Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

[MMA] UFC On Fox 1 predictions by G.S.P.[M.M.A.]

Χαίρετε για άλλη μια φορά! Το Σάββατο έχουμε πιθανότατα ένα από τα πιο σημαντικά UFC events στην ιστορία, αλλά και του ΜΜΑ γενικότερα. Το event θα το δουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΜΜΑ και θα βοηθήσει πολύ στο promotion του αθλήματος...
Αυτά για αυτούς έξω από τον χωρό. Για μας, τους hardcore fans, η καρτά αυτή αποτελεί μια εξαιρετική κάρτα, με τον Heavyweight, αλλά και το #1 contender για τον Lightweight τίτλο, στην γραμμή.


 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)








Featherweight Bout: Dustin Poirier Vs Pablo Garza
Δύο ανερχόμενοι fighters της Featherweight division έρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες στο UFC και πιστεύω ότι θα έχουν ένα πολύ καλό fight. Ο Garza αρχικά, έχει δύο εντυπωσιακά finishes στο UFC (με ισάριθμα bonuses) και υπερέχει στο ύψος και reach, χωρίς όμως να τα χρησιμοποιεί πάντα σωστά. Έχει πολύ καλά subs και μπορεί να κάνει και αυτό που λέμε pull guard ώστε να πάει τον Poirier στο έδαφος, όπου ίσως να έχει το πλεονέκτημα, ειδικά αν βρεθεί στο top control. Το θέμα είναι όμως αν θα καταφέρει να ρίξει κάτω τον Poirier, ο οποίος έχει καλό boxing, βαριά χέρια και καλό clinch. Να σας πω την αλήθεια, πιο πιθανό πιστεύω είναι να κατεβάσει αυτός τον Garza κάτω. Είναι γενικά καλύτερος all around fighter από τον αντίπαλο του, συνεχώς εξελίξιμος και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη.

G.S.P. picks: Dustin Poirier via TKO
G.S.P. supports: Pablo Garza


Lightweight Bout: Clay Guida Vs Ben Henderson
Πιθανόν το fight της βραδιάς και θα πιθανόν και για το #1 Contender για τον τίτλο του Frankie Edgar. Ο Clay Guida είναι ένας πολύ καλός aggressive wrestler που του αρέσει πολύ το brawling. Κινείται διαρκώς, έχει καλά takedowns και απίστευτο cardio. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει συνήθως είναι το technical striking, πράγμα το οποίο έχει ο Bendo, για αυτό και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να τον κατεβάσει στο έδαφος. Όπως και πριν, θα το καταφέρει; Ο Ben Henderson είναι για μένα ένας από τους top 3 fighters στην κατηγορία και πιστεύω ότι έχει τα φόντα να κερδίσει και τον Edgar. Είναι ο άνθρωπος που διέλυσε τον Miller, είναι πολύ δυνατός, εξαιρετικός wrestler με εξίσου εξαιρετικό top control, που δεν μπορεί να του πάρεις sub με τίποτα. Χρησιμοποιεί πολύ καλά το jab του, όπως επίσης και τα leg kicks (από το Karate backround του) και όπως και ο αντίπαλός του, έχει και εξαιρετικό cardio. Είναι καλύτερος wrestler, striker και γενικότερα all around fighter από τον Guida, πράγμα που πιστεύω ότι θα του δώσει τη νίκη.

G.S.P. picks: Ben Henderson via DEC
G.S.P. supports: Clay Guida





Heavyweight Championship Bout: Cain Velasquez Vs Junior Dos Santos
Τεράστιο fight, τεράστιοι αθλητές, και οι δυο αήττητοι στο UFC. Ο Cain Velasquez είναι εξαιρετικός NCAA division I wrestler, πολύ καλός striker, με φοβερή τεχνική και έχει πιθανώς το καλύτερο cardio της κατηγορίας. Μπορεί να πάει το fight σε οποιοδήποτε μέρος, μπορεί να σε κολλήσει στο κλουβί και να σε αποδυναμώσει με το dirty boxing του, να σταθεί απέναντί σου και να σε ταράξει με leg kicks και τεχνικά strikes με τα χέρια και μπορεί να σε κατεβάσει άνετα και στο έδαφος και να σε βγάλει ΤΚΟ με το άριστο ground and pound του. Τα μόνο αρνητικά που μπορώ να δω είναι ότι ο Kongo τον έχει κάνει rocked και ότι λείπει καιρό λόγω του τραυματισμού του. Απέναντί του στέκεται ο Βραζιλιάνος Junior Dos Santos, ίσως ο καλύτερος striker στο UFC σήμερα. Εξαιρετική τεχνική και δύναμη, πολλά ΚΟ στον πρώτο γύρο που συνήθως ξεκινάνε από τα jabs και τα uppercuts του. Το game plan του είναι σίγουρα να σταθεί στο όριο απέναντι στον πρωταθλητή, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι θα κάνει και ο Velasquez στην αρχή. Το θέμα είναι ότι όταν αποφασίσει να το πάει στο έδαφος (γιατί θα είναι χαζό πραγματικά να σταθεί απέναντι στον JDS), θα καταφέρει ο JDS να το αποτρέψει αυτό; Ένα μεγάλο ερωτηματικό γιατί δεν ξέρουμε καθόλου το ground game του. Πολύ δύσκολο call, αλλά πιστεύω ότι ο Velasquez με σωστό game plan, έχει μεγαλύτερο toolbox στη διάθεσή του για να κερδίσει από ότι ο JDS.

G.S.P. picks: Cain Velasquez via TKO
G.S.P. supports: Junior Dos Santos






Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Welterweight Bout: Mike Pierce Vs Paul Bradley
G.S.P. picks: Mike Pierce via DEC
G.S.P. supports: -


Bantamweight Bout: Alex Caceres Vs Cole Escovedo
G.S.P. picks: Cole Escovedo via SUB
G.S.P. supports: -


Bantamweight Bout: Norifumi Yamamoto Vs Darren Uyenoyama
G.S.P. picks: Norifumi Yamamoto via TKO
G.S.P. supports: -


Welterweight Bout: DaMarques Johnson Vs Clay Harvison
G.S.P. picks: DaMarques Johnson via SUB
G.S.P. supports: -



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Clay Guida Vs Ben Henderson

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Cain Velasquez

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: DaMarques Johnson



Αυτά από μένα, περιμένω και τα δικά σας predictions και απόψεις!!!

Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"
--> G.S.P. <--

______________________________________

15 σχόλια:

  1. Cain via TKO (support Cain)
    Bendo via DEC (support Guida)
    Poirier via DEC (support Garza)



    --> "The" Pest <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βελασκες βσ ντος σαντος πολυ δυσκολη προβλεψη δεν ξερω τι να πω .
    ε αν επιμενετε λεω βελασκεζ ενταξει ?
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε, ευχαριστούμε, να'σαι καλά..!! :Ρ
    Είναι σχεδόν κορώνα-γράμματα το fight για μένα.



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι και οι 2 τρομερα συμπαθεις μαχητες. Θα ηθελα να δω Dos Antos αλλα η λογικη μου λεει Cain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα φίλε Sonnen η λογική μου λέει να το παίξω κορώνα - γράμματα!! Πολύ κοντινό fight!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω φιλε μου. Οποτε εχει μπει ικανος wresttler στο 8γωνο με πολυ καλο striker την καταληξη την ειδαμε. Το wrestling ειναι καλως η κακως πλεον το κλειδι για μια νικη οπως καποτε ηταν το BJJ, Ναι ο Τζουνιορ ειναι καλυτερος striker αλλα παλι θα παμε στην γνωστη κουβεντα "Μπορει να μεινει ορθιος και να βρει τον Cain" με καλο strike? Εδω δεν μπορεσε να το κανει με τον Νελσον σε 3 γυρους.. Και βεβαια δεν ειναι κανενας τυχαιος ο χοντρουλης αλλα και παλι. Νομιζω οτι βασει χαρακτιρηστικων ο Καιν ειναι ακλονητο φαβορι με ανοιχτο παντα το ενδεχομενο σε τετοιο επιπεδο ακομη και μια καλη γροθια να γυρισει το τραπεζι.

    Μεχρι το wrestling να γινει "δευτερη" (στην ουσια τριτη γιατι δευτερη ειναι ηδη το bjj) φυση των μαχητων η παλη παντως στο 8γωνο τον πρωτο λογο θα τον εχει για εμενα ο πολυ ανωτερος παλαιστης (οχι στα χαρτια αλλα στην ικανοτητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι απαραίτητο ο JDS να βρει τον Cain με καλό strike. Μπορεί απλά να με καλό takedown defense να κρατήσει το fight στο όρθιο και να κερδίσει points στο stand up...

    Αλλά συμφωνούμε... Ο παλαιστής έχει πάντα, μα πάντα τον 1ο ρόλο... Αλλά αν το σκεφτείς, ο Lesnar θεωρούταν καλύτερος παλαιστής από τον Cain, και ο Cain ήταν αυτός που ήθελε τότε να κρατήσει το fight στο όρθιο...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. FIGHT OF THE NIGHT: Guida Vs Bendo
    KO OF THE NIGHT: JDS
    SUB OF THE NIGHT: Lamas

    Μερικά σχόλια:
    (1) Εκπληκτικοί οι Caceres, Johnson και Poirier.
    (2) Πολύ καλό fight το Swanson Vs Lamas.
    (3) Φανταστικός για άλλη μια φορά ο Henderson, έχουμε EDGAR VS HENDERSON @UFC144(Japan).
    (4) O JDS είναι πλέον ο Νο1 HW OF THE WOOOOORLD!!! :D

    Αλλά δεν ξέρω τι θα προτιμούσα να δω ως πρώτο fight στο FOX... Το Cain Vs JDS ή ένα fight σαν το Guida Vs Bendo ή Swanson Vs Lamas, που δείχνουν πραγματικά τι είναι το ΜΜΑ...
    Υπάρχουν δύο μεριές έτσι όπως το βλέπω, ένα fight σαν το Guida Vs Bendo είναι μια ευκαιρία για επιμόρφωση του κοινού, ενώ ένα fight σαν το Cain Vs JDS είναι ένα fight που θα τραβήξει τον κόσμο που δεν ξέρει από ΜΜΑ...



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πωπωπωπωπω τι είδαν τα ματάκια μας ρε παιδιά!!!!

    Ο Terminator ΚΟd!!!!!! Ακόμα τελώ υπο σόκ.Δε περίμενα να το δώ ποτέ αυτό. Ο Cain αργησε να αντιδράσει, αφού είδε το jab έπρεπε να κουνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κλαμα του Τζουνιορ ολα τα λεφτα. Ακουγοτανε λες και κλεει παιδακι. Απο τις φτωχογειτονιες της βραζιλιας πρωταθλητης στο UFC μπραβο του. Ο καλυτερος striker στο UFC για εμενα. Μιλαμε για punching power οχι αστεια.

    Ο Καιν δεν εδειχνε ψυχολογικα καλα. Δεν ξερω απο την αρχη δεν μου καθισε. Εκανε μια αποπειρα TD και μετα πηγε να κανει trading. Ηρωικο αλλα οχι εξυπνο. Ειτε υποτιμησε το stand up του Junior ειτε υπερεκτιμησε το δικο του. Αν γινει (που λογικα θα γινει καποια στιγμη) rematch δεν νομιζω οτι θα εχει το ιδιο game plan. Το πρωτο TD το απεφυγε με ιδιαιτερη ευκολια ο βραζιλιανος βεβαια αλλα αρχη του γυρου τα hw κουραζοντε πιο γρηγορα θα επρεπε να ειναι πιο συντηριτικος.

    Aπο εκει και περα θελω να δω Reem vs Junior για stand up war. Οποτε θελω τον Reem να νικαει τον Lesnar. Κριμα που ο Φεντορας δειχνει ξεζουμισμενος γιατι αλλιως τον πετουσες τωρα μεσα και εκανες ενα Fedor vs Velasquez και γινοτανε χαμος

    Κολαση το Hend vs guida.Δεν ξερω αν οσο εμεις βλεπαμε το εν λογω ματς οι αμερικανοι βλεπανε τον Dana/Lesnar στο στουντιο του φοξ γιατι το σπορ 24 εκτος απο το main event επαιξε και το συγκεκριμενο. Ισως επειδη ηταν καλο ματς ηταν αποφαση της τελευταιας στιγμης αλλα μαλλον οχι

    Εχουμε δυνατα ppv ως το τελος του χρονου αλλα και ενα πολλα υποσχομενο 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gsp exei dikio kai go akrivos afto ithela na grapso to fight guiza vs smouth einai pragmatika fight mma eixe sxedon ta panta,re mages to exo ksanagrapsi aftos o henderson pragamatika mpori na mou eksigisi kapios pos einai toso psixremos otan ton pianoun olon ton idon i laves kai aftos vriski kai tropo na pari anases kai sto telos tis apofevgi kiolas...ante na doume cung le tora..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @John "The Kimura" Pastas:
    Ακριβώς, όπως επίσης δεν έπρεπε να σταθεί απέναντι στον JDS... Έπρεπε να πάει για το takedown... Αλλά ακούστηκε κιόλας ότι τραυματιστεί στο γόνατο...

    @Sonnen is champ:
    Φοβερή ιστορία του JDS πραγματικά... Μακάρι ο Cain να γυρίσει δυνατότερος... Ας τον δούμε εναντίον του ηττημένου Lesnar Vs Reem, ή κάποιου εκ των Kongo (rematch) ή Carwin... Και γω πραγματικά θέλω να δω πολύ το Reem Vs JDS!!! Το Bendo Vs Guida fight of the night μακράν!!! Εκπληκτικός ο Bendo, περιμένω πολλά από αυτόν!!!
    Φοβερά PPVs και το 2012 αναμένται εκπληκτικό...!! ΜΜΑ IS HERE TO STAY!!! :P

    @leonidas:
    Συμφωνώ, αλλά ίσως το Velasquez Vs JDS σαν τύπος fight να ήταν πιο εμπορικό σαν αποτέλεσμα για κάποιον αδαή... Γιατί θα το δει και θα καταλάβει τι έχει γίνει... Αντε να εξηγείς όλα όσα έγιναν στο Bendo Vs Guida σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ ΜΜΑ.. Αλλά με τον καιρό θα γίνει και αυτό...!!! :)
    Ο Henderson έχει μακράν το καλύτερο SUB defense στην κατηγορία... Το έχω ξαναπεί, δείτε το Ceerrone Vs Bendo στο WEC... Δεν μπορείτε να φανταστείτε από τι λαβές βγήκε τότε ζωντανός. Γουστάρεις Cung Le ε;;; :Ρ


    Παιδιά, ευχαριστώ όλους για την στήριξη!! :D

    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Akiyama πέφτει στο Welterweight και θα αντιμετωπίσει τον Jake Shields στο event της Ιαπωνίας στο UFC 144.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΧΙ ΟΦ ΤΗΕ ΝΑΙΤ, ΟΦ ΤΗΕ ΓΙΑΡ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΙΤ ΓΚΙΝΤΑ-ΜΠΕΝΤΟ ,ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΕΦΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. τον ειχα δει αρχικα στο τουφ αυτον το μπρους λη τον κασερες λεω . δεν τον γουσταρα γιατι ολο μπουρου μπουρου στη πλατεια κουμουνδουρου ηταν.
    κι ηταν ενα κραμα παλιας ταινιας καρατε με μαλι μαικλ τζακσον (πρωιμου) και ονομα τυριου !
    μετα τα προχθεσινα ομως λεω οτι ισως βλεπουμε τον νεο "τζον τζοουνς" ο τυπος ηταν ΑΜΕΙΖΙΝΓΚ !!!
    παντου ομως και ορθιος κ στο εδαφος.
    το μειν ιβεντ ...νταξι τι να πουμε, τελειωσε μαλλον πιο γρηγορα απ 'οτι περιμενε κι ο ιδιος ο σαντος του οποιου τα χερια ειναι σφυρια!
    παντως χαρμολυπη ειναι το συναισθημα μου γιατι τους γουσταρω κ τους δυο .
    οπως ειπε κ καποιος πιο πανω θα 'ταν γαματο ενα ματς ντος σαντος-οβεριμ !
    α και κατι για τους "μποξερ" ο πακμαν απιστευτος κ παλι .
    τον βαζεις στο ριπλευ κ παιζει οπως οι αλλοι παιζουν κανονικα !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @κουβανος:
    Εντάξει ρε συ, όχι και Jon Jones...!!! :P Πολύ καλός πάντως...

    Και κάποια νέα:
    UFC 144: PETTIS VS LAUZON
    UFC 144: OKAMI VS BOETSCH

    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC On Fox 1 Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή