Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Συνεχίζουμε και σήμερα με την στοιχηματική μας ενότητα, μετά τους χθεσινούς αγώνες που τα πήγαμε αρκετά καλά, στην τετράδα που δώσαμε πιάσαμε το απόλυτο ενώ στην τριάδα δεν τα πήγαμε καθόλου καλά πιάνοντας το ένα από τα τρία σημεία.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με λιγότερα παιχνίδια μιας και δεν έχει πολλά το κουπόνι και ελπίζουμε να πάμε ακόμα καλύτερα.





Για σήμερα λοιπόν έχουμε μια μόνο μια τριάδα που θα ασχοληθούμε.
Πάμε λοιπόν...


1) 445. Ανόβερο-Μάϊντζ


Ανόβερο: Άδικο το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Χέρτα 1-1 αφού έπαιξε καλύτερα και της ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 90ο λεπτό και έτσι δεν κατάφερε να κάνει το 3χ3.
Μεσοβδόμαδα απέσπασε ισοπαλία από την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία 1-1 και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας Μίρκο Σλόμκα.
Θέση 5η, βαθμοί 7, γκολ υπέρ 5, γκολ  κατά 3.


Μάϊντζ: Απρόσμενη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σάλκε και λέω απρόσμενη γιατί αν και προηγούνταν με 2-0 κατάφερε να δεχτεί τέσσερα γκολ και να χάσει τον αγώνα.
Τραυματίας ο επιθετικός Τσαλάι ενώ επιστρέφει ο μπακ Πόσπεχ.
Θέση 8η, βαθμοί 6, γκολ υπέρ 6, γκολ κατά 5.


Προϊστορία (για την έδρα του Ανόβερου): 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 0 ήττες, γκολ 8 για το Ανόβερο - 3 για την Μαϊντζ.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανός άσος. Το Ανόβερο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, φόρμα και η ψυχολογία του είναι στα ύψη μετά και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έχει και την προϊστορία με το μέρος του. Η Μαϊντζ δεν είναι καμία φοβερή ομάδα, όχι ότι δεν είναι επικίνδυνη αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας.
Απόδοση 2,10 (οπαπ), 2,15 (bwin.com)


2) 455. Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ράγιο Βαγιεκάνο


Αθλέτικ: Η Αθλέτικ άλλαξε προπονητή, ο Αργεντίνος Μπιέλσα αντικατέστησε τον Καπαρός. 
Μόλις μια μεταγραφή έκανε η Αθλέτικ πήρε τον μέσο Ερέρα από την Σαραγόσα ενώ δεν έφυγε κανένας από την ομάδα, κυρίως δηλαδή μιλάμε για την ίδια ομάδα με διαφορετικό προπονητή. 
Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League χωρίς να αγωνιστεί κόντρα στην Τραμπζουνσπόρ.
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για την Αθλέτικ.


Ράγιο: Δύσκολη χρονιά θα έχει η Ράγιο που παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κατάφερε να ανέβει στην Primera αλλά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και δύσκολα θα αντέξει. Προπονητής παρέμεινε ο Σαντοβάλ που καλείτε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία με ένα πολύ φτωχό ρόστερ και χωρίς να καλύψει την φυγή του επιθετικού Κόκε, Αρμεντέρος και του εξτρέμ Τρέχο, ενώ έκανε μόλις μια μεταγραφή τον Ταμούδο ο οποίος σήμερα δεν θα παίξει.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανός άσος. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά δυναμικής μεταξύ των δυο ομάδων, η Αθλέτικ είναι ίδια ομάδα με πέρσι και πολύ δυνατή ενώ η Ράγιο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.
Απόδοση 1,50 (οπαπ), 1,57 (bwin.com)


3) 465. Τουλούζ- Παρί Σεν Ζερμέν


Τουλούζ: Χάρη στον τερματοφύλακά της Αχαμαντά που απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Νίκαια 1-1.
Μεσοβδόμαδα παίζει με την Νις για το Λιγκ Καπ.
Πολλά προβλήματα απουσιών σήμερα για τον προπονητή Αλέν Καζανόβα καθώς τραυματίες είναι οι αμυντικοί Αμπντενούρ, Μ’ μπενγκέ και Νινκόφ, ο μέσος Ντιντό, ο χαφ Σιριέξ και ο φορ Ριβιέρ.
Θέση 3η, βαθμοί 7, γκολ υπέρ 3, γκολ κατά 1.


Παρί: Με χαμηλές ταχύτητες πήρε την νίκη με 2-1 κόντρα στην Βαλενσιέν παίρνοντας την πρώτη της νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα.
Συνεχίζει να είναι στο όριο για να φύγει ο προπονητής της Κομπουαρέ αν συνεχίσει τα αρνητικά αποτελέσματα με τον Αντσελότι να είναι στην κορυφή της λίστας να τον αντικαταστήσει.
Τραυματίες σήμερα είναι ο επιθετικός Οαρό, ο αμυντικός Σακό και Αρμάν καθώς και ο μπακ Ζαλέ.
Θέση 15η, βαθμοί 4, γκολ υπέρ 3, γκολ κατά 3.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανό διπλό. Η Τουλούζ είναι πολύ καλή ομάδα φέτος αλλά σήμερα έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών και πιστεύω πως η Παρί που φέτος έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα για να ενισχυθεί έχει ξυπνήσει και θα συνεχίσει με νίκες από δω και πέρα, καθώς και οι παίχτες αλλά κυρίως ο προπονητής Κομπουαρέ θέλει να αποδείξει ότι αξίζει.
Απόδοση 2,35 (οπαπ), 2,60 (bwin.com)


Συνολική απόδοση: οπαπ 7,40 , bwin 8,77


Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε όλους!!!
Ως την επόμενη φορά να περνάτε καλά...

Kourtone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου