Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Κοντέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά για άλλη μια φορά σταθήκαμε άτυχοι καθώς η Σανταντέρ ισοφαρίστηκε στο 92 λεπτό.
Σήμερα είναι μέρα El Clasico γι’ αυτό θα ασχοληθούμε ξεχωριστά μ’ αυτό το ματς.
Οι επιλογές σήμερα είναι:



1)259 Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα




Γούεστ Χαμ: Οδυνηρή ήττα με 3-0 γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπόλτον και έτσι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Βίλα παίρνει χαρακτήρα τελικού καθώς βρίσκεται στην 18η θέση με 32 βαθμούς.
Είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία για την παραμονή καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με τη Σίτι και τη Τσέλσι και σ’ αυτό μπορεί να τη βοηθήσει και η έδρα της αφού σε όλα τα ματς που παίζει εντός παρουσιάζει ένα διαφορετικό και πολύ καλό πρόσωπο.
Προβλήματα απουσιών δεν έχει σήμερα ενώ επιστρέφει ο πολυτιμότατος μέσος Πάρκερ και ο Άπσον.
Άστον Βίλα: Με μεγάλη δυσκολία κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Νιούκαστλ με 1-0 και την έφερε στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι μόναδικές νίκες φέτος εκτός έδρας για τους Βίλατζερς είναι κόντρα στην Γουίγκαν και τη Γούλβς.
Απουσίες δεν έχει ενώ επιστρέφει ο Αγκμπονλαχόρ και ο Μπέντ.


Μονόδρομος η νίκη για τη Γουέστ Χαμ και ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για να παραμείνει στα σαλόνια της Premier, κόντρα σε μια Βίλα που εκτός έδρας δεν παρουσιάζει καθόλου καλό πρόσωπο και δεν πείθει.
Πιθανός άσος.


2)350 Λάνς-Μπρέστ


Λάνς: Άτυχη ήταν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λυών και το 3-0 μηδέν την αδικεί καθώς έπαιξε πολύ καλή μπάλα χάνοντας καλές ευκαιρίες. Αυτή η ήττα την έχει φέρει στο -7 από την παραμονή ωστόσο υπάρχουν ελπίδες για παραμονή με το τεχνικό της Λάζλο Μπόλονι να είναι αισιόδοξος και να δηλώνει χθες πως «είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ψυχή μας στα τελευταία οχτώ παιχνίδια που απομένουν για να σωθούμε και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».
Προβλήματα απουσιών σήμερα δεν αντιμετωπίζει η ομάδα του Μπόλονι που έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.
Μπρέστ: Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα αρνητικό σερί έκανε η Μπρέστ κερδίζοντας με 2-0 τη Ρεν φέρνοντάς την στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού.
Ο τεχνικός της Αλέξ Ντιπόν θα κάθεται σήμερα στις κερκίδες καθώς τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές για προσβλητικές δηλώσεις σε διαιτητή. Επίσης θα απουσιάσει ο μπακ και αρχηγός της Ντάφ ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.


Η Λάνς έχει παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές και ο αγώνας με την Μπρέστ παίρνει χαρακτήρα τελικού. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος της καθώς παίζει διαφορετικά εντός έδρας και έχει και την παράδοση με το μέρος της.
Πιθανός άσος.




3)355 Τουλούζ-Οσέρ


Τουλούζ: Εκπληκτική εμφάνιση έκανε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μαρσέιγ παρά το 2-2 που της στέρησαν τους 3 πολύτιμους βαθμούς που ήθελε για να εξασφαλίσει την παραμονή.
Απουσίες δεν υπάρχουν ενώ επιστρέφει και ο μέσος Μασάδο δίνοντας την ευκαιρία στο τεχνικό της να κατεβάσει την καλύτερη εντεκάδα.
Οσέρ: Γλίτωσε την προηγούμενη αγωνιστική την ήττα την τελευταία στιγμή αφού ισοφάρισε στο 80 με πέναλτι τη Σεντ Ετιέν, μ’ αυτή την ισοπαλία να την φέρνει εντός της ζώνης του υποβιβασμού.
Απών σήμερα ο μπακ Μπερτό, ο στόπερ Γκρίχτινγκ, ο χαφ Ντινγκά, ο στόπερ Μινιό, ο φορ Κερσία, ο μεσοεπιθετικός Τραορέ και ο μέσος και αρχηγός της Πεντρετί που όσες φορές έχει απουσιάσει η ομάδα έχει χάσει.


Σχήμα ανάγκης σήμερα για την Οσέρ με την Τουλούζ να καλείται να το εκμεταλλευτεί καθώς παρουσιάζεται πολύ δυνατή εντός έδρας και με νίκη παίρνει μεγάλες ανάσες καθώς εξασφαλίζει την παραμονή.
Πιθανός άσος.


4)339 Πονφεραντίνα-Ράγιο Βαγιεκάνο


Πονφεραντίνα: Άχρηστος ο πόντος που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σαλαμανκα (2-2) και έπαιζε και με παίχτη παραπάνω απο το 75 και μετά. Ο πόντος που πήρε ήταν άχρηστος καθώς έχει υποβιβαστεί και παίζει πλέον για το γόητρο.
Απών σήμερα αμυντικός Κουαδράδο, ο μέσος Ρουίθ, ο φορ Ρουμπέν Βέγα, ο αμυντικός Αλσάιδε, ο αμυντικός  Ρεδόνδο και ο επιθετικός Ιβάν Πέρεθ ενώ επιστρέφει ο μέσος Τορίμπιο.
Ράγιο: Παρά την εξαιρετική της εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντάς με 3-0 στο δεύτερο ημίχρονο έκανε παιδαριώδη λάθη και ισοφαρίστηκε πέρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας παραμένοντας στη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τη Μπέτις με 63 βαθμούς.
Απών σήμερα ο αμυντικός Αρίμπας, ο επιθετικός Ντελίμπασιτς, ο επιθετικός Τρέχο, ενώ επιστρέφει ο μέσος Μίτσελ, ο αμυντικός Κασάδο, ο αμυντικός Αμάγια και ο μέσος Χουλί.


Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ράγιο στην επίθεση έχει την ευκαιρία να πάρει την νίκη κόντρα στην Πονφεραντίνα που έχει καταδικαστεί με υποβιβασμό βάζοντας πλώρη για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Primera.
Πιθανός διπλό.   


5)334 Μάλαγα-Μαγιόρκα


Μάλαγα: Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στη Ντεπορτίβο παίζοντας και με παίχτη παραπάνω για ένα ημίχρονο μένοντας στο 0-0.
Εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα για τη Μάλαγα καθώς γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της.
Απών σήμερα ο χαφ Ελισέου και οι τερματοφύλακες Ασένχο και Ρουμπέν ενώ επιστρέφει ο φορ Μπαπτίστα και ο κεντρικός αμυντικός Ουέλινγκτον.
Μαγιόρκα: Πολύ καλή εμφάνιση τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σεβίλλη όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έμεινε στο χ (1-1).
Απών σήμερα ο δεξιός εξτρέμ Περέιρα και ο μέσος Ντε Γκούσμαν ενώ επιστρέφει ο φορ και πρώτος της σκόρερ Ουεμπό.


Παρά τα σκαμπανεβάσματα στη απόδοση της η Μάλαγα πρέπει πάση θυσία να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς που τους έχει ανάγκη απέναντι στη Μαγιόρκα που δεν θα έχει στη διάθεσή της δυο παίχτες που οργανώνουν την επίθεσή της και με ένα γήπεδο που θα φλέγεται εν όψη του εορτασμού για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της.
Πιθανός άσος.




Kourtone

3 σχόλια: