Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Μετά από μια αποτυχημένη στοιχηματική μέρα χθες με 2/5 και ένα ενδιαφέρον ματς στο Μπερναμπέου με τη Ρεαλ να αντιστέκεται και να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο παρότι έπαιζε με δέκα παίχτες μετά από μια αυστηρή κόκκινη που δέχτηκε ο Albiol, συνεχίζουμε σήμερα με 3επιλογές.








1)464 Νάπολι-Ουντινέζε


Νάπολι: Sold out σήμερα στο Σαν Πάολο.
Η Νάπολι απόδειξε ακόμη μια φορά πόσο δυνατή ομάδα είναι και την καλή κατάσταση που βρίσκεται την προηγούμενη αγωνιστική νικώντας εύκολα τη Μπολόνια χωρίς τον Καβάνι που ήταν τιμωρημένος.
Επιστρέφει σήμερα ο φορ Καβάνι ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα με τη τριπλέτα Καβάνι, Χάμσικ, Λαβέτσι να παίζουν σήμερα μαζί προσπαθώντας να μειώσουν τη διαφορά από τη πρώτη Μίλαν.
Ουντινέζε: Σε τέλμα βρίσκεται το τελευταίο καιρό η Ουντινέζε καθώς δέχτηκε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της αυτή τη φορά από τη Ρόμα μέσα στην έδρα της. Μ’ αυτή την ήττα έπεσαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα δυσκολευτούν πολύ να κρατηθούν εκεί αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι καθώς έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια.
Απών σήμερα οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας Σάντσεζ και Ντι Νατάλε που έχουν πετύχει σχεδόν όλα τα γκολ της ομάδας τους, τιμωρημένος ο μέσος Αμπντί και τραυματίας ο μέσος Μπάντου.




Η Ουντινέζε τον τελευταίο καιρό δεν πείθει με την απόδοσή της και η απουσία σήμερα των πρώτων σκόρερ της χρήζει φαβορί τη φορμαρισμένη Νάπολι που διψά για την νίκη για να διατηρήσει της ελπίδες που έχει για να πιάσει τη Μίλαν στην πρώτη θέση.
Πιθανός άσος.


2)410 Μπάγιερν Μονάχου-Μπάγιερν Λεβερκούζεν


Μπάγιερν: Συνέχισε τη κακή της παρουσία τελευταία μένοντας στο 1-1 με τη Νυρεμβέργη υποχωρώντας στην 4η θέση 2 βαθμούς πίσω από την προνομιούχο 3η θέση που οδηγεί στο Champions League.
Απών σήμερα ο πολύτιμος μέσος Σβαινστάιγκερ, ο Ρόμπεν και Μπαντστούμπερ ενώ επιστρέφει ο Μπούτ και αμφίβολος παραμένει ο Ριμπερί.
Λεβερκούζεν: Με ανατροπή και καταπληκτική εμφάνιση πήρε τη νίκη κόντρα στη Σαν Πάουλι πλησιάζοντας και μειώνοντας και άλλο τη διαφορά από τη πρωτοπόρο Ντόρτμουντ στους 5 βαθμούς.
Επιστρέφουν ο τερματοφύλακας Άντλερ και ο μέσος Ρενάτο Αγκούστο ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στους Βαυαρούς.




Η Μπάγιερν θέλει πολύ τη νίκη για να μπει πάλι στην πρώτη τριάδα και σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς με το πρόβλημα να βρίσκεται στα μετόπισθεν, ενώ η Λεβερκούζεν θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τη πρώτη θέση και να παραμείνει ανταγωνιστική για το τίτλο.
Πιθανό goal goal.






3)430 Λεβάντε-Χέρκουλες


Λεβάντε: Ισόπαλη με 1-1 έμεινε κόντρα στη Σανταντέρ τη προηγούμενη αγωνιστική δείχνοντας άλλη μια αγωνιστική σε πόσο καλή φόρμα βρίσκεται. Αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια έμεινε και διατηρεί τη διαφορά των 6 βαθμών από τη τελευταία τριάδα και την διαφορά των 6 βαθμών από την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.
Απών σήμερα ο μέσος Παγιαρδό, ο μέσος Σέρχιο, ενώ επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Καϊσέδο, ο αριστερός μπακ Χουάν Φραν, ο τερματοφύλακας Μουνούα, ο καντρικός αμυντικός Μπαγεστέρος και ο μέσος Ιβόρα.
Χέρκουλες: Στο άοσμο και βαρετό 0-0 έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Εσπανιόλ μένοντας για άλλη μια αγωνιστική εντός της ζώνης του υποβιβασμού.
Απών σήμερα ο μέσος Φαρινός, ο επιθετικός Τότε και ο κεντρικός αμυντικός Παμαρό.




Τοπικό ντέρμπι το συγκεκριμένο ματς με την Χέρκουλες να έχει ανάγκη πολύ τους τρεις βαθμούς.
Πιθανό goal goal.




Kourtone

5 σχόλια: