Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

[MMA] UFC 135 predictions by G.S.P. and "The Pest" [M.M.A.]

Χαίρετε για άλλη μια φορά! Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά (εδώ πάνω τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη βρέχει συνέχεια), αλλά δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε με το άθλημα που αγαπάμε! Το Σάββατο θα έχουμε ένα άκρως ενδιαφέρον fight που θα καθορίσει το ποιος θα είναι ο UFC Light Heavyweight Champion. Η κάρτα μπορώ να πω (GSP speaking) ότι βασίζεται κυρίως σε αυτό το fight για να πουλήσει, διότι θα υπόλοιπα bouts της βραδιάς, αν και έχουν προοπτικές να είναι άκρως καλά fights, δεν κινούν πολύ το ενδιαφέρον, εκτός βέβαια αν είναι κάποιος fan κάποιος από τους υπόλοιπους 18 fighters εκτός του main event.
Πριν πάμε για τα predictions μας, να κάνω μια μικρή τελευταία παρατήρηση… “UFC promotion department… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ POSTER!! Πως τους κάνατε έτσι τους ανθρώπους;;; Σαν παιδάκια από τη Σομαλία είναι! (no offence to παιδάκια από τη Σομαλία)”.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα δεξιά και το αντίστοιχο poll, όπου ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter από το main card!!! Ρίξτε κανά ψηφαλάκι.






Πάμε λοιπόν! :)




Heavyweight Bout: Ben Rothwell Vs Mark Hunt
The Pest \m/: Το event ξεκίναει με ένα heavywight bout μεταξύ των Rothwell και Hunt. Ο Hunt είναι εξαιρετικός striker ακόμα θυμάμαι που τον έβλεπα sto Κ-1 στο eurosport! Είναι έμπειρος και το stand up είναι όπως είδη είπα πολύ καλό. Το αδύνατο του σημείο είναι το ground game καθώς μεγάλο ποσοστό των ηττών του έρχεται απο subs.O Rothwell απο την άλλη έχεο πολύ καλά χέρια και solid wrestling έχωντας και αρκετές νίκες με submissions. Πιστεύω ότι αν επιχειρήσει τα takedowns και πάει το fight στο έδαφος θα πάρει το W, εκμεταλλεύομενος την αδυναμία του Hunt. Αξίζει να σημειώθει ότι έρχεται απο τραυματίσμο και ίσως να χρειαστεί χρόνο για να εγκληματιστεί ξανά στο οκτάγωνο πράγμα που ίσως ωφέλησει τον Hunt, αν φυσικά συμβεί.

--> G.S.P. <--: Και οι δύο fighters προέρχονται από νίκη και από αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας από το octagon. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Rothwell ήταν στο UFC 115 (Gilbert Yvel), ενώ τον Hunt στο UFC 127 (Chris Tuchscherer). Δυο επιβλητικοί heavyweights με τελείως διαφορετικά game plans. Ο Mark Hunt είναι γνωστός και πολύ αγαπητός στους ρομαντικούς του Pride (hello Kimura!) και σε 13 fights έχει αντιμετωπίσει fighters που άλλοι με 30 και 40 fights δεν έχουν. Μιλάω για ονόματα όπως τους Wanderlei Silva, CroCop (οι 2 πιο σημαντικές νίκες του), Barnett, Fedor, Overeem και Mousasi (κάποιες από τις ήττες του). Για αυτό το λόγο κιόλας μπορεί κανείς να παραβλέψει το πολύ κακό ρεκόρ του (6-7) για UFC fighter. Πρώτης κλάσεως striker για το MMA, το game plan του είναι όπως πάντα να αποφύγει τα takedowns και προσπαθήσει να σε κάνει να καταπιείς τα δόντια σου…! Πράγμα που πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση ο αντίπαλός του δεν είναι διατεθειμένος να κάνει. Ο Ben Rothwell λοιπόν αποτελεί ένας από τους 10 καλύτερους UFC Heavyweights μετρώντας ένα ρεκόρ 31-7 στα 30 του έτη. Είναι καλός wrestler με δυνατά χέρια αλλά και αξιοπρεπή submissions που τελειώνει τα fights του. Έχει πάντα το σωστό game plan (όσο unpopular μπορεί να είναι) και αυτό πιστεύει ότι θα κάνει και το Σάββατο. Θα προσπαθήσει να κατεβάσει τον Νεοζηλανδό και να κυνηγήσει έπειτα λαβές και ground and pound. Το θέμα λοιπόν είναι το αν θα καταφέρει ο Hunt να αποκρούσει τα takedown attempts του Αμερικανού. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Rothwell και βλέπω να κατεβάζει τον Hunt κάτω, να εκμεταλλεύεται το κακό cardio του Hunt και έπειτα από κάποια strikes να του παίρνει ένα SUB.

The Pest picks: Ben Rothwell via TKO
G.S.P. picks: Ben Rothwell via SUB

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Mark Hunt


Lightweight Bout: Nate Diaz Vs Takanori Gomi
The Pest \m/: Επιστροφή του Diaz στην lightweight division (χρειάστηκε 2 ήττες για να το πάρει χαμπάρι ότι δεν ήταν για εκεί..) και θα αντιμετώπισει τον Takanori Gomi. Ο Diaz είναι πάντα επικίνδυνος στο έδαφος με το εξαιρετικό submission game του αλλά και το ανορθόδοξο striking του μπορεί να αποτέλεσει ένα όπλο απέναντι στον Ιάπωνα. Ο Gomi είναι δυνατός wrestler και έχει καλό striking καθώς και πολύ καλό σαγόνι. Στο stand up του δίνω το πλεονέκτημα αλλά αν βρεθούν στο έδαφος ο Diaz θα έχει τον πρώτο λόγο και πιστεύω θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες.

--> G.S.P. <--: Μετά τον Nick (Pride 33) ήρθε η ώρα για τον Gomi, έναν από τους πιο σημαντικούς Ιάπωνες fighters στην ιστορία, να αντιμετωπίσει και τον μικρό του αδερφό, Nate. Ο Gomi έχει καλό wrestling αλλά προτιμάει να μην το χρησιμοποιεί και πολύ πλέον και να βασίζεται στο KO power που σίγουρα έχει. Σε γενικές γραμμές πιστεύω είναι ο μόνος τομέας όπου ο Ιάπωνας υπερτερεί του Diaz. Ο τελευταίος έχει καλύτερο cardio, πιο τεχνικό striking, καλύτερο ground game, submission από πάνω και από κάτω και πιστεύω ότι αν ο Gomi δεν καταφέρει να βγάλει ΚΟ τον Diaz στους πρώτους γύρους, η πλάστιγγα θα γέρνει υπέρ του Diaz όσο το fight περνάει στους επόμενους γύρους. Η επιστροφή του Diaz στην κατηγορία που του πάει καλύτερα δε θα δώσει ευκαιρία στους αντιπάλους του να αρπάζουν και να τον πετάνε πέρα δώθε και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ εδώ. Μπορώ να δω το fight να τελειώνει με πολλούς τρόπους και αν εξαιρέσεις το ΚΟ από τον Gomi στα πρώτα 7-8 λεπτά, όλοι οι άλλοι είναι υπέρ του Diaz, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί πιστεύω το άθλιο cardio ενός Gomi που ίσως και να έχει περάσει το όριο των fights που μπορεί κάποιος να διατηρηθεί στο top επίπεδο (αν και 33 ετών) και βλέπω να κερδίζει το fight και θα πω με gogoplata και μετά να φωνάζει “What’s up bitch?” παίρνοντας την εκδίκηση για τον αδερφό του!!

The Pest picks: Nate Diaz via SUB
G.S.P. picks: Nate Diaz via SUB

The Pest supports: Nate Diaz
G.S.P. supports: Nate Diaz


Heavyweight Bout: Travis Browne Vs Rob Broughton
The Pest \m/: O Browne έρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Struve και κάθε φορά που τον βλέπουμε στο οκτάγωνο μοιάζει όλο και πιο βελτιώμενος. Καλό striking, μεγάλο reach λόγο του ύψους του και μεγάλη δύναμη στα χέρια. ομολογώ ότι τον Broughton δεν τον γνώριζω αρκετά ώστε να εκφέρω μια ολοκλήρωμενη γνώμη. Ξέρω ότι ήταν champion στο Cage Rage και έχει fights και στο M-1. Αν χρησημοποίσει το Grappling του ίσως να καταφέρει κάτι απέναντι στον πολύ επικίνδυνο στα χέρια Browne.

--> G.S.P. <--: Ο Αμερικανός Browne είναι αήττητος και ένας από τα ανερχόμενα ταλέντα της UFC HW division. Διαθέτει πολύ δύναμη στα χέρια του και αυτός θα είναι ο σκοπός του. Να διατηρήσει δηλαδή το fight στο stand-up και να κυνηγήσει ένα θεαματικό ΚΟ για άλλη μια φορά. Απέναντί έχουμε τον Άγγλο Broughton ο οποίος μπορεί να μην είναι αήττητος, αλλά έρχεται από ένα νικηφόρο 5-0 σερί (1-0 στο UFC). Είναι κάτι ασυνήθιστο για Βρετανός, ένας wrestler με καλά submission χωρίς όμως να έχει πρόβλημα να τελειώσει fights και με ΚΟ/ΤΚΟ. Αυτό που πιστεύω θα έχει ως πλάνο είναι να εκμεταλλευτεί το όχι και πολύ καλό cardio του Browne και να πάει το fight στα πιο βαθιά νερά χρησιμοποιώντας κυρίως το wrestling του. To θέμα είναι όμως αν καταφέρει να εφαρμόσει αυτά απέναντι στον θηριώδης αντίπαλό του. Κοιτάζοντας κάποιος το άθροισμα των DEC τους (8 στα 33 fights τους) θα πει ότι δύσκολα το fight αυτό θα πάει εκεί. Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Δεν βλέπω το fight να φτάνει όχι απλά σε DEC, αλλά ούτε στον 3ο γύρο. Πιστεύω ότι αργά η γρήγορα ο Αμερικανός θα προσγειώσει μια από αυτές τις δυνατές βόμβες που διαθέτει και να τελειώνει τον Άγγλο και να επιβεβαιώνει τη θέση του στο UFC ως ανερχόμενη απειλή για τους top contenders.

The Pest picks: Travis Browne via TKO
G.S.P. picks: Travis Browne via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Welterweight Bout: Matt Hughes Vs Josh Koscheck
The Pest \m/: Co-maint event Hughes vs Koscheck! Τους αντιπαθώ και τους δύο (περρισότερο τον Koshcheck εννοείται) αλλά θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός. Ο Hughes έχει μεγαλώσει και πιστεύω αυτό είναι ένα απο τα τελέυταία του fights αν όχι το τελεύταιο. Έχει σαφώς το πλεόνεκτημα της εμπείριας καθώς έχει βρεθεί σε τρομέρα fights με fighters πολύ καλύτερους από τον Koshcheck αλλά δεν μπορώ να φαντάστω πως θα απείληει τον Koshcheck που στο συγκεκρίμενο match up μου μοίαζει φαβορί. Το wrestling του είναι απο τα καλύτερα στο M.M.A , έχει τεράστια δύναμη στα χέρια και το ground game του αρχίζει να παίρνει μορφή σιγά σιγά. Ο μόνος τρόπος να τον κερδίσει ο Hughes είναι να τον ξαφνίασει προσπαθώντας να τον ρίξει στο έδαφος...αλλά έδω ούτε ο GSP το καάταφερε καλά καλά ο 40 χρόνος Hughes θα το κάνει ;

--> G.S.P. <--: Αρχικά το fight αυτό επρόκειτο να είναι το Hughes Vs Sanchez, αλλά ένα σπασμένο χέρι ανάγκασε τον TUF 1 winner να βγει από το bout. Τη θέση του ακούστηκε ότι θα την πάρει ο Fitch (φτου φτου φτου :Ρ), αλλά τελικά έχουμε τον Koscheck. Πιστεύω ότι αν ο Sanchez ήταν μια φορά δύσκολο fight για τον Hughes, ο Koscheck είναι δύο φορές. Τον Sanchez αν τον πιάσεις εκεί πάνω στην παλαβομάρα του, ίσως να βρεις κάποιο παράθυρο ανοιχτό και να τον νικήσεις. Αλλά με τον Koscheck όχι… Είναι ένας πολύ σκεπτόμενος fighter, που μπορεί να μην είναι ο καλύτερος, αλλά αυτόν που μπορεί να νικήσει θα τον νικήσει. Ξέρει πάντα να εφαρμόζει σωστά το game plan του σε χειρότερους από τον ίδιο fighters και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει και στην περίπτωσή μας. Υπερτερεί του Hughes σχεδόν σε όλους τους τομείς. Έχει καλύτερο stand-up, σίγουρα όχι χειρότερο wrestling, σε περίπτωση που τον κατεβάσεις κάτω ξέρεις πώς να κινηθεί για να σηκωθεί (και όταν σηκωθεί θα συνεχίσει το game plan του), έχει την ταχύτητα, ενώ τέλος έχει μαζί του και την ηλικία, καθώς ο Hughes είναι στα τελευταία του (στην καριέρα του εννοώ). Ο Hughes θα προσπαθήσει σίγουρα να κατεβάσει κάτω τον Koscheck και να διατηρήσει το top control και να κυνηγήσει έπειτα το ground and pound. Δεν πολυσυμπαθώ τον Koscheck, αλλά τον Hughes τον αντιπαθώ. Το θέμα λοιπόν είναι ποιος από τους δύο θα είναι ο καλύτερος wrestler σε αυτό το wrestler Vs wrestler bout. Το κλειδί είναι αν θα καταφέρει ο Hughes να βγάλει αυτά τα takedowns απέναντι στον Koscheck. Η γνώμη μου είναι πως όχι. Πιστεύω ότι ο Koscheck θα καταφέρει να νικήσει και το μόνο δεν ξέρω είναι το πώς. Το πώς όμως (σε περίπτωση που πάντα χάσει ο Hughes εννοείται) θα καθορίσει το μέλλον του Hughes, καθώς αυτό είναι το τελευταίο του fight στο παρόν του συμβόλαιο. Σε περίπτωση που δεν χάσει με κάποιο βάρβαρο KO/TKO, βλέπω τον Hughes να παραμένει στο octagon για λίγα ακόμα bouts, αλλά σε περίπτωση που δούμε κάτι σαν το KO του Franklin στον Liddell, ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε έναν από τους θρύλους του MMA. Υποθέτοντας βεβαίως πάντα ότι ο Koscheck θα βγει νικητής…

The Pest picks: Josh Koscheck via TKO
G.S.P. picks: Josh Koscheck via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Josh Koscheck





Light Heavyweight Bout: Jon Jones Vs Quinton Jackson
The Pest \m/:Φυσικά η βραδία κλείνει με το πολυ αναμενόμενο title fight μεταξύ Jones και Rampage! Πολύ bad blood, κατασκοποίες,μπινελίκια και λοίπα αγαπήμενα pre-fight κολοκύθια! Το Σάββατο όμως θα πρεέι ο Rampage να κάνει πράξη όσα λέει πράγμα που κατα την γνώμη μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Jones είναι απρόβέπτος , έχει απίστευτο reach, εξελίσσεται με απίστευτους ρύθμους και το σημαντικότερο είναι άνετος σε όλα τα disciplines του αθλήματος. Και μην ξεχνάμε και το cardio που είναι παντά σημαντικός παράγοντας σε ένα title fight. Απο την άλλη ο Rampage είναι βετεράνος του αθληματός με τρομερές νίκες και εμφανίσεις και στο Pride και στο UFC. Η τεράστια δύναμη είναι το κορύφαιο προσόν του και πραγματίκα με μια μόνο γροθιά μπορεί να ξαπλώσει κάτω και πολυκατοικία ολόκληρη που λεέι ο λόγος. Άλλα πέραν αυτού δεν έχει να δείξει τίποτα αλλό μηδενικό ground game , φτώχο cardio ( σε σχλεση με του Jones πάντα ) και πολύ πρόβλεψιμο gameplan καθώς στηρίζεται μόνο στο boxing του. Αν δεν έχουμε κανένα K.O απο το πουθενά πρόβέπω άνετη επικράτηση του Jones που όπως έχω πει και στο παρελθόν το potential του με τρομάζει.

--> G.S.P. <--: Ήρθε η ώρα για το πολυαναμενόμενο main event που θα δείξει και το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος για τον Rashad Evans που περιμένει στη γωνία. Μιλάμε για τον τίτλο που μαζί με αυτόν της HW division δεν μπορεί να στεριώσει σε μια μέση για μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όπως λένε πολλοί στο ΜΜΑ, για να αποδείξεις ότι είσαι champion πρέπει όχι απλά να κερδίσεις τη ζώνη σου, αλλά και να την υπερασπιστείς (χαζομάρες, ο Forrestαρος ήταν ο καλύτερος champion ever…!). Αυτό είναι λίγο πολύ το theme της βραδιάς και καλείται να το κάνει αυτό ο Jones, ο οποίος θεωρείται από πολλούς το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του UFC και ο άνθρωπος που έχει τα φόντα να αποκαλεστεί κάποια μέρα ως ο καλύτερος MMA fighter όλων των εποχών. Βαρύγδουπες δηλώσεις ναι, συμφωνώ. Πόσο μάλιστα όταν έχει απέναντί του στο πρώτο του title defense ένα θρύλο του ΜΜΑ και ίσως τον άνθρωπο που μπορεί να του προσφέρει (στυλιστικά μιλώντας πάντα) τα προβλήματα που δε συνάντησε ποτέ. O Rampage λοιπόν “wants his belt back” και θα επιδιώξει να το κάνει αυτό παρασύροντας τον 24χρονο σε ένα slugfest δοκιμάζοντας ένα σαγόνι που ποτέ δεν έχει δοκιμαστεί. Θα επιδιώξει πιστεύω να κρατήσει το fight στο stand-up κάνοντας ότι μπορεί για να πάει το bout σε ένα brawl όπου έχει και το one power punch που λένε οι Αμερικάνοι. Το θέμα είναι θα το καταφέρει αυτό ή όχι; Πιστεύω ότι ο Jones, αν και δεν έχει και πάρα πολλά να φοβηθεί στο stand-up, μιας και το striking του είναι σε ανώτατο επίπεδο, πολύ δημιουργικό (spinning kicks και elbows, front και side kicks) έχοντας και ένα απίστευτο reach με το μέρος του, δεν νομίζω ότι υστερεί του Rampage, αλλά θα πάει (ύστερα από συμβουλές του Yoda Jackson) το fight στο έδαφος, όπου αν σε βάλει με την πλάτη κάτω, είναι πολύ άσχημα τα πράγματα (δες fights με Vera, Matyushenko, Hamill, Bader). To θέμα λοιπόν είναι αν θα καταφέρει ο Rampage να αποκρούσει αυτά τα takedowns. Η γνώμη μου είναι ότι έχουμε σε αυτό το fight ένα παιδί στα 24 του χρόνια με φοβερά προσόντα και έναν 33χρονο Rampage, ο οποίος μετά την νίκη του επί του Hendo στο UFC 75, έχει χάσει από τον Griffin, έχει κερδίσει δυο ανθρώπους στη δύση της καριέρας τους (Silva και Jardine), έχει χάσει από 2 top contenders (Evans και Machida –ναι εγώ πιστεύω ότι έχασε από τον Lyoto) και κέρδισε έναν retired πλέον fighter με καθόλου εντυπωσιακό τρόπο… Ο ένας έχει τη δίψα μέσα του, ενώ ο άλλος πλέον το κάνει μόνο για τα χρήματα. Πιστεύω ότι κανείς στον κόσμο αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να τα βάλει με τον Jones και αναγνωρίζω ότι ο αν κάποιος υπάρχει που έχει κάποιες πιθανότητες να το κάνει είναι ο Rampage, αλλά βλέπω τον Jones να κερδίζει το Σάββατο και να τελειώνει μάλιστα το fight του με όποιον τρόπο θέλει (TKO ή SUB), βάζοντας στο ρεκόρ το μεγαλύτερο όνομα που έχει νικήσει (μαζί με τον Shogun πάντα). Απλά θα προβλέψω ότι αυτό θα είναι ένα TKO (elbows).

The Pest picks: Jon Jones via TKO
G.S.P. picks: Jon Jones via TKO

The Pest supports: Jon Jones
G.S.P. supports: Jon Jones







Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Lightweight Bout: Tony Ferguson Vs Aaron Riley
The Pest picks: Tony Ferguson
G.S.P. picks: Tony Ferguson via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Aaron Riley

Middleweight Bout: Nick Ring Vs Tim Boetsch
The Pest picks: Tim Boetsch
G.S.P. picks: Tim Boetsch via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -

Bantamweight Bout: Takeya Mizugaki Vs Cole Escovedo
The Pest picks: Takeya Mizugaki
G.S.P. picks: Takeya Mizugaki via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -



BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
The Pest picks: Nate Diaz Vs Takanori Gomi
G.S.P. picks: Nate Diaz Vs Takanori Gomi

Knock Out Of The Night:
The Pest picks: Josh Koscheck
G.S.P. picks: Travis Browne

Submission Of The Night:
The Pest picks: Nate Diaz
G.S.P. picks: Nate Diaz




+ Κάποια ενδιαφέροντα facts by G.S.P.
(1) Από τον Οκτώβριο του 2006 (UFC 64) που ο Anderson Silva κατέκτησε την UFC Middleweight ζώνη, την UFC Light Heavyweight ζώνη την έχουν κρατήσει 7 διαφορετικοί fighters, ενώ την UFC Heavyweight ζώνη 4 διαφορετικοί ενώ ταυτόχρονα είχαμε και άλλους 3 που κράτησαν την UFC Interim Heavyweight ζώνη.
(2) Έχουμε το Shogun Vs Hendo στο UFC 139.
(3) Ο Vitor Belfort, λόγω τραυματισμού, αναγκάζεται να αποσυρθεί από το UFC 139 στο fight του με τον Cung Le, και τη θέση του παίρνει πλέον ο Wanderlei Silva..!




Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας γνώμες στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"


The Pest \m/          and
--> G.S.P. <--

______________________________________

28 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΑΜΠΑΤΖ !!!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΕ WANTS HIS BELT BACK!!!!

    Λοιπόν, είμαι ακόμα φρέσκος απο τη νίκη του Big Nog, και πιστεύω οτι θα δούμε ακόμα μία νίκη απο έναν θρύλο της Pride. Κάλλιστα βέβαια μπορεί να τον δούμε και αναίσθητο στο έδαφος, αλλα ελπίζω για τα καλύτερα.

    O Travis Browne είναι πιστεύω το μέλλον της HW αρκεί να δουλεψει στη πράξη το έδαφος.

    WAR MARK HUNT!!!!

    (ή όπως τον έλεγε ο Ιάπωνας speaker της Pride ¨Markatoοοοο Huuuuntato¨ κοφτά και γρήγορα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @κουβανος:
    WAR JONES!! :D (έτσι για να ανάψουν τα αίματα..!)

    @John "The Kimura" Pastas:
    Δεν ξέρω το κατα πόσο θα μπορέσει να αφήσει αναίσθητο τον Rampage ο Jones... Πολύ χλωμό το κόβω αυτό... Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα δούμε τον Jones να ρίχνει elbows και punches από πάνω του Rampage ώσπου να τον σηκώσει ο διαιτητής...

    Πάντως αν παρατηρήσετε γενικά, τα predictions μας είναι ολόιδια (και δεν είναι ότι τα αντιγράφει ο ένας από τον άλλον, ο Pest μου τα στέλνει με mail όταν γράφω την ανάρτηση), πράγμα που δείχνει ότι είναι αρκετά προβλέψιμο το συγκεκριμένο card (αν και ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε), για αυτό ίσως πιστεύω ότι δε θα είναι από τα sold out cards...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ αργος ο Rampage για τον Jones... Το σαγονι του μικρου δεν εχει δοκιμαστει και τρελα.. αλλα πως θα τον "πιασει" ο γερολυκος τον μικρο δεν μπορω να καταλαβω. Αν συμβει ομως θα εχει ενδιαφερον να δουμε ποσο αντεχει.

    Παντως για να ξεκαθαρισουμε κατι απο την προηγουμενη αναρτηση.. Ο κ. Jackson εννοειτε οτι δεν ειναι "αγιος" και οτι δεν ειναι ο καταλληλος να "συναιτησει" τον μικρο.. Αλλα αυτον εχουμε τωρα.. Και αν συνοδευτει με μια νικη ενος εκπροσωπου της παλιοσειρας απεναντι σε εναν αθλητη που δειχνει απολυτος κυριαρχος της κατηγοριας.. Ε θα αποκτησει ενδιαφερον ολο το συνολο. Παντως εγω προσωπικα απο δηλωσεις κτλ εχει δει τον μικρο να ειναι λιγακι υπεροπτης. Και το επιβεβαιωνουν ανθρωποι που τον γνωριζουν εκτος αν ειναι "κακιες" λογο της γνωστης ιστοριας μεταξυ αυτου και του Εβανς.

    Υ.Γ

    Αν μπορεσετε να δειτε το πρωτο επισοδιο του TUF. Εχει γελιο το πως τελειωνει το δευτερο ματσακι.. μπροστα στον κυριο Μιχαλακη Μπισμπιγκ.

    Για να μη σας κουρασω το ματσακι (αξιζει ολο να το δειτε ειναι συντομο και εντυπωσιακο) ειναι στο 9.35 του πρωτου λινκ. Βαζω και τα 2 κομματια ολου του επισοδιου

    http://videobb.co/watch_video.php?v=XQ3CtlfqDTRv

    http://videobb.co/watch_video.php?v=0y9DhJDEXwAB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ !
    τραγουδουσαν οι κατσιμιχαιοι, κ ειναι αυτο που αντικατοπτριζει αυτον τον αγωνα. το σιγουρο ειναι οτι θα ποναει, νταξι εχετε δικιο ειναι πολυ δυσκολο για τον ραμπατζ αλλα θελω να ελπιζω δεδομενης της απροβλεψιμοτητας που λεγαμε.
    για τα αλλα ματς ηθελα να πω οτι παιζουν δυο σαμοα ο χαντ κ ο τεουνα θα 'θελα να δω τον πολεμικο χορο "χακα" που κανουν τελετουργικα πριν τους αγωνες ειδικα στα ομαδικα σπορ αλλα χωρις τη συνεχεια της γνωστης διαφημησης.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Sonner: Σχετικά με το TUF, αυτό πρέπει να του ξύπνησε μερικές αναμνήσεις απο το Vietnam!!!! Πολύ κακό ΚΟ!!!

    Και για να μη ξεχνιόμαστε,

    WAR RAMPAGE!!
    WAR HUNT!!


    Θέλω να κερδίσει ο Hughes, αυτός ο Koscheck είναι απάλευτος (αλλά πολύ χλωμό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ τον γουστάρω άπειρα τον Hunt!Το παίρνει χαλαρά το fight.Απο'κει και πέρα,νίκη Nate Diaz,ναι.Νίκη Browne με φοβερό (ξανά) KO λέω.Τώρα για το Hughes-Koscheck...τι να λέμε,ο Koscheck είναι από τους πιο μισητούς μου fighters,αλλά μάλλον θα νικήσει,ο Hughes έχει χάσει νομίζω την πείνα του.Αλλά ρε GSP,είναι δυνατόν να αντιπαθείς τον Matt??Είναι από τους πιο συμπαθητικούς ανθρώπους!Δεν λέει ποτέ κακή κουβέντα για κανέναν και ήταν πάντα χαμηλών τόνων!Μακάρι να να τον λιώσει τον αχώνευτο!Τώρα για το main event,όπως είπατε όλοι,είναι το ματς που στυλιστικά θα δείξει αν όντως ο Jones είναι ανίκητος.θα δοκιμαστεί το σαγόνι του για πρώτη φορά και θα αποδειχθεί αν μπορεί να μείνει στο striking με εναν τοπ του είδους όπως ο Rampage (τον Rua δεν τον μετράω γιατί στο μεταξύ τους fight ερχόταν από 2 εγχειρήσεις).Το λέω αυτό γιατί δεν βλέπω να τον ρίχνει κάτω τον Jackson!Έχει εξαιρετικό takedown defence.Πάντως νίκη Jones είναι και η δική μου πρόβλεψη.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Sonner is champ:
    Εγώ για την ιστορία μεταξύ Jones-Evans κατάλαβα ότι τον πείραξε τον Evans ότι ο φίλος του πήγε για τον τίτλο που ίσως πήγαινε αυτός. Κολοκύθια. Αν ήταν φίλος ο Evans θα χαιρόταν για τον Jones. Αλλά έτσι είναι, φίλοι ως ένα σημείο. Για μένα ο "κακός" σε όλην αυτήν την ιστορία ήταν ο Evans.
    Τώρα για τον Rampage... Γιατί σώνει και καλά πρέπει να χάσει ο Jones δεν καταλαβαίνω. Αν είναι καλύτερος ας κερδίσει. Και ο Rampage όπως έχω ξαναπεί, έχει κάνει τρισχειρότερα. Αν βλέπατε και τα TUF7 και TUF10 όπου ήταν coach θα το παρατηρούσατε κι εσείς.

    @John "The Kimura" Pastas:
    Το καλό με τα TUF δεν είναι μόνο ότι βλέπεις καινούργιους fighters, αλλά και ότι γνωρίζεις καλύτερα τους stars που είναι οι coaches. Αν βάλεις να δεις τα TUF2 και TUF6, θα δεις περίπου τι σόι άνθρωπος είναι και ο Hughes. Δεν τον πάω μία. Αναγνωρίζω το ποιόν του, αλλά δεν τον πάω μία.

    @G_mos:
    Όπως είπα... Δες αν μπορείς τα δύο TUF που ήταν ο Hughes coach. Θα δεις τι άνθρωπος είναι. Αχώνευτος κι ο Koscheck, αλλά αυτός τουλάχιστον έχει το ακαταλόγιστο του βλαμένου. Τόσο τον κόβει, τόσο μπορεί. Ο Hughes είναι άλλη περίπτωση, δεν είναι χαζός, αλλά την "εξυπνάδα" του την χρησιμοποιεί όπως τον βολεύει.
    Για το Jones Vs Rampage θα δούμε. Αλλά, αν κατάφερε να κατεβάσει κάτω τον Rampage ο Forrest, δεν θα το καταφέρει ο Jones; Μην κοιτάτε τo fight του με Hamill. Ο Hamill τον τελευταίο χρόνο ήταν άθλιος. Δείτε του τι του έκανε ο Evans ή ο Griffin...



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ξανα .
    σε παρακαλω ραμπατζ !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ego pistevo oti o koscheck ithele na palepsi me hughes giati nomizi oti tha pari mia efkoli niki opos o bj,makari na xasi pantos..,makari nakerdisi kai o gomi mpas kai pari poulo o diaz giati to exo ksanapi ton antipatho poli oute xeria dini agnoi ton antipalo les kai einai stin korifi tis piramidas kai mporis na peis oti to exei kerdisi afto to dikeoma..mages o hunt einai aftos pou epefte me ton kolo sto pride?..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλω πολύ να ξαναδώ και τον Tim Boetsch που παίζει τώρα με τον Ring.Eίναι ο 2ος αγώνας του στην MW και νομίζω θα κάνει πολύ καλο σερί,ίσως είναι ο πιο δυνατός αυτή την στιγμή στην κατηγορία.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @leonidas:
    Συμφωνώ απολύτως σε αυτό για τον Koscheck. Είναι η ίδια ακριβώς περίπτωση με αυτό που έκανε 2 fights τώρα ο Schaub. Αναζητούν τις νίκες επί μεγάλα ονόματα που δεν είναι πια στα 2-3 τελευταία τους fights και σε ήττες. Έτσι περιμένουν ότι θα κερδίσουν την καταξίωση ως top contenders πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Αλλά του Schaub του βγήκε μια με τον CroCop, αλλά τη 2η...

    @G_mos:
    Συμφωνούμε :)



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @GSP:
    Αυτό που έλεγες ότι δηλαδή στο ufc 136 θα έχουμε νέο hall of famer,ισχύει ακόμα?έχουμε κάνα νέο?

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι, δε διάβασα τπτ το σχετικό, οπότε μάλλον όχι τελικά...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Leonidas:

    Ναι ο Hunt είχε κάνει στο Pride το Atomic Butt Drop (όπως το είχε ονομάσει ο τότε καλεσμένος εκφωνητής Randy Couture) ενάντια στον Wanderlei Silva. Τρελο σκηνικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά στα ζυγίσματα ο Jones μοιάζει να είναι 1-2 κατηγορίες βάρους πάνω απο τον rampage. Πώς γίνεται να ζυγίζουν και οι δύο 205 λίβρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποσο ηθικο/ευγενικο/σεβαστικο ειναι να αποκαλει ο Jones τον Jackson Movie star και οτι δεν προκειτε να χασω απο movie star.. Για να κανω συνδεση με ολη την προηγουμενη κουβεντα.. Δεν ξερω παιδια νομιζω οτι αυτα τα στοιχεια δεν χωρανε στις επαγγελματικες ΜΜΑ πλεον..

    Δεν ξερω γιατι αντι για sonnen γραφω sonner :P αλλα ειμαι το ιδιο ατομο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Sonnen is champ:
    Συμφωνώ σε αυτό... Και οι δυο το έχουν τραβήξει πολύ το σκοινί... Παρόλα αυτά όμως, ο Rampage η αλήθεια είναι από τότε που άρχισε να ασχολείται με αυτά, δεν είναι ο γνωστός Rampage...

    @John "The Kimura" Pastas:
    Τον ρίχνει και σε ύψος πολύ...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εβλεπα το countdown... 2 πραγματα ειδα.. 1)Μια κατηγορια διαρροης πληροφοριων απο το καμπ του Τζακσον η οποια οπως παρουσιαστηκε ειχε βασιμα στοιχεια 2) Ο Ραμπ μοιαζει σε πολυ καλη κατασταση. Με επεισε δηλαδη... ΕΛπιζω να δουμε WAR και οχι μια ευκολη επικρατηση του Jones.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Sonnen is champ:
    Έτσι όπως τα λες φίλε, ακριβώς... Συμφωνώ. Για μας τους ουδέτερους είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ##################################
    ##################################
    #######TITAN FC 20 SPOILERS#######
    ##################################
    ##################################

    Και τα δύο φαβορί του main card,
    Jamie Varner και Brett Rogers,
    ηττήθηκαν χθες...
    Ο Varner δε, ανακοίνωσε και το retirement του...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Love him or hate him... Jones is the best!!!

    Πραγματικά παιδιά, πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή.

    SILVA VS JONES!! MAKE IT HAPPEN!!!! :D

    Γενικά όπως είχα πει και πιο πριν, αρκετά προβλέψιμη βραδιά, αλλά αν εξαιρέσεις κάποια fights, αρκετά καλή.

    (1) Φοβεροί οι Diaz, Ferguson και Te Huna στις νίκες τους.
    (2) Ο Koscheck αν και κέρδισε, έχασε λιγάκι στο image του όταν ο Hughes τον outboxed him :P
    (3) Εκεί που πήγε ο Hunt να βγάλει το armbar, είπα να το δω κι αυτό... Και τι άλλο!! :Ρ
    (4) Κακοί στις νίκες τους οι Browne και Hunt, ενώ μέτριοι ήταν και οι Boetsch, Assuncao και Koscheck.
    (5) Για τον Jones τώρα, πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος. Για να μην πω ακόμα ότι είναι ο No1 P4P, περιμένω να δω και το fight του με τον Evans.
    (6) To trailer για το UFC136 ήταν πάααρα πολύ καλό!!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. FIGHT OF THE NIGHT: Jones Vs Rampage
    KO OF THE NIGHT: Koscheck
    SUB OF THE NIGHT: Diaz


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχαχαχαχα ρε GSP στο μυαλό μου είσαι?!Αυτά ακριβώς είπα και εγώ για τον Jones στο blog του Kimura!Διαφωνώ μόνο για τον Boetsch,εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε και νομίζω θα πάει τρένο στην κατηγορία.Και ναι,όντως φοβερός ο Ferguson,πραγματικός finisher ο τύπος,δεν χαρίζει!Του το σακάτεψε το σαγόνι του Riley.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To υψος και το reach του Jones τον κανει πραγματικα να μοιαζει δυσκολο να ηττηθει. Αν δεν το κανει ο Εβανς η ο Ματσιντα δεν βλεπω ποιος... Ουσιαστικα 3 fight εχει. Τα 2 που ανεφερα και αντε ενα rematch με RUA. Νομιζω οτι μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει να δουμε Jones vs Silva παρα Silva vs GSP πλεον. Αν και δεν ξερω αν ο Silva θελει να παει για την LW ζωνη συν οτι με τον Καναδο ειναι σιγουρα περισσοτερο dream match.

    Aπο εκει και περα αν κρατησει τιτλο ο Edgar στο επομενο και ο Dos Antos δεν κανει την ζημια στον Cain μαζι με Silva, GPS, Aldo, Jones σχεδον ολες οι κατηγοριες του UFC θα εχουν μαχητες με πρωτη ματια ξεκινανε σχεδον παντα ακλωνητα φαβορι.. Ισως δεν ειναι τοσο καλο αυτο.

    Εχει βεβαια ψωμι ακομα τουλαχιστον HW και LW σιγουρα ενα ενδιαφερον ματς τιτλου με REEM η Lesnar ( αν και αμφιβαλω αν καποιος απο τους 2 μπορει να νικησει τον Velasquez) και ο Jones εχει δουλιτσα με Εβανς και Ματσιντα.

    Για να δουμε τελικα τωρα που ανεβαινουν οι ΜΜΑ αν ο παραγοντας της απροβλεψιμοτητας παιξει σημαντικο ρολο η αν οι τωρινοι μαχητες που μοιαζουν αητητοι καταρριψουν αυτη την προσδοκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @G_mos:
    Ο Βoetsch έχασε τον πρώτο γύρο και γενικά το striking του εμένα μου φάνηκε πολύ ατσούμπαλο... Κατά τα άλλα είναι πολύ καλός.

    @Sonnen is champ:
    Ο λόγος που δεν σκέφτονται πραγματικά το Jones Vs Silva είναι αφενός μεν επειδή υπάρχουν 2-3 άτομα στην LHW κατηγορία που αξίζουν να έχουν μια ευκαιρία για τον τίτλο (Evans, Lyoto, Hendo-Rua, Davis με σειρά προταιρεότητας) και αφετέρου ότι ο Jones θα ΔΥΑΛΥΣΕΙ τον Silva και το UFC θα χάσει ένα μεγάλο draw. Για μένα το GSP Vs Silva δεν πρέπει διότι μιλάμε για άλλη βάρη τελείως. Ο GSP δεν είναι με τίποτα Middleweight, ενώ ο Silva είναι ουσιαστικά φτιαγμένος για την LHW κατηγορία.

    Δεν συμφωνώ ότι δεν είναι καλό. Ο Dana White δήλωσε ότι νομίζουμε ότι η Middleweight δεν είναι καλή κατηγορία γιατί ο Silva την έκανε να μοιάζει έτσι. Διαφωνώ απόλυτα. Η Middleweight κατηγορία είναι ένα χάλι μαύρο σχετικά με τις άλλες. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον Franklin, αλλά ο άνθρωπος ήταν 2 χρόνια πρωταθλητής. Αν είναι δυνατόν. Ο Silva αν εξαιρέσεις τους Hendo και Belfort, υπερασπιζόταν τον τίτλο του απέναντι σε πουθενάδες (Lutter, Cote, Leites), είτε απέναντι σε μονοδιάστατους fighters (Marquardt, Maia, Sonnen), είτε σε απλώς μέτριους όπως ο Okami.

    Συμφωνω για τους Reem & Lesnar (αν και για τον 2ο κυκλοφορούν κάτι ακραίες φήμες, αλλά δεν είναι της ώρας τώρα), κανείς τους δε μπορεί να νικήσει όχι μόνο τον Cain, αλλά ούτε και τον JDS.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. jones einai mia kathgoria monos toy .
    perimenw na dw poios 8a einai o epomenos antipalos . den vlepw kapoion na mporei omws!
    o diaz ekpliktikos!
    george

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σου φίλε george :)

    Ο Επόμενος είναι ο Rashad Evans, απλά δεν ξέρουμε ακόμα που.
    Ο Diaz όλα τα λεφτά..! Επέστρεψε στην κατηγορία που του ταιριάζει καλύτερα... Και άλλωστε, όπως είπε κι ο ίδιος, έχει μια νίκη επί του Guillard και δυο ήττες με Split Decision (δηλαδή κάποιος πίστεψε ότι τους κέρδισε) από τους Maynard και Guida. Τους 3 από τους 5 top fighters στην κατηγορία τώρα..




    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 135 predictions by G.S.P. and The Pest"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή