Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Μετά την χθεσινή μας επιτυχία με 2/2 συνεχίζουμε σήμερα με την σκυτάλη να παίρνουν τα άλλα ζευγάρια των ημιτελικών του Coppa Italia και Coupe De France ενώ στις 22.30 έχουμε το El Clasico No2 αυτή τη φορά στο Μεστάγια για το θεσμό του Κυπέλλου και τον τελικό.


Να θυμίσουμε ότι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της Ιταλίας οι αγώνες είναι διπλοί και ισχύουν τα εκτός έδρας τέρματα, ενώ στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της Γαλλίας οι αγώνες είναι νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο.





COPPA ITALIA


Μίλαν-Παλέρμο


Μίλαν: Εύκολη νίκη πέτυχε στο Σαν Σίρο με 3-0 επί της Σαμπντόριας και έτσι αύξησε την διαφορά από τη Νάπολι στους 6 βαθμούς και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει το πρωτάθλημα.
Απών σήμερα για τους ροσονέρι ο τραυματίας τερματοφύλακας Αμπιάτι, ο τραυματίας φορ Πάτο που θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, ο τραυματίας στόπερ Μπονέρα, ο μπακ Γιανκουλόφσκι, ο μέσος Αμπροσίνι και ο φορ Ιντζάγκι.
Εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους και για rotation έμειναν οι στόπερ Νέστα, Γέπες, ο μπακ Τζαμπρότα και ο μέσος Φαν Μπόμελ ενώ θετικό στοιχείο είναι ότι επιστρέφει και θα αγωνιστεί βασικός ο φορ Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του μέσου Πίρλο που απουσίαζε πολύ καιρό.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-3-1-2 Αμέλια, Όντο, Τιάγκο Σίλβα, Παπασταθόπουλος, Αντονίνι, Γκατούσο, Πίρλο, Φλαμινί, Μπόατενγκ, Κασάνο, Ιμπραϊμοβιτς.


Παλέρμο: Μεγάλη νίκη πέτυχε το Σάββατο στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα με 3-2 και έτσι έκανε την δεύτερη νίκη της στα τελευταία εννέα ματς.
Η Παλέρμο έχει μείνει εκτός από θέσεις που οδηγούν στο Europa League και ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει είναι το Κύπελλο.
Προβλήματα απουσιών για τους Σικελούς σήμερα δεν υπάρχουν ενώ επιστρέφει ο μέσος Ίλισιτς.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-3-1-2 Σιρίγκου, Κασάνι, Γκοϊαν, Μπόβο, Μπαλτζαρέτι, Μιλιάτσο, Μπατσίνοβιτς, Νοτσερίνο, Παστόρε, Πινίγια, Μίκολι.




Μπορεί η Μίλαν να έχει πολλές απουσίες αλλά η δυναμική ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πολύ μεγάλη.
Και οι δυο ομάδες θέλουν πολύ την πρόκριση αφού οι μεν ροσονέρι θέλουν να κάνουν το νταμπλ φέτος μετά από πολλά χρόνια, οι δε Σικελοί θέλουν την πρόκριση καθώς έχουν ξεμείνει από στόχους και η μοναδική τους ευκαιρίας για έξοδο στην Ευρώπη είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.
Πιθανός άσος και over.




COUPE DE FRANCE


Ανζέ-Παρί Σεν Ζερμέν


Ανζέ: Αήττητη εδώ και τρεις μήνες παρέμεινε με την νίκη που πήρε την Παρασκευή κόντρα στην Τρουά με 1-2 και έτσι εξασφάλισε την παραμονή της στην Ligue2 και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να διεκδικήσει και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε δυο ομάδες από την Ligue1 (Βαλενσιέν, Μπορντό) και δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα σήμερα.
Ο τεχνικός της δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ενώ επιστρέφει ο χαφ Οριάκ και έτσι έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-2-3-1 Μαλικί, Ντερόφ, Ενέν/Ζιλέ, Κουτουριέ, Τζελαμπί, Οριάκ, Ντε Φρεϊτας, Σαϊβέ, Σαρμπονιέ, Ρενουάρ, Ντορέ/Κεσέρου.


Παρί: Πολύ καλή εμφάνιση έκανε την Κυριακή κόντρα στη Λυών όπου πήρε και τους 3 βαθμούς αφού κέρδισε με 1-0 και ανέβηκε στην 4η θέση πλησιάζοντας στον πόντο τη Λυών.
Απών σήμερα ο τραυματίας επιθετικός Λουιντουλά, και τους Μακελελέ και Ζιουλί που έμειναν εκτός αποστολής, ενώ επιστρέφει ο Έντελ.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-2-3-1 Έντελ, Σεάρα, Σακχό, Αρμάν/Καμαρά, Τιενέ, Κλεμάν, Σαντόμ, Ζαλέ, Μποντμέρ, Νενέ, Οαρό/Έρντιγκ.


Πολύ καλή η Ανζέ για να φτάσει ως εδώ και το γεγονός ότι είναι 3 μήνες αήττητη δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς όμως η Παρί είναι σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα και υπερασπίζεται σήμερα το τίτλο του Κυπέλλου που έχει από πέρσι.
Πιθανό διπλό.




COPA DEL REY FINAL


Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης


Μπαρτσελόνα: Μετά το δίκαιο 1-1 του αγώνα μεταξύ της Ρεάλ το Σάββατο που είχε το 70% της κατοχής της μπάλας χρήστηκε και επίσημα πρωταθλήτρια. Άχρωμη ήταν η Μπαρτσελόνα μετά το 1-0 κάτι που έδειχνε ότι δεν ήθελε και πολύ τη νίκη και το εκμεταλλεύτηκε αυτό η βασίλισσα ισοφαρίζοντας με τον ίδιο τρόπο στο 82 λεπτό.
Απών σήμερα ο μπακ Αμπιντάλ, ο επιθετικός Μπόγιαν, επιστρέφει ο χαφ Ματσεράνο, αμφίβολος παραμένει ο Πουγιόλ ενώ κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Πίντο.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-3-3 Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Μάξουελ, Τσάβι, Μπούσκετς, Κεϊτά, Ινιέστα, Μέσι Βίγια.


Ρεάλ: Μεγάλο πείσμα και εγωισμό έδειξε κόντρα στη μισητή της αντίπαλο έδειξε και ας έπαιζε με παίχτη λιγότερο.
Σήμερα θέλει να σπάσει μια παράδοση 18 ετών και να κατακτήσει το Κύπελλο.
Απών σήμερα ο κεντρικός αμυντικός Αλμπιόλ που είχε δεχτεί την κόκκινη στο ματς του Σαββάτου, ο τραυματίας μέσος Λασανά Ντιαρά ενώ επιστρέφει ο μέσος Γκρανέρο.
Πιθανή εντεκάδα:
Σύστημα 4-1-4-1 Κασίγιας,  Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Πέπε, Ντι Μαρία, Κεντίρα, Τσάβι Αλόνσο, Οζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.




Ματς για όλα και με τις δύο ομάδες να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους όπως πάντα. Η Μπάρτσα λογικά θα παίξει όπως πάντα με πολλές πάσες ενώ η Ρεαλ όπως και στο Μπερναμπέου με πολλά τρεξίματα και βαθιές μπαλιές στην πλάτη της Μπάρτσα. 
Πιθανό under.




Kourtone

3 σχόλια:

  1. tin pari tin fovamai..kana X o vlepo kai paratasi...
    kali epitixia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά πάμε μέχρι στιγμής!!!
    Καλό Πάσχα Παυλάρα!!!

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή