Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

COPPA ITALIA&COUPE DE FRANCE 2010-2011 SEMIFINALS


Τον πρώτο γύρο των ημιτελικών του Κυπέλλου της Ιταλίας έχουμε σήμερα ανάμεσα στην Ρόμα και την Ίντερ στο Ολίμπικο και τον ημιτελικό Κυπέλλου της Γαλλίας ανάμεσα στην Νις και την Λιλ στο Μουνισιπάλ Ντι Ρε.


Για το Κύπελλο Ιταλίας οι αγώνες είναι διπλοί και ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ ενώ για το Κύπελλο Γαλλίας οι αγώνες είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά:



COPPA ITALIA 2010-2011


Ρόμα: Ο μοναδικός στόχος που απέμεινε πλέον για τους τζιαλορόσι είναι το Κύπελλο καθώς έχασε το Σάββατο από την Παλέρμο με 3-2 μέσα στο Ολίμπικο και έτσι έχασε κάθε ελπίδα που είχε για την 4η θέση. 
Η πληγωμένη λοιπόν  Ρόμα σήμερα αντιμετωπίζει την Ίντερ με στόχο να παρουσιαστεί δυνατή και με πάθος για να κερδίσει και να πάει στο τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο για να μην μείνει η ομάδα χωρίς τίτλο αυτή τη σεζόν.
Απών σήμερα ο capitano της ομάδας Φραντσέσκο Τότι που εκτίει την 3η από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του, επίσης τραυματίες ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέρτζιο και ο στόπερ Μεξές ενώ επιστρέφει η «κολόνα» της άμυνας των Ρωμαίων Ζουάν.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-2-3-1 Ντόνι, Κασέτι, Μπουρντίσο, Ζουάν, Ρίισε, Πιζάρο, Ντε Ρόσι, Ταντέι, Περότα, Βούσινιτς, Μποριέλο.


Ίντερ: Οριστικά εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος έμειναν οι νερατζούρι μετά την νέα ήττα στο πρωτάθλημα από την Πάρμα με 2-0. 
Απών σήμερα ο φορ Ετό που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους αστραγάλους και ο τραυματίας στόπερ Κόρντομπα ενώ επιστρέφουν ο μπακ Μαϊκόν και ο μέσος Τιάγκο Μότα που απουσίαζαν από το προηγούμενο ματς και όχι γιατί αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή καρτών αλλά είχαν μείνει εκτός αποστολής για παραδειγματισμό αφού στα τελευταία ματς δεν έπειθαν με την απόδοσή τους.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-3-1-2 Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Ζανέτι, Τιάγκο Μότα, Στάνκοβιτς, Σνέιντερ, Πάντεφ, Μιλίτο.


Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη γιατί το Κύπελλο είναι ο μόνος στόχος που τους έχει μείνει. Πιστεύω θα έχουμε ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις και μεγάλη προσοχή στην άμυνα αφού υπάρχει και επαναληπτικός.
Πιθανό χ και under.




COUPE DE FRANCE 2010-2011




Νις: Νικηφόρα πέρασε το Σάββατο από το τοπικό ντέρμπι με τη μισητή της αντίπαλο Μονακό με φοβερή εμφάνιση (3-2) μένοντας αήττητη για οχτώ συνεχόμενα ματς και παίρνοντας διαφορά 4 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού.
Το ερχόμενο Σάββατο έχει ρεπό από το πρωτάθλημα καθώς η αντίπαλή της Μαρσεϊγ έχει αγώνα για το League Cup και έτσι δεν θα ξεκουράσει κανένα παίχτη σήμερα ο τεχνικός της.
Απών σήμερα ο τιμωρημένος μπακ Κουλιμπαλί, ο τραυματίας μέσος Φαέ και μπακ Κανταρέιγ, αμφίβολος ο μέσος Ελμπουίκ και ο στόπερ Μαμπιαλά.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-5-1 Λετιζί, Ντιακιτέ, Πεϊτσίνοβιτς, Τσίβελι, Κλέρκ, Ντιγκάρ, Σαμπλέ, Μπεγιόν/Μπεν Σααντά, Τραορέ, Μουνιέ, Μουλουνγκί


Λιλ: Προβληματική εμφανίζεται τις δυο τελευταίες αγωνιστικές καθώς μετά από την ήττα στο Μονακό με 1-0 παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην αδιάφορη βαθμολογικά Μπορντό και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην Μαρσεϊγ να την πλησιάσει στον ένα βαθμό και η υπόθεση πρωτάθλημα να κρέμεται από μια κλωστή.
Ο τεχνικός της Ρουντί Γκαρσία δεν αναμένεται να ξεκουράσει κανένα σήμερα καθώς τον ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και θέλει να φτάσει στο τελικό και να το κατακτήσει αφού η ομάδα του έχει να πάρει τίτλο 56 χρόνια.
Επιστρέφει σήμερα ο εξτρέμ Ζερβινιό που εξέτισε την τιμωρία του ενώ απουσίες δεν έχει και πήγε στη Νίκαια πλήρης.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-3-3 Λαντρό, Ντεμπουσί, Σετζού/Ρόζεναλ, Ραμί, Μπεριά, Μαβουμπά, Καμπάιγ/Ομπράνιακ, Ζερβινιό, Σο, Αζάρ.


Η Νις το τελευταίο καιρό φαίνεται αρκετά βελτιωμένη και η ψυχολογία της έχει φτάσει στα ύψη, η Λιλ δείχνει προβληματισμένη αλλά είναι ποιοτικότερη ομάδα από τη Νις και αυτό ισορροπεί λίγο την κατάσταση.
Για την ιστορία και οι δυο ομάδες έχουν πάρει προκρίσεις στην παράταση με under η μεν Νις κόντρα στη Ρεμς η δε Λιλ κόντρα στη Ναντ και τη Λοριάν, καθώς και όλα τα ματς μεταξύ έχουν λίγα γκολ.
Λογικά θα δούμε ένα σφιχτό παιχνίδι με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες και ίσως στην παράταση.
Πιθανό under.  


Kourtone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου