Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ)


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ συνεπώς και το στοίχημα γι’ αυτό και εμείς σήμερα μελετώντας το κουπόνι θα ασχοληθούμε με τρεις αγώνες για το Λιγκ Καπ της Γαλλίας.








Πάμε λοιπόν...


***Οι αγώνες για το Λιγκ Καπ είναι νοκ άουτ, η διοργάνωση βρίσκεται στον τρίτο γύρο, ο νικητής του τροπαίου κερδίζει ένα εισιτήριο για το Europa League, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει παράταση και πέναλτι.




1) 144. Μονπελιέ-Αμιάν


Μονπελιέ: Πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα τελικά της διοργάνωσης όπου έχασε από την Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα από την Λυών 2-1 και έχασε τους πρώτους της βαθμούς, όμως η ήττα ήταν άδικη και αυτό το δείχνουν οι αναμέτρητες ευκαιρίες που έχασε.
Σήμερα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες κυρίως λόγω των Εθνικών ομάδων. Ο αμυντικός Ελ Καουταρί, ο μπακ Μπεντιμό, ο μέσος Εστράδα, ο επιθετικός Καμαρά καθώς και τρεις νεαροι οι οποίοι κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων.


Αμιάν: Η μοναδική νίκη που έχει κάνει η Αμιάν είναι στο Λιγκ Καπ καθώς στην δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος δεν έχει κερδίσει ακόμα βρισκόμενη στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα πήρε τον βαθμό τη  ισοπαλίας κόντρα στην Μπουλόν 0-0.
Τα προβλήματα απουσιών για την ομάδα της  Ligue 2 είναι πάρα πολλά καθώς απουσιάζουν οι αμυντικοί Ιελς, Μιενιέλ, οι επιθετικοί Μ’ τσανγκαμά, Τουζγκάρ, ο μέσος Σαϊφί καθώς και οι διεθνείς μέσοι Πολ, Λαζαρέφσκι και ο αμυντικός Ενζά-Γιαμισί.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανός άσος. Παρά τα προβλήματα απουσιών που έχει η Μονπελιέ πιστεύω πως θα πάρει σήμερα την πρόκριση άνετα κόντρα στην Αμιάν που και αυτή έχει πολλές ελλείψεις  και διαφορά μεταξύ τους είναι τεράστια.
Απόδοση 1,40 (οπαπ) , 1,30 (bwin.com)


2) 146. Σεντάν-Νάντ


Σεντάν: Διάστημα μεγάλου ντεφορμαρίσματος διανύει η ομάδα της Σεντάν καθώς έχει να κερδίσει τρεις αγωνιστικές, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Κλερμόν με 2-1.
Σήμερα ο προπονητής θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα καθώς επιστρέφουν ο μέσος Εντελέν, ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ Φοβέργκ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο επιθετικός Λανζίλ.


Νάντ: Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Τουρ και έτσι σταμάτησε το νικηφόρο σερί της ομάδας.
Αλλαγές δεν αναμένονται να γίνουν στην εντεκάδα, νέα απώλεια ο μέσος Βενκέρ που έφυγε από την ομάδα, ενώ εκτός παραμένουν οι μέσοι Σεϊρού, Κειτά και οι επιθετικοί Μαντρικί, Πανκράτ και Τζόρτζεβιτς.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανό γκολ-γκολ. Οι δυο ομάδες είναι αντάξιες η μεν Σεντάν μπορεί να μην είναι σε φόρμα αλλά δεν παύει να είναι πολύ επικίνδυνη όπως και η Νάντ φυσικά. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν εύκολα και δεν είναι τυχαίο που η Σεντάν σε όλες τις νίκες και ήττες που έχει κάνει έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ.
Απόδοση 1,70 (οπαπ) , 1,91 (bwin.com) 


3) 147. Σεντ Ετιέν-Μπορντό


Σεντ Ετιέν: Την Κυριακή γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα από την Σοσό 2-1 χωρίς να παίξει καλά και μένοντας με δέκα παίχτες. 
Απών για σήμερα οι τιμωρημένοι αμυντικός Παουλάο (μεταγραφή από την Μπράγκα) και ο χαφ Κλεμάν, στην Εθνική Ελπίδων ο αμυντικός Νερί και ο μέσος Γκιλαβογκί, τραυματίες ο επιθετικός Σιναμά Πονγκόλ, οι μπακ Αντρέ και Εμποντό, ο μέσος Αλόνσο και ο επιθετικός Ραβέ, ενώ επιστρέφουν ο αμυντικός Μινιό, ο τερματοφύλακας Ρουφιέ και ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ που πήρε άδεια από την Εθνική του ομάδα  Ομπαμεγιάνγκ.


Μπορντό: Με ανατροπή κόντρα στην Βαλενσιέν 2-1 πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στο οποίο μέχρι στιγμής δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της.
Δέκα αλλαγές στην εντεκάδα θα κάνει στην εντεκάδα ο προπονητής Ζιλό λόγω απουσιών. Διεθνείς υποχρεώσεις έχουν ο βασικός τερματοφύλακας Καρασό, ο μέσος και αρχηγός της ομάδας Πλαζίλ, οι μέσοι Ν’Γκεμό και Τραορέ, οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Σαϊβέ και Ντιαμπατέ, ο αμυντικός Σάβιτς, ο μέσος Κριτσόβιακ, ο αμυντικός Ενρίκε και ο εξτρέμ Μπεγιόν, ενώ επιστρέφει ο μέσος Σερτίκ.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πιθανός άσος. Πολλές απουσίες και οι δυο ομάδες σήμερα αλλά θα πάω με τον άσο γιατί θεωρώ και αυτό μου έχει δείξει ότι η Σεντ Ετιέν είναι καλύτερη ομάδα από την Μπορντό.
Απόδοση 2,25 (οπαπ) , 2,40 (bwin.com)


Συνολική απόδοση 5,35 οπαπ, 5,95 bwin


Αυτά για σήμερα...
Ως την επόμενη φορά να περνάτε καλά...

Kourtone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου