Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ

Παρατηρώντας το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής διακρίνω τρεις αγώνες φωτιά, τρεις αγώνες ντέρμπι, τρεις αγώνες με ιδιαιτερότητες και μεγάλο ενδιαφέρον και αναφέρομαι στα ματς ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!!!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν και ας τα πάρουμε με σειρά προτεραιότητας και προγράμματος. Πρώτο λοιπόν το ματς του ΑΡΗ-ΗΡΑΚΛΗ αύριο το απόγευμα σε ένα κατάμεστο Κλ. Βικελίδης με τον ΑΡΗ να κυνηγά την είσοδο του στα playoff και τον ΗΡΑΚΛΗ να θέλει τους τρεις βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία. Αν μου ζητούσε κάποιος να κάνω μία πρόβλεψη δεν θα μπορούσα να πω τίποτα απολύτως το ματς είναι τριπλή και αυτό γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν με έχει πείσει μέχρι στιγμής και καμία δεν παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοσή της, θα μου πεις βεβαία ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι σε ένα γεμάτο και πολύ θερμό γήπεδο. με πολλά προηγούμενα μεταξύ των δύο ομάδων, εκεί ποντάρω και όχι για τίποτα άλλο απλά γιατί γουστάρω και μου έχει λείψει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θα με καθηλώσει και θα με κάνει να μιλάω για μέρες για την μπάλα που είδα...Ελπίζω να μην ανοίξουν ξαφνικά τα ποτιστήρια του γηπέδου στη μέση του παιχνιδιού όπως στον πρώτο γύρο.....
Δεύτερο είναι το ματς ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την σωτηρία τους. Θα μου άρεζε να δω την Κυριακή ένα γεμάτο γήπεδο στο Περιστέρι με τους Fentagin να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα αφού μιλάμε για ένα ματς πολύ σημαντικό, ένα ματς ανάμεσα σε δύο λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και ένα ματς μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση του Ατρόμητου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στο Ολ. Βόλου που έβαλε τις βάσεις για τον ΤΕΛΙΚΟ... Βέβαια ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα και θα κοντράρει στα ίσια τον Ατρόμητο και ίσως πάρει κάτι καλό.
Τρίτο είναι το ματς μεταξύ των Δικεφάλων για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τραυματισμούς και κάρτες και να θέλει να ξεκουραστεί εν όψη σημαντικών αγώνων που κρίνουν στόχους. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να παρουσιαστεί σαν δικαιολογία σε τυχόν κακό αποτέλεσμα γιατί επιβάλετε να κερδίσει αν θέλει να μπει στα playoff  και βγει ΕΥΡΩΠΗ (το Κύπελλο δεν είναι σίγουρο) και πρέπει να κερδίσει απέναντι σε μια ΑΕΚ που φέτος είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και λέει ότι θα ξεκουράσει βασικούς παίχτες για την ρεβάνς του Κυπέλλου, με ποιούς θα παίξει αφού πάγκος δεν υπάρχει. Τώρα για τον κόσμο στο ΟΑΚΑ τι να πω ο μόνος λόγος που θα πρέπει φοβάται ένας ποδοσφαιριστής είναι αν θα κάνουν ντου στο τέλος του αγώνα σε τυχόν ήτα της ομάδας τους γιατί από ατμόσφαιρα δεν πιστεύω να δημιουργούν και να φοβίζουν κανένα..!!!
Ελπίζω λοιπόν να δω τρία ματς πολύ δυνατά που θα με συγκινήσουν και με καλές διαιτησίες γιατί αρκετά έχουν δει τα μάτια μας.

Kourtone 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου