Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

[MMA] UFC Live On Versus 6 predictions by G.S.P. and "The Pest" [M.M.A.]

Καλημέρα παιδιά! Σήμερα θα μιλήσουμε για το event του Σαββάτου, στο οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχουμε ένα title fight στην ελεύθερη τηλεόραση! Ελπίζω (GSP speaking) να έχουμε αρκετά καλά fights και να συνεχίσουμε τα καλά predictions. Εν τέλει όμως, ας έχουμε καλά fights κι ας μην πετύχουμε και τίποτα! Έτσι δεν είναι;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card!!! Ρίξτε κανά ψηφαλάκι.

Υ.Γ.1: Μπορείτε να λέτε τη γνώμη σας εδώ για το άρθρο για το dream fight card του UFC στην Ιαπωνία.
Υ.Γ.2: Ενώ εδώ είναι τα πρώτα official rankings του blog μας!
Υ.Γ.3: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα με τα MMA events του Οκτωβρίου σε μορφή δημοσκόπησης δεξιά.



Πάμε λοιπόν! :)




Lightweight Bout: Matt Wiman Vs Mac Danzig
The Pest \m/: Rematch Wiman vs Danzig στο ξεκίνημα του main card. Ο Wiman είχε κερδίσει το πρώτο fight μετα απο λάθος stoppage του ref σε ένα guillotine choke με το οποίο είχε καθηλώσει τον Dnazig χώρις αυτός όμως να κάνει tap ή να μείνει αναίσθητος. Ο Winman είναι αρκετά well rounded
αν και πιστεύω ότι η δύναμη του είναι το καλά takedown του και το ground and pound και το active guard του. Ο Danzig από την άλλη είναι και αυτός έμπειρος fighter βετεράνος του TUF με συμπαθητικό striking και κάποια καλά subs. Πιστεύω θα προσπαθήσει να κρατήσει το fight στο stand up γιατί στο έδαφος νόμιζω ότι θα τα βρεί δύσκολα απέναντι στον πολύ ενεργητικό Wiman. Αν ο Wiman χρησημοποιήσει έξυπνα το wrestling του πιστεύω θα πάρει το W.


--> G.S.P. <--: Στο rematch του πολύ controversial πρώτου fight μεταξύ τους, όπου ο Lavigne (αν θυμάμαι καλά) σταμάτησε το fight διότι πίστεψε ότι ο Danzig ήταν out από το top guillotine choke του Wiman και αδίκησε όχι μόνο τον Danzig, αλλά και τον WIman αφού του στέρησε μια τίμια νίκη σε ένα fight το οποίο όπως φαινόταν το «είχε». Έτσι και τώρα πιστεύω. Ο Matt Wiman είναι ένας αρκετά ολοκληρωμένος fighter που έχει ως δυνατότερο σημείο του το wrestling και το χρησιμοποιεί για μετέπειτα ground and pound και για διάφορες λαβές. Ο Danzig είναι αν όχι ο χειρότερος, ένας από τους χειρότερους TUF winners, αφού μετά τη νίκη του στο TUF 6 Finale, μετράει ένα σερί 3-4 και πιστεύω να έχει ως σκοπό να κρατήσει το fight στο όρθιο αποφεύγοντας το ground game του Wiman. Δε βλέπω προσωπικά το σενάριο να αλλάζει από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα ο Wiman θα καταφέρει να κατεβάσει τον Danzig κάτω, να προβεί σε ground and pound και έπειτα να κλειδώσει κάποια λαβή και να αναγκάσει τον Danzig να κάνει tap out.

The Pest picks: Matt Wiman via SUB
G.S.P. picks: Matt Wiman via SUB

The Pest supports: Matt Wiman ( Hates Danzig :P )
G.S.P. supports: Matt Wiman


Welterweight Bout: Anthony Johnson Vs Charlie Brenneman
The Pest \m/: Wrestler vs Wrestler σε αυτό το όπως welterweight bout. O Johnson είναι πάρα πολύ δυνατός και αθλητικός και το wrestling του είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Το striking του δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό αλλά είναι καλό και όπως προείπα έχει πάρα πολύ δύναμη. O Brenneman είναι και αύτος wrestler και έκανε την έκπληξη νικώντας τον Story. Δεν πιστεύω ότι βρίσκεται ακόμα σε top επίπεδο αλλά μάκαρι να σύνεχίσει την ανοδική του πορεία. Τώρα όταν έχεις 2 wrestlers το bout μπορεί και να κατάληξει σε stand up war αλλά σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω θα επικράτησει ο μικρός Fitch..Anthony Johnson κερδίζοντας το decision.

--> G.S.P. <--: Ο Johnson είναι πιθανώς ο fighter που κάνει το μεγαλύτερο cut στο UFC, αφού κυκλοφορεί όπως λένε κοντά στα 220 και παλεύει στα 170, είναι αρκετά ψηλός για την κατηγορία και έχει και μεγάλο reach. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης δηλαδή στα σωματικά προσόντα. Το θέμα είναι στο wrestling στο συγκεκριμένο fight, καθώς όπως και ο Johnson, o Brenneman είναι ένας πολύ καλός wrestler που θα προσπαθήσει να ακολουθήσει πιστεύω το game plan του Koscheck για να προσπαθήσει να κερδίσει τον Johnson. Το θέμα είναι όμως αν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με τον Koscheck, ο οποίος ένας από τους καλύτερους pure wrestlers στο UFC. Θα καταφέρει ο Brenneman δηλαδή να κατεβάσει και να κρατήσει κάτω τον Johnson; Πιστεύω πως όχι. Ίσως να το κάνει για ένα δυο γύρους, αλλά κάποια στιγμή στο stand-up νομίζω ότι ο Johnson θα βρει τον αντίπαλό του με κάποια από τα γνωστά κτηνώδεις strikes του, θα τον ρίξει κάτω και θα καταφέρει να τον τελειώσει.

The Pest picks: Anthony Johnson via DEC
G.S.P. picks: Anthony Johnson via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Heavyweight Bout: Pat Barry Vs Stefan Struve
The Pest \m/: Co-main event Barry vs Struve. Ενδιαφέρον match up. Ο Barry είναι κορυφαίος striker με δυνατά kicks και φυσικά πολύ δυνατά χέρια άλλα το ground game του είναι ανύπαρκτο. O Struve είναι έμπειρος και έχει το πλεόνεκτημα του ύψους καθώς και το σαφέστατο πλεονέκτημα στο έδαφος. Αν καταφέρει να ρίξει τον Barry θα τελείωσει το fight πολύ εύκολα. Από την άλλη εάν ο Barry δείξει καλό takedown defense και βρει το reach του μειώνοντας την απόσταση θα είναι σε πλεονεκτικότερη θέση. Αμφίροπο bout αλλά θα πάω με τον καλύετρο και πιο ολοκλήρωμενο ΜΜΑrtist και ελπίζω σε ένα καλό sub!

--> G.S.P. <--:Ίσως το πιο δύσκολο fight για prediction σήμερα… Η UFC Heavyweight division σήμερα έχει κατά τη γνώμη μου 4 στρώματα. Το πρώτο είναι η ελίτ, οι belt contenders (Cain, JDS, Lesnar, Reem). Το δεύτερο είναι αυτοί που δεν μπορούν να φτάσουν εκεί, αλλά όμως ξεχωρίζουν και από όλους τους υπόλοιπους (Mir, Carwin, Kongo, Big Nog), το τρίτο είναι αυτοί που αναδεικνύονται σιγά σιγά από τη μάζα (Browne, Herman, Russow) και τέλος είναι και η μάζα οι οποίοι λίγο πολύ κερδίζουν όποιον δεν αξίζει να βρίσκεται στο UFC, αλλά χάνουν από όποιους αξίζουν. Εκεί λοιπόν βρίσκονται οι δυο fighters μας. Ο Struve στα χαρτιά μοιάζει το φαβορί… Πιθανώς να μην έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά ύψους σε fight άλλη φορά (30cm), είναι σίγουρα πιο all around fighter και έχει πολύ καλό ground game. O Pat Barry από την άλλη, είναι τελείως μονοδιάστατος, όντας μόνο ένας πολύ καλός kick-boxer με ανύπαρκτο ground game.Βλέποντας όλα αυτά, πραγματικά ο Struve μοιάζει φαβορί, αλλά δυστυχώς, με βαριά την καρδιά, δεν μπορώ να τον διαλέξω εδώ. Και αυτό γιατί το stand-up game του, αν και δεν είναι κακό, είναι λάθος για μένα. Ένας fighter με 2.11 reach είναι απαράδεκτο να μην το χρησιμοποιεί, ώστε να κρατάει τα strikes μακριά του. Τον έχουμε δει να βγαίνει ΚΟ από οποιονδήποτε αξιοπρεπή striker έχει συναντήσει, ενώ να βγαίνει καταματωμένος και με σχισμένα χείλια από όλους τους υπόλοιπους. Είδαμε τον Ιούνιο τον Pat Barry να μπαίνει σαν μαινόμενος ταύρος στο fight του με τον Kongo και σχεδόν να τον βγάζει ΚΟ (ασχέτως το τι έγινε, ο Struve σίγουρα δεν είναι Kongo στο striking), μπορώ να δω τον Barry να ξυλοκοπάει σιγά σιγά τα πόδια του Struve, τον Struve να μην προσπαθεί να πάει το fight εκεί που πρέπει (στο έδαφος δηλαδή) και κάποια στιγμή τον Barry να πετυχαίνει κάποια καλή μπουνιά και να ξαπλώνει δυστυχώς τον Ολλανδό κάτω που πρέπει να βάλει νέα πράγματα στο παιχνίδι του και κυρίως στο θέμα που ανέφερα για το stand-up του.

The Pest picks: Stefan Struve via SUB
G.S.P. picks: Pat Barry via TKO

The Pest supports: Stefan Struve
G.S.P. supports: -





Bantamweight Championship Bout: Dominick Cruz Vs Demetrious Johnson
The Pest \m/: Στο main event ο Cruz θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Demetrious Johnson. Πολύ δυνατό test για τον Cruz που θα είναι απο τις λίγες αν όχι η μόνη περίπτωση που ίσως να είναι ο πιο αργός στο octagon. Ο Johnson είναι απιστευτα ταχύς πολύ καλός wrestler και με crisp striking και καλό ground and pound, είναι όντως μια σημαντική απείλη για τον Cruz. O champion είναι και αυτός εκνευριστικά γρήγορος με πολύ καλό takedown defense αλλά και επιθετικό wrestling όπως έδειξε στο fight με τον Faber. Πιστεύω θα προσπαθήσει να μείνει όρθιος και να εξουδετερώσει το ground game του Johnson παίρνοντας κάποιο Τ.Κ.Ο η Dec. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον fight και κατα την γνώμη μου και fight of the night.

--> G.S.P. <--: Ετοιμαστείτε, πάρτε αυτά τα χάπια που μοιράζουν στα πλοία για τη ναυτία, χαλαρώστε και μετά πατήστε play!! Πιθανώς 2 από τους 5 πιο γρήγορους fighters στο UFC! Και οι δυο wrestlers, με τον Cruz όμως να έχει και το break dance boxing! Πιστεύω ότι ο Johnson (ο τρίτος της βραδιάς) θα προσπαθήσει να φέρει τον Cruz στο έδαφος και να τον κρατήσει εκεί, διότι σίγουρα δε θα θέλει να έχει να κάνει τίποτα με το τρελό foot work του Cruz. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο… Ο Cruz έρχεται από ένα 9-0 σερί και μια dominating νίκη επί του Faber, ενώ ο Johnson έρχεται από ένα fight με τον Torres, το οποίο προσωπικά (δεν ξέρω, εσείς τι λέτε) πιστεύω πως έχασε. Πολλοί και μάλιστα όλα τα top ονόματα, μπήκαν με αυτό το game plan απέναντι στον Cruz (Faber, Jorgensen, Benavidez) αλλά όλοι είχαν την ίδια μοίρα. Το μόνο που διαφέρει ο Johnson από τους υπόλοιπους τρεις είναι ίσως η ταχύτητα. Απλά αυτό θα είναι αρκετό; Δεν ξέρω και δε νομίζω κιόλας. Βλέπω καταρχάς κατά πάσα πιθανότητα το fight αυτό να τελειώνει στους 5 γύρους και τον Cruz να έχει κερδίσει αν όχι όλους, τους περισσότερους στο πρώτο title fight στην ιστορία του UFC που είναι σε free TV.

The Pest picks: Dominick Cruz via TKO
G.S.P. picks: Dominick Cruz via DEC

The Pest supports: Dominick Cruz
G.S.P. supports: Dominick Cruz






Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Lightweight Bout: Yves Edwards Vs Rafaello Oliveira
The Pest picks: Yves Edwards
G.S.P. picks: Yves Edwards via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Lightweight Bout: Michael Johnson Vs Paul Sass
The Pest picks: Michael Johnson
G.S.P. picks: -

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Bantamweight Bout: Mike Easton Vs Byron Bloodworth
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Mike Easton via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Lightweight Bout: Shane Roller Vs TJ Grant
The Pest picks: Shane Roller via TKO

G.S.P. picks: Shane Roller

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
The Pest picks: Dominick Cruz Vs Demetrious Johnson
G.S.P. picks: Pat Barry Vs Stefan Struve

Knock Out Of The Night:
The Pest picks: Shane Roller
G.S.P. picks: Pat Barry

Submission Of The Night:
The Pest picks: Stefan Struve
G.S.P. picks: Matt Wiman




+ Κάποια νέα:
(1) Ο Heath Herring σύμφωνα με τον Dana White έχει αποσυρθεί από το ΜΜΑ.
(2) Τα rankings κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώνονται κάθε μήνα. Τα δύο νέα promotion που έχω εισάγει στα ranking είναι τα Bellator και Sengoku, οπότε έχουμε και Lombard, Hioki και Alvarez στις λίστες πλέον. :)




Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"


The Pest \m/          and
--> G.S.P. <--

______________________________________

15 σχόλια:

  1. Ο Wimman θα πάρει την DEC.Έπειτα έχω να δηλώσω "ΠΟΙΟΣ BRENNEMAN??"Πήρε μια νίκη απέναντι σε έναν τέρμα ξενερωμένο Story,ο οποίος από εκεί που περίμενε τον μέγα Marquardt,του 'σκασε ο μέγας κεφτές.Τίποτα ιδιαίτερο σαν mma αθλητής,πιστεύω ο Jonshon θα κερδίσει άνετα.Στο co-main event θα συμφωνήσω με Pest,νίκη Struve δηλαδή με sub,αφού πιστεύω ο ψηλέας,ειδικά μετά και την τελευταία του ήττα από τον Browne,έχει μάθει πολλά.Τέλος... Mighty Mouse FTW!!!Δεν το πολυπιστεύω ότι θα κερδίσει αλλά δεν έχει καμία σημασία,εγώ θα κάνω βουντού και μαύρες μαγείες μπας και γίνει το θαύμα!Και αν τελικά νικήσει τον ακατανόμαστο θα ανάψω και μια λαμπάδα στο μπόι του(τζάμπα θα μου βγει).Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα τον δω πάλι τον ακατανόμαστο με λιλά μποξεράκι στα ζυγίσματα,θα τον γιουχάρουν ΠΑΛΙ όλοι και αυτός θα αναρρωτιέται το γιατί!!Γιατί είσαι αχώνευτος ρεεε!!!

    Υ.Γ: @GSP: Ε όχι και dominating νίκη απέναντι στον Faber...το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @G_mos:
    "Γιατί είσαι αχώνευτος ρεεεε!!" <---- Χαχαχα όλα τα λεφτά!! looool

    1. Alves = No6 Contender
    2. Story grapplefitches Alves => Story = Νο6 contender
    3. Brenneman graplefitches Story => Brenneman = No6 Contender
    E συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν πάει έτσι!!! ΤΙ ΝΟ6 Contender o Brenneman??? Και τον Johnson να νικήσει, πάλι στην 10δα δεν μπαίνει!!!
    Η όλη αλληλουχία πάνω δε δείχνει ότι οι Story και Brenneman είναι στο top10, αλλά απλά ότι ο Alves δεν είναι!! Συμφωνούμε G_mos σε αυτό...

    Για το Barry Vs Pest, όπως διάβασες κι εγώ έχω επιφυλάξεις στο pick μου, αλλά το game plan ως τώρα του Struve με φοβίζει... Όλοι τον έχουν σακατέψει ως τώρα, ασχέτως νίκης-ήττας, και οι καλοί strikers (σαν τον Barry) τον βγάλανε ΚΟ. Και είναι κρίμα γιατί είναι ένα παιδί 23 ετών και μπορεί να γίνει φοβερός fighter... Θα δούμε. Το βλέπω πάντως FOTN!!

    Το Cruz Vs Faber εγώ προσωπικά το βαθμολόγησα ως 50-45, άντε 49-46. Αν δεν είναι κυριαρχία αυτό, τι είναι ρε συ; Για το Torres Vs Johnson ποια είναι η γνώμη σου; Δίκαια κέρδισε ο Johnson το DEC; Όπως έγραψα, εκεί με φάνηκε ότι κέρδισε ο Torres.

    Thnx για το σχόλιο και τις απόψεις σου (όπως πάντα) φίλε :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Versus 6 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @GSP:
    Μπα και εδώ θα διαφωνήσουμε,πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη του Johnson και το είχα αναφέρει και τότε,μετά το event.Ήταν πολύ σφιχτός αγώνας αλλά πιστεύω κέρδισε δίκαια στα σημεία.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει δεν γίνεται να συμφωνούμε και σε όλα :Ρ



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Versus 6 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποστηρίζω Barry, θέλω να τον δώ να γκρεμίζει "ουρανοξύστες".

    Για το Faber /Cruz να πω και γώ μια άποψη. Εντάξει, αν δεν ήταν dominating win πάντως ήταν ξεκάθαρη. Ο Faber έιχε ρίξει τις πιο δυνατες φάπες (και με knock down), αλλά ο Cruz είχε δουλέψει με περισσότερη διάρκεια, πιο πολ΄λούς γύρους αν θυμάμαι καλά.

    Για να δούμε και τον σουπερσταρ τον Brenneman, πολύ γουσταρω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μην παρεξηγηθώ, με τον όρο "dominating" εννοούσα αυτό ακριβώς που είπε και ο Kimuraς. Νίκησε ξεκάθαρα..!! Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν όλα αυτά που είπε μετά ο Faber.. Ότι να το κάνανε ξανά γιατί ήταν πολύ κοντά.. Δυστυχώς για αυτόν, έχασε ξεκάθαρα... Όπως είπα, 50-45. Άντε 49-46.

    Είχαμε τον Superman, τώρα έχουμε και τον Brenneman!! :P


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Versus 6 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. FIGHT OF THE NIGHT: Wiman Vs Danzig
    SUB OF THE NIGHT: Struve
    KO OF THE NIGHT: Johnson


    (1) Δείτε οπωσδήποτε το Neer Vs Wisniewski!! Πολύ καλό και ιδιαίτερο fight!
    (2) Πολύ καλός ο Grant στην νέα κατηγορία του, ασχέτως με το τι έγινε.
    (3) Thugjitsu for life!!
    (4) Αυτός ο Sass παιδιά πολύ καλός...!! Make Sass Vs Aoki happen now!!!
    (5) Πολύ καλό fight και το Wiman Vs Danzig.
    (6) Ήρθε καιρός να καταλάβουν κάποιοι ότι όταν γκριάζανε οι οπαδοί ότι ο Brenneman δεν ήταν στο top10, είχαν ένα δίκιο... Ελπίζω να μην πουνε τώρα τον Johnson no7 επειδή κέρδισε το προήγουμενο "no7"...
    (7) Πολύ καλός ο Barry και οι G_mos και Pest βγήκαν σωστοί. Αυτο που προσωπικά φοβόμουν είναι ότι ποτέ δε θα κάνει το αυτονόητο (που έκανε τελικά στον 2ο γύρο) και πάει για clinch, αλλά θα έκανε σε όλο το fight ότι έκανε στον 1ο γύρο (τον οποίον και έχασε πιστεύω), να μην χρησιμοποιεί καθόλου το reach του. Και είναι κρίμα, γιατί είναι πολύ καλός fighter με πολύ εμπειρία στα 23.5 ετών μόνο!!
    (8) Με το Main event όπως τα είπαμε.. Ζαλίστηκα!!! Πολύ καλό fight και νομίζω ότι ο Johnson ήταν ο καλύτερος που αντιμετώπισε ο Cruz μετά τον Bowles.


    Γενικά ήταν ένα άριστο card κατά τη γνώμη μου!!
    Πλέον μπαίνουμε στην ευθεία για το fight card of the year...!!! UFC 136!!!!



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Versus 6 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ναι όντως. Η standing guillotine που του έκανε ήταν λες και ήταν σαν τις normal από τη διαφορά ύψους!!! :Ρ

    Το πρόβλημα που έχω εγώ με τον Struve είναι το γιατί δεν έκανε ότι έκανε στον 2ο γύρο από την αρχή του fight... Για αυτό τον λόγο κέρδισε δύσκολα fights απέναντι σε αντιπάλους τους οποίους έπρεπε να τους κερδίσει πολύ ευκολότερα και έχασε και κάποια fights πολύ εύκολα απέναντι σε αντιπάλους τους οποίους θα έπρεπε να είχε δυσκολέψει περισσότερο... Πάντως είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά έφυγε "ανέπαφος" από fight, πράγμα που δείχνει ότι ίσως έχει αρχίσει να δουλεύει περισσότερο στο game plan του... Πολύ καλός fighter πάντως... Τον συμπαθώ πολύ!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Versus 6 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mages o cruz prepei na to fovithike ligo to fight me ton jonshon giati ton pigene poli sto edafos pou den to kani sixna...pantos nomizo pio poli zimia tou ekane o faber..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @leonidas:
    Δεν ξέρω ρε σύ... Δεν είμαι σίγουρος. Καταρχάς να πω ότι σε κανένα από τα δύο fights στο τέλος δεν είπα ότι υπάρχει περίπτωση το DEC να μην πάει στον Cruz. Και μάλιστα είπα το ίδιο πράγμα και στις δύο περιπτώσεις. Ότι ήταν 50-45, άντε 49-46. Στο fight με τον Faber σε καμία περίπτωση δε "φοβήθηκα" ότι να είπα ότι ο Cruz τώρα εδώ έχει πρόβλημα. Στο fight με τον Johnson όμως υπήρχαν περιπτώσεις που είπα ότι "ωπ, τώρα την έχει λίγο άσχημα εδώ ο Cruz" εκεί που του έριχνε τα γρήγορα τα strikes...
    Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που έδειξε ότι ο Johnson αποτέλεσε μεγαλύτερη πρόκληση από τον Faber για τον Cruz ήταν ότι ο Cruz κέρδισε άνετα με το δικό του style τον Faber, ενώ με τον Johnson το στυλ του δεν του έβγαινε και αναγκαστηκε να αλλάξει game plan (εν μεταξύ γύρων 2 και 3 νομίζω) ώστε να νικήσει τον Johnson. Για αυτό λέω ότι τον δυσκόλεψε περισσότερο, επειδή τον έκανε να αλλάξει το fight style του.

    Εγώ προσωπικά, θέλω να δω επόμενο αντίπαλο του Johnson τον Faber. Σε περίπτωση που στο Bowles Vs Faber κερδίσει ο Bowles, να έχουμε Cruz Vs Bowles και Faber Vs Johnson, ενώ στην περίπτωση που κερδίσει ο Faber, να μη γίνει κατευθείαν το Faber Vs Cruz 3, αλλά το Faber Vs Johnson ξανά, και αν μετά κερδίσει ο Faber και τον johnson, τότε να έχουμε το Faber Vs Cruz.



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Versus 6 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ παίζει να είναι αυτός ο Evans ρε?!?!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όντως... Σαν να μην τον θέλει ρε παιδί μου. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόσο βιασύνη να αγωνιστεί ο Jones. Δε θυμάμαι ποτέ fighter να αγωνίζεται σε 4 fights που έχουν σχέση με κάποιο title σε μια χρονιά...!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Evans πρέπει να είναι εισοδηματίας, δεν εξηγείται. Πώς ζεί με τόση γκαντεμιά και τόσο λίγα fights το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει, πιστεύω ότι μπορείς να ζήσεις άνετα με ένα fight τον χρόνο, αν για αυτό το fight παίρνεις καμιά 500,000$ :Ρ
    Πιστεύω τα κουτσοβολεύει!!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 136 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή