Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

[MMA] Anderson Silva. Who is next? by G.S.P. [M.M.A.]

Το UFC 134 τελείωσε, πήρα τα φάρμακά μου να ηρεμήσω από το Griffin Vs Rua fight, και έχουμε πάλι το γνώριμο σενάριο. Άλλος ένας contender πίσω στην ουρά εξαιτείας του κατά πολλούς καλύτερο fighter σήμερα αλλά και όλων των εποχών, Anderson Silva.
Το θέμα τώρα είναι "What's next for Anderson?" όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Για αυτό θα μιλήσω στο σημερινό θέμα, μιας και δεν έχω τίποτα σήμερα άλλο να κάνω, επειδή είμαι άρρωστος :Ρ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει δεξιά και αντίστοιχο poll.

ΠΡΟΣΟΧΗ (ΞΑΝΑ)! Οι συζητήσεις για το UFC 134 συνεχίζονται στο αντίστοιχο άρθρο. Πάτα εδώ για να μεταβείς εκεί.





Πολλοί έχουν βγει από χθες και υποστηρίζουν την άποψη ότι ήρθε η ώρα για τον Anderson Silva να αποσυρθεί, μιας και είναι πρωταθλητής και δεν έχει απολύτως τίποτα πλέον να αποδείξει. Ναι ΟΚ, συμφωνώ ότι δεν έχει να αποδείξει πλέον τίποτα και σε κανέναν, αλλά πιστεύω ότι ο Silva πλέον έχει λίγα fights στην καριέρα του, τα οποία είναι τα παρακάτω, λαμβάνοντας πάντα υπόψην και τη δήλωση του που λέει ότι θα αποσυρθεί στην Middleweight κατηγορία και δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβεί στα 205 pounds, όπου σαφώς υπάρχουν πάρα πολλά πιθανά match-ups...

Πάμε λοιπόν...!


(1) Chael Sonnen
Πιθανώς η πιο εύκολη στο να σκεφτεί κανείς προοπτική. Βέβαια, ο Sonnen έχει μπροστά του το καθόλου αμελιταίο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Brian Stann. Πάντως ο Sonnen είναι ο μόνος στην καριέρα του Silva στο UFC που έχει φτάσει τόσο κοντά στο να κερδίσει τον Βραζιλιάνο. Εκτός αυτού, υπάρχει αυτή η κόντρα Sonnen Vs Brazil (κυρίως από την πλευρά του Sonnen, οι Βραζιλιάνοι fighters δεν ασχολούνται και πολύ μαζί του) που έχει κάνει τους fans, είτε συμπαθούν είτε αντιπαθούν τον Sonnen, να θέλουν να δουν αυτό το fight.
G.S.P.'s meter of interest: * * * * *
Πιθανότητα να γίνει: * * * * *


(2) Dan Henderson
Ένα από τα ονόματα που ακούγονται αυτόν τον καιρό ως πιθανοί αντίπαλοι του Anderson Silva. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο UFC 82, όπου έγινε η ένωση του UFC και του Pride Middleweight Championship. Ο Silva με rear naked choke κέρδισε έναν ακόμα θρύλο του ΜΜΑ. Το νόημα πίσω από αυτό το fight είναι ότι κατ'αρχάς μιλάμε για ένα legend vs legend fight, το οποίο ίσως να μπορεί να είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα κλείσει την καριέρα του ο Silva. Άλλωστε μιλάμε για 2 πάρα πολύ δημοφιλείς fighters.
G.S.P.'s meter of interest: * * *
Πιθανότητα να γίνει: * * *


(3) Unification of UFC - Strikeforce Middleweight Championships
Σε περίπτωση (που είναι άκρως πιθανή) να είναι ο Jacare ο πρωταθλητής όταν έρθει η ώρα αυτή για το unification, είναι ένα άκρως ενδιαφέρον match-up. O Jacare μπορεί να προσομοιώσει το στυλ αυτό που χρειάζεται ώστε να κερδίσει τον Silva. Άλλωστε τα Champion Vs Champion fights είναι πάντα ενδιαφέροντα...
G.S.P.'s meter of interest: * * *
Πιθανότητα να γίνει: * * * *




(4) Κάποιος UFC Middleweight (Belfort, Mayhem, Bisping, Munoz, Stann)
Υπάρχουν περιπτώσεις fighters που είναι ανερχόμενοι στο χώρο και ίσως μετά από ένα καλό σερί νικών να ζητήσουν και να πάρουν ένα title shot. Ο Belfort δείχνει πολύ πρόθυμος να ξαναπροσπαθήσει να κυνηγήσει τον τίτλο, ενώ το Mayhem Vs Bisping θα μπορούσε να είναι ίσως και το #1 Contender fight (πολύ απίθανο αλλά λέω βρε παιδί) ή να οδηγήσει κάποιον εκ των δύο μετά από 1-2 νίκες ακόμα στον Silva. Επίσης, ακόμα δύο πολύ ζεστά ονόματα είναι αυτά των Munoz και Stann, οι οποίοι προέρχονται από πολύ καλές νίκες, και σε περίπτωση που κερδίσουν τους ερχόμενους αντίπαλούς τους (Leben και Sonnen αντίστοιχα) μπορεί κάλλιστα να έχουν μετά ένα #1 Contender fight μεταξύ τους.
G.S.P.'s meter of interest: * *
Πιθανότητα να γίνει: * * *


(5) Κάποιος top Middleweight εκτός ZUFFΑ (Hector Lombard)
Σίγουρα όλοι καταλάβατε που το πάω. Ένα όνομα υπάρχει και αυτό τρομακτικό για όλους εκτός (ίσως και για πολλούς και εντός) UFC. Με ένα ρεκόρ 29-2-1(1) έχοντας να χάσει από το 2006 θυμίζει Anderson Silva του μη UFC κόσμου. Ο Hector Lombard είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του και μαζί με τους Askren και Alvarez είναι ίσως τα πιο hot ονόματα στο αμερικανικό MMA. Ένα fight που είμαι σίγουρος ότι όλοι εμείς οι hardcore fans θέλουμε να δούμε!
G.S.P.'s meter of interest: * * * *
Πιθανότητα να γίνει: *


(6) Κάποιον top contender που θα ανεβεί από την WW κατηγορία (Koscheck, Fitch, Shields)
Ζητάμε έναν fighter ο οποίος να είναι ένας dominant wrestler και να μπορεί να εφαρμόσει το Sonnen game plan ώστε να έχει ελπίδες να κερδίσει τον Silva. Στην Welterweight κατηγορία υπάρχουν αρκετοί πρώην #1 contenders που ηττήθηκαν από τον GSP και ταιριάζουν σε αυτήν την κατηγορία fighter. Ο πρώτος είναι ήδη στο δρόμο που αναφέρουμε. O Koscheck έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ανέβει στα 185 pounds, ενώ ο Shields ήταν ο πρώην Strikeforce Middleweight Champion που έχει κερδίσει ένα μεγάλο όπως τον Silva Middleweight, τον Henderson. Τέλος, πάντα υπολογίσιμη δύναμη είναι και ο Jon Fitch, ο οποίος είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι στην top 10 pound for pound list.
G.S.P.'s meter of interest for Silva Vs Koscheck: * *
Πιθανότητα να γίνει: * *
G.S.P.'s meter of interest for Silva Vs Fitch or Shields: * * * * *
Πιθανότητα να γίνει: Καμία


(7) Κάποιον top contender που θα κατεβεί από την LHW κατηγορία (Evans, Rua)
Ίσως το πιο απίθανο σενάριο από όλα. Όπως λέει και η παροιμία: "Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.". Έτσι και σε μας. "Αν δεν πάει ο Anderson Silva στην Light Heavyweight, θα πάει η Light Heavyeweight στον Anderson Silva". Οι δύο υποψήφιοι που έχω στο νου είναι οι Rashad Evans και Mauricio Rua, οι οποίοι είναι από τους μικρότερους Light Heavyweights που πιστεύω ότι μπορούν να κατεβούν και στα 185. Το σενάριο αυτό μοιάζει απίθανο, αφού είναι ήδη και οι δυο τους σε πορεία τίτλου στην κατηγορία τους.
G.S.P.'s meter of interest: * * * *
Πιθανότητα να γίνει: Καμία


(8) Superfight με τον Jon Jones
Από τα πιο απίθανα, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει κατά την γνώμη μου αν υπάρξει κάποιο superfight. Δυο πανομοιότυποι fighters και ένας challenger για τον Silva ο οποίος έχει όλα μα όλα τα tools που χρειάζεται για να τον κερδίσει. Δύσκολα όμως ο Jones να μπορέσει να κατεβεί στα 185 και απίθανο να ανεβεί ο Silva στα 205.
G.S.P.'s meter of interest: * * * * *
Πιθανότητα να γίνει: *



(9) Superfight με τον George Saint Pierre
Όταν πρωτοακούσαμε τη συγκεκριμένη φήμη ενθουσιαστήκαμε. Αυτό το άρθρο που είχα γράψει στις 1 Αυγούστου μιλάει αποκλειστικά για αυτήν την περίπτωση. Όσο οι δυο τους έχουν κάποιον αντίπαλο, λέμε ότι είναι απίθανο προς το παρόν. Όσο δεν έχουν λέμε ότι φουντώνει και πάλι αυτή η φήμη. Γενικά είναι ένα fight που παίζει σαν προοπτική.
G.S.P.'s meter of interest: * * * *
Πιθανότητα να γίνει: * *




Υπάρχει περίπτωση να μου ξέφυγε και καμία περίπτωση, πείτε την αν σκεφτείτε και κάποια ακόμα.

Αυτά από εμένα για σήμερα... Θα ήθελα πάρα πολύ να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα, ποια από αυτά θα θέλατε να δείτε, να δω και την ψηφοφορία πως θα πάει, όπως επίσης να διαβάσω τις απόψεις εδώ για το UFC 134.


Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση :)

Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges".


--> G.S.P. <--

______________________________________

17 σχόλια:

  1. Φίλε GSP, γιατί μόνο 2 αστέρια στην πιθανότητα να γίνει το Silva-GSP?χθες κιόλας διάβασα δηλώσεις του Dana,που έλεγε ότι ίσως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνει το fight...εγώ προσωπικά θα 'θελα πολύ να το δω,αλλά θυμάμαι και πόσο δίκιο είχες όταν έλεγες ότι ο GSP είναι κλασσικό παράδειγμα WW.Όπως θυμάμαι και τις δηλώσεις του Καναδού,που έλεγε ότι δεν ψήνεται να ανέβει στη MW...

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @G_mos:
    Γεια σου φίλε G_mos!
    Έβαλα δύο αστέρια γιατί κατ'αρχάς ο GSP πρέπει να κερδίσει τον Diaz. Έπειτα, συνήθως έχει 2 fights τον χρόνο. Αν το GSP Vs Diaz γίνει στις 29 Οκτωβρίου, μετά το επόμενο fight του θα είναι Απρίλιο κοντά. Ο Silva ως τότε θα μείνει χωρίς fight με τον Sonnen να περιμένει και να βρίζει; Δεν ξέρω... Ίσως όμως να έχεις και δίκιο, ίσως να έπρεπε να βάλω ακόμα κανένα αστεράκι :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά και ποιος σου λέει ότι ο Sonnen θα κερδίσει τον Stann?Αν πιέσει τις καταστάσεις ο White μια χαρά θα δεχτεί και ο GSP (με την ανάλογη εξωφρενική πληρωμή,έτσι?).

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείται εντάξει, ο Dana White μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει... Και ναι δεν είναι σίγουρο αν θα κερδίσει ο Sonnen τον Stann, είναι πιθανόν. Αλλά και να χάσει, πως θα στερήσεις από τον Stann το title shot???

    Επίσης σκέψου, ότι το UFC το βολεύει να έχει έναν Super fighter σε κάθε division διότι όταν έχεις έναν fighter που καθαρίζει μια ολόκληρη division, μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά από αυτόν. Δεν νομίζω ότι το UFC έχει καμιά κάψα να κάνει τον Diaz να αλλάξει κατηγορία μιας και έρχονται fights για αυτόν (Diaz, Penn, Fitch, Condit) που θα πουλήσουν PPVs..


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτό τον Silva έχουμε ξεμείνει απο ιδέες. O Lombard είναι ένα πραγματικά βάναυσος τύπος. Αυτό το fight πραγματικά θα με ενδιέφερε.

    Επίσης, το fight με τον GSP θα ήθελα να το δώ πολύ. Σε αυτη τη περίπτωση ο GSP θα αναγκαζόταν να παίξει με stand up καθώς δε ξέρω αν έχει τον όγκο να κρατήσει κάτω τον Silva όπως έκαναν στο παρελθόν οι Sonnen και Hendo. Από την άλλη δε ξέρω αν το reach του GSP (δεν έχω πρόχειρο το νούμερο) θα είναι αρκετό για να παίξει με jabs όπως έκανε με τους Koscheck και Shields. Αλλά, για να πώ και το πώς νιώθω, ο GSP δέχτηκε πολύ ευκολα να παίξει δύο φορές με τον Penn ο οποίος με πολύ ζόρι μπορεί να πιανεί τις 170 λίβρες (μέχρι 168 πάει το σκαρί). Αντίθετα, τώρα δυσκολεύεται να δεχτεί το fight με τον Silva, o οποίος Silva έχει ήδη δύο fights στις 205 λίβρες στα οποία διέπρεψε.

    Οι μόνοι πάντως που δείχνουν πραγματικά ατρόμητοι μπροστά στο ενδεχόμενο fight είναι Sonnen και Hendo. Και οι δύο το έχουν ζητήσει επίμονα (ο Hendo πρίν φύγει απο το UFC , κατα το post fight press conference του UFC 100).

    Για τον Stann, μόνο αν κερδίσει Sonnen και Munoz (o Munoz θα κερδίσει τον Leben), ήθελα να τον δώ με τον spiderman, αλλά απο την άλλη μου είναι συμπαθής ρε γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Kimura
    Η μόνη μου διαφωνία στο σχόλιό σου είναι πως ο Silva είναι 1,88 και πιάνει ευκολότερα τις 205 λίβρες της LHW,ενώ το σκαρί του GSP δεν φτάνει εύκολα τις 185.Πιστεύω ότι αν γίνει τελικά το ματς,ο Spider θα κερδίσει ακριβώς λόγω μεγέθους και reach αdvantage.Α και τελικά νομίζω αποφάσισα τί θέλω να δω...θέλω τον Silva να παίξει με Sonnen αν ο 2ος κερδίσει και αν όχι τον νικητή Stann-Munoz ή Leben...και έπειτα τον Jon Jones.Αυτό θα ήταν πραγματικά super fight!!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως και ο GSP είναι φέτες (για να μη πώ καραφέτες). Δεν έχει ούτε ίχνος λίπος πάνω του, ενώ ο Penn πχ όταν ανέβηκε στα welterweight είχε κάνει μια μπάκα. Πιστεύω οτι συνήθως ο GSP είναι πιο μεγαλόσωμος (ύψος/πλάτες/arm reach) απο τους αντιπάλους του (πχ Hardy/Koscheck ακόμα και Thiago Alves που ο Joe Rogan έλεγε οτι είναι πιο μεγαλόσωμος ο Βραζιλιάνος-μούφα). Αν φάει κανένα πιτόγυρο και πάρει και καμιά πρωτεϊνη θα πάει εύκολα νομίζω στις 185. Εξάλλου, αν είναι για superfight ας πάνε σε ένα catchweight 180 λίβρες (χωρίς τίτλο). Αν είναι να χάσει το ενδιαφέρον του ένα division, o White θα τον αναγκάσει να αλλάξει weight class. Αφού ο White το είχε σχεδόν ανακοινώσει οτι ο GSP πάει σε middleweight, αφού όπως είπε "he cleaned out the whole division".

    Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι δε θα τα πήγαινε και πολύ καλά ο GSP (o αθλητής όχι ο αρθρογράφος!), απο την άποψη οτι και στο welterweight έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε να τελειώνει αγώνα. Όλο σε decision πάει ρε παιδιά! O Silva στο middleweight τους κάνει όλους ανέκδοτα!

    Με εκτίμηση πάντα, έτσι?

    (τώρα θα με κάνει ban o admin)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά φωνή:

    http://mmajunkie.com/news/24999/white-middleweight-fights-remain-for-silva-but-gsp-matchup-starting-to-make-sense.mma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @John "The Kimura" Pastas:

    Για το GSP Vs PEnn δεν συμφωνώ. Ο BJ Penn έχει αγωνιστεί σε fight στα 191 στην καριέρα του!! Και μάλιστα πριν από 6 χρόνια όταν ήταν 26 χρονών όπου το βάρος δεν το παίρνεται τόσο εύκολα με τώρα. Επίσης, θεωρώ τους GSP και Penn πολύ πιο κοντά σωματικά από ότι οι GSP και Silva. Για το Stann συμφωνώ και γω. Αν κερδίσει Sonnen και ίσως μετά και Munoz/Leben.
    Επίσης, ο Hardy τον ρίχνει 5-6cm τον GSP νομίζω.

    Καλά το ban το έχεις φάει ήδη!! Χθες την έλεγες στον Sonnen, σήμερα στον GSP... Τι θα γίνει με την πάρτη σου??? :Ρ



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνεχίζω και στην μετα-ban επόχή μου λοιπόν :) :

    Ο hardy είναι 1.82 και ο GSP είνα 1.80, αλλά δε βρίσκω στοιχεία για το arm reach. Νομίζω ο GSP έχει πιο μεγάλα χέρια. Εντάξει δε το συζητάμε, ο Anderson είναι 1.88 τον έχει σε όγκο σίγουρα. Καλά, ο BJ Penn, αν εννοείς το fight με τον Machida, εντάξει αυτό ήταν ακραίο. Είχε γίνει σα μπουχέσας ο κακομοίρης για να πάει στο fight. Αλλά γι'αυτό και μόνο, θα έπρεπε να πάει ο GSP λίγο πάνω και να τα βρούνε σε ένα catchweight!!! Αφού ο κόσμος θέλει να το δεί, πώ θ!α το κάνουμε?

    Θέλω superfight αλλιώς θα τους βαρεθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάνω ήθελα να πω "Χθες την έλεγες στον Forrest, σήμερα στον GSP", όχι "Χθες την έλεγες στον Sonnen, σήμερα στον GSP" που είπα. Τώρα το παρατήρησα :Ρ

    Λοιπόν, σύμφωνα με το wiki (το μέρος για τα πάντα :Ρ) ισχύουν τα εξής:

    GSP ----- ύψος: 1,78m & reach: 1,93m
    Hardy --- ύψος: 1,83m & reach: 1,88m
    Silva --- ύψος: 1,88m & reach: 1,97m
    Penn ---- ύψος: 1,75m & reach: 1,78m

    Για τον Penn, ναι για το fight με τον Machida έλεγα...

    Μακάρι να γίνει το superfight ναι... Τώρα για το catchweight δεν ξέρω το κατά πόσο βάρος μπορεί να κόψει ακόμα o Silva...



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επίσης, υπάρχει και το άλλο... O GSP έχει δηλώσει ότι αν ανέβει κατηγορία, θα μείνει εκεί....

    Αυτό έχετε σκεφτεί και τι συνεπάγεται; Jon Fitch ως πρωταθλητής..!! Ο Dana White έχει λόγο που δεν έχει δώσει δεύτερο title shot στον Fitch τόσο καιρό... Και αν κερδίσει; Όλοι ξέρουμε πόσο αντιεμπορικός είναι ο Fitch και το στυλ του επίσης..


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πωπω σαν εφιάλτης μου ακούστηκε αυτό...ο Fitch πρωταθλητης στην WW!!Φαίνεται πάντως ξεκάθαρα ότι δεν θα γινει (αν γίνει) στα πολύ κοντά το ματς,γιατί όπως λέει και ο White,υπάρχουν 2 fights ακόμα για τον καθένα,οπότε σε κάνα χρόνο από τώρα το κόβω.Αν είναι να γίνει όμως και μέσα στην Βραζιλία που συζητάνε...ε τι να πω,τον έχουν σίγουρα χαντακωμένο τον GSP!Α και κάτι ακόμα,μετά και το fight του Silva με τον Okami και τον τρόπο που τον διέλυσε,κάτι μου λέει ότι ήταν απλή σύμπτωση η κυριαρχία του Sonnen στο fight εναντίον του Βραζιλιάνου...είχε ακουστεί και κάτι για πρόβλημα του Silva στα πλευρά.Όλα μαζί κάπως δένουν,νομίζω και βλέπω στο rematch, που σε κάποια φάση θα γίνει,τον Sonnen να ταβλιάζεται εύκολα!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι μόνο ο Silva είχε ραγισμένα πλευρά, αλλά και ο Sonnen ήταν φουλ σε απαγορευμένη δόση τεστοστερόνης...
    Όπως και να έχει όμως, οι Sonnen και Okami είναι πολύ διαφορετικοί fighters...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @GSP:
    Είναι ναι,δεν διαφωνώ,ο ένας έχει wrestling υπόβαθρο,ενώ ο άλλος είναι judoka.Το είπα απλά γιατί ο Okami προετοιμάστηκε για το fight από τον Sonnen και προσπάθησε,εντελώς ανεπιτυχώς βέβαια,να ακολουθήσει το game plan του Αμερικανού.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι δε με κατάλαβες, συμφωνώ ότι το στυλ τους είναι παρόμοιο. Απλά σε αυτό το ίδιο στυλ που κάνουν ο Sonnen το κάνει πολύ καλύτερα. Αυτό εννοούσα..


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και αν σου πω οτι θελω να ξαναδω σιλβα βσ σονεν.
    επισης αλλες πιθανες εκδοχες ειναι τζιεςπι αλλα και τζον τζοουνς α και σταν που ειναι πολυ καλος σταικερ. να πω κ τη γνωμη μου περι κατς φαιτ οτι συμφωνω, μαλιστα κατ 'εμε θα 'πρεπε να υπηρχαν λιγοτερες ντιβιζιονς!
    τελος κανω κοπυ-πειστ στο κειμενο του τζι_μος
    που λεει περι επαναληπτικου σιλβα-σονεν κλπ συμφωνω απολυτα!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή