Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Επιστροφή στο στοίχημα μετά από μια εβδομάδα απουσίας...
Σήμερα θα ασχοληθώ με πέντε ματσάκια και ελπίζω να πάμε καλά.





Ξεκινάμε λοιπόν.



1) Χοφενχάιμ-Βόλφσμπουργκ


Χοφενχαίμ: Χωρίς να την πτοούν τα πολλά προβλήματα που είχε την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε και πήρε την νίκη εκτός έδρας από την Μάιντζ με το εμφατικό 4-0. Απώντες σήμερα ο επιθετικός Σαλίχοβιτς (3 γκολ φέτος), ο μπακ Τζόνσον και οι μακροχρόνιοι απόντες Ιμπίσεβιτς, Βούκσεβιτς, Weis.


Βόλφσπμουργκ: Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σάλκε με 2-1 ανεβάζοντας πολύ την απόδοσή της στο 2ο ημίχρονο και κερδίζοντας δίκαια. Απόντες για άλλη μια αγωνιστική οι πολύτιμοι μέσοι Σαλιχάμιτζιτς, Χλέμπ, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο νεαρός Χίλτζ.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ασταθής και οι δυο ομάδες αμυντικά θα προτιμήσω το over. (1,55)


2) Αμβούργο-Γκλάντμπαχ


Αμβούργο: Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας από την Βέρντερ με 2-0 δείχνοντας με την απόδοσή της ότι πάει για τον υποβιβασμό. Απόντες ο μέσος Κάτσαρ, ο επιθετικός Γκερέρο και ο εξτρέμ Ιλίσεβιτς καθώς και ο επιθετικός Σον ο οποίος αποθεραπεύτηκε αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. 


Γκλάντμπαχ: Επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε στις πρώτες αγωνιστικές κερδίζοντας την Καϊζερσλάουτερν με 1-0. Απόντες μόνο ο φορ Χάνκε που την θέση του μάλλον θα την καλύψει ο γνωστός σε εμάς από τον Άρη Ραούλ Μπομπαντίγια.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη με την Γκλάντμπαχ να έχει μεγάλο προβάδισμα για την νίκη. Πιθανό διπλό (2,55)


3) Σέφιλντ Γιουν.-Κόλτσεστερ


Σέφιλντ: Το αήττητο σερί που είχε στο πρωτάθλημα σταμάτησε από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 από την Χάντερσφιλντ. Άσχημη εικόνα παρουσίασε την προηγούμενη αγωνιστική και έδωσε τους τρεις βαθμούς χωρίς να αντισταθεί καθόλου. Απόντες σήμερα ο μέσος Μοντγκόμερι και Έρτλ καθώς και ο αμυντικός Μόργκαν, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Λεσινέλ.


Κόλτσεστερ: Τρίτη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ 1-1 πήρε η Κόλτσεστερ την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπρέντφορντ παρότι ήταν με δέκα παίχτες. Απόντες σήμερα ο μέσος Ο΄ Τουλ που είναι τιμωρημένος και ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Βίνσεντ.


ΠΡΟΤΑΣΗ: 
Η Σέφιλντ είναι καλύτερη ομάδα και πιο συγκροτημένη από την Κόλτσεστερ. Θα προτιμήσω τον άσο περιμένοντας την Σέφιλντ να επιστρέψει στις νίκες μετά από μια βαριά ήττα με άσχημη εμφάνιση. Πιθανός άσος (1,70)


4) Μαγιόρκα-Μάλαγα


Μαγιόρκα: Κακή εικόνα την προηγούμενη αγωνιστική και ήρθε η πρώτη της ήττα με 1-0. Στα μεταγραφικά ο μεσοεπιθετικός Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν πήγε στην Βιγιαρεάλ. Απόντες σήμερα ο αμυντικός Νούνεζ, ο αμυντικός χαφ Μάτρι, ενώ εκτός θα είναι ο ντεφορμέ εξτρέμ Κάστρο, όλοι τους βασικοί.


Μάλαγα: Μετά από ένα κακό ξεκίνημα ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική μια εμφατική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση 4-0 κόντρα στην Γρανάδα και έδειξε την δυναμική της. Κανένα πρόβλημα απουσιών σήμερα για την Μάλαγα, ενώ επιστρέφει ο Ζούλιο Μπατίστα που θα ξεκινήσει βασικός.


ΠΡΟΤΑΣΗ: 
Καλύτερη ομάδα η Μάλαγα που παίζει σήμερα και πλήρης απέναντι σε μια Μαγιόρκα που φέτος δεν με πείθει. Πιθανό διπλό (2,05)


5) Οσέρ-Καέν


Οσέρ: Χωρίς να παίξει μπάλα την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα βαρετό ματς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας 0-0 κόντρα στην Νανσί.Απόντες ο μπακ Ανζμπάρ και ο επιθετικός Μπεν Σαχάρ, ενώ επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Σορέν.


Καέν: Συνέχισε το αρνητικό της σερί χάνοντας από την Τουλούζ την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες. Απόντες σήμερα ο μπακ Ταφορό και ο χαφ Μπονέ.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Καλύτερη ομάδα η Οσέρ, η Καέν δεν πείθει και σήμερα εκτός των άλλων δεν έχει στο πλευρό της και την παράδοση καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Οσέρ. Πιθανός άσος (1,85)




Αυτά για σήμερα διαλέγετε και παίρνετε...
Ως την επόμενη φορά να περνάτε καλά...


Kourtone

2 σχόλια:

  1. ωραια σημεια ....πιστευω της γκλαντμπαχ το ματς για Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα EDdie_pap το διπλό της Γκλάντμπαχ είναι ρισκαδόρικο, πιστεύω κουτσά στραβά θα κερδίσει σήμερα, το Αμβούργο είναι πολύ χάλια φέτος.

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή