Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Επιτέλους ξαναγυρίσαμε στην αγωνιστική μετά από την διακοπή που είχαμε λόγω εθνικών ομάδων.
Σήμερα θα προτείνουμε τέσσερις αγώνες.
Ο καθένας διαλέγει ότι θέλει και τα συνδυάζει όπως θέλει...



1) Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γ.

Γουέστ Χαμ: Ένα βαθμό από την ζώνη υποβιβασμού παραμένει η Γουέστ Χαμ.
Την τύχη με το μέρος της και τον τερματοφύλακά της σε μεγάλη μέρα είχε κόντρα στην Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε την λευκή ισοπαλία.
Κανένα πρόβλημα απουσιών δεν αντιμετωπίζει ενώ απ’ την άλλη έχει σημαντικές επιστροφές, όπως ο πολύτιμος στραικερ Πικιόν που αποθεραπεύτηκε και θα βοηθήσει στο δύσκολο ματς με την Μάντσεστερ. 
Μάντσεστερ Γ: Παραμένοντας για άλλη μια φορά στις κερκίδες (λόγω τιμωρίας) πανηγύρισε την σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπόλτον ο Άλεξ Φέργκιουσον αν και η ομάδα του έπαιζε σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίχτη λιγότερο.
Οι απουσίες πάρα πολλές για την Μάντσεστερ καθώς Μπράουν, Ό Σει και Ράφαελ είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ο Έβανς εκτός λόγω τιμωρίας ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φέρντιναρντ και εκτός λόγω ίωσης θα είναι ο Φλέτσερ. Απ’ την άλλη επιστρέφει ο Βίντιτς στο κέντρο της άμυνας.


Η Γουέστ Χαμ τελευταία παρουσιάζεται βελτιωμένη και αποτελεσματική στην επίθεση και θα δυσκολέψει την Μάντσεστερ που έχει πολλές απουσίες κυρίως στα μετόπισθεν, και οι δυο ομάδες έχουν έφεση στο γκολ γι’ αυτό επιλογή βγαίνει το over 


2) Μπάγιερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ


Μπάγιερν: Με προβλήματα απουσιών γύρισαν οι Φαν Μπούιτεν, Πράνιτς και οι επιθετικοί Γκόμεζ και Ρόμπεν από της εθνικές και είναι και η μόνες απουσίες που έχει, με ποιό σημαντική αυτή του Φαν Μπούιτεν. Ο Ρόμπεν βέβαια παρά τις ενοχλήσεις που έχει θα αγωνιστεί μάλλον κανονικά σήμερα δηλώνοντας πως μπορούν να κάνουν επτά σερί νίκες και να τα καταφέρουν.
Γκλάντμπαχ: Παρουσιάστηκε τραγική την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καιζερσλάουτερν και έχασε με 1-0. Όπως όλα δείχνουν δεν το γλιτώνει τον υποβιβασμό αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με 23 βαθμούς. Με δυο απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στην Μπάγιερν.


Μεγάλη διαφορά στις δυο ομάδες θα δείξω εμπιστοσύνη στην Μπάγιερν και θα παίξω τον άσσο.


3) Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ.

Γουέστ Μπρομ: Για 5η συνεχόμενη αγωνιστική παραμένει αήττητη με τέσσερις ισοπαλίες. Τρεις απουσίες θα έχει ο Χόντγκσον κόντρα στην πρώην ομάδα του που διατηρεί πολύ κακή παράδοση.
Λίβερπουλ: Έχουν βάλει μπρος τις μηχανές οι κόκκινοι για την 5η θέση που θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη. Το πρώτο βήμα έγινε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σάντερλαντ που κέρδισε με καλή εμφάνιση, και το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα.
Εκτός αποστολής ο Αουρέλιο και ο Κέλι, αμφίβολος ο αρχηγός ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα.


Πιστεύω θα την πάρει την νίκη η Λίβερπουλ σήμερα.


4) Γουίγκαν-Τότεναμ


Γουίγκαν: Δύσκολο πρόγραμμα για την Γουίγκαν η οποία είναι τελευταία και δύσκολα θα σωθεί. Αγωνιστικά βέβαια έχει πολύ καλά νέα καθώς δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και γενικά απουσιών ενώ επιστρέφει και ο πρώτος της σκόρερ.
Τότεναμ: Το μυαλό της μπορεί να είναι στον αγώνα με την Ρεάλ αλλά ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολα και με κάθε στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα πλησιάζει η Λίβερπουλ. Με άμυνα ανάγκης θα αγωνιστεί σήμερα ενώ θα απουσιάσει και ο καλύτερός της παίχτης Μπέιλ.


Μπορεί το μυαλό να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα με την Ρεαλ αλλά θέλει πολύ την νίκη σήμερα η Τότεναμ κόντρα σε μια Γουίγκαν που είναι πολύ αδύναμη και δεν παρουσιάζεται σοβαρή στα μεγάλα ματς. Θα παίξω το διπλό με κάλυψη στο χ.


Αυτές ήταν οι προτάσεις μου για σήμερα. Εγώ προσωπικά θα το παίξω με σύστημα 3-4 χωρίς διπλή. Καλή τύχη σε όλους και καλά αποτελέσματα.

Kourtone

2 σχόλια:

  1. oraios o Kourtone!!!...an mporeis grafe gia perisotera mats etsi oste na mporoume na kanoume kaliteri ximia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oraia ta simeia s file m....alla prosopika de tha akoumpousa ton xamilo asso tis bayern eidika otan dinei kai avantzo sti gladbah... polu alloprosali i bayern, mporei na liksei 1-0 mporei kai 7-0 :P
    Tin liverpool tin vlepo kai egw kai m aresei alla koliomai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή