Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας.
Μετά από την σπουδαία νίκη που πέτυχε χθες η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ που του εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής απέναντι στην Μακάμπι, επιστρέφουμε σήμερα για να ασχοληθούμε με το ποδοσφαιρικό στοίχημα.
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με τέσσερις επιλογές:





1) 263 Νυρεμβέργη-Χοφενχάϊμ


Νυρεμβέργη: Καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην πρωταθλήτρια πλέον Ντόρτμουντ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα αφού η άμυνά της κοιμήθηκε δέκα λεπτά και δέχτηκε δυο γκολ που της κόστισαν την ήττα.
Παρά την ήττα από την πρωταθλήτρια παρέμεινε στο κυνήγι για την 5η θέση που θα την οδηγήσει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια απέχοντας μόλις πέντε βαθμούς από την Μάιντζ.
Χωρίς πολλά προβλήματα απουσιών θα παραταχθεί σήμερα καθώς η μόνη απουσία είναι αυτή του δεξιού μπακ Γιούντ που είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφει ο μέσος Γκιουντουγκάν.


Χοφενχάϊμ: Νέα ήττα γνώρισε η Χοφενχάϊμ την προηγούμενη αγωνιστική από την Στουτγάρδη με 1-2 αλλά αυτό δεν την αγχώνει καθόλου αφού έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.
Απών σήμερα οι μέσοι Βούκσεβιτς και Βάιζ, αμφίβολος ο αμυντικός Φόρσα, εκτός αποστολής έμεινε ο Σίμουνιτς, ενώ επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Σαλίχοβιτς.


Υπάρχουν σοβαρές ελπίδες για την ομάδα την Νυρεμβέργη να κατακτήσει την 5η θέση και να βγει στην Ευρώπη και σήμερα μπορεί κερδίζοντας την Χοφενχάϊμ η οποία εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την παραμονή και δεν έχει κανένα κίνητρο, να ελπίζει παραπάνω και να μειώσει και άλλο την διαφορά από την Μάιντζ.
Πιθανός άσος.


2) 266 Στουτγάρδη-Ανόβερο


Στουτγάρδη: Νικηφόρα πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Χοφενχάϊμ με 1-2 βάζοντας σημαντικές βάσεις για την παραμονή αφού σιγά σιγά παίρνει διαφορά από τις τελευταίες θέσεις και αν συνεχίσει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις θα καταφέρει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.
Απών σήμερα οι αμυντικοί Μολινάρο και Ντέγκεν, ο μέσος Γκέμπχαρτ, ο επιθετικός Μάρικα, ενώ αμφίβολος παραμένει ο επιθετικός Κακάου.
Αλλαγή προέδρου θα έχει του χρόνου η ομάδα της Στουτγάρδης με τον νυν πρόεδρο Έρβιν Στάουντ να δίνει την σκυτάλη στον πρώην μάνατζερ Πόρσε Γκέρντ Μόιζερ.


Ανόβερο: Απρόσμενη ήττα δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την ουραγό και αδιάφορη Γκλάντμπαχ μέσα στην έδρα της με 1-0 στερώντας της την Τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Παρόλα αυτά όμως απέχει μόλις δυο βαθμούς από την 3η θέση και αν συνεχίσει με νίκες μπορεί να την ξανακερδίσει.
Αγωνιστικά προβλήματα σήμερα για την ομάδα του Ανόβερο δεν υπάρχουν και θα παραταχθεί πλήρης.


Μεγάλο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς και από τις δυο ομάδες για ξεχωριστούς λόγους, το οποίο μου δίνει την εικόνα ότι θα έχουμε ένα σκληρό ματς με πολλές φάσεις.
Πιθανό over.


3) 349 Μπρέστ-Νις


Μπρέστ: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα της Μπρέστ καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε 0-0 με την Μονπελιέ και ήρθε πιο κοντά στο να πετύχει το στόχο για την παραμονή.
Μόνο τρεις βαθμούς χρειάζεται για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Προβλήματα απουσιών δεν έχει, ενώ επιστρέφει ο μπακ Νταφ και επιθετικός Ρου.
Με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η Μπρέστ.
Νις: Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί της Νις με νέα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική φέρνοντάς την όλο και πιο μακριά από την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα σήμερα για την ομάδα της Νις αφού απών είναι ο αμυντικός και αρχηγός Τσίβελι, ο επιθετικός Μουλουνγκί, οι μέσοι Φαέ και Σαμπλέ, οι εξτρέμ Μουνιέ και Μπεγιόν, οι αμυντικοί Πεσλέ και Κανταρέιγ, ενώ επιστρέφουν οι αμυντικοί Γκασέ και Μαμπιαλά.


Η Μπρέστ είναι σε καλύτερη φόρμα και παρουσιάζεται πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα την κρατήσει οριστικά στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στην Νις που δεν παρουσιάζεται καλά στα τελευταία ματς και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών.
Πιθανός άσος.


4) 334 Νουμάνθια-Βαγιαδολίδ


Νουμάνθια: Νέα ήττα από την Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1 φέρνοντάς την πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού απέχοντας μόλις πέντε βαθμούς από την ζώνη.
Προβλήματα απουσιών για την ομάδα της Νουμάνθια δεν υπάρχουν που αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην μισητή της αντίπαλο με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.


Βαγιαδολίδ: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο καιρό νικώντας με το χρυσό γκολ του Γκέρα στο 94ο λεπτό κόντρα στην Μπάρτσα Β που της έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και είναι μόλις ένα βαθμό από την πλεονεκτική 6η θέση που οδηγεί στα play-off για την άνοδο.
Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Αμπέλ Ρεσίνο δεν υπάρχουν ενώ επιστρέφει και ο μέσος Ματαμπουένα και θα έχει την δυνατότητα η ομάδα να παραταχτεί πλήρης για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι που εκτός των άλλων έχουν και οι δυο ομάδες κίνητρο για την νίκη. Μην ξεχνάμε ότι το ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες στον πρώτο γύρο ήρθε 5-4 υπέρ της Νουμάνθια.
Πιθανό over.


Kourtone  

4 σχόλια:

  1. Καλό ταμείο φίλε, μακάρι να βγουν.
    Σας θαυμάζω για τις γνώσεις σας σε αυτά τα ξένα πρωταθλήματα!! Που τις ξέρετε όλες τις ομάδες φοβερό με φαίνεται!! :Ρ
    Εγώ αυτές τις πιο πολλές μόνο ονομαστικά τις ξέρω. 2 παίχτες τους να σου πω δεν ξέρω! :Ρ
    Και πάλι μπράβο! :)

    --> G.S.P. <--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ φίλε G.S.P., μακάρι να πάμε ταμείο!!!
    Αν παρατηρήσεις ασχολούμαι και δίνω σημεία κυρίως για Αγγλία,Ισπανία,Γερμανία,Γαλλία και Ιταλία που είναι γνωστά πρωταθλήματα και πολλά από αυτά τα παιχνίδια τα βλέπω και έχω μάθει περίπου πως παίζουν οι ομάδες.
    Κυρίως μ' αρέσει να ασχολούμαι και να βλέπω Ισπανία 1, Ισπανία 2, Γερμανία και Ιταλία.
    Καλή τύχη και σε σένα με το UFC!!!

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. logika ta simeia s kourtone... egw apexo apo to stoixima ;)kalo tameio !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tha itan kalitera na baleis epikoinonia sto mplok oste na mporei kapoios na epikoinonisei mazi sou ...gia pola themata apo sinergasia mexri parapona kok...otan baleis epikoinise mazi mou sto provlepo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή