Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Χθες είχαμε 2/3 με την Γκλάντμπαχ να μας τα χαλάει, είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο το απρόβλεπτο Αμβούργο ισοφάρισε και στην συνέχεια η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω αν και είχε αρκετό χρόνο στην διάθεσή της.
Σήμερα μιας και τελειώνουν σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ασχοληθούμε μόνο με την Ισπανική λίγκα με δυο επιλογές ρίσκου με υψηλές αποδόσεις και με μια που κινείται σε λογικά πλαίσια:



1) 351 Μπαρτσελόνα Β-Λας Πάλμας


Μπάρτσα Β: Ισόπαλη ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Πονφεραντίνα (2-2) και παρέμεινε στην 5η θέση με 62 βαθμούς, όμως δεν έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το καταστατικό της διοργάνωσης να συμμετάσχει στην διαδικασία των play off για την άνοδο και έτσι παραμένει αδιάφορη.
Απών είναι ο αμυντικός Μοντόγια, ο αμυντικός Αρμάντο, ενώ επιστρέφει ο μέσος Ρομέου.


Λας Πάλμας: Μπορεί με την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καρταχένα με 2-0 να πήρε ανάσες για την παραμονή αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει και εν όψη του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί δεν μπορεί να μένει ήσυχη.
Απών ο επιθετικός Βέγα, ο μέσος Χοσίκο, ο μέσος Γκονθάλεθ, ο μέσος Αρμίτσε, ενώ επιστρέφει ο μέσος Σουάρεθ.


Η Μπάρτσα Β παίζει πολύ επιθετικά και έχει  καλή ομάδα, ενώ η Λας Πάλμας θέλει πάση θυσία την νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Πιθανό over (1,65).


2) 350 Καρταγένα-Χιρόνα


Καρταγένα: Εξανεμίστηκαν πλέον οι επλίδες που είχε για την συμμετοχή της στα μπαράζ της ανόδου με την ήττα με 2-0 που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Λας Πάλμας.
Απών σήμερα ο αμυντικός Καλά, ο αμυντικός Τσίκι, ο επιθετικός Βίκτορ, ο μέσος Λαφουέντε, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μποτέλο.


Χιρόνα: Με την νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική με 4-2 κόντρα στην Χερέθ απέκτησε ελπίδες για την συμμετοχή της στα play off της ανόδου αφού έφτασε στην 8η θέση με 54 βαθμούς και επειδή η Μπάρτσα Β που είναι 5η δεν μπορεί να συμμετάσχει σ’ αυτά έχει ελπίδες να μπει στα μπαράζ ανόδου.
Απών σήμερα ο μέσος Ντόρτσα, ο αμυντικός Μαρτίνεθ, ο επιθετικός Κούρτο και ο αμυντικός Τορτολέρο.


Οι δυο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, η Καταχένα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, δεν έχει ελπίδες για τα μπαράζ της ανόδου, ενώ η Χιρόνα απέκτησε χθες με την ήττα της Βαγιαδολίδ μαθηματικές ελπίδες για την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου και με συνδυασμό το πρόγραμμα που ακολουθεί (εντός Μπάρτσα Β και Κόρδοβα και εκτός την Νουμάνθια που είναι ψιλό αδιάφορες) μπορεί να μπει και να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Γιατί να μην κερδίσει σήμερα την φιλική ομάδα της Καρταχένα και να μειώσει την διαφορά στους 3 βαθμούς.
Πιθανό διπλό (2,80).


3) 375 Βαλένθια-Λεβάντε


Βαλένθια: Ισόπαλη ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική 2-2 με την Εσπανιόλ και πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την 3η θέση που θα την οδηγήσει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Καμία απουσία σήμερα για τους Βαλενθιάνους ωστόσο αμφίβολος παραμένει ο μέσος Τίνο Κόστα.


Λεβάντε: Τον βαθμό της ισοπαλίας ήθελε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία και τον πήρε 1-1. Σήμερα με ένα βαθμό εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία και ξενοιάζει. 
Απών σήμερα ο μέσος Σέρχιο, ο αριστερός μπακ Ντελ Όρνο και ο αριστερός χαφ Χουάνλου.


Ματς ανάμεσα σε δυο συμπολίτισσες που με ένα βαθμό πετυχαίνουν και οι δύο τους στόχους τους, κάτι που απέδειξε η Λεβάντε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπάρτσα που και οι δυο χρειάζονταν ένα βαθμό και το ματς ήρθε ισόπαλο.
Πιθανή ισοπαλία (3,30). 


Κourtone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου