Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)

καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας...
Στο χθεσινό στοιχηματικό δελτιό ξεκινήσαμε πολύ δυνατά πιάνοντας τα τέσσερα πρώτα ματς που είχαν και σχετικά μεγάλες αποδόσεις αλλά στο τέλος μας χάλασε το 5Χ5 η Οσέρ που ήρθε ισόπαλη με την Καέν 1-1, και έτσι χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι, ελπίζω κάποιος να διάλεξε τα τέσσερα πρώτα και να πήγε ταμείο, όχι σαν και εμένα που φοβήθηκα την Γκλάντμπαχ την τελευταία στιγμή και έβαλα την Οσέρ. 
Τεσπά σήμερα θα ασχοληθούμε με τέσσερις επιλογές...





Ξεκινάμε λοιπόν...


1) Αταλάντα-Παλέρμο


Αταλάντα: Με τον καινούργια προσθήκη στο ρόστερ της Αταλάντας Μάξι Μοράλες από την Βελέζ πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας 2-2 κόντρα στην Τζένοα κάνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Απών ο μέσος Τσιγκαρίνι, ο χαφ Πίντο, ο επιθετικός Αρντεμάνι, ενώ επιστρέφει ο μέσος Μπρίγκι.


Παλέρμο: Μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην Σικελία και με την βοήθεια του φονιά Μίκολι κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική 4-3 την Ίντερ, με τον γνωστό μας Αλέξανδρο Τζόρβα να κάνει το ντεμπούτο του και να μην φταίει σε κανένα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Απών οι μέσοι Ντι Ματέο και Σιμόν, ο τερματοφύλακας Ρουμπίνο, ο επιθετικός Μπουτάν, ενώ επιστρέφουν ο επιθετικός Μίκολι, ο  μεσοεπιθετικός Ίλιτσιτς και ο μέσος Μιλιάτσιο.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Απ' ότι παρατηρήσαμε την πρώτη αγωνιστική είδαμε ότι και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά, ενώ οι άμυνές τους δεν είναι και τόσο σταθερές, χρήσιμο είναι ότι στα τελευταία ματς που έχουν παίξει μεταξύ τους οι δυο ομάδες έχουν λήξει όλα over. Πιθανό over (1,80)


2) Λάτσιο-Τζένοα


Λάτσιο: Την προηγούμενη αγωνιστική μετά από ένα φοβερό παιχνίδι με την Μίλαν στο Σαν Σίρο (κυρίως στο 1ο ημίχρονο) πήρε τον βαθμό της  ισοπαλίας 2-2 από την περσινή πρωταθλήτρια και έδειξε πόσο δυνατή και ανταγωνιστική θα είναι φέτος. Μεσοβδόμαδα έπαιξε στο Europa League ήρθε ισόπαλη πάλι με σκορ 2-2 με την Βασλούι με τον Σισέ να κάνει φανταστικό παιχνίδι. Απών σήμερα ο μπακ Ραντού και ο μέσος Τσάνα, ενώ εκτός θα είναι και ο πολύτιμος μέσος Μάουρι που θα απουσιάσει για ένα μήνα περίπου. Φανέλα βασικού θα πάρουν πάλι όλα τα μεγάλα αστέρια που ξεκουράστηκαν μεσοβδόμαδα.


Τζένοα: Ισόπαλη ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική 2-2 με την Αταλάντα σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το αρνητικό της προηγούμενης αγωνιστική είναι η απόδοση της ομάδας στο 1ο ημίχρονο που αν και προηγήθηκε στο σκορ πιάστηκε στον ύπνο και δέχτηκε 2 γκολ. Απών σήμερα ο μέσος Μέρκελ, ο επιθετικός Ζε Εντουάρντο, ο μέσος Μπίρσα και ο αμυντικός Μπόβο.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Και οι δυο ομάδες παίζουν πολύ επιθετικά και το έχουν δείξει σε όλα τα παιχνίδια τους φέτος, ο Μαλεζάνι όπως πάντα παρατάσσει την ομάδα του επιθετικά και δεν περιμένει τον αντίπαλο. Πιθανό over (1,72)


3) Σαραγόσα-Εσπανιόλ


Σαραγόσα: Μετριότατη παρουσιάστηκε η Σαραγόσα 0-0 με την Βαγιεκάνο με τον έμπειρο προπονητή της Χαβιέρ Αγκίρε να προβληματίζεται και να κάνει πολλές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του. Νίκη πάση θυσία θέλουν όλοι σήμερα για να αλλάξει κάπως η κατάσταση.
Απών σήμερα ο επιθετικός Εντού Οριόλ και ο αμυντικός Πιντέρ.


Εσπανιόλ: Νικηφόρα ήταν η προηγούμενη αγωνιστική για τους Καταλανούς οι οποίοι αν και δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους κατάφεραν και κέρδισαν 2-1 την Μπιλμπάο και πήραν ψυχολογία για την συνέχεια. Απών ο πολύτιμος εξτρέμ Αλμπίν, ο επιθετικός Ρούι Φόντε, ο αμυντικός Αμάτ, ο χαφ Ντάτολο, ο μπακ Ματιόνι, εκτός και ο τερματοφύλακας Καμενί.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Δύσκολο το συγκεκριμένο ματς αλλά ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν έχουν εντυπωσιάσει ακόμα. Προβάδισμα έχει η Σαραγόσα και γιατί η Εσπανιόλ θα έχει σήμερα πολλές απουσίες και εκτός των άλλων η Σαραγόσα έχει και την προϊστορία με το μέρος της. Πιθανός άσος (2,10)


4) Εβιάν-Παρί


Εβιάν: Δεν εντυπωσιάζει καθόλου με την απόδοση της, αλλά παρά τις κακές της παρουσίες στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπορντό 0-0. Απών σήμερα ο αμυντικός Μονγκογκού, ενώ επιστρέφει ο αρχηγός Ολιβίε Σόρλεν.


Παρί: Ξεκίνησε ένα νικηφόρο σερί κάνοντας το 3χ3 την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπρέστ 1-0 με τον ακριβοπληρωμένο Παστόρε να αρχίζει να κάνει απόσβεση. Μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα με 3-1 την Σάλτσμπουργκ για το Europa League. Απών ο φορ Οαρό, ο αμυντικός Μπίσεβατς, ο αμυντικός Σακό και ο χαφ Σισοκό.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Η Παρί αναμφισβήτητα έχει το καλύτερο ρόστερ στη Γαλλία, και μετά από τα αρχικά αρνητικά αποτελέσματα βρήκε τον ρυθμό της και τώρα πατάει πολύ καλά. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Πιθανό διπλό (1,90) 


Αυτά για σήμερα...
Ως την επόμενη φορά να περνάτε καλά...


Kourtone

4 σχόλια:

  1. Χαχα τώρα το είδα EDdie_pap καλή τύχη!!! Η βρομερή Οσέρ μας χάλασε το 5Χ5 χθες αλλά δεν πειράζει...Εσύ καλό ταμείο όπως χθες...

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι την ειδα την οσερ ..ε δεν πειραζει ρε 4/5 πολυ καλα ειναι... εμενα μ βγηκε η τριαδα ..η δυαδα ομως με βερντερ και αρσεναλ δεν ....
    σημερα τα πιστευω πολυ ολα τα σημεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε μια χαρά είναι...την χθεσινή σου την δυάδα την φοβόμουν κυρίως την Άρσεναλ λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα σημερινά είναι πολύ καλά...

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή