Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα φίλοι του blog μας!!!
Μεγάλη αθλητική μέρα σήμερα καθώς νωρίς το απόγευμα έχουμε τον ΠΑΟ να διεκδικεί το 6ο αστέρι στην φανέλα του στον τελικό απέναντι στην Μακάμπι και αργότερα το απόγευμα έχουμε πρεμιέρα για τα play-off του ποδοσφαίρου που πιστεύω θα έχουμε πολλές εκπλήξεις.
Χθες δεν τα πήγαμε καλά αφού πιάσαμε 2/4 σήμερα όμως ευελπιστούμε να αλλάξουμε την κατάσταση με τέσσερις επιλογές που προκύπτουν από το στοιχηματικό κουπόνι.



1) 374 Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ


Μαγιόρκα: Νέα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 από την Σανταντέρ η οποία προήλθε από το πολύ επιθετικό σχήμα που παρατάχθηκε η ομάδα με συνέπεια η άμυνα να έχει πολλά κενά.
Μ’ αυτή την ήττα μίκρυνε η απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού καθώς έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών και αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει άμεσα.
Απών σήμερα ο τερματοφύλακας Αουάτ και ο αμυντικός χαφ Τεχέρα.


Βιγιαρεάλ: Με νίκη αποχαιρέτησε το τις Ευρωπαϊκές της διοργανώσεις την Πέμπτη νικώντας την Πόρτο 3-2.
Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την νίκη κόντρα στην Χετάφε με 2-1 και ανατροπή.
Απόσταση έξι βαθμών έχουν τα υποβρύχια από την 5η θέση και με θετικό αποτέλεσμα σιγουρεύει την θέση της για το ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και μειώνει την απόσταση της από την 3η Βαλένθια.
Απών σήμερα ο αριστερός μπακ Καπντεβίλα, ο αμυντικός Γκονζάλο Ροντρίγκες, ο δεξιός μπακ Άνχελ, ενώ επιστρέφει ο μέσος Σένα που απουσίαζε πάρα πολύ καιρό και ο αμυντικός Μαρτσένα.


Με νίκη η Μαγιόρκα σήμερα σιγουρεύει την θέση της για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, με νίκη όμως και η Βιγιαρεάλ σιγουρεύει την θέση της για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ματς λοιπόν με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.
Πιθανό over.


2) 392 Μπρέσια-Κατάνια


Μπρέσια: Καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σαμπντόρια όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας. 
Πέντε βαθμούς απέχει από την σωτηρία και με τρεις συνεχόμενες νίκες όλα είναι πιθανά και μπορεί να το πετύχει γιατί στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη.
Απών σήμερα ο τερματοφύλακας Σερένι, ο μπακ Νταλαμάνο, ο μέσος Κόρντοβα, ο επιθετικός Ποσαντσίνι, ενώ επιστρέφουν ο φορ Καράτσιολο και ο στόπερ Τζόμπολι.


Κατάνια: Παρά το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε για άλλη μια φορά αλλά με την βοήθεια της τύχης πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στην Κάλιαρι, καθώς για 90 λεπτά η Κάλιαρι την έπαιζε στο μισό του γηπέδου και με δυο αντεπιθέσεις κατάφερε να σκοράρει.
Σε καλύτερη βαθμολογική θέση βρίσκεται η Κατάνια από την αντίπαλό της αλλά η υπόθεση παραμονή δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Απών σήμερα ο μπακ Άλβαρες, ο μέσος Λεντέσμα, ο στόπερ Μπελούσι, οι μέσοι Γιάμα και Σκιάκα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μάξι Λόπεζ.


Και οι δυο ομάδες έχουν κίνητρο για την νίκη περισσότερο όμως η Μπρέσια που παίζει αυτή την στιγμή πολύ καλύτερα από την Κατάνια η οποία έχει πολλές αδυναμίες ειδικά στα  παιχνίδια εκτός έδρας.
Πιθανός άσος.


3) 405 Βαλενσιέν-Ρεν


Βαλενσιέν: Με την ήττα που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 από την Παρί δεν απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού καθώς βρίσκεται στην 17η θέση μόλις ένα βαθμό πάνω από την 18η θέση και την Νανσί.
Έτσι λοιπόν μονόδρομος είναι σήμερα η νίκη για να βάλει τις βάσεις και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.
Απών σήμερα ο στόπερ Ράφαελ, ο μπακ και αρχηγός Ματέρ, ο χαφ Γκομίς, ο επιθετικός Αμπουμπακάρ, ενώ επιστρέφει ο στόπερ Μπίσεβατς.


Ρεν: Στις εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη έφτασε η Ρεν καθώς την προηγούμενη αγωνιστική παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Μπορντό, αυτό όμως δεν της κόστισε καθώς κρατά καλά την 5η θέση που θα την οδηγήσει στο Europa League.
Απών σήμερα ο επιθετικός Κεμπό-Εκοκό, ο μπακ Τεοφίλ Κατρίν, οι εξτρέμ Μπραϊμί και Μαρβό, ενώ επιστρέφει ο στόπερ Κανά-Μπιγίκ και ο φορ Μοντάνιο.


Μόνο νίκη θέλει σήμερα η Βαλενσίεν απέναντι στην αδιάφορη αλλά σαφώς καλύτερη Ρεν και δεν θα ανοιχτεί καθόλου γιατί όσες φορές το έκανε το πλήρωσε ακριβά αφού η άμυνά της δεν είναι και η καλύτερη της κατηγορίας.
Πιθανό under.


4) 434 Τζένοα-Σαμπντόρια


Τζένοα: Ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Νάπολι παρά την καλή εμφάνιση των Γενοβέζων.
Βαθμολογικά αδιάφορη είναι η Τζένοα όμως έχει βαλθεί και η ίδια αλλά και οι οπαδοί της να ρίξουν την Σαμπντόρια στην Serie B.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ επιστρέφουν ο μέσος Ρόσι, ο στόπερ Νταϊνέλι, οι μέσοι Βελόσο και Μιλανέτο και ο φορ Παλάσιο.


Σαμπντόρια: Στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπρέσια και έμεινε για άλλη μια φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού χωρίς όμως να έχει σωθεί.
Απών σήμερα ο στόπερ Μαρτίνεζ, οι μέσοι Πανταλίνο και Σεμιόλι, ενώ επιστρέφουν ο στόπερ Γκασταλντέλο και ο μέσος Πόλι.


Ντέρμπι μίσους το σημερινό ματς.
Οι πιθανότητες είναι σαφώς με την Τζένοα που είναι και καλύτερη ομάδα, είναι σε καλύτερη φόρμα, έχει εφτά γκολ ενεργητικό στα δυο τελευταία εντός έδρας ματς και έχει την παράδοση με το μέρος της αφού μετρά τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε κόντρα στην Σαμπντόρια η οποία μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια και αυτή της υποβιβασμένης Μπάρι.
Πιθανός άσος.


Kourtone  

1 σχόλιο: