Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

[MMA] UFC 137. Welterweight Title. Έξω ο Diaz, μέσα ο Condit. by G.S.P. [M.M.A.]


Για πολλοστή φορά, ο Nick Diaz "flipping the
bird to the media".
Όπως σας έγραψα και χθες στο comments section του τελευταίου μου topic, ο Nick Diaz επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά τη φήμη του ως ενός εκ των πιο αντισυμβατικών fighters στο χώρο και δεν βρέθηκε για δεύτερη φορά στην press conference, με αποτέλεσμα ο Dana White να τον αποσύρει από το main event του UFC 137, βάζοντας στη θέση του τον Carlos Condit.

- Ποια είναι η θέση μου πάνω στο θέμα.
- Τι προβλέπεται για το μέλλον του Αμερικανού.
- Το πλήγμα που υπέστη το UFC.
- To fight GSP Vs Condit.
- Οι δικές σας απόψεις.


Το τι έγινε
Οι GSP, Dana White και η άδεια θέση του Diaz.
Όπως έγραψα στο φίλο leonidas στο blog του φίλου Kimura, βλέποντας χθες live την press conference (πατήστε εδώ για τη δείτε κι εσείς αν θέλετε), βλέπω τους Dana White και GSP, να μπαίνουν στην αίθουσα για τις συνεντεύξεις μόνοι τους και λέω με τη μία "Ωχ, κάτι έγινε με τον Diaz!". Το μυαλό μου πήγε ότι θα τον πιάσανε για κανένα DUI ή κάτι παρόμοιο. Μετά ο Dana μας είπε το λόγο και πραγματικά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από το ότι ο Diaz έχασε μια τεράστια ευκαιρία που δεν τον έκανε ίσως απλά μόνο πρωταθλητή, αλλά θα του έδινε χρήματα που θα ζούσε για την υπόλοιπη από τη μισή ζωή του. Τον αποσύρει από το title fight του UFC 137, και στη θέση του βάζει τον Carlos Condit.


Η προσωπική μου θέση για το θέμα
Ο Scott Cocker με τον Nick Diaz.
Για να είμαστε και δίκαιοι, ας πούμε και μερικά πράγματα...

Άκουσα πολλούς να βγαίνουν και να λένε "Don't be scared homie" και τέτοια γενικά ότι ο Diaz φοβάται τον GSP. Ας μην πάμε ως εκεί. Δε νομίζω ο Diaz να φοβήθηκε να πάει, ούτε δεν πήγε επειδή είναι σνομπ. Εγώ νομίζω ότι ο άνθρωπος έχει αγοραφοβία ή κάτι τέτοιο. Αν τον δείτε τώρα τα τελευταία χρόνια, σε όλες σχεδόν τις συνεντέυξεις του, είναι πάρα πολύ αμήχανος, κοιτάει συνέχεια αλλού και κάνει κινήσεις σωματικά που δείχνουν ότι αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα εκείνη την ώρα. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Cesar, αυτός είναι και ο λόγος που παίρνει και μαριχουάνα "που και που".

Όπως και να έχει, εμένα η γνώμη μου προσωπικά είναι, ότι ναι μεν ίσως μπορώ να τον καταλάβω, αλλά από την άλλη δεν δικαιολογείται. Ο White και το UFC δεν είναι Cocker και Strikeforce να τον κάνεις ότι θες... Δεν γίνεται να σε ψάχνει το UFC και όλη σου η ομάδα για 2-3 μέρες και να μην εμφανίζεσαι πουθενά. Αναφορικά και μόνο, σύμφωνα με τον Cesar Gracie, τον προπονητή του Diaz, ήταν όλοι στο πάρτυ της κόρης του πρώτου και ο δεύτερος το έσκασε από την πίσω πόρτα!

Μετά από όλα αυτά, ο Nick εμφανίστηκε στο προσκήνιο τραβώντας το εξής video:


Αποκάλεσε την press conference ως "Καλλιστεία" και ότι είναι fighter και όλα αυτά τα γραφικά. Ναι συμφωνώ ότι αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου, αλλά αυτός ο κόσμος και τα media που προωθούν τo fight σου και θα σου δώσουν τα εκατομμύρια που βγάζεις... Άλλωστε, δε σου ζήτησε κανείς να κάνεις κάτι που δεν έκανε και ο αντίπαλός σου. Μάλιστα ο άλλος έρχεται από Καναδά, για αυτόν είναι ακόμα χειρότερα.

Όπως και να έχει το ΜΜΑ πάνω από όλα σημαίνει σεβασμός. Ο Diaz μπορεί να είναι ό,τι θέλει, αλλά όπως είπε και ο Dana White, του είπε ψέματα ότι θα κάνει τα πάντα και ό,τι χρειαστεί, όπως επίσης δε σεβάστηκε και τον GSP που για μια μέρα ολόκληρη προμοτάριζε ένα fight το οποίο τελικά δε θα γίνει. Δεν τον αποκαλώ δειλό και όλα αυτά, απλά τον αποκαλώ ανεύθυνο.



Το μέλλον του στο UFC
BJ Penn
O Dana δεν τον έκοψε από το UFC και λογικό άλλωστε. Ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει, μόνο ότι έχει κάποιο σχέδιο στο νου για τον Diaz. Τι βλέπω εγώ; Πιστεύω ότι ο Diaz δε θα κοπεί και ούτε θα βγει έξω από το UFC 137. Ο Penn έχει μείνει χωρίς fight και βλέπω το BJ Penn Vs Nick Diaz for the #1 Contender ως co main event στο UFC 137, με τον Nick Diaz να παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία.


To πλήγμα του UFC
Εκτός του γεγονότος ότι πλέον δε θα έχουμε ένα Champion Vs Champion fight, το UFC σύμφωνα με τον Dana White, έχασε μόνο σε εισιτήρια για πτήσεις τις τελευταίες 2-3 μέρες 15,000$. Επίσης, θεωρήθηκαν και μπήκαν για διανομή τα εισιτήρια που λένε St-Pierre Vs Diaz, καθώς και άλλα πολλά. Όπως πάντα όμως το UFC θα φτιάξει ένα καλό card. Ο Condit δεν έχει ίσως το όνομα που έχει εμπορικά ο Nick Diaz, αλλά σίγουρα θα προσφέρει ένα καλό fight στον Καναδό. Άλλωστε, αυτό που προσωπικά ήθελα εξ'αρχής ήταν να δω Diaz Vs Condit για το #1 Contender και όχι με τη μία title fight για τον Diaz. Έτσι ακριβώς όπως έγινε και με τον Shields. Πιστεύω δε και ότι αν έχουμε τελικά και το Penn Vs Diaz, το οποίο πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερο fight από το GSP Vs Diaz, κανένας δε θα μείνει παραπονεμένος από το UFC 137.


GSP Vs Condit
Carlos Condit
Με το που ο Condit έμαθε τα νέα ότι ο Diaz τα θαλάσσωσε και ο ίδιος πήρε το title fight απέναντι στον GSP, έβαλε τα κλάματα από τη χαρά του. Είναι ένας fighter που κατά τη γνώμη μου αξίζει περισσότερο το title shot, έχοντας κερδίσει πολύ καλύτερα ονόματα από τον Diaz τα τελευταία 1-2 χρόνια. Μετράει όχι απλά νίκες, αλλά finishes εκ των Kim, MacDonald και Hardy, καθώς και μια DEC επί του Ellenberger. Από την άλλη, ο Diaz έχει μόνο την νίκη επί του Daley να επιδείξει, ενός μονοδιάστατου fighter που θα κέρδιζε οποιοσδήποτε μέσα στο top 10.

Πιστεύω ότι θα είναι καλό fight, δεν ξέρω αν ο Condit θα είναι πιο επικίνδυνος αντίπαλος από τον Diaz, αλλά όπως και να έχει ο άνθρωπος το αξίζει και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα.




Αυτά είχα εγώ να πω, περιμένω τις απόψεις σας για το θέμα, το πως βλέπετε τη συμπεριφορά του Diaz, τι πιστεύετε για τον Condit και γενικά τις γνώμες για το θέμα.

Σήμερα, άντε το πολύ αύριο, θα ανεβούν και τα predictions μου για το Strikeforce του Σαββάτου.

Υ.Γ.: Στο UFC 140 θα έχουμε Mir Vs Nogueira 2.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση :)

Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to Nick Diaz".


--> G.S.P. <--

______________________________________

14 σχόλια:

  1. Συμφωνώ σε όλα φίλε.

    O Diaz μπορεί να μη φοβάται, αλλά όλοι κρινόμαστε απο τις πράξεις μας και όχι απο το τι κρύβουμε μέσα μας. Ο άνθρωπος έκανε αυτό που όλοι ξέραμε οτι θα οδηγούσε σε ακύρωση του fight. Τσάντισε τον Dana και φέρθηκε αντιεπαγγελματικά. Δεδομένου οτι πολύ ήθελα να δώ αυτό το fight, και μάλλον θα είμαι ένας απο τους πολύ λίγους που θα έδινα πολύ γερές ελπίδες στον αμερικανό, τώρα πέφτει πολύ στα μάτια μου. Κουτζάμου GSP σκάει μύτη με το κουστουμάκι του κτλ κτλ, και εσύ ρε λινάτσα μας το παίζεις πριμαντόνα?? Ήμαρτον κύριοι!!

    BTW: WAR RODRIGO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WAR!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137. Welterweight Title. Έξω ο Diaz, μέσα ο Condit."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγραψα και στο μπλογκ του κιμ οποτε θα πω την ουσια και οχι τα ιδια. Θα ειναι ενα βαρετο lay n pray 5 round match το συγκεκριμενο.. Ταπεινη αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BJ PENN VS NICK DIAZ @UFC137!!!

    @Sonner:
    Γεια σου φίλε Sonner και καλώς ήλθες στο blog μας :) Πρώτη φορά γράφεις αν δεν κάνω λάθος εδώ, έτσι; Χαιρόμαστε πολύ!

    Μόλις διάβασα την γνώμη σου στο blog του Kimura. Να σου πω τι πιστεύω. Ίσως να έχεις δίκιο ότι ίσως ο White θα μπορούσε να κάνει τα στραβά μάτια και να μην τον έβγαζε από το title fight και να τον τιμωρούσε με ένα χρηματικό πρόστιμο μόνο. Παρόλα αυτά, οι 2 καταστάσεις που συγκρίνεις, του Diaz με του Silva, είναι κατά τη γνώμη μου πολύ διαφορετικές. Το θέμα εδώ είναι αν είσαι επαγγελματίας. Ο Silva δεν έκανε τίποτα εκτός του συμβολαίου του, ούτε αθέτησε κάποιο λόγο του. Αυτό που έκανε ο Silva (κατακριτέο, εννοείται) ήταν μέσα στα "νόμιμα" πλαίσια. Δεν αθέτησε το συμβόλαιό του ώστε να έχει πάτημα ο White να του πει ότι δεν δικαιούται το title fight. Ο Diaz υπέγραψε συμβόλαιο που έλεγε ότι θα κάνει ό,τι του πει το UFC για το promotion του fight. Αθέτησε το λόγο του, δεν ήταν επαγγελματίας και δεν μπορείς να πεις τίποτα στον Dana (όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω) για την απόφασή του. Άλλωστε αν η πολιτική της εταιρείας αρχίζει να φέρεται με άλλον τρόπο σε fighter (που εδώ που τα λέμε δεν έχει προσφέρει και τα τρελά στο UFC ο Diaz) από fighter, τότε κάλλιστα θα μπορεί να πει και ο οποίοσδήποτε Diaz στο μέλλον "όχι δεν πάω, αυτόν δεν τον έκοψες τότε, γιατί να κόψεις εμένα;".

    Επίσης, αυτό που είπες για τους LEsnar και Silva, σκέψου και από την άλλη μεριά. Ίσως αυτοί να είναι εκεί που είναι και να έχουν φτιαχτεί τα ονόματά τους από το UFC, επειδή είναι επαγγελματίες και όχι σαν τον Diaz;

    Τέλος, για το fight GSP Vs Condit, ίσως να μην είναι τόσο εμπορικό όσο το GSP Vs Diaz, αλλά κάνοντας την σύγκριση των ονομάτων που κέρδισαν οι Diaz και Condit, για μένα ο COndit αξίζει περισσότερο το title fight. Ο Diaz πριν τη νίκη επί του Daley (η οποία ήρθε και με τα χίλια ζόρια) την τελευταία φορά που κέρδισε καταξιωμένο top15 fighter ήταν το 2004, τον Robbie Lawler. Έκτοτε, νικάει πουθενάδες. Δε λέω ότι φταίει αυτός που δεν αντιμετώπισε κάποιον καλύτερο fighter, αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα... Και για να μη φανώ υποκειμενικός, εγώ τον συμπαθώ πολύ τον Diaz. Και να κέρδιζε τον GSP, δε θα με πείραζε, θα χαιρόμουν για αυτόν.

    Η λογική λέει ότι αν κατάφερε ο MacDonald να κάνει αυτά που έκανε στον Condit, θα τα καταφέρει και ο GSP. Δε διαφωνώ ότι μπορεί να έχουμε ένα βαρετό ίσως για πολλούς fight, αλλά εγώ μετά από πολύ καιρό, μυρίζομαι finish σε fight του GSP. Δε λέω ποιος θα το κάνει, αλλά λέω ότι το οσμίζομαι!! :Ρ

    Τέλος, για μένα έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα, το UFC 137 έχει πολύ καλύτερο. Πάντα έλεγα ότι ο Diaz δεν πρέπει να πάρει κατευθείαν title shot, αλλά να έχει ένα fight μπροστά. Ακριβώς όπως ο SHields. Και μάλιστα είχα αναφέρει και ως dream fight για το συγκεκριμένο το Diaz Vs Penn....

    Αυτά... :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137. Welterweight Title. Έξω ο Diaz, μέσα ο Condit."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτι ακόμα για αυτό που είπες για τον Silva. Ακόμα και τότε, ο White, χωρίς να έχει αυτό το "πάτημα" που ανέφερα παραπάνω, του είχε πει τότε ότι αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, θα του πάρει τον τίτλο καθώς και θα τον κόψει κιόλας..!! Πράγμα το οποίο είναι πολύ χειρότερο από αυτό που έκανε στον Diaz τώρα... Θέλω να πω δηλαδή, ότι και τους stars του, αν κάνουν π@π@ριές, τους φέρεται αναλόγως...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137. Welterweight Title. Έξω ο Diaz, μέσα ο Condit."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης, μη διαμαρτυρόμαστε και πολύ... Δεν ήθελε και πολύ να βάζανε και κανά Fitch μέσα στο όλο story και μετά να κλέγαμε την τύχη μας..!! :Ρ


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137. Welterweight Title. Έξω ο Diaz, μέσα ο Condit."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου ρε GSP με τα μαντικά σου!Βλέπεις μπροστά τελικά,έχουμε Diaz vs Penn και ναι,σμφωνώ και εγώ είναι καλύτερο fight.Για το 137 περιμένω πως και πως και τον Hioki...αν απογοητεύσει και αυτός όπως σχεδόν όλοι οι Ιάπωνες που πηγαίνουν στην Αμερική,τι να πω?Δενα θέλω να ξαναδώ Ασιάτη στο ufc!Και κάτι τελευταίο για το 136...ρε είναι δυνατόν ρε White να μην μου βάζεις στην main card το Maia-Santiago?!?!Ούτε και τον ninja Pettis που θα βγάλει χαλαρά το KO της βραδιάς με κυκλοστριφογυριστή εναέρια αγκωνιά συγχρονισμένη με πλαγιαστή γονατιά?!Έλεοοος!! :P

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΣΩ ?
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ !!!
    κοιτα να δεις που συμφωνω (οχι σε ολα) σε αρκετα με τον σονερ η σονεν γιατι και αυτος επικεντρωνεται στη μαχη στο κλουβι αυτη καθαυτη!
    ο ντιαζ ειναι ενας απο τους καλυτερους εκει εξω και θα ηταν αξιος αντιπαλος του τζιεςπι ενω τωρα με κοντιτ (ειναι κι αυτος καλος) δεν θα 'ναι το ιδιο αλλα τσουκου-τσουκου μεχρι να το σφυριξει κ αυτο ηταν.
    επισης θελω να ρωτησω για την περιπτωση σιλβα που αναφερατε περι τινος προκειται δεν ξερω το γεγονος.
    τελος το μπιτζειπεν-ντιαζ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!
    α και συμφωνω κ με σενα τζιεςπι(τον δικο μας οχι τον αλλον τον καναδο) μην παιξει κανας φιτς αλιμονο μας. αυτο δεν θα το δω ,προτιμω να δω βουλη τηλεοραση τις προγρ/κες δηλωσεις του 2012 η ντοκυμαντερ για την αποξηρανση σολωμου στην σκανδιναβια κυνδινευοντας να παθω κριση ανιας!!!
    χαιρεται!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιτς και σιλντς .
    αν τους ξαναδω, θα το ριξω στα "σκληρα"
    χαιρεται.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γειά σου ρε κουβανέ!!!

    Το σκηνικό με τον σιλβα που λένε είναι όταν έπαιξε με τον Μaia και για 2 γύρους έτρεχε γύρω γύρω σα τη μαιμου, και δεν αγωνιζόταν καθόλου. Έριξε μία γερή που του έκλεισε το μάτι του Maia, και αυτό ήταν, μετά περίμενε να τελειώσει ο αγώνας. Κανείς δε κατάλαβε ποτέ γιατί το εκανε. Ο ιδιος είπε οτι

    1) Ήταν μπερδεμένος απο το παιχνίδι του Μαια (μάλλον χιούμορ έκανε).
    2) Ήταν τσαντισμένος με τον Maia για τις δηλώσεις του.

    @GSP: Φίλε GSP απλά να αναφέρω οτι ο Diaz τον τέλειωσε με ΤΚΟ τον Daley κάτι που άλλοι στο UFC το απέφευγαν όπως ο διαολος το λιβάνι το να σταθούν όρθιοι απέναντί του (πχ Koscheck). Και ναι πήγε να βγεί και ο ίδιος νοκ αουτ αλλά οι οπαδοί το 'υχαριστήθηκαν!!!

    @everyone: Προτείνω όποιος αναφέρει τον Fitch να γίνεται ban. Αν είναι ο Admin τότε να γίνεται autoban!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @G_mos:
    Γεια σου φίλε! Για το Maia Vs Santiago συμφωνώ κι εγώ! Θα προτιμούσα αυτό στο main event, παρά ένα από τα δύο Lauzon Vs Guillard και Herman Vs Russow. Φαίνεται όμως ότι τον πιστεύουν πολύ τον Herman (αλλά και τον Russow) καθώς 2 fights έχει ως τώρα στο UFC, και τα 2 είναι στο main card. Ίσως να θέλουν να τον προωθήσουν γρήγορα, για αυτό το κάνουν αυτό. Για το Pettis Vs Stephens, το προτιμάω στα prelims. Ίσως τελικά να είναι και λίγο υπερτιμημένος σαν fighter...
    Για τα μαντικά είναι ότι καπνίζω καθημερινά φύλλα μέντας με σταγόνες ροδάκινου και τζίνσεγκ! :Ρ
    Ναι ναι και ο Hioki άνα μπράβο! Eίναι ο Ιάπωνας fighter που νομίζω ότι έχει τις περισσότερες ελπίδες για να πετύχει στο UFC.


    @κουβανος:
    Η αλήθεια είναι ότι ο Fitch, βλέποντας το ρεκόρ του, είναι αυτός που δικαιούται περισσότερο title fight από όλους! Αλλά ο Dana τον απφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι. Γιατί αν γίνει καμιά στραβή και κερδίσει τον τίτλο... Τότε τι; Χαχα αυτό με το τι προτιμάς υπέρ του Fitch, όλα τα λεφτά!! :Ρ
    Για τον Shields φίλε όμως διαφωνούμε... Καμιά σχέση με τον Fitch. Εγώ πιστεύω ότι ίσως να έχει χάσει λίγο το prestige του μετά τα fights του με τους Kampmann και GSP. Αλλά όμως τον δικαιολογώ, στο fight με τον Kampmann είχε ένα άθλιο weight cut, ενώ με τον GSP τι να πεις; Ο άνθρωπος είναι ο κορυφαίος στο να σε διαλύει ψυχολογικά και στο game plan σου.


    @John "The Kimura" Pastas:
    Δε διαφωνώ για τα μπομπόλια του Diaz. Για αυτό λέω κιόλας ότι δεν φοβήθηκε τον GSP και δεν πήγε. Αλλά όπως και να το κάνεις, με το ζόρι κέρδισε και σύμφωνα και με κάποιους (εγώ διαφωνώ) και με early stoppage. Το νόημα είναι ότι ο Koscheck τον κέρδισε άνετα, ενώ ο Diaz με τα 1000 ζόρια. Το ποιο ήταν καλύτερο fight δε διαφωνώ. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει και με το ποιος είναι και ο καλύτερος. Αν ήταν έτσι οι Bonnar-Griffin έπρεπε να ήταν μετά UFC LHW και UFC Interim LHW CHampions.
    Για να μην παρεξηγηθώ, προτιμώ 1000 φορές Diaz από Kos.
    Άντε πάω για autoban!! :P



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 137. Welterweight Title. Έξω ο Diaz, μέσα ο Condit."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. α για 'φτο ελεγες, ναι το 'χω δει.
    σ 'εκεινο το ματς ο σιλβα ειχε εναν 1ο γυρο "σιλβα" κ τους υπολοιπους "πιτα γυρο" δλδ δεν επαιζε καθολου, μαλλον ο πιο ασχημος αγωνας του.
    συντροφε τζιεςπι για τους φιτς & σιλντς λεω αυτα γιατι παιζουν φουλ κατενατσιο οι τυποι βεβαιως οι αριθμοι τους δικαιωνουν αλλα προσωπικα προτιμω τους φαιτερς κ οχι τους αριθμους!
    και κατι ασχετο, μου την σπαει που ολοι οι μαχητες κοβονται να φορεσουν γρηγορα τη μπλουζα κ το καπελο οταν τελειωνει ο αγωνας . ναι το ξερουμε ειναι για τους χορηγους αλλα ημαρτον ρε παιδια, καμια φορα απ' τη βιασυνη τους θα τη φορεσει κανεις αναποδα κ θα γινει ρομπα. νταξει παιδια ειμαι ρομαντικος κ ελπιζω σε μια ουτοπια που οι μαχητες θα παιζουν οπως παλια κ στο τελος θα ειναι ακομα μαχητες κ οχι πιλοτοι φορμουλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α σ 'αυτο το κειμενο πιο πανω ξεχασα να υπογραψω αν κ πιστευω με κτλβτε ο κουβανος ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @κουβανος:
    Εμένα αυτό που με πειράζει είναι όταν στο τέλος μετά από ένα fight, πολλές φορές κόβουν την ομιλία του νικητή στη μέση. Σε περίπτωση που είναι νίκη με DEC, το καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ένας χρονοπρογραμματισμός, αλλά όταν ο άλλος ρε συ κερδίζει με ΚΟ στα 3:00 του 1ου γύρου, δεν μπορείς να μην το αφήνεις να πει και μια κουβέντα παραπάνω. Το fight του κράτησε 12 λεπτά λιγότερο, δεν μπορείς να του δώσεις λίγο χρόνο από αυτά τα 12 λεπτά;;


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36 predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή