Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ...


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας!!!
Όπως έχετε παρατηρήσει δεν έχω γράψει καθόλου για τα play-off και είχα σκοπό να γράψω μόλις αυτά τελειώσουν και να τα σχολιάσω γενικά, αλλά σήμερα μετά το ματς Α.Ε.Κ-Π.Α.Ο.Κ δεν κρατήθηκα και τους λόγους θα τους καταλάβετε παρακάτω...



Ο Π.Α.Ο.Κ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Π.Α.Ο εντός και τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός, μάζεψε έξι βαθμούς, μηδένισε την διαφορά με τους αντιπάλους του που ξεκίνησαν με βαθμολογικό πλεονέκτημα, εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Α.Ε.Κ και του Π.Α.Ο που ήρθαν ισόπαλοι 1-1 την δεύτερη αγωνιστική και έμεινε στην πρώτη θέση, άρχισε να έχει ελπίδες και δικαίως τις απέκτησε αφού θα αντιμετώπιζε την Α.Ε.Κ στο Ο.Α.Κ.Α χωρίς κόσμο και με ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμα και ισοπαλία θα σιγούρευε την πρωτιά, όμως όλα αυτά υπήρχαν μέχρι λίγο πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα.


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σήμερα για 5η φορά φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πραγματικά το μοναδικό ματς που ήταν διαφορετικό ήταν αυτό της Τούμπας για το πρωτάθλημα που ο Π.Α.Ο.Κ είχε φανεί πάρα πολύ δυνατός και η Α.Ε.Κ δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει καθόλου χάνοντας το παιχνίδι, όλα τα άλλα ήταν λίγο πολύ παρόμοια.


Για άλλη μια φορά λοιπόν ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ παρέταξε την ομάδα με διάφορες αλχημείες χωρίς να μαθαίνει από τα λάθη του, σαν να έπαιζε με την Α.Ε.Κ για πρώτη φορά, σαν να μην ήξερε καθόλου πως παίζει, σαν να μην ξέρει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά της, σαν να μην ξέρει τις αδυναμίες της δικιάς του ομάδας.


Για άλλη μια φορά λοιπόν o προπονητής του Π.Α.Ο.Κ παρέταξε την ομάδα του με ένα πολύ χαμηλό σχήμα κάτι που έκανε και στα προηγούμενα ματς με την Α.Ε.Κ και του κόστισε την ήττα και την τελευταία φορά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, δίνοντας την ευκαιρία στο Δέλλα και τον Ντιόπ να κάνουν ό,τι θέλουν για άλλο ένα αγώνα στην περιοχή του δικεφάλου του Βορρά, να σκοράρουν και πάλι οι δυο τους με κεφαλιά χωρίς καν να πηδήξουν και να δείχνουν την εικόνα ότι η Α.Ε.Κ είναι πολύ ανώτερη από τον Π.Α.Ο.Κ κάτι που δεν ισχύει και το έχει αποδείξει.


Αυτό δείχνει ότι σαφώς ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ δεν έχει μάθει από τα λάθη του και ότι δεν ξέρει καθόλου την ομάδα του παρατάσσοντας την για άλλη μια φορά με ένα σχήμα που δεν το έχει παίξει ποτέ η ομάδα, ή μάλλον καλύτερα σήμερα δεν υπήρχε σύστημα καθώς κανένας δεν ήξερε ποίος είναι ο ρόλος του και η θέση του.


Ο Π.Α.Ο.Κ έχει να κερδίσει στο Ο.Α.Κ.Α από το 1999 κάτι που μάλλον θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα αν δεν αλλάξει η τακτική της ομάδας και αξίζει να αναφέρουμε ότι στα παιχνίδια που έχουν παιχτεί ανάμεσα στις δυο ομάδες ο Π.Α.Ο.Κ έχει σκοράρει μόλις δυο φορές ενώ η Α.Ε.Κ εννέα και ότι ο Δέλλας μαζί με τον Ντιόπ να έχουν σκοράρουν τα μοναδικά τους γκολ απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.


Ήθελα να ξέρω στην προπόνηση ο κύριος Χάβος δεν δουλεύει τα στημένα;;;;
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν θα έχει μάθει το μάθημά του μέχρι την Τετάρτη που θα την υποδεχτεί στην έδρα του ή αν θα μείνει πάλι μετεξεταστέος.
Γιατί ρε συ ό,τι χτίζεις να το γκρεμίζεις μέσα σε 90 λεπτά και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που θα έπρεπε να την ξέρεις καλύτερα και από την παλάμη σου μιας και την έχεις αντιμετωπίσεις τόσες φορές φέτος και σε έχει παίξει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.


Θα τα πούμε την Τετάρτη...


Kourtone  

2 σχόλια:

  1. Έλα ρε Kourtone μην απελπίζεσαι... Υπάρχουν και χειρότερα!! Δες κι εμάς που είμαστε χειρότεροι και από Κεραυνό Κερατέας να πάρεις λίγο θάρρος!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, απόψεις για προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να μην απελπίζομαι ρε συ G.S.P χάνω για άλλη μια φορά από τον 40χρονο Δέλλα με τον ίδιο τρόπο.

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή