Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

[MMA] UFC 139 predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Καλημέρα παιδιά! Μετά από ένα πολύ καλό ντεμπούτο στο FOX, ερχόμαστε για ένα ακόμα καλύτερο event!! Με ένα main event βγαλμένο από τα όνειρα του die hard Pride fan και με ένα φανταστικό #1 contender's fight για τη ζώνη του Cruz, αναμένουμε τα καλύτερα..!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card!!! Ρίξτε κανά ψηφαλάκι.








Πάμε λοιπόν! :)




Light Heavyweight Bout: Stephan Bonnar Vs Kyle Kingsbury
Τι καλύτερο τρόπος να αρχίσει ένα PPV από ένα fight με τον Bonnar; Ανίκανος για βαρετό fight ο βετεράνος του TUF 1 θα συναντήσει έναν ακόμα TUF contender, τον Kingsbury. Ο Bonnar λοιπόν που έχει αντιμετωπίσει τους καλύτερους των καλύτερων στην καριέρα του (Machida, Griffin, Evans, Jones, Coleman) και αν και έχει χάσει από όλους αυτούς, κέρδισε αρκετούς φίλους με τη μαχητικότητά του. Αιμορραγεί σε όλα τα fights του τα οποία συνήθως καταλήγουν σε brawls, αν και τώρα τελευταία δείχνει μια πρόθεση να εφαρμόζει πιο έξυπνα game plans και περισσότερο grappling. Το wild punching του τον κάνει εύκολο να τον χτυπήσεις, αλλά χάρη στο καλό του σαγόνι και το εξίσου καλό του cardio, δύσκολα τον τελειώνεις, κάτι στο οποίο δυσκολεύται και ο ίδιος με τη σειρά του να κάνει στους αντιπάλους μιας και δε διαθέται αυτό που λέμε KO power. Ο Kyle Kingsbury τώρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά χρησιμοποιεί τα βασικά στοιχεία του ΜΜΑ για να κερδίζει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι χρησιμοποιεί αρκετά το αξιοπρεπές του wrestling, τον όγκο και την ταχύτητά του για να κρατιέται στα πόδια χωρίς πολλές ζημιές και να πηγαίνει το fight στο έδαφος όταν χρειάζεται. Αυτό πιστεύω θα θελήσει να κάνει απέναντι στον πολύ καλό στο Muay Thai Bonnar (το αντίθετο θα θελήσει να κάνει ο τελευταίος) και να πάει σε μια απόφαση.

G.S.P. picks: Kyle Kingsbury via DEC
G.S.P. supports: Stephan Bonnar


Welterweight Bout: Martin Kampmann Vs Rick Story
Αρχίζοντας με τον ιδιαίτερα συμπαθή Δανό, είναι από τους πιο τεχνικούς strikers στο UFC. Έχει εξαιρετικό footword, πολύ καλός στο counter striking και έχει και καλό takedown defense. Σε περίπτωση όμως που το fight πάει στο έδαφος δεν είναι ότι δεν το έχει. Κάθε άλλο. Αν και υποτιμημένος σε αυτόν τον τομέα, πιστεύω ότι είναι άνετος και στην πλάτη και στο top control. Σε αυτό το fight η εμπειρία είναι σίγουρα μαζί του, καθώς ο Kampmann έχει συναντήσει πολλούς top contenders (Shields, Daley, Sanchez, Condit και Marquardt), αν και έχει χάσει από όλους τους. Πιστεύω ότι το game plan του είναι να κρατήσει το fight στο όρθιο, κάτι το οποίο θα κάνει πιστεύω στις αρχές του fight και ο αντίπαλός του. O Rick Story λοιπόν, θα κάνει πιστεύω ότι έκανε και με τον Alves. Αφού δοκιμάσει για λίγο την τύχη στο stand up, θα χρησιμοποιήσει το καλό και aggresive wrestling του, καθώς και τη σωματική του δύναμη και διάπλαση για να κερδίσει τουλάχιστον τους δύο από τους τρεις γύρους του αγώνα, και λέω δύο από τους τρεις, διότι λόγω του όχι και τόσο καλού του cardio δυσκολεύεται στο τέλος των αγώνων.


G.S.P. picks: Rick Story via DEC
G.S.P. supports: Martin Kampmann




Bantamweight Bout: Urijah Faber Vs Brian Bowles
Στο πραγματικό co main event of the evening, ένας από τους πιο αγαπημένους μου fighters στο MMA, ο Brian Bowles έχει ένα φοβερό δεξί χέρι με μεγάλη δύναμη και άριστη τεχνική. Είναι εξαιρετικός counter fighter, με καλό σαγόνι και takedown defense τα οποία χρησιμοποιεί για κρατήσει τα fights του στο stand up όπου συνήθως υπερέχει των αντιπάλων του. Αντίθετο ακριβώς θα είναι το game plan του Faber, ο οποίος θα θελήσει να χρησιμοποιήσει την ταχύτητά του, τα aggresive takedowns του για να κατεβάσει το fight στο έδαφος, μιας και και δεν έχει και το καλύτερο σαγόνι, ούτε και στα skills στο stand up, πόσο μάλλον απέναντι σε ένα μαχητή σαν τον Bowles. Στο έδαφος τώρα έχει καλά και γρήγορα transitions και πολύ καλά chokes (rear naked και guillotines) κάτι το οποίο έχει όμως και ο αντίπαλός του. Το συγκεκριμένο (κατά πάσα πιθανότητα #1 Contender) fight θα κριθεί πιστεύω στο έδαφος, όπου ο Faber (δυστυχώς για μας τους Bowles fans) είναι καλύτερος και θα του δώσει την DEC...

G.S.P. picks: Urijah Faber via DEC
G.S.P. supports: Brian Bowles



Middleweight Bout: Wanderlei Silva Vs Cung Le
Σε ένα από τα αρκετά υποψήφια fights για το FOTN, έχουμε το ντεμπούτο στο UFC ενός εντυπωσιακού fighter και ίσως το τελευταίο fight ενός άλλου εντυπωσιακού fighter... Ο Cung Le κατέχει ίσως τα καλύτερα, γρηγορότερα και πιο επικίνδυνα leg kicks στο MMA σήμερα. Επίσης έχει αξιοπρεπές takedown defense και καλή άμυνα στο stand up. Το game plan του λοιπόν πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο. Θα κινείται διαρκώς και θα ρίχνει τα γνωστά του kicks για να κρατάει τον Silva σε μια απόσταση και κάποια στιγμή θα κυνηγήσει το ΚΟ μόλις του δωθεί η ευκαιρία. Το ερώτημα κατά τη γνώμη μου είναι ποιο θα είναι το game plan του Wandy. Stand up ή ground game; Brawling ή technique; Ο γνωστός μας Silva, σπρώχνει το fight διαρκώς με συνεχές striking και καλή τεχνική. Το κυρίως θέμα είναι όμως ένα... Το χάλια πλέον σαγόνι του. Αυτό πιστεύω θα είναι και επίκεντρο του αγώνα και ίσως ο λόγος του τέλους της καριέρας ενός θρύλου, μιας καριέρας που μάλλον έχει φτάσει ήδη στο τέλος της...

G.S.P. picks: Cung Le via KO
G.S.P. supports: Wanderlei Silva




Light Heavyweight Bout: Mauricio Rua Vs Dan Henderson
Ποποπο!!! Ένα fight το οποίο είμαι σίγουρος ότι όλοι οι fans του Pride θα περίμεναν μια ζωή! Λέγεται ότι είναι για το #2 Contender για τον τίτλο του Jones, αν και πιστεύω ότι λόγω του ότι ο Jones έχει το fight με τον Lyoto και ο Evans λίγο πολύ θα συναντήσει όπως όλα δείχνουν τον νικήτή, ο νικητής του παρόντος fight, θα χρειαστεί άλλη μια νίκη ακόμα πριν πάει για τον τίτλο. Αρχίζοντας από τον πρώτο legend, ο Shogun έχει άριστα leg kicks τα οποία τον βοηθούν να κρατάει σε απόσταση τους αντιπάλους του, είναι εξαιρετικός striker με άριστη τεχνική. Χρησιμοποιεί πολύ τα γόνατά του στο clinch και είναι επίσης και πολύ καλός counter striker. Το πρώτο μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι το cardio του. Όσο προχωράει το fight τόσο πιο δύσκολα είναι για αυτόν. Το δεύτερο είναι το κακό takedown defense του, πράγμα το οποίο θα εκμεταλλευτεί ο αντίπαλός του με το που θα του δωθεί η ευκαιρία. Ο Hendo λοιπόν, είναι ο πιο πετυχημένος MMA fighter στην ιστορία έχοντας κατακτήσει τίτλους όπου κι αν έχει πάει. Είναι σε άριστη φόρμα αφού λόγω του γνωστού του H-Bomb έχει κερδίσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου (Fedor, Feijao, Babalu), αν και αυτό μπορεί να αποτελέσει και μειονέκτημα, καθώς επικεντρώνεται τόσο πολύ σε αυτό (δεξί χέρι ΚΟ) που τον κάνει πολλές φορές προβλέψιμο. Έχει άριστο σαγόνι, αλλά όχι και άριστο submission defense. Αν και εξαιρετικός γενικά wrestler, υστερεί στο grappling γενικά. Έχει και αυτός προβλήματα με το cardio του (όπως και ο αντίπαλός του) και υπάρχει ένα ερώτημα για μένα όσον αφορά το game plan του... Σκοπεύει να σταθεί απέναντι στον Shogun είναι πάει το fight στο έδαφος και έπειτα στο ground and pound; Πιστεύω ότι ο αγώνας θα αρχίσει ως ένα stand up war και κάποια στιγμή ο Hendo θα χρησιμοιήσει τα καλά του takedowns για να κατεβάσει κάτω τον Shogun και να τον εξουθενώσει με το ground and pound του ψάχνοντας για το ΤΚΟ...

G.S.P. picks: Dan Henderson via DEC
G.S.P. supports: Mauricio Rua






Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:


Lightweight Bout: Shamar Bailey Vs Danny Castillo
G.S.P. picks: Shamar Bailey via DEC
G.S.P. supports: -

Welterweight Bout: Matt Brown Vs Seth Baczynski
G.S.P. picks: Matt Brown via TKO
G.S.P. supports: Matt Brown

Bantamweight Bout: Miguel Torres Vs Nick Pace
G.S.P. picks: Miguel Torres via SUB
G.S.P. supports: Miguel Torres

Lightweight Bout: Gleison Tibau Vs Rafael Dos Anjos
G.S.P. picks: Gleison Tibau via DEC
G.S.P. supports: Rafael Dos Anjos

Middleweight Bout: Tom Lawlor Vs Chris Weidman
G.S.P. picks: Chris Weidman via DEC
G.S.P. supports: -

Bantamweight Bout: Michael McDonald Vs Alex Soto
G.S.P. picks: Michael McDonald via DEC
G.S.P. supports: Michael McDonald

Light Heavyweight Bout: Ryan Bader Vs Jason Brilz
G.S.P. picks: Ryan Bader via TKO
G.S.P. supports: -



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Wanderlei Silva Vs Cung Le

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Cung Le

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Miguel Torres



Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσω και τις δικές σας γνώμες, όπως και τα δικά σας predictions στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"


--> G.S.P. <--

______________________________________

18 σχόλια:

  1. UFC FN26: Jim Miller Vs Melvin Guillard
    UFC 143: Alex Caceres Vs Edwin Figueroa


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γυρισα αργα και ειπα να το δω live. Το Hendo - Rua ειναι ενα απο τα καλυτερα fight που εχω δει στην ζωη μου. Απολυτα επικο. Ειναι φρεσκο και πανω στην στιγμη δυσκολα κρινεις αντικειμενικα αλλα αν δεν ειναι το καλυτερο ειναι σιγουρα στα 5 καλυτερα. Γενικα ολη η καρτα φοβερη. Οποιος μπει εδω πριν δει τα fight να τρεξει αμεσως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως φίλε Sonnen!!!
    Επληκτικό fight αν και οι είχανε τρομερά κακό cardio!! :P
    Γενικά όλο το card ήταν εκπληκτικό και πιστεύω ότι το 2011 ήταν η καλύτερη ΜΜΑ χρονιά. Ανυπομονώ να δω ποιο θα είναι το fight of the year!!! (Θα κάνω μάλλον και αντίστοιχο poll).




    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mages poli kalo event an kai ta prota dio fight kai idika tou bonnar soupa,o faber tou aksizi pali to match titlou mpori na exei ena provlima giati den einai poli grigoros alla ama mpori kapios na kerdisi to cruz nomizo einai aftos,eidame pali meta apo xronia ton palio kalo ksilokopo silva alla kai pali paraligo na vri ko apo ton proto giro,tora to shogun vs hendo ti na pis htan tromero fight...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με αυτό ρε συ λεονίδα... Ο Bonnar ήταν πάρα πολύ καλός, δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος τον γιούχαρε.. Μάλλον επειδή είχε συνηθήσει άλλα fights από τον ίδιο...

    Εντυπωσιακοί πολύ ήταν οι Weidman, McDonald, Castillo, Bader και Baszynski από τα prelims...

    Όπως φαίνεται θα έχουμε τελικά την τριλογία Cruz Vs Faber, αν και θα ήθελα πολύ να δω το Cruz Vs Bowles...

    Καλά ναι, το Shogun Vs Hendo πόλεμος...


    Εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=HziG9DBfJf0
    μπορείτε να δείτε σε 1080p τον αγώνα από το Bellator 58 Chandler Vs Alvarez.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Bonnar τον γιουχαρανε πρωτον γιατι ο αντιπαλος του ηταν Καλιφορνεζος αρα "παιδι" τους και κατα δευτερο λογο γιατι επαιξε 100% διαφορετικα απο οτι τον γνωριζουμε. Ο Bon ηταν ανεκαθεν μαχητης war for the fans και χτες για πρωτη φορα επαιξε 100% για παρτι του. Για την σερι νικη για να δειξει το ground game του και μαλιστα στεναχωρηθηκε που δεν πηρε sub

    Ο αγωνας του Σιλβα δεν επρεπε να διακοπει. Παρασυρθηκε ο διαιτητης απο τις πολλες φορες που εγινε rocked απο τα knees πριν πεσει κατω και βιαστηκε.. Κρατησαν ζωντανο τον Σιλβα ενω δεν ειναι για πολλα...

    Για το M.E στην αρχη ειπα "Που ειναι ο Σογκουν που κατεστρεψε τον Ματσιντα" αλλα μετα καπως ισορροπησαν τα πραγματα. Δικαιη νικη για τον Hendo. Και οι 2 παντως εδειξαν οτι αν δεν βελτιωσουν cardio δεν εχουν σχεδον καμια πιθανοττηα για κατι παραπανω. Ο Hendo δεν τον εχει τον Σιλβα ουτε φυσικα τον Jones. Ηταν παγκοσμιας κλασης wrestler δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει και τον απειλουσε ακομα και ο Σογκουν με TD..

    Μεγαλη χρονια το 11 για τις ΜΜΑ και μη ξεχνατε οτι εχουμε ακομα δυνατα ppv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Sonnen is champ:
    Εντάξει δεν νομίζω ότι τον γιουχάρανε τον Bonnar επειδή ο Kingsbury ήταν από κει. Μάλλον για τον 2ο λόγο. Πάντως εγώ λέω καλά έκανε. Γιατί να μην χρησιμοποιήσει τα ταλέντα του επιτέλους; Πάντα ακούγαμε ότι έχει καλό ground game και ποτέ δεν το βλέπαμε... Άλλωστε είναι και 34 χρονών πια. Αν θέλει να μείνει στο άθλημα για μερικά ακόμη χρόνια και να βγάλει και χρήματα πρέπει να αποφύγει αυτά τα slug wars...

    Για τον Silva συμφωνώ κι εγώ. Όπως είπε και ο Rogan πήγαινε για το takedown... Αν σταμάτησε ο αγώνας αυτός, ο Rua έπρεπε να είχε βγει 10 TKO!!

    Τώρα για το main event, το 48-47 εμένα με κακοφάνηκε... Δίκιο έχουν (εν μέρει όμως) αυτοί που λένε ότι ο τελευταίος γύρος ήταν για 10-8 (μου θύμισε τον 3ο γύρο του Penn Vs Fitch), αλλά πιστεύω ότι ο Hendo είχε κερδίσει και αυτός τουλάχιστον 1 γύρο με 10-8 στην αρχή του αγώνα.

    Ο Hendo όπως λες κι εσύ όμως έδειξε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Jones και να πω την αμαρτία μου, πιστεύω ότι ο Shogun δεν είναι πια ο ίδιος... Πιστεύω ότι δεν είναι στο επίπεδο να κερδίσει τον Jones, μην πω ούτε καν τους Evans - Rampage...

    Και τώρα που είπα Rampage! Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για το rematch με τον Rampage..!! Ευκαιρία είναι η κάρτα της Ιαπωνίας!! MAKE IT HAPPEN!!! :D

    Το 2011 όπως είπα πιστεύω ότι είναι η καλύτερη χρονιά για το ΜΜΑ και το UFC 139 ίσως να είναι και το καλύτερο PPV της χρονιάς! Ένα PPV που δεν είχε και title fight μάλιστα...!! :D

    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mages prota apo ola ntaksi o bonnar exei prosferi kapia kala fight alla den mporo na akouo pou legan kai true legend imarton diladi,o shogunden ithela na to po alla pistevo kai go oti den einai aftos pou htan mallon exei pari tin katifora mia i travmatizmi den ksero arxizi kai thimizi ligo vanderlei i katastasi,den ksero mages ama eidate kathoulou ta alla event pou ginan to savatokirako to bellator ego pou eida ta dio teleftea fight gamagan idika to telefteo htan kai afto prgamatikos polemos tora ton fedor den ton prolava gia 10 lepta alla eida oti ton dialise to monson...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @leonidas:
    Για τον Bonnar η αλήθεια είναι πιστεύω κάπου στη μέση... Εννοείται ότι δεν είναι ο fighter που θα τον πεις legend για τις θρυλικές του νίκες και όλα αυτά... Όμως, πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι το καλό fight θέλει 2 για να γίνει, και το γεγογός ότι έτυχε να συμμετάσχει στο πιο σημαντικό fight στην ιστορία του ΜΜΑ, τον κάνει πολύ σημαντικό. Είναι από μια έννοια (την συγκεκριμένη) legend, γιατί βοήθησε το ΜΜΑ πάρα πολύ.

    Ο Shogun μετά τον τελευταίο του τραυματισμό του δεν είναι ίδιος, όντως... Και να σας πω την αλήθεια ρε παιδιά, όντως πολύ καλό fight το χθεσινό, αλλά όχι το καλύτερο... Οι 3 πρώτοι γύροι δεν ήταν fight, ήταν μονόλογος.. Το γεγονός ότι ο Hendo δεν έχει κουράγιο να βγάλει >3 γύρους έκανε τον Shogun να πει ότι είναι σε fight... Αν ήταν πχ 3 γύρους ο αγώνας, θα έλεγε κανείς τα ίδια; Ήταν πολύ καλό fight, αλλά εμένα μου φάνηκε λυπηρή η κατάσταση των 2 τους που έχουν αξιώσεις υποτίθεται να αντιμετωπίσουν τον Jones...

    Το Bellator ήταν πολύ καλό το είδα! Και μπράβο στο Bellator που το ανέβασε στο YouTube σε 1080p κιόλας...

    Ο Fedor τέλος, δεν μπορώ να πω ότι τον διάλυσε... Ήταν απογοητευτικός για μένα για άλλο ένα fight ο Ρώσος. Για 3 γύρους τραβιόταν με έναν fighter 40 ετών τελείως "past his prime" που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σου βγάλει καμιά λαβή... Κάτω του μετρίου ήταν ο Fedor για μένα και σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι τον διάλυσε... Ο Hendo λες ότι διάλυσε τον Rua στους πριν πρώτους γύρους, ο Fedor απλά πήρε μια άνετη και εύκολη νίκη χωρίς γρατζουνιές...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Bonnar οχι ως fighter ως μελος του UFC και της εμπορικης πλευρας των ΜΜΑ ειναι μεσα στους τοπ "θρυλους". Εχει συμμετασχει στο πιο σημαντικο fight που εκανε ευρεως γνωστες τις ΜΜΑ στην Αμερικη που συναμα ηταν κατα γενικη ομολογια αν οχι το καλυτερο ενα απο τα καλυτερα fight ever.

    Προφανως και ως fighter ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Eχει μπει στο κλουδι με 5 αθλητες που φορεσαν ζωνη και δεν τα καταφερε. Προσπαθησε ομως και απεναντι στον Evans και στον Jones. Απλα του λειπει το κατι παραπανω.

    ο Shogun μετα τον τραυματισμο του φαινεται να εχει χασει πολλα πραγματα. Μου φαινεται οτι ουτε το σωμα ανταποκρινεται ουτε το μυαλο του αν και το τελευταιο ξυπνησε στους 2 τελευταιους γυρους. Και αυτο εγινε πανω στο σημειο που εμοιαζε καλυτερος απο ποτε μετα τα 2 fight με τον Machida.. Για να δουμε απο εδω και περα αντιδραση

    Τελος για τον Fedor.. Καταλαβα γιατι δεν ηθελε να παει στο UFC. Τον αγαπαμε τον σεβομαστε αλλα οι εποχες αλλαξαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Sonnen is champ:
    Συμφωνώ απόλυτα, εκτός από ένα σημείο..!
    Ο SHogun για μένα ήταν σε κανένα σημείο του αγώνα καλός. Ο μόνο λόγος που "ξύπνησε" στους 2 τελευταίους γύρους, ήταν γιατί πραγματικά απέναντί του είχε ένα punching bag πλέον. Σαν αυτά τα μεγάλα τα everlast που έχουν στα γυμναστήρια...!! :Ρ Φάνηκε λίγο στο fight, απλά και μόνο επειδή ο Hendo ήταν πραγματικά νεκρός στους 2 τελευταίους γύρους...

    Αν ο Hendo είχε έστω και λίγο καλύτερο cardio, σήμερα θα είχαμε άρθρα του στυλ "Shogun never the same again", "Hendo murdered Shogun", "The End of a legend", "Is it over for Shogun?" και τέτοια...

    Για τον Fedor, όπως είπε κάποιος από σας τους αναγνώστες του blog (νομίζω το έγραψε στο blog του Kimura), ότι ο Fedor είναι θρύλος, αλλά φρόντισε "καλά" ώστε να θεωρηθεί κάτι τέτοιο... Κι εφόσον δεν είχε πάει στο UFC όταν η HW division του ήταν ένα μηδενικό, τα τελευταία 2 χρόνια δε θα είχε καμία ελπίδα...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν θυμασαι η στο τελος του 2ου η του 3ου γυρου ενας απο την γωνια του Hendo του ελεγε οτι ο Rua ειναι νεκρος αναφερομενος στην κατασταση του και στο cardio εκεινη την στιγμη που φαινοτανε χειροτερο απο του Hendo. Νομιζω οτι στους 2 τελευταιους μιλησε η ψυχη και το ενστικτο τις αυτοσυντηρησης ενος μεγαλου μαχητη.. Ελπιζω οχι ex

    To post περι Fedor εγω το ειχα κανει kαι ειναι οτι πιστευω πραγματικα γιαυτο τον μεγαλο mma fighter. Οπως ολοι οι θρυλοι ετσι και αυτος χρειαστηκε να κανει διαχειρηση του μυθου του. Δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερα να ειχε παει στο UFC να ειχε 1-2 ηττες απο πραγματικα τοπ ονοματα παρα τωρα που εφυγε με 3 ηττες απο την Αμερικη και εκανε ενα fight στην ρωσσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α εσύ ήσουν ε;; Ναι, έτσι είναι, αλλά εντάξει όλα κυλίσανε θετικά για αυτόν, οπότε...

    Για τον Ρουα, απλά νομίζω ότι είδε στον 4ο γύρο ότι ο Χεντο πεάθαινε λιγάκι και έτσι πήρε αυτοπεπείθηση.. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Για αυτό δε θεωρώ ότι ηταν ο καλύτερος αγώνας στην ιστορία. Κέρδισε απλά ο λιγότερος κακός.. Αλλιώς, όπως είπα... Θα είχαμε ιστορίες σήμερα :Ρ Πάντως όλοι μάθαμε μετά από αυτό ότι μετά την πάλη, η αντοχή ίσως να είναι το σημαντικότερο!!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. UFC 144: Quinton Jackson Vs Ryan Bader

    Παιδιά το event στην Ιαπωνία αναμένεται εκπληκτικό...!!!

    Έχουμε ήδη στάνταρντ τα:
    Okami Vs Boetsch
    Akiyama Vs Shields
    Pettis Vs Lauzon

    και από ότι φαίνεται θα έχουμε και τα:
    Edgar Vs Bendo
    Rampage Vs Bader
    Kongo Vs Hunt
    Hioki Vs Palaszewski

    Απίστευτο το card μιλάμε!!! :D

    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ
    μεταξυ γιγαντων κ τιτανων στη μοντερνα της εκδοχη ηταν η μαχη ρουα χεντο !!!
    ο βαντερλει επιτελους νικησε αλλα δεν επεισε, σιγουρα δεν ειναι ο βαντυ των πραιντ. προβλεψιμος καπως ατολμος κ με αδυναμια να κινηθει προς τα δεξια πιστευω οτι αλλος ενας θρυλος των μμα τελειωνει.
    οπως επισης ο φεντορ που μαχοταν με εναν σακο του μποξ του οποιου το κορμι ηταν σαν τοιχος του μετρο απο συνθηματα κ συμβολα, ειχε απο "τζουτζουκο σ 'αγαπω" μεχρι "το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο" λολ μαλιστα ειδα κ ενα σφυροδρεπανο στη γαμπα του. κατα τα αλλα ολοι εμειναν ευχαριστιμενοι με την επιστροφη (στις νικες) του φεντορ αφου στο σταδιο ηταν κ ο προεδρος πουτιν ! δεν θα ηταν καλο να εχανε ο δικος του γιατι μετα τον εβλεπα σε τιποτα κουλαγκ ! νταξι αστιευομαι κ βεβαια δεν υπαρχουν τωρα αυτα .
    ο δικος μου ο λομπαρντ τον ειδες το εκανε παλι το "θαυμα" του. τον βλεπεις κ απλα περιμενεις ποτε θα πεσει για υπνο (ο αλλος φυσικα)
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @κουβανος:
    Χαχαχα τα σπας ρε φίλε!!!
    Τοίχος του μετρό ο Monson ε; :Ρ
    Ο Πούτιν είδες γιούχα που έφαγε;;; :Ρ

    Για τον Lombard τι να πω... Είναι μέσα στους 4-5 fighters εκτός ZUFFA που θέλω να τον δω στο UFC...
    Lombard
    Aoki
    Alvarez
    Chandler
    Shlemenko
    ...

    Το θέμα είναι όμως αν θα το αποφασίσει ο Dana γιατί έφτασε και τα 34-35 νομίζω...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ntaksi more kai o cung le aftase ta 39 gia na erthi kai go pantos idika aoki tha ithela poli...pantos o fedor fanike poli anetos stin xora ,ego exo na apokalipso oti tris fores ego di live maxi fedor 3 ites exei aftin tin fora den to prolava kai kerdise gia na doume les na tou eimai grousouzikos...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @leonidas:
    Μπααα.. Δε φταις εσύ.. Απλά έτυχε τις τρεις φορές που τον είδες, να μην αγωνίζεται απέναντι σε ένα punching bug... Από ότι φαίνεται, θα συμμετάσχει στο event του DREAM για τον νέο χρόνο. Τέσταρε εκεί την γρουσουζιά σου!! :Ρ

    Τον Cung Le θα ήθελα πολύ να τον δω να συνεχίσει για κάποια fights στο UFC (αν και χλωμό..). Προσφέρει κάτι το μοναδικό που δεν το βλέπεις συχνά στο ΜΜΑ... Πάντως, όπως είπα δύσκολο... Πόσο μάλλον για τα λεφτά που παίρνει. Πληροφοριακά, ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος (στα χαρτιά τουλ. πάντα) fighter του UFC 139 με standard μισθό 350,000$ με δεύτερο τον Hendo με 250Κ. Αλλά αυτό είναι στα χαρτιά μόνο. Θυμίζω ότι ο Silva στα χαρτιά βγάζει 200,000$/fight, ενώ στην πραγματικότητα παίρνει 1 εκατομμύριο...



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 139 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή