Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Συνεχίζουμε σήμερα Κυριακή με σκοπό να αλλάξουμε την άσχημη εικόνα που παρουσιάζουμε. 
Με πέντε αγώνες θα ασχοληθούμε σήμερα. 
Για σήμερα λοιπόν έχουμε.





1) 384 Άουε-Καρλσρούη


Άουε: Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας με 3-0 στο Ντίζελντορφ γκρεμίζοντας ότι είχε χτίσει όλη την σεζόν με τις καλές εμφανίσεις που έκανε και πλέον το όνειρο για το μεγάλο βήμα της ανόδου φαντάζει μακρινό αφού απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
Απών σήμερα οι αναντικατάστατοι Σλίτε και Λε Μπό που δέχτηκαν κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι τιμωρημένοι και ο πολύτιμος μέσος Χένζελ που συμπλήρωσε κάρτες.
Καρλσρούη: Σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική με την ισοπαλία που παραχώρησε εντός έδρας στην Όσναμπρικ (2-2) και έτσι δεν μπόρεσε να ξεφύγει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.
Απών σήμερα ο μέσος Κρέπς, ο αμυντικός Λάνγκαμπ και ο επιθετικός Κριστέα.


Η αγωνιστική απόδοση της Άουε έπεσε που θα παίξει σήμερα με πολλές και σημαντικές απουσίες. Σφιχτό ματς βλέπω με ιδιαίτερη προσοχή στις άμυνες. 
Πιθανό under.


2) 390 Μπλάκπουλ-Άρσεναλ


Μπλάκπουλ: Πληρώνοντας την κακή αμυντική της λειτουργία έχασε με 3-0 από την Φούλαμ και έτσι συνεχίστηκε το αρνητικό της σερί έχοντας μόλις 1 βαθμό στα τελευταία 4 ματς παραμένοντας 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με το άγχος της παραμονής να μεγαλώνει.
Επιστρέφει ο επιθετικός Κάμπελ και ο τερματοφύλακας Τζίγκλς ενώ δεν αντιμετωπίζει καμία άλλη απουσία.
Άρσεναλ: Το αρνητικό της σερί συνεχίστηκε για ακόμη μια αγωνιστική αφού παραχώρησε λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μπλάκμπερν και έτσι το όνειρο του τίτλου έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ αφού η ψαλίδα με την Μάντσεστερ άνοιξε στους 10 βαθμούς.
Απών σήμερα ο αμυντικός μέσος Σόνγκ, ο μπακ Σανιά, οι κεντρικοί αμυντικοί Τζουρού και Βερμάελεν και ο μέσος Ντενίλσον.


Δεν μπορεί πλέον κανείς να εμπιστευτεί την Άρσεναλ και ειδικά σε τέτοιες χαμηλές αποδόσεις. Η Μπλάκμπερν μπορεί να είναι τραγική αμυντικά αλλά επιθετικά σκοράρει και ιδιαίτερα κόντρα σε μεγάλες ομάδες.
Πιθανό over.


3) 418 Άστον Βίλα-Νιουκάστλ


Άστον Βίλα: Μπορεί να πήρε το βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Έβερτον αλλά αυτό δεν την απομάκρυνε από της επικίνδυνες θέσεις. Μια νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές μετρά η Βίλα έχοντας μόνο στόχο σήμερα την νίκη μετά από τις «γκέλες» που έκαναν χθες όλες οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω της και έτσι με νίκη μπροστά στο κοινό τους θα μπορέσουν να πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Απουσίες σήμερα η Βίλα δεν έχει ενώ έχει και μια επιστροφή αυτή του πολύτιμου μπακ Κλάρκ και έτσι θα αγωνιστεί πλήρης με το καλύτερο δυνατό σχήμα.
Νιουκάστλ: Άνετη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1 για τους ανθρακωρύχους κόντρα στη Γούλβς που της διατηρεί το στόχο και τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Το έργο της όμως σήμερα απέναντι στη Βίλα δεν θα είναι εύκολο αφού παρά της πολλές απουσίες που έχει και η παράδοση είναι εναντίον της.
Απών σήμερα ο μέσος και πρώτος σκόρερ της  Νόλαν, ο αμυντικός μέσος Τιοτέ, ο αμυντικός Πέρτς, ο επιθετικός Μπέστ και οι Σμιθ, Μπεν Αρφά και Γκόσλινγκ.


Πολλά τα προβλήματα της Νιουκάστλ σε όλους τους χώρους με την Βίλα να θέλει πολύ τη νίκη μπροστά στο κοινό της μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και με την παράδοση με το μέρος της.
Πιθανός άσος.


4) 422 Σανταντέρ-Λεβάντε


Σανταντέρ: Μεγάλη ανατροπή πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 απέναντι στην Εσπανιόλ πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη σερί της νίκη και έβαλε σοβαρές βάσεις για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Απών σήμερα ο φορ Ρόζενμπεργκ, ο δεξιός μπακ Φρανθίς, ο δεξιός χαφ Αράνα και ο αριστερός εξτρέμ Σεράνο.
Λεβάντε: Συνεχίστηκε η πολύ καλή πορεία που κάνει με τη νέα νίκη επί της Μάλαγα με 3-1 εξασφαλίζοντας την άνετη παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.
Πολλές οι απουσίες σήμερα για τους Λεβαντίνους αφού θα απουσιάσουν ο φορ Καϊσέδο, ο κεντρικός αμυντικός Σέρχιο, ο αριστερός μπακ ΧουανΦράν, ο τερματοφύλακας Μουνούα, ο κεντρικός αμυντικός Μπαγεστέρος και ο μέσος Ιβόρα ενώ επιστρέφει ο αμυντικός μέσος Τσάβι Τόρες.


Με τη ψυχολογία στα ύψη και την έδρα στο πλευρό της θα πάει για τη νίκη η Σανταντέρ απέναντι σε μια Λεβάντε που θα παίξει με πολλές και σημαντικές απουσίες.
Πιθανός άσος.


5) 424 Χέρκουλες-Εσπανιόλ


Χέρκουλες: Σημαντική νίκη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική στην Ανοέτα απέναντι στη Σοσιεδάδ με 3-1 κάνοντας σημαντικό βήμα για το δρόμο της παραμονής.
Απών σήμερα ο φορ Τρεζεγκέ, ο φορ Τότε και ο κεντρικός αμυντικός Τιάγο Γκόμες.
Εσπανιόλ:  Ήττα από την Σανταντέρ την προηγούμενη αγωνιστική συνεχίζοντας την άσχημη εμφάνιση και τα κακά αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο. Το πρόβλημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού της παρουσιάζονται στην άμυνα και αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα.
Απών σήμερα ο κεντρικός αμυντικός Φορλίν, ο αμυντικός χαφ Μπαένα και αριστερός μπακ Νταβίντ Γκαρσία.


Μεγάλη ανάγκη για βαθμούς έχει η Χέρκουλες που παίζει σήμερα απέναντι σε μια Εσπανιόλ που έχει χάσει το καλό πρόσωπο που είχε στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργίας.
Πιθανός άσος.




Καλή τύχη σε όλους!!!

Kourtone

4 σχόλια: