Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας!!!
Συνεχίζουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο με το αγαπημένο μας στοίχημα λίγες αγωνιστικές πριν τελειώσουν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Σήμερα το κουπόνι του στοιχήματος είναι λίγο περίεργο γι’ αυτό θα ασχοληθούμε με τρεις επιφυλακτικές επιλογές:



1) 222 Μπλάκπουλ-Μπόλτον


Μπλάκπουλ: Καλή εμφάνιση για άλλη μια αγωνιστική για την νεοφώτιστη ομάδα της Premier καθώς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τότεναμ, αν και μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω, που της είναι πολύ χρήσιμος.
Σήμερα όμως τα πράγματα αλλάζουν καθώς για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει και να περάσει την Γούλβς που είναι από πάνω της μόλις για ένα βαθμό.
Ευτυχώς για την ομάδα του Μπλάκπουλ δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και είναι έτοιμος ο τεχνικός της να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της σωτηρίας.


Μπόλτον: Νέα ήττα για την Μπόλτον πληρώνοντας τα πολλά κενά στην αμυντική της γραμμή. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για την Μπόλτον καθώς βρίσκεται στην 9η θέση ισοβαθμώντας με την Στόουκ που είναι 8η.
Για έντεκα σερί αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στα εκτός έδρας ματς με δέκα ήττες και μια ισοπαλία ενώ δεν έχουν βρει δίχτυα για επτά από αυτά ματς.
Απών σήμερα ο μέσος Χόλντεν και ο μπακ Ρίκετς.


Μονόδρομος είναι η νίκη για την Μπλάκπουλ που έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο απέναντι σε μια Μπόλτον που είναι αδιάφορη και έχει να κερδίσει εκτός έδρας για έντεκα σερί αγωνιστικές. Η Μπλάκπουλ είναι καλή ομάδα και πολύ δυνατή στην έδρα της αντίθετα με την Μπόλτον που εκτός έδρας χωλαίνει. Βέβαια θα είναι δύσκολο ματς αφού η Μπόλτον έχει καλή ομάδα αλλά η Μπλάκπουλ έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει καλά κόντρα σε μεγαλύτερες ομάδες.
Πιθανός άσος.


2) 239 Αμβούργο-Γκλάντμπαχ


Αμβούργο: Η αλλοπρόσαλλη ομάδα του Αμβούργου ανέτρεψε την προηγούμενη αγωνιστική όλα τα προγνωστικά και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Λεβερκούζεν (1-1), παρουσιάζοντας μια τελείως διαφορετική εμφάνιση απ’ αυτή που μας έχει συνηθίσει με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί αφού ήταν σαφώς καλύτερη και άξιζε να πάρει την νίκη άνετα.
Κατά τα άλλα η ομάδα δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον αφού δεν κυνηγά κανένα απολύτως στόχο βρισκόμενη στην 7η θέση με 44 βαθμούς.
Απών σήμερα ο μέσος Γιάρολιμ, ο επιθετικός Πέτριτς, ενώ επιστρέφει ο επιθετικός Φαν Νιστελρόϊ.


Γκλάντμπαχ: Τρίτη σερί νίκη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας με 2-0 την Φράϊμπουργκ που της αύξησε της πιθανότητες για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας.
Η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς σήμερα που θα της εξασφαλίσουν την θέση για τα μπαράζ της παραμονής δήλωσε ο τεχνικός της Λε Φαβρ.
Επιστρέφει σήμερα ο επιθετικός Ντε Καμάργκο, ενώ δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δίνοντας την δυνατότητα να παραταχθεί με την καλύτερη εντεκάδα σήμερα και να πάρει τους τρεις βαθμούς.


Η ψυχολογία της Γκλάντμπαχ έχει φτάσει στα ύψη μετά τα συνεχή πολύ καλά αποτελέσματα που έχει πάρει και με νίκη σήμερα κόντρα στο απρόβλεπτο και αδιάφορο Αμβούργο εξασφαλίζει την θέση της στα μπαράζ για την παραμονή.
Πιθανό διπλό.


3)271 Λιλ-Παρί Σ.Ζερμέν (ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΑΛΛΙΑΣ)


Σε περίπτωση ισοπαλίας θα παιχτεί παράταση και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας το αποτέλεσμα θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο κερδίζει την έξοδό της στο Europa League, όμως επειδή και οι δυο ομάδες εξασφάλισαν την έξοδό τους στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος καθώς και η Μαρσέϊγ ασχέτως με το αν κέρδισε το Λιγκ Καπ το εισιτήριο για το Europa League θα το πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Λιλ: Μετά την νέα νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σεντ Ετιέν με 2-1 την έφερε αγκαλιά με την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα αφού διατήρησε την διαφορά από την 2η Μαρσέϊγ στους τέσσερις βαθμούς.
Η ομάδα της Λιλ έχει να πάρει τίτλο από το 1955 όταν κατάκτησε το Κύπελλο Γαλλίας και σήμερα μετά από 56 χρόνια έχει την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το ντάμπλ για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Πλήθος κόσμου ταξίδεψε σήμερα στο Παρίσι για να στηρίξει την ομάδα τους και να γιορτάσουν την νίκη και το τρόπαιο.
Αμφίβολος σήμερα ο στόπερ Ραμί, ενώ επιστρέφουν ο επιθετικός Ζερβινιό και ο μεσοεπιθετικός Ομπράνιακ.
Πιθανλη εντεκάδα: 4-3-3
Λαντρό, Ντεμπουσί, Ραμί/Ρόζεναλ, Σετζού, Μπεριά, Μαβουμπά, Γκεγέ, Καμπάιγ, Αζάρ/Ομπράνιακ, Ζερβινιό, Σο


Παρί: Ισόπαλη αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Νανσί με 2-2 που της στέρησε την 3η θέση, ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αφού έπαιξε καλύτερα.
Σήμερα η ομάδα του Παρισιού καλείτε να προστατέψει το τρόπαιο και να το ξανασηκώσει το οποίο αν γίνει θα είναι και το 9ο για την Παρί.
Αισιόδοξοι για την νίκη φάνηκαν παίχτες και προπονητής, όμως ο τεχνικός της Αντουάν Καμπουαρέ εκτός των άλλων δήλωσε πως πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τους αντιπάλους μας γιατί έχουν καλή ομάδα και είναι πολύ επικίνδυνη.
Απών σήμερα ο μπακ Ζαλέ, ο επιθετικός Λουιντουλά, ενώ επιστρέφει ο μπακ Σεάρα που θα καλύψη λογικά την θέση του Ζαλέ, ο μέσος και αρχηγός Μακελελέ και ο στόπερ Αρμάν.
Πιθανή εντεκάδα: 4-4-2
Κουπέ, Σεάρα, Σακχό, Τιενέ, Καμαρά, Μακελελέ, Σαντόμ, Ζιουλί, Νενέ, Έρντινγκ, Οαρό 


Μικρές οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες με την Παρί να θέλει να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο παίζοντας εντός έδρας και την Λιλ να φαίνεται πολύ διψασμένη καθώς έχει να πάρει τίτλο 56 χρόνια και είναι μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτήν. Και οι δυο ομάδες έχουν πολύ καλή ψυχολογία και φόρμα το τελευταίο διάστημα και πιστεύω θα είναι προσεχτικές σήμερα καθώς υπάρχει και η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι.
Πιθανό under.


Kourtone

1 σχόλιο: