Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Χθες δεν τα πήγαμε καλά και σήμερα θα ασχοληθούμε με οχτώ αγώνες. Θα σας αναλύσουμε κάθε ένα απ’ αυτούς ξεχωριστά και οι επιλογές είναι δικές σας. Στόχος είναι να πιάσουμε τα μισά και παραπάνω. Ξεκινάμε λοιπόν:





1) Κολωνία-Νυρεμβέργη


Κολωνία: Στην 12η θέση βρίσκεται η ομάδα με 32 βαθμούς και δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη καθώς το πρωτάθλημα έχει δρόμο και η απόσταση από την ζώνη είναι μόλις 4 βαθμοί. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό με το επιθετικό της δίδυμο να σκοράρει συνέχεια και να δίνει λύσεις, το μόνο μελανό σημείο είναι ότι προέρχεται από μια βαριά ήττα από το Αμβούργο που ήταν και το μόνο ματς από τα τελευταία πέταξε λευκή πετσέτα. Έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες έχει και πληροφορίες λένε ότι ήρθε στα γραφεία της βαριά πρόταση από την Ρόμα για τον Ποντόλσκι.
Όλοι οι διεθνείς γύρισαν υγιείς και δεν αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα τραυματισμού ενώ επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικό Τζερόμελ.
Νυρεμβέργη: Μετά από οχτώ αγωνιστικές γνώρισαν την ήττα που τους άφησε στην 6η θέση με 42 βαθμούς μόλις τρεις πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Θέλουμε να σταματήσουμε το θετικό σερί της Κολωνίας και θα παίξουμε μόνο για την νίκη δήλωσε χθες ο αρχηγός της ομάδας. 
Δυο απουσίες λόγω τιμωρίας για σήμερα και μια λόγω τραυματισμού ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Γιούντ που σήμερα θα έχει παρτενέρ στην άμυνα τον 19χρόνο Πλατερχάντ.


Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα, η μεν Κολωνία μέσα στο γήπεδό της μεταμορφώνεται με το δίδυμο Ποντόλσκι-Νοβάκοβιτς να πετάει πραγματικά φωτιές, η δε Νυρεμβέργη γλυκοκοιτάζει την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και σε κάθε ματς τα δίνει όλα.
Πιθανό goal-goal.


2) Νις-Λυών


Νις: Το θετικό σερί για την Νις συνεχίστηκε ισοφαρίζοντας την Τουλούζ στο 94ο λεπτό με αυτογκόλ, αυξάνοντας 5 βαθμούς την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δυο στόχους έχει η ομάδα, την παραμονή και το Κύπελλο αφού έχει φτάσει στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Λιλ.
Τέσσερις απουσίες λόγω τραυματισμών έχει σήμερα και μια πολύ καλή επιστροφή αυτή του εξτρέμ Σααντά.
Λυών: Με νίκη σήμερα προσπερνά την 3η Ρεν και τη 2η Μαρσέιγ αλλά το όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου έχει πλέον χαθεί. Συνεχίζει το θετικό της σερί και διατηρεί την καλή φόρμα που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. 
Απών σήμερα ο εξτρέμ Μπάστος, ο εξτρέμ Ντελγκάδο και χαφ Τουλαλάν, ενώ δεν επιστρέφει ο μέσος Έντερσον.
Πιθανό διπλό.




3) Σεντ Ετιέν-Βαλενσιέν


Σεντ Ετιέν: Με νίκη σήμερα πηγαίνει σο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μπορεί να ηρεμήσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 
Απών ο μέσο αρχηγός Περέν, ο στόπερ Μαρσάλ, ο μπακ Νερί και ο φορ Σανόγκο ενώ επιστρέφει πολύ ανεβασμένος ο καλύτερος παίχτης της Ριβιέρ μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας.
Βαλενσιέν: Χωρίς νίκη τις τελευταίες 5 αγωνιστικές παραμένει η ομάδα που την έχει φέρει μόλις 1 βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού.
Απών ο μέσος Γκομίς, ο φορ Σαμασά, ενώ επανέρχεται ο μεσοεπιθετικός Καντίρ.
Πολύ αδύναμη η Βαλενσιέν και ειδικά στα ματς εκτό έδρας, το δυνατό της σημείο σήμερα της Σεντ Ετιέν είναι η έδρα και ο Ριβιέρ.
Πιθανός άσσος.


4) Φούλαμ-Μπλάκπουλ


Φούλαμ: Σε πολύ καλή φόρμα διατηρείται η ομάδα και ειδικά μέσα στο γήπεδό της αφού στα τελευταία 5 ματς έχει μαζέψει 13 βαθμούς και στα τέσσερα απ’ αυτά κράτησε και το μηδέν στην άμυνα. Με άλλη μια νίκη σήμερα θα ξεφύγει 8 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και θα συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα χωρίς άγχος.
Απών ο επιθετικός Ζαμόρα, ο μπακ Σίντγουελ και ο αμυντικός Άαρον Χιούζ.
Μπλάκπουλ: Παραμένει οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ στις τελευταίες 5 εξορμήσεις της έχει καταφέρει να πάρει μόλις 1 βαθμό. Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι όπως δύσκολο είναι και το επόμενο με την Άρσεναλ και αν χάσει και στα δύο θα καταδικαστεί και θα πέσει κατηγορία.
Τρεις απουσίες σήμερα για τους νεοφώτιστους και μια απ’ αυτές πολύ σημαντική αφού θα λείπει λόγω τιμωρίας ο βασικότατος φορ της ομάδας.
Πιθανός άσσος.


5) Εσπανιόλ-Σανταντέρ


Εσπανιόλ: Παραμένουν στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Μάλαγα με πολλά προβλήματα απουσιών δεν φαίνεται να είναι επηρεασμένοι και θέλουν  την νίκη για να κρατηθούν στην 5η θέση.
Απών ο χαφ Μπαένα και ο μεσοεπιθετικός Σέρχιο Γκαρσία ενώ επιστρέφουν ο εξτρέμ Καγιεχόν και ο χαφ Χάβι Μάρκεθ.
Σανταντέρ: Τέσσερις βαθμούς απέχουν από την ζώνη υποβιβασμού και δεν πείθουν καθόλου το τελευταίο διάστημα με την παρουσία τους. 
Προβλήματα απουσιών δεν έχει ενώ επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Ενρίκε. 
Παρά την καλή παράδοση που έχει η Ράσινγκ κόντρα στην Εσπανιόλ δεν πείθει με την απόδοσή της καθόλου.
Πιθανός άσσος.


6) Πονφεραντίνα-Χιρόνα


Πονφεραντίνα: Στην τελευταία θέση βρίσκεται η ομάδα και μπορεί να ελπίζει σε παραμονή αν σοβαρευτεί λίγο αμυντικά. Από ήττα έρχεται με 1-0, μια ήττα που ήρθε από τραγικό λάθος της άμυνας και από την αφλογιστία της ομάδας αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες.
Απών σήμερα δυο παίχτες ενώ επιστρέφει ένας επιθετικός.
Χιρόνα: Μετά από την εμφατική νίκη της προηγούμενης εβδομάδας με 3-0 κόντρα στην Αλμπαθέτε έρχεται σήμερα και με νίκη πιάνει μια θέση στα μπαράζ για την άνοδο. Μεγάλο λοιπόν το κίνητρο για την Χιρόνα με τον τεχνικό της να δηλώνει πως πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί παίζουμε με μια ομάδα που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα της.
Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη και η ισοπαλία δεν βολεύει κανένα. 
Πιθανό over.


7) Οσασούνα-Ατλέντικο


Οσασούνα: Μετρά τρεις σερί νίκες και απέχει πλέον έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Σημαντικές επιστροφές σήμερα του χαφ Νεκουνάμ και του οργανωτή της Σεράνο, ενώ εκτός παραμένουν ο Παντιάνι και ο Αράντα.
Ατλέντικο: Με ψηλά το κεφάλι έφυγε από την ήττα της από τη Ρεάλ με 2-1 αφού έπαιξε πολύ καλή μπάλα και αν δεν έκανε αυτά τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα ίσως έπαιρνε κάτι παραπάνω. Χωρίς τον Αγουέρο ταξιδεύει σήμερα στην Παμπλόνα να αντιμετωπίσει την Οσασούνα με μια πολύ κακή παράδοση την τελευταία τριετία.
Πιθανό goal-goal.


8) Λέτσε-Ουντινέζε


Λέτσε: Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Λέτσε που βρίσκεται εντός ζώνης και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια. Την εμφάνιση που είχε η ομάδα κόντρα σε Ίντερ, Μίλαν και Γιούβε ζήτησε σήμερα από τους παίχτες του ο τεχνικός της ομάδας.
Απών ο μέσος Τζιακομάτσι, ο μπακ Τζουλιάτο και ο φορ Οφέρε ενώ επιστρέφουν ο μέσος Μουνάρι και οι φορ Ντι Μικέλε και Σεβαντόν.
Ουντινέζε: Το αήττητο σερί της έφτασε στα 13 παιχνίδια και παραμένει σταθερά στην 4η θέση. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι στην συνέχεια αντιμετωπίζει ομάδες που θέλουν την νίκη και έχουν μεγάλο κίνητρο όπως και σήμερα η Λέτσε.
Σχεδόν πλήρης θα παραταχθεί σήμερα με μοναδική απουσία αυτή του μέσου Πίντι ενώ Ντι Νατάλε και Σάντσεζ είναι ετοιμοπόλεμοι.
Πιθανό over.


Kourtone

3 σχόλια:

  1. symfono file,den prokeite na doso tipota gia simera meta to xthesino fiasko... vlepo k sy to allakses to sistima ( pithano ki etsi ) kala ekanes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file pisteuo oti auto to stil tis analisis-protaseon einai kalitero...polla mats,o kathenas dialegei oti thelei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, όντως για αυτό το άλλαξα το σύστημα αλλά δεν μας πήγε καθόλου καλά. Aφού είχαμε ισοφαρίσεις στο 90 και οι ισπανοί αν και έπαιζαν με 10 παίκτες δεν μας έδωσαν το over και μείναμε στο under. Κέρδισε η γκαντεμιά. Ελπίζω να τη αλλάξουμε!

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή