Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

[MMA] Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P. [M.M.A.]

Χαίρετε για άλλη μια φορά! Με τον όλο χαμό αυτής της εβδομάδας με το UFC και τα θέματά του (Fox, Overeem, Diaz, κτλ), το Strikeforce και το τουρνουά του έχει ξεχαστεί λιγάκι και αυτό ήταν και το παράπονο των fighters στην press conference.
Όπως και να έχει, το τουρνουά έχει περάσει πλέον στη δεύτερή του φάση και σήμερα θα σας πω τα predictions μου για τα fights του Σαββάτου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει πάντα και το αντίστοιχο poll δεξιά για τον αγαπημένο σας fighter από το main card.

Οι συζητήσεις για τα τελευταία τεκτενόμενα με τον Nick Diaz συνεχίζονται εδώ.




Το Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov είναι όπως μπορείτε να δείτε και δεξιά στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου ένα από τα πολλά events αυτού του Σαββάτου και μάλιστα το πιο σημαντικό. Τα υπόλοιπα είναι αναφορικά τα εξής:
- Bellator 49 (Saunders Vs Cisneros, Chris Lozano Vs Weedman)
- BAMMA 7 (Trigg Vs Wallhead, Daley Vs Radev)
- Shark Fights 19
- Jungle Fights 32

Το συγκεκριμένο event αποτελεί την αρχή του εξής μίνι μαραθωνίου 5 σερί εβδομάδων από major MMA events, τα οποία είναι τα εξής:
10/09: Strikeforce 36 (Barnett Vs Kharitonov, Silva Vs Cormier, Jacare Vs Rockhold)
17/09: UFC Fight Night 25 (Shields Vs Ellenberger, McGee Vs Yang)
24/09: UFC 135 (Jones Vs Rampage, Hughes Vs Koscheck)
01/08: UFC Live On Versus 6 (Cruz Vs Johnson, Struve Vs Barry)
08/08: UFC 136 (Edgar Vs Maynard, Aldo Vs Florian)
Έπειτα, θα έχουμε ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων και θα πάμε ξανά σε ένα μεγαλύτερο μαραθώνιο που θα μας οδηγήσει ως τα Χριστούγεννα.



Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα, αρχίζοντας σήμερα από τα picks μου για το Σάββατο. Το συγκεκριμένο card είναι ίσως και ένα από 2-3 καλύτερα cards που έχει καταστρώσει το Strikeforce και θα έχει το επιπλέον θετικό ότι δε θα έχει για αυτή τη φορά τον Gus Johnson ως commentator...!! Αν εξαιρέσεις τα 2 από τα 5 fights του Main Card, όλα τα άλλα είναι πάρα πολύ αμφίρροπα κατά την γνώμη μου.



Lightweight Bout: Pat Healy Vs Maximo Blanco
Το πρώτο πολύ αμφίρροπο fight του main card. Έχουμε ένα wrestler vs wrestler match, αν και τα fights του (όλα στην Ιαπωνία) δείχνανε ότι πρόκειται για έναν πάρα πολύ επιθετικό striker που καθαρίζει όλα σχεδόν τα fights του. Απέναντί του έχει τον Pat Healy, ο οποίος ερχόμενος από το Team Quest, σίγουρα θα έχει το δημοφιλές εκεί game plan που λέει ότι εφόσον είσαι wrestler, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να ελέγξεις το fight. Υπό άλλες συνθήκες, τα στατιστικά θα μου έλεγαν να πάω με τον Blanco, ο οποίος μετράει ένα σερί 8-2-1(1) με 7 KO/TKO, έναντι του φτωχότερου σερί του Healy που είναι 25-16. Παρόλα αυτά όμως, ο ανταγωνισμός που συνάντησε όλα αυτά τα χρόνια ο killer από την Βενεζουέλα ήταν μικρός και είχε κακό wrestling. Έχω την εντύπωση ότι πρώτη φορά θα συναντήσει έναν τόσο καλό wrestler και συνδυάζοντας και το γεγονός ότι πάντα η μετάβαση Ιαπωνία Αμερική είναι δύσκολη για όλους τους fighters που αγωνίζονταν εκεί χρόνια, θα πάω με το Αμερικανό ότι δε θα αφήσει το fight στο τρελό ταμπεραμέντο του Blanco και θα οδηγηθούμε σε μια κοντινή DEC. Αν δηλαδή ο Blanco δεν καταφέρει να τελειώσει το fight στον πρώτο γύρο ή στις αρχές του δεύτερου, βλέπω το όλο πράγμα να οδεύει σε DEC.

GSP picks: Pat Healy via DEC
GSP supports: -


Light Heavyweight Bout: Muhammed Lawal Vs Roger Gracie
Άλλο ένα πολύ αμφίρροπο fight κατά τη γνώμη μου και σίγουρα το μεγαλύτερο test στην ΜΜΑ καριέρα του Βραζιλιάνου. Είναι το fight για το οποίο ανυπομονώ περισσότερο από το συγκεκριμένο card. Ο King Mo είναι ένας NCAA Division I wrestler έχοντας κερδίσει και 2 μετάλλια σε διεθνείς αγώνες, καθώς και πολλά άλλα μετάλλια και πρωταθλήματα στην καριέρα στην πάλη. Το πολύ καλό του wrestling φάνηκε ξεκάθαρα στο fight του με τον Mousasi τον Απρίλιο του 2010, όταν και το χρησιμοποίησε για να γίνει ο νέος Strikeforce LHW Champion, για να χάσει έπειτα τον τίτλο από τον Feijao μετά από 2 μήνες και μένοντας σε απραξία από τότε. Είναι σύμφωνα με πολλούς πολύ υπερτιμημένος και έχει πολλά να αποδείξει το Σάββατο. Απέναντί του, είναι πιθανώς ο καλύτερος grappler στον κόσμο σήμερα και ο μόνος που έχει ίσως πλέον να επιδείξει η Gracie οικογένεια στο MMA σήμερα. Αγωνιζόμενος σε 1 με 2 τουρνουά ετησίως σε όλον τον κόσμο στο BJJ από το 1999, δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τις 2 πρώτες θέσεις (εξαιρώντας μόνο το 2003 που πήρε και μια 3η θέση) μετρώντας ένα σερί 65-7 στο BJJ. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό τώρα δεν είναι BJJ, αλλά MMA όπου και αγωνίζεται πλέον. Μετράει ένα σερί 4-0 (4 SUBs) έχοντας 2 fights από το 2010. Είναι απίστευτος grappler και όταν βρίσκεται στο top position, συνήθως σημαίνει θάνατος. Δεν υστερεί βεβαίως όμως καθόλου και όταν βρίσκεται από κάτω, έχοντας απίστευτα sweeps και καλές επιθέσεις από κάτω. Από όσα έχω στα fights του αλλά και στα BJJ matches του, ξέρει χρησιμοποιείstand up. Το θέμα είναι αν θα τολμήσει ο Mo Lawal να πάει για κάποιο tadedown. Η εκτίμησή μου είναι πως όχι. Θα προσπαθήσει πιστεύω να κρατήσει το fight στο όρθιο όπου έχοντας στο ενεργητικό του 5 KO/TKO (αν και όλα σχεδόν προέρχονται από ground and pound) θα δοκιμάσει την τύχη του εκεί. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει κάπως ο Gracie να πάει το fight στο έδαφος. Προπονείται καιρό με τον GSP και έχει και τα σωματικά προσόντα με το μέρος του ρίχνοντας στον King Mo 10cm στο ύψος και αν και δεν έχω ακριβώς πληροφορία και για το reach του (του Lawal είναι 1.98m) είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπερέχει και εκεί. Πολύ δύσκολη πρόβλεψη, αλλά νομίζω ότι μέσα στους 3 γύρους θα πάει κάποια στιγμή το fight στο έδαφος όπου ο Gracie εκεί δεν έχει αντίπαλο.

GSP picks: Roger Gracie via SUB
GSP supports: Roger Gracie


Middleweight Championship Bout: Ronaldo Souza Vs Luke Rockhold
Το title bout της βραδιάς βρίσκει δύο καλούς grapplers αντιμέτωπους. O Jacare μοιάζει το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το fight και δικαίως κατά την γνώμη μου, καθώς ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τον Rockhold, ο οποίος είναι αρκετά καλός wrestler με πολύ καλά submissions. Ο Souza είναι όμως πολύ καλύτερος στον τομέα που θα επικεντρωθεί το fight και πιστεύω ότι θα διατηρήσει τον τίτλο του και αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη απειλή για τον τίτλο του Silva έξω από το UFC. Περιμένω ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον fight, διότι πιστεύω ότι σίγουρα θα πάει στο έδαφος, πράγμα το οποίο μ’αρέσει πολύ.

GSP picks: Ronaldo Souza via SUB
GSP supports: Ronaldo Souza




Heavyweight Grand Prix Tournament Bout: Antonio Silva Vs Daniel Cormier
To τρίτο αμφίρροπο fight του main card. Πολλοί ξεγράφουν τον Cormier από νωρίς. Δεν ξέρω… Πραγματικά εγώ το βλέπω πολύ οριακά. Ο Silva έχασε τους πρώτους του γύρους από τους Fedor και Kyle, οι οποίοι ήταν και πολύ μικρότεροι σωματικά και δε θα παραξενευτώ καθόλου αν χάσει από τον Αμερικανό. Ο Daniel Cormier, ο οποίος αντικατέστησε όπως όλοι ξέρουμε τον Overeem, είναι ένας άριστος wrestler που όπως είδαμε και στα 2 τελευταία του fights έχει πάρα πολύ καλό striking. Η μεγάλη τους διαφορά δεν είναι στα skills, όπου πιστεύω ότι ίσως και ο Cormier να υπερτερεί, αλλά στα σωματικά προσόντα. Ο Βραζιλιάνος θα είναι 15-20 κιλά βαρύτερος του Cormier τη μέρα του fight, είναι και 16cm ψηλότερος και έχει και 25cm πλεονέκτημα στο reach. Δεν ξέρω δηλαδή κατά πόσο θα μπορέσει ο Cormier να χρησιμοποιήσει το ανώτερο wrestling ώστε να μανουβράρει τον Bigfoot εκεί που θέλει. Ίσως να καταφέρει να κερδίσει κάποιον γύρο, αλλά σε περίπτωση που καταφέρει ο Silva να πάρει κάποιο top position στο έδαφος, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα… Πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά τα σωματικά προσόντα του Silva με αναγκάζουν να πω ότι θα κερδίσει. Βλέπω κάποια close DEC και εδώ, δε λέω split, αλλά κάτι σαν 29-28.

GSP picks: Antonio Silva via DEC
GSP supports: -


Heavyweight Grand Prix Tournament Bout: Josh Barnett Vs Sergei Kharitonov
To main event της βραδιάς και ίσως το fight που λίγο πολύ όλοι περιμένουμε να πάει υπέρ του Barnett. Ο Αμερικάνος, μετά τις αποχωρήσεις των Fedor, Werdum και Overeem, είναι πλέον το φαβορί του τουρνουά. Πρεσβεύει την τέχνη του catch/submission wrestling (που είμαι πολύ φαν), έχει αξιοπρεπές striking (μετράει 7 KO/TKO), καλό cardio και γνωρίζει πώς να χρησιμοποιεί το μεγάλο του σώμα ώστε να πηγαίνει τα fights εκεί που επιθυμεί, το οποίο είναι συνήθως το έδαφος όπου έχει άριστο top control και ποικιλία λαβών (μετράει 18 SUBs). Έχοντας χάσει μόνο από 3 ανθρώπους στα 35 fights του μοιάζει το φαβορί. Απέναντί του είναι ο Sergei Kharitonov, ο οποίος είναι άριστος striker (υπερτερεί σίγουρα του Barnett), αλλά υπολείπεται σε όλους τους άλλους τομείς (wrestling, submission game, cardio). Παρόλα αυτά βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του μοιάζοντας να είναι καλύτερος από ποτέ και μετράει καλές νίκες (18-4) επί των Werdum, Overeem, Russow και Arlovski. Το game plan και των δύο είναι λίγο πολύ γνωστό. Ο Barnett θα προσπαθήσει να ρίξει κάτω τον Ρώσο και πάει για λαβές, ενώ ο Kharitonov σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει τα δυνατά του ώστε να μείνει το fight στο stand up όπου και στα χαρτιά τουλάχιστον υπερτερεί του Αμερικάνου. Πιστεύω ότι ο Barnett έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει το fight. Το θέμα είναι ότι ο Ρώσος κατά την γνώμη μου είναι πάρα πολύ σκληρός και δεν ξέρω το κατά πόσο θα μπορέσει να κάνει τον Kharitonov να κάνει tap out.

GSP picks: Josh Barnett via DEC
GSP supports: Josh Barnett



Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Light Heavyweight Bout: Mike Kyle Vs Marcos Rogerio de Lima
G.S.P. picks: Mike Kyle via TKO


Women's Bantamweight Bout: Alexis Davis Vs Amanda Nunes
G.S.P. picks: Amanda Nunes via TKO



Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση :)

Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges".


--> G.S.P. <--

______________________________________

26 σχόλια:

  1. O Barnett έχει τέτοια σωματοδομή που άμα κάτσει πάνω σου δε φεύγεις με τίποτα!!! Πιστεύω θα τον λιανίσει το Ρώσο, ο οποίος έχει γίνει λίγο πιο αργός απο ότι ήταν στη Pride, αλλά τα καταφέρνει καλά, κοιτάζει να πλησιάσει και εκεί αρχίζει το dirty box. Πολύ ωραίο event!!

    WAR ANTONIO SILVA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι φίλε John συμφωνώ... Προμυνύεται μια άσχημη βραδιά για τον Ρώσο...

    Και έχω παρατηρήσει ότι από δηλώσεις τους, οι Barnett και Silva έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν hype το fight μεταξύ τους, αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο εύκολα θα μπορέσει ο Silva να ξεπεράσει το εμπόδιο του Cormier...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα να πω ότι το συγκεκριμένο event το περίμενα με περισσότερη ανυπομονησία απ'το ufc135...νομίζω έχουμε μια εξαιρετική κάρτα καί σε θέμα ονομάτων,αλλά καί σε ποιοτικούς αγώνες!Στα perdictions εχω να πω τα εξής: Συμφωνώ με Gracie,Barnett,Jacare αλλά όχι με antonio silva...δυστυχώς,γιατί πολύ θα ήθελα να δω τελικό ανάμεσα σε Barnett-Bigfoot!!Παρ'όλα αυτά,προβλέπω νίκη του Cormier.Αν εξαιρέσεις το wrestling του,που είναι εξαιρετικό,ο τύπος έχει και πολύ καλό striking!Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα με τις κλωτσιές του στο fight με τον Monson!Δεν ξέρω γιατί,αλλά αυτό το ματς μου θυμίζει πολύ το Velasquez-Lesnar!Ο όγκος εναντίον της τεχνικής αλλά και της δύναμης.Για το Blanco-Healy δεν μπορώ να εκφράσω άποψη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τον δεύτερο.

    Υ.Γ. 1 Αγαπημένος μου fighter στο event είναι ο Roger Gracie και είδα ότι υπάρχει κι άλλος που τον ψήφισε...αυτό δεν το περίμενα!!

    Υ.Γ. 2 Το event είναι ήδη εξαιρετικό,αλλά φανταστείτε πώς θα ήταν αν είχαμε κανονικά τον Overeem απέναντι στον Bigfoot...

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @G_mos:
    Ναι όπως είπα κι εγώ, το Cormier Vs Silva είναι πολύ αμφίρροπο... Δεν ξέρω και γω με το ζόρι το διάλεξα...!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα μια ιδέα σήμερα. Να κάνουμε ένα κάτι σαν μίνι πρωτάθλημα 5 events (ή και περισσότερων) λέγοντας ο καθένας τα picks για το main card κάθε φορά και στο τέλος να δούμε ποιος θα βγει πρώτος! Έτσι δηλαδή για την πλάκα μας :Ρ
    Σκεφτείτε το και αν υπάρχει αρκετή συμμετοχή (μην είμαστε 2 άτομα μόνο), μπορούμε να το κάνουμε! :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, νέα fights!!!

    VITOR BELFORT VS CUNG LE @UFC139
    TITO ORTIZ VS LITTLE NOG @UFC140


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala to belfort vs le ama den liksi me ko tha einai sigoura o agonas tis xronias...re mages simera to vradi einai to strikeforce?..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @leonidas
    Ναι φίλε, όπου ναναι αρχίζει!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ti ora?me to ufc toulaxisto pou einai pali ameriki exei diafora oras alla exei kai ena xronometro pou sou leei pote ksekinaei sto strikeforce den vazoun ena na katalavenoume...a kai stiximatika ego eriksa gracie kai ton roso pio poli gia to tsogarizma den mou ekane kati megali entiposi oste na valo kapio sevasto poso..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά φίλε leonidas δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα... Το UFC συνήθως ξεκινάει στις 21:00ΕΤ το οποίο είναι εδώ 04:00. Έχουμε δηλαδή 7 ώρες διαφορά. Αν βρεις τι ώρα ξεκινάνει το Strikeforce βάλε +7 ώρες.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. SPOILER COMMENTS

    Ρε το Ρώσο, καλά το ξεκίνησε αλλά... πού πας? Τοίχος!

    Ο Silva καταβροχθήθηκε ο κακομοίρης!

    Φοβερό highlight το high kick και backfist του Cavalcante στο undercard.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χάλι μαύρο τα predictions μου, έχασα τα 2 από τα 3 αμφίρροπα fights και έγινε και η πραγματική έκπληξη της βραδιάς (τον Cormier δεν τον θεωρώ έπληξη, όπως είπα δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο αν νικούσε) με τον Rockhold (συμπαθέστατος) να νικάει τον Jacare δίκαια.!

    Ο Barnett όλα τα λεφτά!! Ειδικά όταν κάνει και τα side chokes (τα αγαπημένα μου!) γουστάρω τρελά!!! Και είχε και πλάκα στο τέλος μετά το fight του :)

    Ο Feijao φοβερός! Καλά τον έκανε τον άλλον τον αχώνευτο. :Ρ


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και κάτι ακόμα...!

    Μπορεί και να ακούσω και κανά βρισίδι, αλλά...
    THE GRACIES IN MMA ARE DEAD.
    Ο Roger ήταν η τελευταία ελπίδα της φαμίλιας να δείξει ότι υπάρχει ακόμα στον κόσμο του ΜΜΑ, αλλά και αυτός με το που συνάντησε ένα δυνατό test... Πάπαλα...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι είναι. Το MMA δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πιο κοντά στο street fighting (with skills) παρά σε grappling contest. Και εντάξει ο King Mo δεν είναι Randleman. O Roger έκανε ένα μεγάλο βήμα σε ανταγωνισμό, αλλά δε του βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έλα ρε,μην τον ξεγράφετε έτσι απλά τον Gracie,o πέμπτος του mma αγώνας ήταν,θα βελτιωθεί και στο standup παιχνίδι του!Πολύ καλό το event,αλλά άδειο το στάδιο...moυ 'κανε πολύ εντυπωση!Τουλάχιστον έλειπε ο απαράδεκτος ο σχολιαστής,αυτός ο μαύρος με τα γυαλιά!Αλλά και ο τύπος που κάνει τις παρουσιάσεις...ποποπο παναγία μου!Δεν τον αντέχω με τίποτα ρε!Bruce Buffer μια ζωή ρε!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @G_mos:
    Ναι μακάρι γιατί το παλικάρι είναι συμπαθέστατο (όπως όλοι οι πιο νέοι Gracies, δεν είναι σαν την προηγούμενη γενιά, snob κι έτσι), αλλά στα 30 σου δύσκολα αλλάζεις τόσο βασικά πράγματα... Και το πρόβλημα είναι κυρίως ότι δεν έχει την καρδιά να φάει punches... Εμένα πιο πολύ μου φάνηκε ότι παράτησε το fight παρά ότι βγήκε KO...

    To στάδιο να σου πω δεν το παρατήρησα, αλλά λογικό μου φαίνεται. Η ZUFFA το παράτησε τελείως το Strikeforce και το promotion του. Αυτό είχαν παράπονο και οι fighters στην pre fight press conference.

    Ναι ναι, κι οι δυο τους είναι... Άστα να πάνε!!


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. JON FITCH VS JOHNY HENDRICKS @UFC141


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε βρε...καλώ το το παιδί μας!Πολύ καλή πρόκληση θα τολμήσω να πω,αν και κινδυνεύω να ρεζιλευτώ.Απλά πιστεύω ότι ο Hendricks είναι ό,τι καλύτερο για να κερδίσει τον Fitch,αφού καί εξαιρετικός wrestler είναι,οπότε δεν θα πέφτει εύκολα (ελπίζω) στα takedowns του ακατανόμαστου καί διαθέτει πολύ βελτιωμένο striking!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε αυτό ελπίζω κι εγώ, να τιμωρήσει τον Fitch με την ίδια βαρεμάρα! :Ρ

    Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το μεγαλύτερο όνομα που έχει κερδίσει είναι ο Charlie Brenneman και η ήττα που έχει είναι από τον Story, ο οποίος θυμίζει όσο πατάει η γάτα (...μόνο η γάτα..?) λίγο τον 666. Το καλό βέβαια είναι ότι όπως απέδειξαν οι GSP και Penn, το μυστικό επιτυχίας απέναντι στον Fitch είναι να του κάνεις αυτά που θέλει να σου κάνει αυτός, πριν σου τα κάνει. Με πιο απλά λόγια, να τον κατεβάσεις κάτω και να έχει διαρκώς το top control...

    Το κουτάκι με τις ανακοινώσεις των νέων fights δεξιά είναι καλό; Βοηθάει; Προσπάθησα να το κάνω λίγο πιο εφετζίδικο, αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. λοιπον παμε!
    τον καβαλκαντε ειχα να τον δω απο τοτε με τον χεντο, ειναι πολυ δυνατος στραικερ, ο δε αλλος ο ρομερο, νταξι μου την εσπασε που δεν επαιζε (ειδικα στα πρωτο 1.30 λεπτο) δεν ειχαν επαφη, αλλα λισεν του μι !!! μου φαινεται οτι εχει καλα στοιχεια (οταν τα βγαζει βεβαια) και στραικ κ γκραπλινγκ (νομιζω).
    ο κορμιερ με εξεπληξε (οχι οτι δεν ηξερα οτι ειναι πολυ δυνατος) αλλα περιμενα ανετη επικρατηση του "ποδαρα" δεδομενου της κεκτημενης ταχυτητας μετα τη νικη του επι του φεντορ.
    ο μπερνετ απλα δεν παιζεται, μαλιστα νομιζω οτι ειναι ο πιο εξυπνος μαχητης των μμα.
    τον γκρεισι μην πεσετε να τον φατε ρε παιδια, ο ανθρωπος ειχε απλα μια ηττα, και οπως βλεπετε δεν παιζει οπως οι παλιοι γκρεισιδες(ξαπλα ανασκελα λες κι ηταν ετοιμογεννοι).
    αυτος που επαιξε με ζακαρε δεν ξερω να τονε πω ταεκβοντοκα να τονε πω καρατεκα να τονε πω φονσεκα* η καρεκα* παντως φτηνα τη γλυτωσε, αν ηταν 3 γυροι θα 'χε χασει, αλλα ο ζακαρε ξεφουσκωσε κ αντιθετα αυτος ανεβηκε μετα τον 3ο.
    ο νταλευ εριξε πολυ ξυλο αλλα ο αλλος αντεχε ο που$τ#$.
    το σαιμποργκ αρχισε καλα με λοου αλλα στιγμες πριν το νοκαουτ σας σας το λεω κυριε μου ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ναι το ειδα ενα φωτεινο οραμα ελεγε τον ερχομο του, και ειδου!
    α και ενα τελευταιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! οι γιαπωνεζοι μετα το φιασκο με τον οκαμι στελνουν για τον μπελφορτ οχι τον λη αλλα ενα ρομποτ-μαχητη στη θεση του!!!(εχω τις πληροφοριες μου εγω σενιορ)
    καλα θα το κανει και αυτο το ρομποτ(οπως το αλλο το ακιγιαμα-μποτ)βιδες & αντ/κα ο βιτωρας λολ!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα σε ολους,

    Γενικά, το θέμα με τον λίγο κόσμο έχει γίνει σούσουρο στην κοινότητα. Πάει ξόφθαλμα για κλείσιμο το μαγαζί μετά τον τελικό του GP (για να μη πώ οτι θα το μεταφερουν στο UFC τον τελικό, ειδικά τώρα που έσπασε χέρι ο Cormier και θα μείνει έξω για καιρό).

    Ο Gracie όντως αξίζει ευκαιρία, είναι ακόμα νέος στο άθλημα.

    Κουβανέ! Για τον Cung Le λές???? Αυτός νομίζω οτι είναι απο το Vietnam ρε συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @κουβανος:
    O Ρομέρο είναι πάρα πολύ καλός wrestler. Είναι καταξιωμένος στο χώρο του wrestling και έχει πολύ δυνατά χέρια. Το πρόβλημά μου ήταν ότι δεν μπήκε για να κάνει το παιχνίδι του. Μπήκε για να μην χάσει καταρχάς, και έπειτα να νικήσει. Και γι'αυτό το fight ήταν χάλια.
    Εγώ προσωπικά για τον Cormier δεν εξεπλάγην καθόλου. Όπως έγραψα στα predictions είπα ότι ο Silva μάλλον θα κερδίσει, αλλά πολύ δύσκολα.

    @John "The Kimura" Pastas:
    Η κριτική μου για τον Gracie δεν ήταν ότι έχασε. Όλοι χάνουν. Το θέμα ήταν ότι μου φάνηκε ότι δε βγήκε ΚΟ, αλλά ότι παράτησε το fight με το πρώτο punch. Μου έδειξε ότι δεν το έχει η καρδιά του να φάει punches. Για αυτό λέω ότι ήταν η τελευταία ελπίδα των Gracie και πάει. Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί είναι πολύ συμπαθής.
    Ο Le είναι από το Βιετνάμ, ναι.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Strikeforce 36: Barnett Vs Kharitonov predictions by G.S.P."
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ενταξι μωρε το ιδιο ειναι!
    πλακα κανω ετσι, απλα δεν το ξερα οτι ειναι βιετναμεζος.
    για τον ρομερο ναι το ειπαμε εκανε χαλια αγωνα τακτικης, αλλα ειναι ικανος για πολυ καλυτερα.
    καλα εχασε και η λιθουανια απο τους σκοπιανους, μαλλον οχι απ 'αυτους αλλα απο τον αμρκνο τους τον μακαλεμπ!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αν ειναι απο βιετναμ καλυτερα να στειλουν τον ραμπο η τον τζακ νορις χεχε
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. There is shocking news in the sports betting industry.

    It's been said that any bettor must watch this,

    Watch this or quit placing bets on sports...

    Sports Cash System - Advanced Sports Betting Software.

    ΑπάντησηΔιαγραφή