Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

[MMA] UFC 133 Predictions by "The Pest" & G.S.P. + Κάποια νέα. [M.M.A.]

Πιθανώς είναι ένα από τα events τα οποία έτσι όπως τα βλέπαμε στην αρχή όταν πρωτοανακοινώθηκε από το UFC.com, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τελικά θα γίνει. Όταν είδα τα πρώτα fights του UFC 133, καταενθουσιάστηκα, πίστευα ότι θα είναι καλύτερο σαν card και από το UFC 132. Είχες Jones, Evans, Aldo, Michael MacDonald, Franklin, Little Nog, Matyushenko, ενώ μετά στην πορεία προστέθηκαν για να αποσυρθούν και οι Davis και Machida.
Όπως και να έχει, το event έχει όπως έχει και ελπίζουμε να είναι καλό, αν και προσωπικά, το βλέπω να είναι πλέον ένα τα events τα οποία δε λέω ότι θα είναι κακά, απλά θα τα ξεχάσουμε σύντομα.
Και κάτι τελευταίο πριν αρχίσουμε, ο φίλος Pest, σήμερα, αλλά και στο επόμενο event, λόγω του ότι βρίσκεται σε διακοπές, δε θα δώσει αναλυτικά τα predictions του, αλλά απλά τα ονόματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπάρχει και το αντίστοιχο poll όπως πάντα και στα δεξιά. Ρίξτε καμιά ψήφο :)












Welterweight Bout: Rory MacDonald Vs Mike Pyle
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Όταν κανείς ακούει για ένα fight μεταξύ δύο wrestlers, συνήθως δεν είναι και πολύ θερμός απέναντι του. Παρόλα αυτά όμως, στην περίπτωσή μας μόνο βαρετοί δεν είναι οι δύο fighters. Ο νεότερος εκ των δύο συγκαταλέγεται στην κατηγορία των fighters του UFC, τους οποίους τους σταμπάρεις και λες «Αυτός κάποια μέρα θα μάχεται για τον τίτλο.». Και έτσι είναι πιστεύω. Ο Καναδός Rory MacDonald, μόλις πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 22 χρόνια του, και έχει εντυπωσιάσει πέραν του δέοντος στα 3 fights που έχει δώσει ήδη στο UFC. Στο ντεμπούτο του κέρδισε άνετα τον Guymon, έναν αρκετά έμπειρο fighter, έπειτα έχασε σε ένα fight (7’’ πριν τη λήξη) , το οποίο αν ο ενθουσιασμός του δεν υπερίσχυε του game plan του μάλλον θα κέρδιζε, απέναντι στον κατά πολλούς #2 Contender για την Welterweight ζώνη, Carlos Condit, και στο τελευταίο του fight διέλυσε πραγματικά τον Nate Diaz και τον έστειλε από εκεί που ήρθε (lightweight κατηγορία). Είναι εξαιρετικός wrestler, με τρομακτική δύναμη και άριστα submission, ενώ ταυτόχρονα δεν υστερεί στα χέρια. Είναι δηλαδή τόσο well rounded μόλις στα 22 του, που λες ότι αν δεν έχει το μέλλον αυτός μπροστά του, τότε ποιος το έχει; Απέναντί του, θα σταθεί ένας πολύ έμπειρος fighter, ο πρώην WEC Welterweight Champion (προ ZUFFA εποχής βέβαια), του οποίου το στυλ μοιάζει αρκετά με του Καναδού. Είναι καλός wrestler με πολύ καλό submission game, αλλά υστερεί στο striking του MacDonald. Ερχόμενος από το Extreme Couture, πιστεύω ότι αυτό που θα θελήσει να κάνει είναι να μην αφήσει τον αντίπαλό του να ελέγξει το fight, με συνεχής προσπάθειες για takedowns ώστε να κοντρολάρει την πορεία του fight on top. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο, πράγμα το οποίο δε νομίζω. Βλέπω τον MacDonald να ελέγχει το fight (όχι με τον τρόπο βέβαια που έκανε με τον Diaz), αλλά να επιβάλλεται επί του αντιπάλου του.

The Pest picks: Mike Pyle
G.S.P. picks: Rory MacDonald via SUB

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Rory MacDonald


Middleweight Bout: Jorge Rivera Vs Constantinos Philippou
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Αρχικά, υποτίθεται ότι για Τρίτη φορά  θα είχαμε το Rivera Vs Sakara (για το οποίο δεν κατάλαβα ποτέ τον ντόρο), αλλά πάλι τραυματίστηκε ο Ιταλός, και ο Philippou πήρε τη θέση του. Το συγκεκριμένο είναι ένα fight το οποίο δε θα έπρεπε να βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση, έχοντας fights όπως τα Mendes Vs Yahya και Hamill Vs Gustaffson στα prelims. Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία αυτό για μας και μάλιστα πιστεύω ότι θα δούμε ένα αρκετά καλό fight. Έχουμε το βετεράνο Rivera, ο οποίος είναι αρκετά μονοδιάστατος fighter έχοντας να επιδείξει μονάχα τον τομέα του striking του. Δεν έχει πολλά να αναλύσεις, εφόσον αυτό ήθελε να κάνει πάντα, αυτό θα κάνει στον κατά πάσα πιθανότητα έναν από τους τελευταίους αγώνες (αν όχι τον τελευταίο) της καριέρας του. Απέναντι έχει τον πρώτο Κύπριο fighter που έχει αγωνιστεί ποτέ σε UFC PPV. Δεν ξέρουμε και πολλά για τον Philippou, μιας και τον έχουμε δει μία φορά μόνο και αυτή ήταν ένα fight στο UFC 128, το οποίο πήρε με μια εβδομάδα μόνο προθεσμία χωρίς να καταφέρει να προετοιμαστεί και σωστά. Για αυτόν το λόγο κιόλας το συγκεκριμένο fight ήταν catchweight. Από ότι μπορώ να κρίνω από αυτό το fight, ο Κύπριος είναι ένας fighter με αρκετά καλή τεχνική στα χέρια και που έρχεται από το γυμναστήριο του Serra στη Νέα Υόρκη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει και αξιοπρεπές BJJ. Από ότι τον άκουσα να λέει και σε μια συνέντευξή του χθες έχει σκοπό να δώσει στον Rivera αυτό το fight που θέλει και που θέλουν και οι φίλαθλοι, ένα stand-up war fight. Πιστεύω ότι τεχνικά υπερτερεί του Αμερικάνου όπως και μάλλον και στο cardio. Όμως δυστυχώς πιστεύω ότι ο Rivera θα καταφέρει να τον βρει με κάποια δυνατή μπουνιά και να τον βγάλει ΚΟ. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Κύπριος θα σταθεί απέναντί του. Αν ακολουθήσει κάποιον gameplan, να τον κατεβάσει δηλαδή στο έδαφος και ελέγξει το fight από εκεί, πιστεύω ότι θα κερδίσει. Παρόλα αυτά, με τα λεγόμενά του χθες, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα stand-up war, όπου και μάλλον θα χάσει.

The Pest picks: Jorge Rivera
G.S.P. picks: Jorge Rivera via KO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Constantinos Philippou


Welterweight Bout: Dennis Hallman Vs Brian Ebersole
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Άλλο ένα fight το οποίο όπως είπα και παραπάνω δείχνει και την ένδεια του συγκεκριμένου card, καθώς δεν είναι αντάξιο για PPV κατά την γνώμη μου. Άπλετη εμπειρία σε αυτό το fight, αφού και οι δύο τους μετράνε αθροιστικά 129 fights, με παρόμοια μάλιστα ρεκόρ. Αρχικά έχουμε τον Dennis Hallman, ο οποίος είναι ένας από τους 5 fighters που έχουν κερδίσει το θρύλο Matt Hughes. Θα θελήσει σίγουρα να κατεβάσει κάτω τον Ebersole και να επιχειρήσει κάποια λαβή που θα του δώσει το SUB, πράγμα το οποίο γενικά το έχει, μετρώντας 38 νίκες με SUB, χωρίς να έχει μάλιστα κάνει ποτέ tapout ο ίδιος. Με λίγα λόγια είναι ένας καλός wrestler με ακόμα καλύτερο grappling και έρχεται από δύο καλές νίκες απέναντι στους Parisyan και Saunders (οι οποίοι δεν ανήκουν στο UFC πλέον). Ο Ebersole τώρα έκανε μια μεγάλη καριέρα στην Αυστραλία και ήταν απόλυτα πετυχημένος και εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του στο UFC 127, κερδίζοντας έναν πολύ καταξιωμένο fighter, τον Lytle. Είναι καλύτερος στο striking χωρίς να υστερεί βέβαια και στο submission game και στο wrestling του. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να αποφύγει το έδαφος, βασιζόμενος ότι υπερτερεί στο stand up, πράγμα και το οποίο μάλλον και θα καταφέρει, χωρίς όμως να τελειώνει το fight κατά την γνώμη μου.

The Pest picks: Brian Ebersole
G.S.P. picks: Brian Ebersole via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Brian Ebersole


Middleweight Bout: Vitor Belfort Vs Yoshihiro Akiyama
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Κατά πάσα πιθανότητα το fight of the night. Ο Akiyama έχει ήδη 3 fights of the night στα 3 UFC fights του, ενώ για τον Belfort μπορεί κανείς να πει διάφορα, αλλά σίγουρα όχι ότι δεν είναι εντυπωσιακά τα fights του. Ο Ιάπωνας ήρθε στο UFC ως ένας από τους καλύτερους fighters στη χώρα του, χωρίς να έχει καταφέρει τα αναμενόμενα, χάνοντας τα 2 από τα 3 bouts και κερδίζοντας το 3ο με μια πολύ αμφίρροπη κατά πολλούς DEC. Ενώ ο άνθρωπος έχει χρυσά μετάλλια στο Judo σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιεί την πλευρά αυτή του wrestling στους αγώνες του, πηγαίνοντας πάντα σε stand up wars. Έχει καλά submissions και επίσης καλό striking, μια τέχνη την οποία αν μη τι άλλο κατέχει ο αντίπαλός του, ο Vitor Belfort, ο οποίος προέρχεται από το championship bout με τον Silva (που όλοι θυμόμαστε πως έληξε αυτό!). Αν έχει μία φορά σχέδιο ο Akiyama να σταθεί όρθιος, ο Βραζιλιάνος έχει δέκα! Πάρα πολύ γρήγορα χέρια και πόδια μετρώντας 13 ΚΟ/ΤΚΟ στα 19 του W. Πιστεύω ότι θα το έχουμε αυτό το stand up war, και νομίζω ότι μόλις ο Belfort πλησιάσει αρκετά τον Akiyama θα τον ρίξει κάτω με κάποια χτυπήματα και θα κερδίσει με ΤΚΟ.

The Pest picks: Vitor Belfort
G.S.P. picks: Vitor Belfort via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -






Light Heavyweight Bout: Rashad Evans Vs Tito Ortiz
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Το main event της βραδιάς, μετά από σωρεία αλλαγών όπως είπαμε και παραπάνω, έχει διαμορφωθεί ως το rematch μεταξύ των Evans και Ortiz. Αρχικά, σε αυτό το event επρόκειτο να δούμε το Jones Vs Evans. Ο Jones τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο πολλά υποσχόμενος Phil Davis, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του τραυματίστηκε αφήνοντας τον Evans ξεκρέμαστο, χωρίς fight, για δεύτερη φορά. Μετά, αυτό που φαινόταν ότι θα συμβεί ήταν το Evans Vs Ortiz, αλλά ο Ortiz δε δέχθηκε το fight και οι Dana White και Joe Silva, στραφήκαν προς τον Machida, ο οποίος δέχτηκε, αλλά δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Τελικά ο Ortiz δέχτηκε το fight και έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα. Αρκετά όμως με αυτά, ας πάμε στο fight. Wrestler Vs Wrestler, πρώην UFC Light HW Champion Vs πρώην UFC Light HW Champion. Ο Evans είναι ένας κολεγιακός παλαιστής, ο οποίος τελευταία προτιμάει να μη χρησιμοποιεί την τεχνική του αυτή, αλλά να τεστάρει τον εαυτό του στο striking. Είναι τομέας που έχει αναπτύξει πάρα πολύ, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα ΚΟ/ΤΚΟ του απέναντι σε top MMA ονόματα, όπως τους Liddell και Griffin. Διαθέτει πάρα πολύ καλό footwork και head movement και πιστεύω ότι αυτό που θα θελήσει να κάνει είναι να σταθεί στα πόδια, όπου πιστεύει ότι υπερτερεί του αντιπάλου του. Η μόνη του ήττα είναι απέναντι στον Machida για τον τίτλο, ενώ και έχει και ένα draw απέναντι στον Ortiz, σε ένα fight στο οποίο ο Ortiz φαινόταν κατά πολύ μεγαλύτερός του σε μέγεθος, και θα έχανε αν ο Ortiz δεν τιμωρούταν με ένα πόντο. Το fight δηλαδή οδηγούταν στο 29-28 υπέρ του Ortiz. Ο Ortiz τώρα είναι επίσης πολύ καλός wrestler με άριστο ground and pound. Πιστεύω ότι εκεί το που θα προσπαθήσει να πάει το fight εκμεταλλευόμενος τη μεγαλύτερη μάζα του (ο Rashad πιστεύω ότι ανήκει στην Middleweight κατηγορία), αλλά ο Evans δεν είναι ο ίδιος fighter με το 2007 και ούτε και ο Ortiz. Πιστεύω ότι ο Evans υπερτερεί στο wrestling, στο striking, στην ταχύτητα, αλλά και στο cardio (άλλο ένα μεγάλο ελάττωμα του Ortiz), πράγματα που θα εξισορροπήσουν το μειονέκτημά του στο μέγεθος.

The Pest picks: Tito Ortiz
G.S.P. picks: Rashad Evans via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Tito Ortiz



Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Welterweight Bout: Johny Hendricks Vs Mike Pierce
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Johny Hendricks via TKO

Bantamweight Bout: Ivan Menjivar Vs Nick Pace
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Ivan Menjivar via TKO

Featherweight Bout: Chad Mendes Vs Rani Yahya
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Chad Mendes via DEC

Light Heavyweight Bout: Matt Hamill Vs Alexander Gustaffson
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Matt Hamill via DEC




BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Vitor Belfort Vs Yoshihiro Akiyama

Knock Out Of The Night:
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Vitor Belfort

Submission Of The Night:
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Rory MacDonald




Ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας γνώμες στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.



Κάποια μικρά νέα
(1) Ο Fedor Emelianenko κόπηκε από τη ZUFFA.
(2) Όλοι οι αθλητές του Golden Glory, με εξαίρεση τον Kharitonov που συμμετέχει ακόμα στο τουρνουά, κόπηκαν επίσης. Οι Overeems, ο Einemo και η Coenen είναι παρελθόν. Ο λόγος είναι ότι το ολλανδικό γυμναστήριο, απαιτεί από το promotion να πληρώνει το ίδιο, και όχι τους fighters. Δηλαδή να παίρνει αυτό τα χρήματα και μετά να πληρώνει τους fighters τους. Ο Dana White δεν συμφωνεί, θέλει να πληρώνει αυτός τους fighters, και μετά αυτοί να δίνουν το ποσοστό που αναλογεί στους managers. Πράγμα απολύτως κατανοητό.
(3) Ο Mike Swick μετά από τραυματισμό στο γόνατο είναι έξω από το UFC 134.
(4) Μετά από ένα σερί 0-4, ο Joe Stevenson κόπηκε από τo UFC, γίνοντας ο 3ος TUF winner που κόβεται.
(5) Η πιθανότητα επιστροφής του Dan Henderson στο UFC, όλο και αυξάνεται.
(6) Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε το Kawajiri Vs Hansen (featherweight) στο DREAM.17.


Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges!"


The Pest \m/          and
--> G.S.P. <--

______________________________________

17 σχόλια:

  1. Πόσο δίκιο έχεις ρε GSP??Πόσοοο??Ρε είναι δυνατόν να μου έχουν στο ppv Hallman-Ebersole και Rivera-Phillipou (ανεξάρτητα με το ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας Κύπριος θα είναι στην main card) και να έχεις εκτός Hammil-Gustafson,Mendew-Yahya??Έλεοοοοςςς!!!Τέσπα,τι να πεις εγώ έτσι και αλλιώς βλέπω όλα τα fights.Όσο για τις προβλέψεις σου τώρα,συμφωνώ πάνω-κάτω,ίσως έχω λίγες επιφυλάξεις για το Akiyama-Belfort.A και μια σημείωση,ξέχασες την πρόβλεψη για το Hammil-Gustafson!Εγώ βλέπω Hammil.Αυτά.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @G_mos:
    Ναι δίκιο έχεις, το ξέχασα. Συμφωνώ μαζί σου, πιστεύω ότι ο Hamill Θα χρησιμοποιήσει το ανώτερο wrestling και συνδιάζοντάς το με τη μεγάλη σωματική του δύναμη θα τον έχει κάτω 3 γύρους για το DEC.

    Αν ο Akiyama αποφασίσει να πάει επιτέλους σε ένα fight με ένα gameplan της προκοπής, έχει ελπίδες συμφωνώ. Αλλά από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα δεν το κάνει ποτέ αυτό.

    Ναι, το να έχεις τον Rivera, τον Philippou και Hallman στο main card δείχνει το πόσο φτωχό είναι και το όλο event.

    Ευχαριστώ για το comment και τη διαρκή στήριξη :)



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4-1
    εχασε και η μπαρτσα προχτες 4-1 απο την μεξικανικη τσιβας δεν την βλεπω καλα να τελειωνει αυτη η βδομαδα.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείς ότι παίζει το card να είναι χάλια ε; Και γω το φοβάμαι αυτό πολύ...



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ετοιμαστείτε να δείτε τον Hamill με ξούρα το κεφάλι!!!! :Ρ



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποια πράγματα για το event:
    (1) FOTN: Evans Vs Ortiz 2
    (2) KO: Belfort
    (3) SUB: δε δόθηκε αφού δεν έγινε καμία
    (4) Get Those Horrifying Shorts off TV of the Night: Brian Ebersole (πραγματικά δόθηκε!)
    (5) Οι πιο εντυπωσιακοί fighter της βραδιάς για μένα με σειρά προτεραιότητας: Evans, Ebersole, Belfort, MacDonald.
    (6) Δυστυχώς, δεν τα πήγαμε πολύ καλά στις προβλέψεις μας, πιάσαμε ένα 50% στο event αυτό, αλλά θα προσπαθήσουμε την άλλη φορά να τα πάμε καλύτερα :)
    (7) Τελικά, βγήκα λάθος μαζί με τον G_mos, αφού τελικά το UFC κάτι παραπάνω ήξερε από εμάς, και έβαλε τα πολύ καλύτερα fights Ebersole-Hallman και Rivera-Philippou, αντί για τα Hamill-Gustafsson και Mendes-Yahya.
    (8) Όπως έγραψα και πάνω, βλέπω μεγάλα πράγματα από τον MacDonald..!!!
    (9) ΠΑΜΕ ΡΙΟ!!!!



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο McDonald θα πάει πολύ ψηλά. Το Ριο θα είναι απίστευτη κάρτα. Ανυπομονώ. Και 15 Αυγούστου έχει το Versus 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @John:
    - Ναι ακριβώς... Ο MacDonald σίγουρα κάποια μέρα πιστεύω ότι θα αγωνισθεί για τον τίτλο. Και μου άρεσε η απάντησή του όταν τον παρομοιάσανε με τον GSP και απάντησε "Δεν θέλω να γίνω GSP, θέλω να γίνω Rory MacDonald".

    - Όντως, σε μια εβδομάδα έχει τον Live 5 που έχει κάποια εκπληκτικά fights. Θα κάνουμε predictions και για αυτό. Έχε το νου σου να τα δεις αν ευκαιρείς και να μας πεις την γνώμη σου :)


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίσης δε σχολίασε κανείς το νέο μας layout. Πως σας φαίνεται; Καλύτερο από πριν ή όχι;



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @GSP σίγουρα καλύτερο το layout.
    Θα διαφωνήσω ως προς τον έναν αγώνα,νομίζω ότι το Mendes-Yahya ήταν καλύτερο από το Phillipou-Rivera.Όσο για το Versus 5,φόρτσα Miller!!Περιμένω ματσάρα με τον Henderson!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @G_mos:
    Δε ξέρω... Εγώ πάντως σε μια στιγμή στο Mendes-Yahya, νοίσταξα..!! :Ρ

    Ενώ το Philippou-Rivera ήταν πιο ολοκληρωμένο (κακώς τον πίστεψα τον Κύπριο ότι θα έμενε στο όρθιο, πες ρε άνθρωπε ότι θα το πάω κάτω το fight να πιάσουμε το prediction!! :P ) fight. Είχε πιο αμφίρροπο stand-up, καλύτερο grappling και αρκετά rocked στιγμές.

    Το Miller-Bendo θα είναι τέλειο!! Απορώ πως δεν είναι Main event!



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το μεντεσ-γιαγια ηταν το 2ο καλυτερο φαιτ ,το 1ο ηταν το χεντριξ-πιρς αλλα ειπαμε περι ορεξεως ....
    ο κυπριος με εξεπληξε με το μποξ του,φαινεται οτι εχει πυγμαχικο παρελθον!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εννοείς ότι το 2ο καλύτερο όλης της βραδιάς;;;
    Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το Menjivar-Pace.


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι ολης της βραδυας και 3ο μαλλον το μεντζιβαρ-πεις. πιο πολυ φυσικα φχαριστηθηκα τη νικη του βιτορ μιας και ειμαι οπαδος του !
    α και για τα χρυσα βατομουρα της βραδυας θα πρεπει να παλεψουν τα ματς χαμιλ-γκουσταφσον και ναταλ-μπραντλει .
    εντ δε γουινερ ιςςςςς χαμιλ-γκουσταφσον ιιιιιιιι ουραααααα
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο 1ος γύρος του Hamill-Gustafsson ήταν απλά τραγικός. Κοιμήθηκα.

    Τώρα, πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί σου άρεσε το Mendes-Yahya... :P Αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά :)

    Το Natal-Brandley ήταν πολύ κακό όντως...



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε τον κακομοίρη τον Hamill παραιτήθηκε. Τώρα θέλω να βρώ την ταινία-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή