Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog μας.
Μετά από καιρό λοιπόν επιστρέφουμε πάλι για να ασχοληθούμε αρχικά με το Στοίχημα.
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με τέσσερις αγώνες.







1) 262 Γουέστ Μπρόμ-Άστον Βίλα


Γουέστ Μπρόμ: Δίκαια πήρε το βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική από την Τότεναμ με 2-2 και έτσι παρέμεινε αήττητη για εφτά συνεχόμενα ματς. Άλλο πρόσωπο παρουσιάζει μετά την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Λίβερπουλ Ρόι Χόντγκσον έχοντας υποστεί μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία ματς και αυτή από την Τσέλσι.
Το μόνο κακό που δεν έχει αλλάξει είναι η κακή αμυντική της λειτουργίας, δεχόμενη για 35 συνεχόμενα ματς γκολ.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σημερινό ματς είναι στην μεσαία γραμμή αφού απουσιάζει ο αρχηγός της ομάδας Μπράντ.
Επίσης απών σήμερα είναι ο εξτρέμ Τόμας, ο αμυντικός Ρίντ και ο μακροχρόνια απών μέσος Ντόρανς.


Άστον Βίλα: Ικανοποιημένη έμεινε μετά το 1-1 κόντρα στην Στόουκ την προηγούμενη αγωνιστική αφού δεν έπαιξε καλά.
Αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς παρέμεινε η Βίλα μαζεύοντας οχτώ βαθμούς.
Αγωνιστικά προβλήματα σήμερα δεν έχει και ίσως το μόνο αρνητικό είναι ότι ο τεχνικός της Ουγιέ παρουσίασε προβλήματα υγείας και την θέση του θα πάρει ο Γκάρι Μακκάλιστερ.


Αήττητη η Βίλα στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς όμως και η Μπρόμ έχει πολύ καλή ομάδα και θέλει την νίκη.
Και οι δυο ομάδες σκοράρουν εύκολα και οι άμυνες τους παρουσιάζουν πολλά προβλήματα.
Πιθανό over.




2) 256 Αμβούργο-Φράϊμπουργκ


Αμβόυργο: Τραγική εμφάνιση έκανε την προηγούμενη αγωνιστική και έφυγε με την βαριά ήττα με 3-0 από την Στουτγάρδη.
Πρώτη ήττα μετά από τέσσερα επιτυχή αποτελέσματα για τον νέο τεχνικό της Ένιγκ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2013.
Απών σήμερα ο επιθετικός Πέτριτς και ο επιθετικός Φαν Νίστερλοϊ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του αμυντικού Ματάισεν.


Φράϊμπουργκ: Την έβδομη ήττα στα τελευταία δέκα γνώρισε η ομάδα του Ντούτ μετα το 3-1 κόντρα στο Ανόβερο.
Απών σήμερα ο αμυντικός Μπάστιανς, ο μέσος Αμπντεσαντκί, και ο μέσος Φλούμ.


Την τελευταία της ευκαιρία έχει σήμερα για έξοδο στην Ευρώπη έχει σήμερα το Αμβούργο αν κερδίσει την άχρωμη Φράϊμπουργκ.
Πιθανός άσος.






3) 299 Σαλαμάνκα-Έλτσε


Σαλαμάνκα: Κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης και παρέμεινε στο κυνήγι για την σωτηρία απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την Ταραγόνα.
Άλλος ένας τελικός το σημερινό ματς για την Σαλαμάνκα που αν πετύχουν την νίκη θα παραμείνουν οι ελπίδες για την σωτηρία.
Επέστρεψαν ο επιθετικός Μάρκεθ, ο αμυντικός Γκοϊκοετσέα και ο επιθετικός Κίκε ενώ θα απουσιάσουν ο επιθετικός Κίκε Μάρτιν και ο μέσος Ενδίκα.


Έλτσε: Με την νίκη με 3-0 κόντρα στην Ουέσκα έβαλε τις βάσεις για την συμμετοχή της στα μπαράζ για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την Έλτσε που σήμερα θα παίξει με διαφορετική εντεκάδα λόγο των πολλών και σημαντικών απουσίων.
Απών λοιπόν σήμερα είναι ο μέσος Χενερέλο, ο μέσος Τσουμέτρα, ο μέσος Μαντεκόν, ο μέσος Ματέο, ο μέσος Παλάνκα, ο επιθετικός Λινάρες και ο επιθετικός Μποδίπο, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Κάπριο.


Άλλος ένας τελικός σήμερα για την Σαλαμάνκα που καλείτε σήμερα να κερδίσει πάση θυσία για να κυνηγήσει την παραμονή απέναντι στην Έλτσε που θα παίξει με την δεύτερη ομάδα στην μεσαία γραμμή.
Πιθανός άσος.




4) 327 Πονφεραντίνα-Χερέθ


Πονφεραντίνα: Ισοπαλία με 1-1 απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η καταδικασμένη πλέον σε υποβιβασμό Πόνφε.
Πάντως μαθηματικά δεν έπεσε και θα μπορέσει να παραμείνει εάν κάνει ένα σερί νικών μέχρι την τελευταία αγωνιστική καθώς απέχει δώδεκα βαθμούς από την σωτηρία.
Απών σήμερα ο αμυντικός Καντέλα, ο αμυντικός Χάνο, ο μέσος Χάβι Λόπεζ, ο αμυντικός Μάλο, ο επιθετικός Ιβάν Περέθ, ο επιθετικός Ρουμπέν Βέγα, ενώ επέστρεψε ο αμυντικός Ρεδόνδο και ο αμυντικός Αλσάιδε.


Χερέθ: Επέστρεψε στις νίκες μετά το 4-2 κόντρα στην Αλμπαθέτε και παρέμεινε πέντε βαθμούς μακριά από τα μπαράζ για την άνοδο.
Το τελευταίο της χαρτί παίζει σήμερα για να κυνηγήσει την είσοδό της στα μπαράζ καθώς αν χάσει οι υπόλοιπες ομάδες θα ξεφύγουν πολύ.
Απών σήμερα ο επιθετικός Χοσέ Μάρι, ο μέσος Κάπι, ενώ επιστρέφουν ο μέσος Βέγα, ο αμυντικός Μεντόθα, ο επιθετικός Μπερμέχο και ο μέσος Μπρούνο.


Μπορεί η Πόνφε να έχει λιγοστές ελπίδες για την παραμονή αλλά σε κάθε ματς τα δίνει όλα και το απόδειξε αυτό την προηγούμενη αγωνιστική.
Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και θέλουν την νίκη.
Πιθανό  over.




Kourtone

2 σχόλια: