Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

[MMA] UFC TUF 14 Finale predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Ίσως το σημερινό να μην το πιο αναμενόμενο fight card, αλλά το main event του σίγουρα είναι!!


Όπως και να έχει, εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε άλλη μια φορά τα predictions μας!


 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card.


Πάμε λοιπόν! :)




Lightweight Bout: Tony Ferguson Vs Yves Edwards
Ο τελευταίος TUF νικητής Tony Ferguson, ερχόμενος από 2 εντυπωσιακές νίκες στο UFC, είναι ένας NCAA Division II wrestler, πράγμα το οποίο όμως δεν χρησιμοποιεί επιθετικά, αλλά απλά για να κρατάει το fight στο stand up όπου προτιμάει. Καθόλου άδικα, μιας και είναι πολύ τεχνικός boxer, με KO power που κάνει αυτό που λένε το pick apart, ψάχνοντας για το ΚΟ. Απέναντί του έχει έναν fighter με τεράστια εμπειρία, τον Yves Edwards. Έχει κι αυτός τεχνικό striking, ενώ μιας και είναι πολύ καλός all rounded μαχητής, έχει και εξαιρετικό ground game. Εκεί είναι που πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσει να πάει τον αγώνα, αν και νομίζω ότι θα έχουμε στο τέλος ένα stand up war, στο οποίο θα τον προδώσει το αδύναμο τώρα τελευταία σαγόνι του και θα έχουμε νικητή τον Ferguson.

G.S.P. picks: Tony Ferguson via TKO
G.S.P. supports: Yves Edwards


Bantamweight Bout: T.J. Dillashaw Vs Johns Dodson
Κατά πάσα πιθανότητα στον τελικό των 135 pounds συναντάμε τους fighters που λίγο πολύ όλοι περιμέναμε. Ο TJ Dillashaw, ερχόμενος από το Alpha Male camp, είναι ένας εξαιρετικός wrestler που όπως είδαμε έχει πολύ καλό σαγόνι και μπορεί να φάει γροθιές. Προβαίνει σε πολλά takedowns όπου είναι και το δυνατό του σημείο και αυτό θα επιχειρήσει ώστε να πάει το fight στη DEC και στο ground and pound υπέρ του. Πράγμα το οποίο θα προσπαθήσει να αποτρέψει ο αντίπαλός του, ο John Dodson, ο οποίος είναι No10 flyweight στον κόσμο σύμφωνα με το sherdog. Ερχόμενος από το camp του Master Yoda Greg Jackson, θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το καλό του wrestling ώστε να κρατήσει το fight στο stand up, όπου έχει πολύ γρήγορα χέρια και ποδιά και να ψάξει το σαγόνι του Dillashaw. Είναι πολύ δύσκολο pick, αλλά θα πάω με τον Dodson με ΤΚΟ.

G.S.P. picks: John Dodson via TKO
G.S.P. supports: T.J. Dillashaw



Bantamweight Bout: Brad Pickett Vs Renan Barao
Το μεγάλο φαβορί από την αρχή του τουρνουά, ο Βραζιλιάνος Diego Brandao θυμίζει ολίγον τι Jose Aldo. Είναι εξαιρετικός striker, με φοβερή δύναμη, εκρηκτικός και χρησιμοποιεί και τα 8 άκρα του σώματος, όπως λένε και οι δάσκαλοι του Muay Thai για να αντιπροσωπεύσουν τις μπουνιές, αγκωνιές, κλωτσιές και γονατιές. Έχει αξιοπρεπές wrestling και το χρησιμοποιεί απλά για κρατάει το fight στο stand up. Κάτι το οποίο με τίποτα δε θα θέλει να συμβεί ο αντίπαλός του. Ο Dennis Bermudez είναι αξιοπρεπές παλαιστής και εκεί είναι όπου βασίζει όλες του τις ελπίδες. Να κατεβάσει κάτω τον Brandao και να τον κρατήσει εκεί. Το συγκεκριμένο σενάριο δεν το θεωρώ πιθανό ιδιαίτερα και πιστεύω ότι ο Brandao θα κερδίσει σχετικά εύκολα τον Bermudez με ΤΚΟ.

G.S.P. picks: Diego Brandao via TKO
G.S.P. supports: -




Middleweight Bout: Michael Bisping Vs Jason Miller
Σε ένα ακόμα 5 γύρων main event, έχουμε τον ιδιαίτερα αντιπαθή για μένα, Michael Bisping, εναντίον στον ιδιαίτερα συμπαθή, Jason Mayhem Miller! Ο Άγγλος είναι καλός striker, που χρησιμοποιεί ωραία combos για να κάνει το λεγόμενο pick apart ώστε να μπαίνει και να βγαίνει μέσα και έξω από το pocket και να παίρνει τα σημεία στο stand up, μιας και δεν έχει αυτό που λέμε KO power. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ για 5 γύρους, αλλά κρίνοντας την εικόνα του στους 3 γύρους, νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα, μιας και έχει καλό cardio. Θα προσπαθήσει να αποτρέψει και να αποφύγει τα takedowns του Miller, να κρατήσει το fight στο όρθιο και να ψάξει για το ΚΟ. Αντίθετα, ο Mayhem Miller, θα προσπαθήσει με αλλεπάλληλα takedowns να κατεβάσει το fight στο έδαφος, όπου και σαφώς υπερέχει, και θα προσπαθήσει έπειτα να ψάξει για το submission, κρατώντας το fight πάντα κάτω. Έχει αγωνιστεί 5 γύρους και έχει αποδείξει ότι μπορεί. Είναι πολύ δύσκολο να τον τελειώσεις (KO ή SUB) και (θέλω να) πιστεύω ότι θα κερδίσει τον Bisping. Ίσως να εμπλέκεται η αντιπάθειά μου, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά υπερεκτιμημένος ο Άγγλος και νομίζω ότι μια ενδεχόμενη νίκη επί του Miller, θα είναι η μεγαλύτερη της καριέρας του. Ίσως όχι εμπορικά, αλλά σίγουρα θα είναι ο καλύτερος αντίπαλος που πιθανώς θα κερδίσει. Πιστεύω όμως ότι κάτι τέτοιο δε θα γίνει και ότι ο Miller θα βρει τη σωστή λαβή στους τελευταίους γύρους.

G.S.P. picks: Jason Miller via SUB
G.S.P. supports: Jason Miller






Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Bantamweight Bout: Louis Gaudinot Vs Johnny Bedford
G.S.P. picks: Johnny Bedford via DEC
G.S.P. supports: Johnny Bedford

Featherweight Bout: Marcus Brimage Vs Stephen Bass
G.S.P. picks: Stephen Bass via SUB
G.S.P. supports: -

Featherweight Bout: Stephen Siler Vs Josh Clopton
G.S.P. picks: Stephen Siler via DEC
G.S.P. supports: -

Featherweight Bout: Bryan Caraway Vs Dustin Neace
G.S.P. picks: Bryan Caraway via SUB
G.S.P. supports: Bryan Caraway




BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
G.S.P. picks: Michael Bisping Vs Jason Miller

Knock Out Of The Night:
G.S.P. picks: Tony Ferguson

Submission Of The Night:
G.S.P. picks: Jason Miller





Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"

--> G.S.P. <--

______________________________________

6 σχόλια:

  1. KO OF THE NIGHT: DODSON
    SUB OF THE NIGHT: BRANDAO
    FIGHT OF THE NIGHT: BRANDAO VS BERMUDEZ

    KO OF THE SEASON: DODSON
    SUB OF THE SEASON: BERMUDEZ
    FIGHT OF THE SEASON: PAGUE VS GAUDINOT

    (1) Ένα αρκετά μέτριο card αν εξαιρέσεις τα Ferguson Vs Edwards και Brandao Vs Bermudez...
    (2) Απογοητεύτηκα πλήρως από τον Miller, εντελώς κάτω των προσδοκιών μου. Περίμενα όλο το φight να είναι σαν τον πρώτο γύρο τον οποίο πιστεύω ότι οριακά τον κέρδισε ο Miller.
    (3) Ο Bisping πάντως έδειξε ότι δεν είναι ακόμα στο επίπεδο να αντιμετωπίσει fighters όπως ο Silva ή ο Sonnen.
    (4) Εντυπωσιακοί οι Bedford, Dodson και Brandao sτις νίκες του, και ο Bermudez sτην ήττα του.

    EΧΟΥΜΕ SONNEN VS MUNOZ @UFC ON FOX 2!!
    Ακούγεται ότι και ο Βisping pαίζει να είναι εκεί, εναντίον κάποιου που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Λέω εγώ κάποια ονόματα που μου περνάνανε από τον νου με σειρά πιθανοτικής προτεραιότητας:
    - Brian Stann
    - Demian Maia
    - Tim Kennedy
    - Luke Rockhold



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC TUF 14 Finale Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετρια καρτα.. Μαλλον ο αγαπητος και συμπαθης σε εμενα Miller πρεπει να κρεμασει τα γαντακια του η να σοβαρευτει και να αλλαξει μυαλα 100%.. Στα 30 του δεν θα εχει πολλες ευκαιριες ακομα. Ισως και καμια. Παει στον αγωνα της ζωης του και ξεφτυλιζεται.. Σορρυ αλλα τετοιο cardio εχουν μονο heavyweight και μονο εκει δικαιολογειτε.. Δεν μπορει σε αυτη την κατηγορια κιλων στον 2 γυρο να εισαι σαν πεθαμενος. Αυτο δεν μειωνει την νικη του Bisping. Παντως ο Miller δεν ειναι για πολλα.

    Απο εκει και περα δεν νομιζω οτι στα rankings συναντιουντε Bisping-Stann. Για εμενα καλως η κακως, ασχετα αν δειχνει ικανος η οχι το επομενο ματς του Αγγλου πρεπει να ειναι contenter και απο την στιγμη που ο Σταν ερχεται απο ηττα και ο Bisping απο 4 σερι νικες βασει λογικης δεν κολλανε. Για εμενα ο επομενος πρεπει να ειναι ο Vitor Belfort. Αλλη επιλογη θα ηταν ο Alan Belcher. Δηλαδη θελω να πω οτι αν ο Bisping νικησει εναν απο αυτους που σκεφτεσαι θα εχει 5 σερι νικες. Με 5 σερι νικες δικαιουσε title shot αλλα κανενας απο αυτους πλην ισως του Maia δεν δικαιολογειται να ειναι το pre title match.

    Αυτα.. Παμε για Jones vs Machida τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει δε νομίζω ότι πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του, αλλά όντως πρέπει να κοιτάξει το cardio του. Ο Dana δεν είπε ότι ο Miller σίγουρα θα έχει κι άλλο fight στο UFC. Είπε "We'll see".

    Ναι ο Bisping ήρθε η ώρα να συναντήσει κάποιον top5 contender. Για αυτόν το λόγο δεν έβαλα και τον Belcher, διότι δεν είναι εκεί πάνω ακόμα. Τον Belfort δεν τον έβαλα γιατί έχει αγώνα με τον Johnson στο UFC 142, ούτε μήνα δηλαδή πριν το UFC On Fox 2. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ φτωχή η division του UFC. Εγώ θα ήθελα να είναι κανένας Lombard να του σαπίσει τα βάρδουλα του Bisping!!! :P

    Κατα φωνή σε αυτά που λέγαμε πριν! Jones Vs Machida: O Machida έχει σερί 1-2 και πάει για τίτλο!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC TUF 14 Finale Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το 'χω ξεστομισει ισαμε 6-7 φορες απ' το σεπτεμβριο κ μετα . τι? "αυτος ειναι ο καλυτερος αγωνας που ειδα φετος" καθε φορα ομως το αναιρω γιατι βλεπω εναν καλυτερο οπως τωρα με το μπρανταο-μπερμουδες ,ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?!!!
    για τα υπολοιπα ματς , καλα οχι ομως κατι ιδιαιτερο.
    ελπιζω να αναιρεσω κ παλι συντομα !

    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά φίλε κουβανε κι εγώ αυτό λέω συνέχεια και όλο και ένας καλύτερος αγώνας γίνεται..!

    Θέλω μέρες τώρα να κάνω τα δικά μου ΜΜΑ βραβεία για το 2011, αλλά περιμένω να τελειώσει το 2011, γιατί ποτέ δεν ξες τι θα γίνει!

    Και κάποια νέα:
    (1) Ο GSP τραυματίστηκε πολύ σοβαρά (10 μήνες εκτός) και πλέον έχουμε την επιστροφή του UFC Interim Welterweight Championship! DIAZ VS CONDIT!!!! Και τα μυαλά στα κάγκελα!
    (2) MICHAEL BISPING VS DEMIAN MAIA @UFC ON FOX 2
    (3) Cruz και Faber οι νέοι coaches του TUF 15!



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC TUF 14 Finale Predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. If you would like an alternative to randomly picking up girls and trying to find out the right thing to do...

    If you'd rather have women chase YOU, instead of spending your nights prowling around in filthy bars and night clubs...

    Then I encourage you to view this short video to find out a amazing little secret that might get you your personal harem of beautiful women:

    Facebook Seduction System!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή