen μιλάμε για fight μέσα σε μια κατηγορία.
    Στο Silva Vs GSP είναι τελείως άλλο. Μιλάμε για αλλαγή κατηγορίας.
    Δεν είναι συγκρίσιμες οι καταστάσεις αυτές.



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137 Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή