Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

[Π.Α.Ο. Topic] Από τη μια περηφάνια και από την άλλη προβληματισμός... Βy G.S.P. (+ UFC 129 Promo)

Καλημέρα σε όλους και όλες!
Κλασικά σε μία περασμένη ώρα, έρχεται άλλο ένα topic εκ μέρους μου...

Το να είσαι αυτές τις μέρες φίλος του Παναθηναϊκού είναι πολύ περίπλοκο... Από τη μια νιώθεις πλήρη περηφάνια, από την άλλη νιώθεις προβληματισμό και απαισιοδοξία... Δεν θα κάνω το topic μακροσκελές για να μη σας κουράσω, θα αποτελείται από 3 πράξεις...


ΠΡΑΞΗ 1η... Π.Α.Ο. Β.C.
          Νομίζω ότι η ημέρα αρμόζει να ξεκινήσουμε με τον Μπασκετικό Παναθηναϊκό... Να σας πω την αμαρτία μου, πίστευα πριν από το πρώτο παιχνίδι, ότι δεδομένου της όχι τόσο καλής εικόνας της ομάδας του Παναθηναϊκού, της προϊστορίας με την Barcelona και το γεγονός ότι οι Ισπανοί είναι πιθανών η καλύτερη και πιο πλήρης ομάδα στην Ευρώπη, η σειρά των παιχνιδιών θα έληγε με ένα 3-0 και εύκολα για τους Καταλανούς. Όταν μάλιστα είδα το πρώτο παιχνίδι, όπου στο τσακ χάσαμε, σε έναν αγώνα που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας, είπα ότι αφού δεν κερδίσαμε και τώρα, δεν έχουμε ελπίδα.
          Εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα, άσχετα με το 2-1. Δεν θα εκπλαγώ μάλιστα αν η Barcelona πάρει τα 2 επόμενα παιχνίδια και μάλιστα άνετα. Παρόλα αυτά, νιώθω μεγάλη περηφάνια για αυτή την ομάδα μπάσκετ που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Με έναν προπονητή "πατέρα", και με παιδιά τους παίχτες του, η ομάδα μοιάζει οικογένεια και σφίζει από υγεία. Με μια διοίκηση που λέει ότι "Ξέρετε κάτι, εμείς δεν είμαστε αυθεντίες στο άθλημα. Απλά αγαπάμε την ομάδα. Έχουμε βρει έναν άνθρωπο που εμπιστευόμαστε και τόσα χρόνια τον αφήνουμε να διαχειρίζεται τα της ομάδας".
          Τέλος, για να κλείσω, πίστευα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα μπορούσε να είχε ο Παναθηναϊκός, ήταν η έλλειψη κινήτρου των παιχτών. Το μόνο κακό που έχει η διατήρηση ενός κορμού επί ετών σε μια ομάδα, όπως τώρα στην περίπτωσή μας η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο., που οι παίκτες του έχουν κατακτήσει τα πάντα, θα είναι η έλληψη κινήτρου. Ο μεγάλος Obradovic όμως το κατάφερε και αυτό. Εξακολουθεί να κάνει τους παίκτες του να έχουν κίνητρο. Κι ας έχουν κατακτήσει τα πάντα.
          Όπως και να εξελιχθούν τα επόμενα παιχνίδια, είτε προκριθεί ο Π.Α.Ο., είτε όχι, εγώ θα είμαι περήφανος... Άλλωστε, δεν γίνεται να κατακτάς συνέχεια τα πάντα... Ένα μόνο σας λέω, φαντάζεστε να πάμε Final 4 στην Βαρκελώνη έχοντας αποκλείσει την Barca;;; Το κλίμα για μας εκεί θα είναι άσχημοοοο!!! Αλλά είσαι Παναθηναϊκός και αν μπεις στο Final 4, θα είσαι και το φαβορί.


ΠΡΑΞΗ 2η... Π.Α.Ο. F.C.
          Σήμερα έγινε και το 12405023ο συμβούλιο της Πολυμετοχικότητας... Συμπέρασμα; Κανένα! Ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του για άλλη μια φορά... Ο καθένας ήθελε να δείξει ότι αυτός είναι ο πιο Παναθηναϊκός... Ασφαλώς και όλα βγήκαν στη φόρα, Παναθηναϊκός είμαστε άλλωστε!! Εδώ είναι κάποια αποσπάσματα.
          Ο Τζίγγερ επιτέθηκε για άλλη μια φορά στον Βγενόπουλο, πράγμα με το οποίο εγώ συμφωνώ. Δεν ήμουν ποτέ fan του Τζίγγερ, αλλά ο Τζίγγερ έχει όλα τα δίκια του κόσμου να είναι τσατισμένος με τον Βγενόπουλο, ο οποίος όπως δείξανε τα πράγματα, ήρθε στον Π.Α.Ο., έκανε το όνομά του καθώς και της τράπεζάς του ακόμα μεγαλύτερο και έφυγε.
          Έπειτα φάνηκε για άλλη μια φορά η χολή των Αντωνιάδη και Δομάζου απέναντι στο πρόσωπο του Βαρδινογιάννη, με τον Αντωνιάδη χαρακτηριστικά να λέει "Εσείς δεν ντρέπεστε να μιλάτε που πήρατε ένα πρωτάθλημα στα δεκατέσσερα χρόνια." και τον Δομάζο "Εσύ δεν ξέρεις από μπάλα. Γιατί μιλάς;". Ο πρώτος είχε το δίκιο του, αλλά κύριε Δομάζο, δεν μπορείτε να λέτε στον άνθρωπο που βάζει το 51% των χρημάτων στην ομάδα "Γιατί μιλάς". Εσύ τι έχεις κάνει εξωαγωνιστικά για τον Παναθηναϊκό δηλαδή; Λογικό και εύκολο είναι ο Πολέμης να λέει ότι πρέπει να γίνει αύξηση 25 εκατ. ευρώ όταν αυτός από αυτά θα βάλει το 1% και ο Τζίγγερ το 51%, ο Πολέμης ο οποίος διαφώνησε και με την ανανέωση και του Βύντρα, πράγμα που ούτε να το σχολιάσω δε θέλω.
          Τέλος είχαμε και την αποχώρηση του Ξυλά, και τις κλασικές δηλώσεις όλων μετά στο τέλος, περί "Παναθηναϊκής οικογένειας" και "Όχι εγώ αγαπάω πιο πολύ τον Π.Α.Ο. από σένα". Κλασικά πράγματα...

Υ.Γ.1: Και ένα σχόλιο για το γήπεδο, επειδή είδα κάποια comments σε sites από φίλαθλους που να το αναφέρουν. Πρέπει να το καταλάβουμε, το κράτος δεν πρόκειται να βοηθήσει τον Π.Α.Ο. να κάνει γήπεδο. Όχι επειδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι αντιπαναθηναϊκό, ούτε επειδή δεν υπάρχουν λεφτά. Ναι δεν υπάρχουν, συμφωνώ, και σίγουρα αν βρεθούν, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάνε στον Παναθηναϊκό για να φτιάξει γήπεδο, όταν ο κόσμος πεινάει. Γήπεδο ΔΕΝ θα γίνει, διότι το κράτος ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ Π.Α.Ο. στο Ο.Α.Κ.Α.! Αυτή είναι η αλήθεια. Αν ο Π.Α.Ο. φύγει από το Ολυμπιακό Στάδιο, αυτό θα πεθάνει. Η Α.Ε.Κ. σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπορέσει να το συντηρήσει (το είδαμε άλλωστε και με την περσινή τραγωδία του χλωοτάπητα, που η Α.Ε.Κ. απλά περίμενε τον Π.Α.Ο. να δώσει τα λεφτά να γίνει το χορτάρι).

Υ.Γ.2: Και για κάποιους που λένε να έρθουν οι Γιαννακόπουλοι στην προεδρία. Νομίζετε ότι άν πάρει ο Παύλος τον Π.Α.Ο. θα πάρει το Champions League;;; Με 20 εκατ. το χρόνο στο μπάσκετ κάνεις το τρεμπλ. Με 20 εκατ. το χρόνο στο ποδόσφαιρο παίρνεις με το ζόρι το πρώταθλημα Ελλάδος. Άλλα μέτρα, άλλα σταθμά. Με 2 εκατ. ευρώ το χρόνο στο μπάσκετ έχεις τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης (Διαμαντίδης). Για να έχεις τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, θέλεις τα 6-πλάσια και βάλε!


ΠΡΑΞΗ 3η...UFC 129 Promo
Το UFC θα πάει για πρώτη φορά στο Toronto στις 30 Απριλίου!!! Το event πρόκειται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα M.M.A. (αν όχι το μεγαλύτερο) events όλων εποχών! Έχουν ήδη πωληθεί κοντά στα 55.000 εισητήρια και έχουμε ήδη sold-out. Το card θα είναι το εξής:

Main Card:
Welterweight Championship Bout: George Saint-Pierre (c) Vs Jake Shields
Featherweight Championship Bout: Jose Aldo (c) Vs Mark Hominick
Light Heavyweight Bout: Randy Couture Vs Lyoto Machida
Light Heavyweight Bout: Vladimir Matyushenko Vs Jason Brilz
Lightweight Bout: Mark Bocek Vs Ben Henderson

Preliminary Card:
Nate Diaz Vs Rory McDonald
Sean Pierson Vs Brian Foster
Yves JaBouin Vs Pablo Garca
Claude Patrick Vs Daniel Roberts
Ivan Menjivar Vs Charlie Valencia
Jason McDonald Vs Ryan Jensen
John Makdessi Vs Kyle Watson
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ.


Αυτά από μένα... Ως την επόμενη φορά... "Never leave it to the judges."


--> G.S.P. <--
____________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου