Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

[MMA] UFC Live On Versus 5 Predictions. by "The Pest" & G.S.P. [M.M.A.]

Όλο και πιο κοντά ερχόμαστε στο Rio!! Είναι ένα event που περιμένω προσωπικά πως και πως μιας και ο πιο αγαπημένος μου fighter, Forrest Griffin, έχει σκοπό να κερδίσει για δεύτερη φορά ένα θρύλο του ΜΜΑ. 

Πριν τη Βραζιλία όμως έχουμε να κάνουμε μια στάση στο Milwaukee για το UFC Live On Versus 5, το οποίο προβλέπεται άκρως εντυπωσιακό. Όπως σας είπα και στα προηγούμενα predictions, ο φίλος Pest λείπει σε διακοπές και μου έστειλε απλά τα picks του μέσω SMS.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και ανάλογο όπως πάντα poll όπου μπορείτε να ψηφίζετε τον αγαπημένο σας fighter του main card.










Πάμε λοιπόν!


Middleweight Bout: Amir Sadollah Vs Dwane Ludwig
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Μετά από την ήττα του απέναντι στον Κορεάτη Dong Huyn Kim, οι Silva και White κατάλαβαν ότι ο νικητής του TUF 7 έπεσε απότομα στα βαριά και ότι έπρεπε να τον προωθήσουν με πιο αργούς ρυθμούς αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και όσον το δυνατόν καλύτερα τα δυνατά του σημεία. Μετά από τους Sobotta και Johnson λοιπόν, έχουμε άλλον έναν fighter απέναντι στον συμπαθέστατο Amir, ο οποίος θα κάνει ακριβώς αυτήν τη δουλειά. Ο Dwane Ludwig είναι ένας κλασικός Muay Thai fighter που θα σταθεί απέναντι από τον αντίπαλό του, πράγμα το οποίο ο Sadollah θα το εκμεταλλευτεί με την πολύ καλή τεχνική του και άμυνα. Επίσης, όποτε θέλει θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το πολύ γνώριμο για τον ίδιο clinch και ρίξει γόνατα από εκεί. Ταυτόχρονα, μπορεί να οδηγήσει και το fight στο έδαφος όπου το submission game του σίγουρα είναι το ανώτερο εκ των δύο τους. Πιστεύω ότι τα άκρως βελτιωμένα strikes του Amir θα αποτελέσουν το κλειδί του fight, θα ρίξουν κάτω τον αντίπαλό του και θα του χαρίσουν τη νίκη είτε με μετέπειτα ground and pound είτε επιχειρώντας κάποια λαβή.

The Pest picks: Amir Sadollah
G.S.P. picks: Amir Sadollah via TKO

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Amir Sadollah


Lightweight Bout: Charles Oliveira Vs Donald Cerrone
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Τρομερά αμφίρροπο fight το οποίο θα είναι και πάρα πολύ καλό κατά την γνώμη μου. Οι δύο fighters είναι πανομοιότυποι, ο Βραζιλιάνος απλά υπερτερεί λίγο στον τομέα του grapping, ενώ ο Αμερικάνος λίγο στον τομέα του striking. Πιστεύω ότι το gameplan του Cerrone θα είναι να μείνει στα πόδια. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το μεγαλύτερο frame και δύναμή του (ο Oliveira πιστεύω άνετα θα μπορούσε να είναι στην Featherweight, μην πω και Bantamweight κατηγορία) και να αποφύγει το έδαφος με την άμυνα πολλών takedown του Oliveira.Ο Oliveira δεν είναι καθόλου κακός στο striking, αλλά νομίζω ότι θα προσπαθήσει να φέρει το fight κάτω στο έδαφος όπου πιστεύει (και όχι άδικα) ότι υπερτερεί. Βλέπω να έχουμε ένα άκρως ενδιαφέρον fight, το οποίο θα τελειώσει με μια DEC υπέρ του Cerrone, καθώς δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει ο Oliveira να κρατήσει τη μάχη στο έδαφος αρκετό χρόνο ώστε να επιχειρήσει κάποιο SUB, αλλά ούτε και ο Αμερικανός θα τον τελειώσει στα πόδια.

The Pest picks: Donald Cerrone
G.S.P. picks: Donald Cerrone via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Lightweight Bout: Jim Miller Vs Ben Henderson
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Ποποπο!!!! Τι να πούμε για αυτό το fight;;; Πιστεύω ότι αυτό είναι το fight το οποίο θα έπρεπε να είναι το main event, καθώς βλέπω τον Miller να παίρνει αμέσως ένα title shot με νίκη, ενώ τον Henderson να πηγαίνει σε κάποιο #1 Contender fight με κάποιον εκ των Guida και Guillard (εφόσον ο δεύτερος κερδίσει τον Lauzon). Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική είναι το Hardy (ερχόμενος από 3 ήττες) Vs Lytle (ερχόμενος από 1 ήττα) το main event, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με κάποιον τίτλο, σε αντίθεση με αυτό. Τέλος πάντων. Αρκετά με τα παράπονα. Πάμε στο fight. Ο Jim Miller αρχικά, έρχεται από ένα 7-0 ρεκόρ και να ζητάει επίμονα ένα fight για τον τίτλο. Πολύ καλός wrestler, με άριστη τεχνική στο striking και ακόμα πιο επικίνδυνο ground game. Έχει 20 νίκες στα 22 fights, τελειώνοντας μάλιστα τα 14 (11 SUB, 3 TKO/KO) από αυτά. Πιστεύω ότι θα δοκιμάσει αρκετά το striking του πριν επιχειρήσει κάποια takedowns, ώστε μετά να δοκιμάσει και κάποια submissions. Απέναντί του έχει έναν ακόμα καλύτερο wrestler που αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι το απίστευτα καλό του submission defense του (δες το fight του με τον Cerrone) το οποίο σίγουρα εδώ θα δοκιμαστεί στο ανώτερο επίπεδο. Το τρελό είναι ότι και του Miller το submission defense είναι απίστευτο! Για μισό γύρο απέναντι με τον Bocek ήταν στη θέση για rear naked choke με το ένα χέρι παγιδευμένο και ο Bocek (ένας άριστος submission artist) δεν κατάφερε να τον πνίξει! Πιστεύω ότι τα game plans και των δύο θα είναι παρόμοια. Βασιζόμενοι και οι δύο στο πολύ καλό submission defense τους σε λαβές που έρχονται από κάτω (triangles, ανάποδα armbars) θα επιχειρήσουν να κοντρολάρουν το fight ρίχνοντας κάτω τον αντίπαλό τους και επιχειρώντας ground and pound και μερικές submission σποραδικά. Το θέμα είναι πιστεύω ότι κανένας από τους δύο δε θα καταφέρει να κάνει τον αντίπαλό του να κάνει tap out και βλέπω το fight να έρχεται σε μια οριακή DEC του στυλ 29-28 (μη πω και split κιόλας!!).

The Pest picks: Ben Henderson
G.S.P. picks: Jim Miller via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: -


Middleweight Bout: Dan Hardy Vs Chris Lytle
The Pest \m/: -

--> G.S.P. <--: Κατά πάσα πιθανότητα, το συγκεκριμένο είναι το main event αφενός λόγω του ότι τα δύο ονόματα είναι πολύ πιο γνωστά (ο Hardy αγωνίστηκε για τον τίτλο, ενώ ο Lytle για το TUF 4) και αφετέρου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κατ’εμέ το fight of the night. Ο Αμερικάνος είναι σύμφωνα με τα χαρτιά ο πιο εντυπωσιακός fighter του UFC, έχοντας 8 bonuses of the night μοιράζοντας την κορυφή σε αυτόν τον τομέα με τον Anderson Silva. Είναι μακράν ο πιο αγαπημένος μου fighter εκ των δύο, αλλά θα δείτε κάτω ότι υποστηρίζω τον Hardy στο συγκεκριμένο fight, διότι σε περίπτωση που θα χάσει θα αποτελέσει παρελθόν από το UFC. Τώρα όσον αφορά τα game plans η μια μεριά του καρπουζιού είναι γνωστή. Ο Dan Hardy θέλει ένα stand up war. Είναι υπερβολικά μονοδιάστατος fighter έχοντας άσχημα takedowns defense και offence, κακό επιθετικά ground game και όπως είδαμε με τον Condit όχι και το καλύτερα δυνατό σαγόνι. Όμως έχει κάτι το οποίο είναι top of the top. Όσοι έχετε δει το fight με τον GSP θα έχετε καταλάβει λογικά για το τι μιλάω. Ο άνθρωπος δεν κάνει tap out, ούτε και το χέρι αν του ξεριζώσεις. Θα προσπαθήσει με το μεγαλύτερο reach του και το πολύ καλό kick-boxing του να βγάλει ΚΟ/ΤΚΟ τον Lytle. Στην απέναντι πλευρά του οκτάγωνου έχουμε ένα τελείως διαφορετικό fighter. Ο Chris Lytle είναι πολύ ολοκληρωμένος, έχει αξιοπρεπέστατο wrestling, πολύ καλό stand up και άκρως υποτιμημένο submission game (2ο επίπεδο μαύρης ζώνης στο BJJ). Τα submissions του καθώς και τα transitions του για αυτά απέναντι στους Brown, Gilliam και Foster ήταν για μένα έργα τέχνης. Ειδικά αυτό του Brown. Πιστεύω ότι είναι από τους πιο δημιουργικούς submission artists στο UFC. Το θέμα είναι το τι έχει στο κεφάλι του. Ο Hardy ζήτησε για αυτό το fight επειδή πιστεύει ότι ο Lytle αρέσκεται στα stand up wars. Το ζήτημα είναι όμως αν θα ακολουθήσει αυτό το game plan (που μεταξύ μας μόνο game plan δεν είναι!). Σίγουρα θα θελήσει να αποκτήσει τουλάχιστον ένα ακόμα bonus of the night. Αυτό όμως θα το κάνει κυνηγώντας τα KO και Fight of the night ή το SUB of the night στο έδαφος. Στην περίπτωση που διαλέξει το δεύτερο, δεν υπάρχει θέμα. Αν και δε θα το πετύχει κατά την γνώμη μου (ο Hardy όπως είπαμε δεν κάνει tap) σίγουρα θα κερδίσει. Αν αποφασίσει να σταθεί με τον Hardy, τα πράγματα είναι αμφίρροπα. Δε νομίζω όμως ότι ο Hardy θα τον βγάλει ΚΟ/ΤΚΟ, καθώς ο Lytle είναι γνωστός για το πολύ δυνατό του chin (αφού δεν τον έβγαλε ΚΟ εκείνο το γόνατο του Ebersole, δεν ξέρω τι θα τον βγάλει), καθώς δεν έχει βγει ποτέ ΚΟ (τα δύο ΚΟ/ΤΚΟ στο ρεκόρ του είναι από cut και doctor stoppage). Για να μη σας κουράζω παραπάνω, το fight στο stand-up θα είναι αμφίρροπο και όλα εξαρτώνται από τον Lytle για την εξέλιξη του fight.

The Pest picks: Dan Hardy
G.S.P. picks: Chris Lytle via DEC

The Pest supports: -
G.S.P. supports: Dan Hardy



Και τέλος κάποια από τα prelims εν συντομία:

Lightweight Bout: Cole Miller Vs TJ O'Brien
The Pest picks: Cole Miller via SUB
G.S.P. picks: Cole Miller via SUB

Light Heavyweight Bout: Karlos Vemola Vs Ronny Markes
The Pest picks: -
G.S.P. picks: Karlos Vemola via TKO

Middleweight Bout: Ed Herman Vs Kyle Noke
The Pest picks: Kyle Noke
G.S.P. picks: Kyle Noke via SUB

Bantamweight Bout: Joseph Benavidez Vs Eddie Wineland
The Pest picks: Eddie Wineland
G.S.P. picks: Joseph Benavidez via DEC

Middleweight Bout: CB Dollaway Vs Jared Hamman
The Pest picks: CB Dollaway via KO
G.S.P. picks: CB Dollaway via DEC


BONUSES OF THE NIGHT
Fight Of The Night:
The Pest picks: Jim Miller Vs Ben Henderson
G.S.P. picks: Dan Hardy Vs Chris Lytle

Knock Out Of The Night:
The Pest picks: CB Dollaway
G.S.P. picks: Amir Sadollah

Submission Of The Night:
The Pest picks: Cole Miller
G.S.P. picks: Cole Miller


Αυτά από μας, ελπίζω να έχουμε καλά fights και θα χαρούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας γνώμες στο comment section. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι δεξιά πάντα υπάρχει και ψηφοφορία για τον αγαπημένο σας fighter.


The Pest \m/          and
--> G.S.P. <--

______________________________________

29 σχόλια:

  1. Sadollah,Cerrone,Miller,Hardy βλέπω εγώ και από prelims το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι το Benavidez-Wineland,το οποίο θα έπρεπε να είναι στην main card κατ'εμέ,αφού το βλέπω και για fight of the night.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ξέχασα... MILLER FTW!!!! :)

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o hardy prepei na kerdisi gia na mini ufc,einai endiaferousa prosopikotita...thelo na do poli cerrone tous telefteous tris agones pou tous exo dei tous exei kerdisi gia plaka exei ena vasiliko stil o tipos....leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @leonidas: Είναι πολύ καλός ο Cerrone,όντως...και επειδή το mma αναπτύσεται με ραγδαίους ρυθμούς,έχουν αρχίσει να βγαίνουν μέχρι και κουτσομπολιά για τους αθλητές!Έτσι ο αγελαδάρης έμαθα πως "κανονίζει" την Britney,την ξανθιά που ήταν μέχρι πρόσφατα στο ufc!Μια χαρά τον βρίσκω,το μωρό είναι αφρόςςςς.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν, μίας και αναφέρθηκε, να πώ οτι η Britney παίζει να είναι και το κορυφαίο μωρό που έχει περάσει απο τα ring girls του UFC. Τρελή φάτσα!

    Και εγώ , όπως και όλοι μας , απορώ γιατί δεν είναι το Miller vs Henderson main event. Θα είναι γαμώ τις μάχες. O Hardy ελπίζω να έχει βελτιώσει το ground game του, έστω το takedown defense του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. vasika g-mos den eina koutsompolio nomizo i htan zevgari i einai akoma ,pragamatika einai toumpano kai ithela na to po kairo mages valte na psifisoume anamesa se britney-celeste-carano pragmatika ego den ksero ti tha psifiza..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @G_mos:
    Το Benavidez-Wineland θα είναι αρκετά καλό, αλλά έχουν βάλει τον Sadollah στο main card, αφενός επειδή είναι πολύ δημοφιλής από το TUF και αφετέρου επειδή θέλουν να τον προωθήσουν. Μην ξεχνάτε ότι η Middleweight κατηγορία είναι πάρα πολύ φτωχή...

    @leonidas:
    Η Britney τα έχει όντως με τον Cerrone. Θυμάμαι που έλεγα όταν έγινε το merge WEC-UFC, ότι η Arriany (η οποία παρεπιπτόντως τα είχε με τον Jardine - αν έχετε το θεό σας ρε παιδιά έλεος) θα έσκαγε από το κακό της που δεν θα είναι το top ring girl σε ομορφιά!! Ο λόγος τέλος, που σταμάτησε είναι ότι ήθελε να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, σπουδάζει τέχνη και ήθελε να τον ακολουθήσει αυτόν το δρόμο. Αλλά από ότι είπε ο Dana, κάνει κάποια πράγματα με το UFC ακόμα. Όσο για το τρίλημμα που έβαλες στο τέλος... Ωραία ιδέα για poll!!!! :P


    @John:
    Πιο πάνω έγραψα τη γνώμη μου για αυτό που λες. Είναι πιο γνωστά ονόματα και μάλλον θα είναι και το fight of the night. Όσον αφορά τον hardy τώρα... Δεν το πιστεύω. Αν θα μείνει στο UFC, θα το χρωστάει στον Lytle και στο game plan που θα θέλει να ακολουθήσει...



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ AYTO TO ΑRM BAR ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΤΑ ?
    gsp ξεχασες το never leave it to the judjes
    g_mos σωστος ο γελαδαρης!
    περιμενω το μιλερ-χεντερσον γιατι γουσταρω οπως αγωνιζονται αμφοτεροι. ο χεντ. ειναι υδραργυρος δεν τον πιανεις ευκολα αλλα κι ο μιλερ ειναι ελβετικος σουγιας, τι θελεις στραικ, παλη, bjj, ολα τα εχει κ κατ 'εμε παει τιτλο . και οι δυο ειναι θεαματικοι παικτες !
    οι χαρντυ-λυτλ ακριβως οπως τα εγραψε πιο πανω ο τζιεςπι δεν εχω να προσθεσω κατι(οντως δεν παραδινεται ο π0υ$#%ς, ειναι που λεει :ξερει 5 γλωσες αλλα δεν ξερει το "οχι" σε καμια).
    θελω να δω και αγιατολαχ ...τι σαντολαχ ειναι, καλα πεςτον κι ετσι.
    και μπεναβιδες θελω.
    ο ολιβερα ειναι παιχτουρα . θα νικησει με υποταγη. μπορει να του φαει και τη γκομενα. χαιρεται!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @κουβανός:
    *Θα γίνει μπαράκι ARM BAR; Ποιος καμένος το σκέφτηκε; χαχα
    *Ε ας το αφήσουνε και μια φορά στους judges τα παιδιά..!!
    *ΛΟΛ λες τον μορφωνιό τον Oliveira να την ρίξει την αρτίστα;;; "Την χούφτωσες; Χουφφφτωσ'την χούφφφφτωσ'την!"

    ----------------------------------------------

    Eπειδή είμαστε υπερδημοκρατικότατο blog, κάνουμε poll για τα πάντα (μέχρι για το τι χρώμα βρακί φορούσε ο Hallman), έτσι το Poll για την πιο ωραία personality είναι δεξιά!

    Να σημειώσω ότι σε περίπτωση που επιθυμείτε κι εσείς να προτείνετε κάτι ως poll, ως άρθρο (πχ σύγκριση δύο fighters), ότιδήποτε βρε αδερφέ, μη διστάζετε, ζητήστε το!! :D



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά και δύο νέα...

    -(1)-------------------------------------------
    Το γυγναστήριο Golden Glory μάλλον κατάλαβε τις βλακείες που κάνει με τις πληρωμές (θα του βάλανε και κανά χέρι και οι πρόσφατοι απολυθέντες) και δήλωσε ότι δεν έχει κανενα πρόβλημα για το πως θα πληρώνονται οι fighters, δεν έχει σκοπό για κάποιο coopromotion (αυτό έλειπε, ένα γυμναστήριο να προμοτάρει μαζί με τη ZUFFA fights) και ότι ο Overeem πλέον είναι έτοιμος να κάνει ένα αποκλειστικό συμβόλαιο με το UFC.

    -(2)-------------------------------------------
    Αύριο, Σάββατο 13, έχει ένα MMA event το οποίο δεν το πήρα καθόλου είδηση εώς σήμερα. Έχει κάποια γνωστά από το UFC πρώην ονόματα. Αν θέλετε ρίξτε το μια ματιά:

    MMA Fight Pit: Genesis

    Main Card
    Houston Alexander Vs Razak Al-Hassan
    Jens Pulver Vs Coty Wheeler
    Junie Browning Vs Jacob Clark
    Jamie Yager Vs Willie Parks
    Tyler East Vs Prince McLean
    Angelica Chavez Vs Diana Rael

    Extra Πληροφορίες:
    Houston Alexander (UFC)
    Zarak Al-Hassan (UFC, MFC)
    Jens Pulver (UFC, Pride, Shooto, IFC, WEC, Titan FC)
    Coty Wheeler (WEC)
    Junie Browning (UFC, TUF8)
    Jamie Yager (UFC, TUF11)
    Tyler East (KOTC)


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψήφισα τη Meredith Divita γιατί είναι μοντέλο με αερόσακους!!! Μπράβο για το poll, πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε πάω φίλε John που έχεις τεκμηριωμένη άποψη!! :Ρ




    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ "ΟΥ"
    -ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΤΣΟΥ ?
    ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ! ΓΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ !
    απ 'οτι βλεπω κιμουρα πασχεις και εσυ (οπως κ εγω) απο προωρο απογαλακτισμο. την εψαξα κ την ειδα αυτη που ψηφισες κ ειναι τουμπανο .απ 'ολες δεν ξερω καμια δεν πρκλθω γυν. μμα (κακως)αλλα εχω εμπιστοσυνη σε σενα κ ψηφιζω την ιδια !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Trust me Cuban!!! Trust me! Πάσχω!!!! Νομιζω αυτή κάνει μόνο συνεντεύξεις, δε παίζει ξύλο, οπότε είναι και ασφαλές το μωρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (1) Άλλο ένα άριστο card!!
    (2) Ρε φίλε Bendo, πόσο θεός είσαι δηλαδή???? Εγώ λέω re-match με τον Pettis και μετά απευθείας title-shot!!!!!
    (3) Αν και όλοι μας περιμέναμε να ακούσουμε ότι ο Ηardy will be cut, ο ένας από τους Fertitta βγήκε και είπε ότι δε θα κοπεί. Αν αυτό ισχύει, χαίρομαι ιδιαιτέρως, αλλά δείχνει το πόσο το UFC χρειάζεται τους Ευρωπαίους fighters που θα αποτελέσουν attraction στη χώρα τους όταν πάει το UFC εκεί. Οπότε, και να χάσει ξανά ο Sotiropoulos, δε σημαίνει ότι θα κοπεί και σίγουρα. Δεν είναι Ευρωπαίος, αλλά αντιπροσωπεύει μια μεγάλη επίσης για το UFC αγορά.
    (4) Εντυπωσιακοί και οι Benavidez, Markes και Cerrone.
    (5) Πολύ με χαροποιεί το γεγονός όταν οι fighters retire όταν το αποφασίζουν οι ίδιοι και είναι και σε πολύ καλή κατάσταση ακόμα. Ο Lytle δεν περίμενε να τον βρουν τα χρόνια και να τον κόψει πρώτα το UFC μετά από ένα ρεκόρ 0-5 για να τα παρατήσει. Το να φεύγεις έτσι στα top σου έχοντας κερδίσει το Fight Of The Night ΚΑΙ το SUB of the night, είναι ότι καλύτερο για ένα από τους πιο αγαπημένους fighters.



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Κουβανέ, από όλες αυτές τις κοπέλες, οι μόνες που είναι fighters είναι oι Gina Carano, Kerry Vera και Miesha. Η Kyra Gracie είναι BJJ practiotioner.

    Οι υπόλοιπες είναι είτε ring girls είτε δημοσιογράφες.

    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. wraia vradia xthes ama eksereso oti sto proto lepto tou hardy-lytle stamatise i metadosi apo ki pou to evlepa kai exasa kana lepto ola ta alla ok..o hardy ekane megali malakia xthes ekei pou den ton pige katholou sto edafos o antipalos tou pige aftos gia to takedown 2-3 fores kai telika tin teleftea to plirose pantos epeidi ego to goustaro to anarxi makari na mini aplos na ton valoun na palepsi se alli xora giati diavasa den exei kerdisi pote stin americi...kai dikeothika gia ton cerrone piga kai ton eriksa ena 10 eyro giati ton eixe aoutzaintes sto stoixima kai den mporousa na antistatho..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @leonidas:
    Ναι για free show ήταν υπέρκαλο. Το θέμα είναι ότι ο Hardy και στο stand-up έχανε. Εγώ το fight το έβλεπα 29-28 αμφίρροπα. Δηλαδή και να μην έτρωγε το SUB, πάλι παίζει να έχανε... Όπως και να έχει, για τους fans του Hardy, δεν υπάρχει όντως πρόβλημα να κοπεί. Είναι πολύ δημοφιλής έξω από την αμερικανική αγορά για να τον αφήσουν να πάει σε κάποιο άλλο promotion...

    Που παίζεις αν επιτρέπεται; Λέω να αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά να παίζω από κανά ευρώ που και που σε κανά fight...


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. nai mallon exane,pistevo oti kerdise kapio giro alla den eftane...sportingbet paizo file..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστώ φίλε leonidas αλλά από ότι βλέπω μόνο τα μεγάλα fights έχουν αυτοί...!

    Εν τω μεταξύ, ψάχνω στο site MMA, UFC, τίποτα..! Και μετά βλέπω boxing και λέω να δεις που εκεί θα το έχουν..! lol

    Επίσης ξέχασα να πω...! Ρε παιδιά, τέτοιο BJJ ο Herman πότε το έμαθε;;; Που τον είχανε;; Με τον Royce κλεισμένο σε κανά gym?




    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. leonidas & gsp αφου εισται BETατζηδες προσεχετε μη γινετε "κουβανοι" u know wha mean ε?
    για το ιβεντ θα τα πουμε αυριο.
    εχουμε πολλα !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαχα! Τα λέμε!!



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το κακο με τον hardy ειναι οτι βασιζεται πολυ στην δυναμη και κυριως στο left hook του. Το παλικαρι μπορει να προσπαθει στο gym να βελτιωσει καποια πραγματα αλλα στο octagon βγαζει συνεχεια το ιδιο μονοκοματο και μονοπλευρο στυλ. Δεν ειναι τυχαιο οτι εφαγε τοσα μπουνιδια απο τον lytle, παντα ετσι κανει, stays in the pocket και ψαχνει left hook counters. Ηταν αναμενομενο οτι καποια στιγμη το παιχνιδι του θα ειναι ευκολος γριφος για τους αντιπαλους. Αν δεν ποιασει κανα δυναμιτη, δεν εχει αλλο τροπο να κερδισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σου φίλε Τζίνο και καλως ήρθες στο blog μας :)

    Χαίρομαι να βλέπω νέα άτομα και με απόψεις με επιχειρήματα κιόλας.

    Όντως είναι πολύ μονοδιάστατος ο Hardy (κλασικό χαρακτηριστικό των Άγγλων) και για αυτό είπε κιόλας ότι θέλει να πάρει κάποιο χρόνο off, ώστε να βελτιώσει κάποιους τομείς...



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ ψηφίζω δαγκωτό Arianny ρε,μην ψαρώνετε το καλύτερο μωρό είναι!!Α και εντυπωσικό entry έκανε και η Ronda Rousey στο strikeforce,ρίξ'τε μια ματιά,πολύ καλό κομμάτι.Πούλο ο Hardy όσο και αν τον γουστάρω για την προσωπικότητά του,για ufc δεν κάνει το παλικάρι.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @G_mos:
    Είσαι Arrianικός ε;; :P

    Όσο αφορά τον Hardy, δε λέω ότι δεν κάνει για το UFC, πιστεύω ότι o Hardy έτσι όπως είναι τώρα, δεν κάνει για το main event.

    Fighters εκτός top 10-15άδας πιστεύω τους έχει ακόμα...



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άσχετο,αλλά μόλις είδα ένα βίντεο με τον Lesnar να λέει ότι επέστρεψε...και μάλιστα διαβάζω κάτι φήμες για Lesnar-Overeem στο UFC140 και έχω κ@υλώσει!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @G_mos:
    Κι εγώ αυτό έβλεπα μόλις τώρα..!!!
    Η εξής τριάδα παίζει συνεχώς:
    Lesnar-Mir-Overeem

    (1) Mir Vs Overeem
    (2) Lesnar Vs Mir 3
    (3) Lesnar Vs Overeem

    Και τα 3 πρέπει να γίνουν!! :D




    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή