Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Επιστρέφουμε πάλι στην ενότητα στοίχημα μετά από ένα χρόνο μιας και όλα τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν (μόνο η Seria A δεν ξεκίνησε λόγω απεργίας των ποδοσφαιριστών), με στόχο να αυξήσουμε τις επιτυχημένες στήλες και τα κέρδη.
Για όσους μας διαβάζουν για πρώτη φορά  το μοτίβο παραμένει το ίδιο με πέρσι, μελετάμε το κουπόνι αναλύουμε τους αγώνες που πιστεύουμε και η επιλογή είναι δική σας.





Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με μια τετράδα με μικρές σχετικά αποδόσεις και με μια τριάδα με μεγάλες.
Πάμε λοιπόν...






1) 299. Λέστερ-Σαουθάμπτον 


Λέστερ: Η ομάδα του Σβεν Γκόραν Έρικσον μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Την Τρίτη πήρε την πρόκριση για το Λιγκ Καπ (4-2 την Μπέρι) με την δεύτερη ομάδα και έδειξε να πατά καλά, όμως την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα εκεί που κέρδιζε την Νότιγχαμ 2-0 ξαφνικά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίστηκε δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία σε αντίθεση με την επιθετική γραμμή που είναι πολύ δυνατή.
Κανένα πρόβλημα απουσιών δεν αντιμετωπίζει ο Σβεν Γκόραν Έρικσον και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.
Θέση 15η, βαθμοί 4, γκολ υπέρ 4, γκολ κατά 6


Σαουθάμπτον: Είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και μέχρι στιγμής το αποδεικνύει καθώς την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το 4χ4 με την νίκη κόντρα στην Μίλγοουλ 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μεσοβδόμαδα δεν είχε αγώνα για το Λιγκ Καπ.
Με αλλαγές στην βασική εντεκάδα αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η ομάδα και λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω ξεκούρασης βασικών παιχτών.
Τραυματίες ο επιθετικός Μπέρναρντ και ο αμυντικός Χαϊντί ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Τσάπλοου.
Θέση 1η, βαθμοί 12, γκολ υπέρ 10, γκολ κατά 3


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανό over το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς παίζουν δυο ομάδες με πολύ δυνατή επιθετική γραμμή, η μεν Σαουθάμπτον έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας η δε Λέστερ έχει προβλήματα στην άμυνα και με την δυνατή της επίθεση μπορεί να σκοράρει κόντρα στην αντίπαλη ομάδα που θα έχει απουσίες. 
 Απόδοση 1,72 (οπαπ), 1,85 (bwin.com)


2) 308. Κόλτσεστερ-Όλνταμ


Κόλτσεστερ: Παράξενη ήττα δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Χάντερσφιλντ καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ νωρίς νωρίς αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φάει δύο γκολ και να χάσει τον αγώνα.
Στο πρωτάθλημα ψάχνει ακόμα τα πατήματά της κυρίως στην άμυνα αφού επιθετικά είναι καλή και σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα.
Τραυματίες σήμερα ο επιθετικός Βίνσεντ και ο τερματοφύλακας Γουίλιαμς.
Θέση 17η, βαθμοί 4, γκολ υπέρ 7, γκολ κατά 8.


Όλνταμ: Το 2χ2 έκανε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ροτσντέιλ 2-0 και σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της και φαίνεται να ανεβαίνει παρά τα άσχημα αποτελέσματα που έκανε στην αρχή του πρωταθλήματος.
Αμφίβολοι σήμερα ο επιθετικός Πάρκερ και ο μέσος Φέρμαν ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Βοτό.
Θέση 13η, βαθμοί 6, γκολ υπέρ 5, γκολ κατά 6


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανό over, η Κόλτσεστερ παίζει πάντα επιθετικά και σκοράρει όμως απέναντί της έχει την δυνατή Όλνταμ που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της Κόλτσεστερ και να κάνει την ζημιά.
Απόδοση 1,85 (οπαπ), 1,95 (bwin.com)


3) 327. Ρόδεραμ-Τζίλιγχαμ


Ρόδεραμ: Ικανοποιημένη έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπαρνέτ αφού έμεινε δυο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας παραμένοντας ψηλά στην βαθμολογία συνεχίζοντας το καλό σερί που έχει κάνει. 
Προβλήματα απουσιών δεν έχει και θα παραταχθεί πλήρης.
Θέση 2η, βαθμοί 10, γκολ υπέρ 9, γκολ κατά 4.


Τζίλιγχαμ: Δυσκολεύτηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την καλή αμυντική λειτουργία της Πλίμουθ αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητα και κατάφερε να πάρει την νίκη 3-0, παραμένοντας αήττητη και ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Καμία απουσία και για την Τζίλιγχαμ σήμερα.
Θέση 3η, βαθμοί 10, γκολ υπέρ 8, γκολ κατά 3.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Ντέρμπι κορυφής το συγκεκριμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που πάνε για την άνοδο και βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα. Και οι δυο σκοράρουν συνεχώς και παίζουν επιθετικά γι’ αυτό και εγώ θα πάω με το over.
Απόδοση 1,72 (οπαπ), 1,95 (bwin.com)


4) 367. Λα Κορούνια-Ουέλβα


Λα Κορούνια: Πρεμιέρα σήμερα για την Ντέπορ, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και έχει το πληρέστερο ρόστερ στην κατηγορία. Ο στόχος είναι ένας άμεση και άνετη άνοδος στην Primera και απ’ ότι φαίνεται θα το καταφέρει αφού έχει κάνει ομάδα και μεταγραφές Α Εθνικής.
Τραυματίες σήμερα ο δεξιός χαφ Σαούλ, ο μέσος Φερνάντεθ και ο αμυντικός Ροδρίγες.


Ουέλβα: Αποδυναμώθηκε πολύ το καλοκαίρι και δεν έκανε καμία κίνηση για να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν αφού έχει οικονομικά προβλήματα και αρκέστηκε στους παίχτες που παρέμειναν. Ο στόχος για φέτος είναι να παραμείνουν στην κατηγορία που κατά την γνώμη μου θα δυσκολευτούν αν δεν κάνουν μεταγραφές.
Τραυματίες σήμερα ο αμυντικός Θιφουέντες και ο Λάμας ενώ εκτός είναι και ο επιθετικός Τορτόσα και ο μεσοεπιθετικός Μιγκελίτο.


ΠΡΟΤΑΣΗ: 
Πιθανός άσος και τα λόγια είναι περιττά. Η Ντέπορ είναι πολύ δυνατή ενώ η Ρέκρε έχει αποδυναμωθεί αρκετά και δεν νομίζω πως θα αντέξει σήμερα κόντρα στην Ντέπορ.
Απόδοση 1,65 (οπαπ), 1,60 (bwin.com)


Συνολική απόδοση οπαπ 9,03 , bwin 11,25 


Πάμε τώρα στην τριάδα:


1) 295. Σουόνσι-Σάντερλαντ


Σουόνσι: Αποκλεισμός σοκ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ από την Σιούσμπερι 3-1 συνεχίζοντας τις πολύ κακές της εμφανίσεις. Ο στόχος είναι η παραμονή αλλά δύσκολα θα επιτευχθεί, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το πρώτο της γκολ ήταν αυτό στο Λιγκ Καπ ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει.
Τραυματίες ο αμυντικός Μόνκ και ο μέσος Μπόντ.
Θέση 16η, βαθμοί 1, γκολ υπέρ 0, γκολ κατά 4.


Σάντερλαντ: Αποκλεισμός μεσοβδόμαδα από την Μπράϊτον στην παράταση με 1-0. Στο πρωτάθλημα παρά τις καλές μεταγραφικές κινήσεις που έκανε δεν μπορεί να βρει ακόμα τα πατήματά της. 
Τραυματίες σήμερα ο τερματοφύλακας Γκόρντον, ο επιθετικός Κάμπελ, ο μέσος Ανχελέρι και ο μέσος Μέιλερ, ενώ επιστρέφουν ο αμυντικός Μπράντσλεϊ και ο αμυντικός Ο’ Σί.
Θέση 13η, βαθμοί 1, γκολ υπέρ 1, γκολ κατά 2.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανό διπλό. 
Αν δεν κερδίσει η Σάντερλαντ και σήμερα την προβληματική Σουόνσι δεν θα κερδίσει ποτέ. Σαφώς καλύτερη ομάδα η Σάντερλαντ και είναι ευκαιρία σήμερα να κάνει την πρώτη της νίκη.
Απόδοση 2,60 (οπαπ), 3,05 (bwin.com)


2) 326. Πορτ Βεϊλ-Σάουθεντ


Πορτ Βεϊλ: Νίκη από το πρώτο ημίχρονο πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άκρινγκτον 4-1 παραμένοντας αήττητη και συνεχίζοντας την φοβερή φόρμα που έχει.
Αμφίβολοι ο επιθετικός Ρίτσαρντς και ο αμυντικός Γκρίν.
Θέση 6η, βαθμοί 8, γκολ υπέρ 10, γκολ κατά 5.


Σάουθεντ: Ήττα με 1-0 γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπέρτον συνεχίζοντας τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.
Τραυματίες σήμερα οι επιθετικοί Κορ και Στάροκ, ο αμυντικός Φίλιπς, ο επιθετικός Κρόουφορντ, ο τερματοφύλακας Μόρις και ο εξτρέμ Χολ.
Θέση 13η, βαθμοί 6, γκολ υπέρ 3, γκολ κατά 5.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανός άσος.
Η Πορτ Βεϊλ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και σε καλύτερη φόρμα ενώ στην έδρα της χάνει δύσκολα ενώ η Σάουθεντ με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της δεν με πείθει.
Απόδοση 2,05 (οπαπ), 2,10 (bwin.com)


3) 384. Οσέρ-Αζαξιό


Οσέρ: Ακόμα ψάχνει την νίκη η Οσέρ αλλά δείχνει πολύ καλά δείγματα 2-2 κόντρα στην Μαρσέιγ και 1-1 κόντρα στην Μπορντό.
Καλές μεταγραφές έκανε το καλοκαίρι και αναμένεται να βρει τον ρυθμό της πολύ σύντομα.
Τραυματία ο μπακ Ανζμπάρ.
Θέση 16η, βαθμοί 2, γκολ υπέρ 4, γκολ κατά 6.


Αζαξιό: Για άλλη μια αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ αλλά στο τέλος  ισοφαρίστηκε από την Εβιάν.
Τραυματίες οι αμυντικοί Μπουχούρ, Μεντί και Μερ.
Θέση 17η, βαθμοί 2,  γκολ υπέρ 2, γκολ κατά 4.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανός άσος.
Η Οσέρ είναι σαφώς πιο δυνατή ομάδα από την νεοφώτιστη Αζαξιό και είναι ευκαιρία της Οσέρ να κερδίσει η οποία έχει δείξει καλά δείγματα.
Απόδοση 1,70 (οπαπ), 1,78 (bwin.com)




Συνολική απόδοση οπαπ 9,06 , bwin 11,40




Αυτά για σήμερα.
Ως την επόμενη φορά να περνάτε καλά...


Kourtone

4 σχόλια:

  1. filaraki diorthose tin sunderland...les pithanos assos eno mallon ennoeis diplo ;)

    kali epitixia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tipota re , ksanadiorthose to mono... pithanos diplo grafeis :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταμείο εύχομαι :)


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "UFC 134 Rio Predictions"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή