Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

FINAL 4 ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ


Σήμερα Μ. Τρίτη το πρόγραμμα μικρό σχεδόν ανύπαρκτο. Ωστόσο οι αγώνες αρκετοί έτσι ώστε να ασχοληθούμε με Basket. Στην Λιουμπλιάνα εξελίσσεται το Final Four Αδριατικής και λαμβάνουν χώρα δύο σημαντικοί αγώνες, ο πρώτος μεταξύ της  ΠΑΡΤΙΖΑΝ με τη  ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ και ο δεύτερος μεταξύ της  ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ. με τη ΚΡΚΑ.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ: 2
Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ είναι πρωταθλήτρια εδώ και τα τελευταία 4 χρόνια της διοργάνωσης. Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ είναι μια ομάδα που έχει μια βαριά φανέλα. Από την άλλη η ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ είναι μια ευχάριστη παρουσία στο  Final Four από την στιγμή που έχει κάνει εξαιρετικές παρουσίες για να έρθει μέχρι εδώ!! Άξιο σημείωσης είναι ότι η ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ κέρδισε τη ΠΑΡΤΙΖΑΝ μέσα στο Βελιγράδι. Πιθανή νίκη της  ΠΑΡΤΙΖΑΝ αλλά χωρίς μεγάλη διαφορά, άρα εμπιστευόμαστε το χάντικαπ που υπάρχει.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ- ΚΡΚΑ:1
H ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ σαφώς είναι το φαβορί όχι επειδή βρίσκεται στο “σπίτι” της αλλά διότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από τη ΚΡΚΑ. Για τη ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ η διοργάνωση αποτελεί μεγάλη ευκαιρία να ξανά γυρίσει στις επιτυχίες της. Το χάντικαπ που δίνεται είναι πολύ μικρό και είναι πολύ εύκολο να το ξεπεράσει η ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ.

Όμως, πέρα από το Final Four Αδριατικής υπάρχει και NBA!!

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ - ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ: 1
Η ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ είναι η επιλογή μας έναντι των Νικς. Στο πρώτο αγώνα οι Σέλτικς κέρδισαν 87-80 και εξασφάλισαν πλεονέκτημα νικών έναντι των αντιπάλων τους. Οι Νικς φέτος έχουν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στο πρωτάθλημα σε σχέση με άλλες χρονιές. Το χάντικαπ είναι όση και διαφορά στο πρώτο αγώνα. Όλα είναι ανοιχτά!!

a.S.3

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχω άποψη για τα σημεία σου φίλε a.S.3 παρόλα αυτά καλή τύχη και καλό ταμείο!!!

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή