Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Συνεχίζουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο με φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα.
Για σήμερα λοιπόν πάλι με οχτώ αγώνες θα ασχοληθούμε και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.
Για να ενημερώνονται οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, αναλύουμε οχτώ αγώνες και οι επιλογές είναι δικές σας.





1) Αμβούργο-Ντόρτμουντ


Αμβούργο: Μέτρια η εμφάνισή του την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Χοφενχάιμ όπου κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Μαζική έξοδο παιχτών φαίνεται να έχουμε το καλοκαίρι αφού Φαν Νίστερλοϊ, Ελία, Γκερέρο, Τροχόφσκι και Ρόστ λογικά θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα. 
Στις απουσίες τώρα μοναδική αμφίβολη απουσία αυτή του Ματάισεν ενώ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο πολύτιμος Φαν Νίστερλοϊ.
Ντόρτμουντ: Μέταλλο πρωταθλήτριας παρουσίασε την προηγούμενη αγωνιστική αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στο Ανόβερο. 
Απών ο μακροχρόνιος μέσος Γκαγκάβα, ενώ επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα ο χαφ Μπέντερ και ο επιθετικός Λούκας Μπάριος.


Με νίκη σήμερα η Ντόρτμουντ χρήζεται και επίσημα πρωταθλήτρια ενώ με νίκη το Αμβούργο παραμένει ζωντανό στο κυνήγι για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Λογικά θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι κόντρα σε δυο πολύ καλές ομάδες που θέλουν τη νίκη.
Πιθανό over.


2) Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ


Μπλάκμπερν: Πολύτιμο βαθμό πήρε τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ αγωνιζόμενη και με παίχτη λιγότερο που της έδωσε ψυχολογία για την συνέχεια. Παραμένει χωρίς νίκη για επτά σερί αγώνες αλλά στην έδρα της παραμένει πολύ δυνατή αφού έχει μαζέψει τους 23 από τους 34 βαθμούς που έχει.
Απών σήμερα οι Άντριους, Γκρέλα, ο μπακ  Ενζονζί, ενώ επιστρέφει ο βασικός χαφ Πέντερσεν.
Μπέρμιγχαμ: Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε με την νίκη που πέτυχε κόντρα στη Μπόλτον και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.
Απών σήμερα ο βασικός στόπερ Μάριν Γιράνεκ, ο βασικός στόπερ Ντανν, ο εξτρέμ Μπέντλεϊ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των επιθετικών Ζίγκιτς και Μάρτινς.


Πολλά προβλήματα τραυματισμών για τους φιλοξενούμενους ενώ οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και με την έδρα στο πλευρό τους μπορούν να κάνουν παραπάνω πράγματα σήμερα.
Πιθανός άσος.




3) Τότεναμ-Στόουκ


Τότεναμ: Μετά τη βαριά ήττα από την Ρεάλ αποχαιρετά την Ευρώπη και στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα με στόχο να βγεί ξανά Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Γουίγκαν και έτσι έμεινε τρία ματς χωρίς νίκη. Μεγάλο όπλο της φέτος η έδρα της.
Απών σήμερα ο εξτρέμ Πίεναρ, ο βασικός δεξιός μπακ Χάτον και οι κεντρικοί αμυντικοί Καμπούλ και Γούντγκεϊτ. Επέστρεψε ο αμυντικός Λέντλεϊ Κίνγκ και στο κέντρο ο Χάντλστόυν.
Στόουκ: Σημαντικό βαθμό πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Τσέλσι (1-1) παραμένοντας ανταγωνιστική. Μακριά όμως από την έδρα της έχει σημαντικά προβλήματα αφού μετρά έξι σερί ήττες και μόλις ένα γκόλ στο ενεργητικό της.
Απών σήμερα ο αμυντικός Χιγκιμπόθαμ που θα μείνει εκτός για έξι μήνες ενώ επιστρέφει ο επιθετικός Κάριου.


Μεγάλη ανάγκη για βαθμούς έχουν σήμερα οι γηπεδούχοι που παίζουν κόντρα σε μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την σωτηρία της και είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας.
Πιθανός άσος.




4) Αθλέτικ Μπιλμπάο- Ρεάλ Μαδρίτης


Αθλέτικ: Με φοβερή ανατροπή κόντρα στην Αλμερία και όπλο τα καταπληκτικά της στημένα κατάφερε να φύγει με νίκη από την Ανδαλουσία.
Δεύτερη νίκη στα τελεύταια οχτώ ματς για τους Βάσκους που παραμένουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Απών σήμερα ο μεσοεπιθετικός Ντε Μάρκος, ο κεντρικός αμυντικός Ουστάριτς και ο μακροχρόνια απών μπακ Αουρτενέτσε, ενώ αμφίβολος παραμένει ο μεσοεπιθετικός Μουνιαϊν που η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ρεάλ: Μετά το εμφατικό 4-0 και το ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα που προσέφερε κόντρα στη Τότεναμ έβαλε πλώρη για το μεγάλο τελικό. Με τη σκληρή ήττα που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της από τη Χιχόν με 1-0 ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα που είχε για το πρωτάθλημα.
Απών οι Μπενζεμά και Κεντίρα ενώ επιστρέφει ο Τσάβι Αλόνσο.


Ικανοί για όλα οι Βάσκοι που παίζουν πολύ καλή μπάλα και δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο.
Πιθανό goal-goal και over.


5) Τενερίφη-Ουέσκα


Τενερίφη: Μετά το 1-1 κόντρα στην Ταραγόνα τη προηγούμενη αγωνιστική παράμεινε επτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απολύθηκε ο τεχνικός της Αντόνιο Ταπία και προσελήφθηκε ο Νταβίντ Αμαράλ.
Βαρύ το κλίμα στην ομάδα.
Απών σήμερα ο Λούνα, αμφίβολος ο έπιθετικός Κομέ, ενώ επιστρέφει ο μέσος Ιντάλγκο και ο αμυντικός Μπερανζέ.
Ουέσκα: Με νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Κόρδοβα με 2-0 αρχίζει και ηρεμεί με το θέμα της παραμονής.
Απών σήμερα ο αμυντικός Κορόνα, ο μέσος Σάστρε, ο επιθετικός Γκαλάν, ο αμυντικός Οτσόα και ο αμυντικός Ρίγκο ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Ρόμπερτ.


Με πολλές απουσίες ταξίδεψε η Ουέσκα στα Κανάρια νησιά για να αντιμετωπίσει μια Τενερίφη που έχει  την παράδοση με το μέρος της (έξι νίκες και μια ισοπαλία) και  μεγάλη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς σήμερα έχοντας στην συνέχεια δύσκολο πρόγραμμα.
Πιθανός άσος.




6) Έλτσε-Ταραγόνα


Έλτσε: Η αρνητική παράδοση που έχει η Έλτσε κόντρα στη Λας Πάλμας συνεχίστηκε καθώς αυτή τη φορά έχασε με 1-0.
Απών σήμερα ο μέσος Ατσιάρι, ο επιθετικός Λινάρες, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Βερδές, ο μέσος Κίκε Ματέο, ο αμυντικός Σάμουελ και ο μέσος Χενερέλο.
Ταραγόνα: Μετά το 1-1 με τη Τενερίφη παρέμεινε 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ τους περιμένει και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.
Απών σήμερα ο μέσος Μοράν, ο μέσος Ρόδρι ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Ραούλ Φουστέρ.


Τη νίκη θέλουν και οι δύο αφού η Έλτσε με νίκη παραμένει στις θέσεις των playoff για την άνοδο ενώ η Ταραγόνα με νίκη πέρνει ανάσα παραμονής εν όψη ενός δύσκολου προγράμματος. Με όπλο τη καλύτερη αγωνιστική εικόνα, ομάδα και την προϊστορία με το μέρος της η Έλτσε παίρνει σοβαρό προβάδισμα για την νίκη.
Πιθανός άσος.


7) Λοριάν-Σοσό


Λοριάν:  Άλλη μια ισοπαλία έβαλε στο ενεργητικό της και έφτασε στις έξι σερί ισοπαλίες αφού παραχώρησε λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Παρί. Άνετη βαθμολογικά παραμένει με 39 βαθμούς και στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αγωνιστεί σήμερα η ομάδα της Βρετάνης με τον τεχνικό της να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα απέναντι στη Σοσό.
Σοσό: Επιστροφή στις νίκες με το 2-1 απέναντι στη Μπρέστ και πήρε βαθμολογική ανάσα αφού είχε βρεθεί χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Απών σήμερα ο Μικαρί, ο βασικός στόπερ Φατί, ο χαφ Ανέν, ο χαφ Καρλάο και ο στόπερ Μπρεσέ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.


Παρά τις πολλές συνεχόμενες ισοπαλίες η Λοριάν παίζει καλή μπάλα και σε αρκετές απ’ αυτές κόντεψε να πάρει τη νίκη. Σήμερα παίζει κομπλέ, είναι αήττητη εντός έδρας για 11 ματς και χρήζεται φαβορί για την νίκη απέναντι σε μια Σοσό που έχει πολλές απουσίες και είναι αρκετά αδύναμη στα εκτός έδρας ματς.
Πιθανός άσος.


8) Μπορντό-Άρλ


Μπορντό: Μετά από ένα βαρετό παιχνίδι και λευκή ισοπαλία με την Νανσί προέρχεται η Μπορντό που έχει ξεμείνει από στόχους και πλέον το πρωτάθλημα παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Απών σήμερα ο Γουέντελ, ο επιθετικός Γκουφράν, ο στόπερ Ενρίκε, ενώ επιστρέφει ο δεξιός μπακ Σαλμέ και ο επιθετικός Αντρέ που θα παίξει για πρώτη φορά φέτος με τη φανέλα της Μπορντό.
Άρλ: Άλλη μια ήττα για την ουραγό του πρωταθλήματος αυτή τη φορά από τη Μονακό με 2-0. Σταθερά στους 12 βαθμούς και τη τελευταία θέση παραμένει κάνοντας αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών.
Απών σήμερα ο αμυντικός Λορενζί, ο στόπερ Σορό, ο τερματοφύλακας Μερβίλ, ο μπακ Ζερμανί, ο φορ Ντιαβαρά, ο μέσος και αρχηγός Πιοσέλ, ενώ επιστρέφει ο μέσος Μεριέμ.


Χαμηλή η απόδοση στον άσο. Ματς χωρίς βαθμολογικό άγχος και για τις δύο ομάδες και με τη άθλια άμυνα της Άρλ να μας οδηγεί σε μια μόνο επιλογή.
Πιθανό over.


Kourtone 

1 σχόλιο:

  1. αμβουργο μπλακπερν και τοτεναμ μα αρεσουν και εμενα πολυ ...καλο ταμειο φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή