Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κοντέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μας τα χάλασε η Αιντραχτ που ήρθε ισόπαλη 0-0 σε ένα ανιαρό ματς...
Βλέποντας σήμερα το κουπόνι της ΟΠΑΠ Α.Ε στέκομαι στις εξής επιλογές:



1) Αρλ-Λοριάν
Μετά από συντριπτική ήττα με 5-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ζερλάν η τελευταία και χωρίς σωτηρία Αρλ υποδέχεται τη Λοριάν με πάρα πολλές απουσίες που αναγκάζουν τον προπονητή της Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς να συμπληρώνει εντεκάδα με το ζόρι.
Από την άλλη η Λοριάν μετά από τρεις λευκές ισοπαλίες ταξιδεύει στην έδρα της Αρλ χωρίς άγχος και σοβαρές απουσίες και μάλιστα με μια σημαντική επιστροφή στην άμυνα του στόπερ Μανγκά, οπότε ο Κριστιάν Γκουρκίφ θα παρατάξει σήμερα την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.
Ποιοτικότερη ομάδα έχει η Λοριάν και απέναντι σε μια κατώτερη Αρλ με πολλές απουσίες μπορεί να πάρει το διπλό. 


2) Σεντ Ετιεν-Μπρεστ
Με την παράδοση να είναι υπέρ της Σεντ Ετιεν (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) φιλοξενεί σήμερα την Μπρεστ. Μετά από 4 συνεχόμενες ήττες και χωρίς πλέον βαθμολογικό κίνητρο θα φιλοξενήσει την Μπρεστ στο Ζοφρουά Γκισάρ με τρεις σημαντικές επιστροφές στην εντεκάδα και τρεις απουσίες οι δυο στην άμυνα και η άλλη στην επίθεση οι οποίες δεν επηρεάζουν καθόλου.
Από την άλλη η Μπρεστ μετά από ένα μήνα σε χαλαρούς ρυθμούς που την έχουν φέρει στην 11η θέση χωρίς να κινδυνεύει θα παίξει κόντρα στην Σεντ Ετιεν με πολλά προβλήματα απουσιών αφού είναι εκτός έξι ποδοσφαιριστές μέσα σ’ αυτούς και π πρώτος σκόρερ της ομάδας Ρου.
Θα ποντάρω λοιπόν στον άσο με βάση την παράδοση και τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Μπρεστ.


3) Νανσί- Καεν
Ένα ματς στο οποίο δεν με πείθει καμία από τις δύο ομάδες αλλά από την ειδησεογραφία πιστεύω ότι βγαίνει σημείο.
Μια Νανσί καθόλου αξιόπιστη στην έδρα της και καθηλωμένη στη προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό θέλει και πρέπει να πάρει την νίκη σήμερα όπως δήλωσε και ο τεχνικός της Πάμπλο Κορέα.
Επανέρχεται ο σκόρερ και αρχηγός της ομάδας  Χατζί ενώ μπαίνουν στην διάθεση του προπονητή και άλλοι τρεις απόντες. Μια ασήμαντη απουσία του εξτρέμ Κουβιλιέ.
Η Καεν τώρα άλλη μια κακή ομάδα ταξιδεύει σήμερα στο Μαρσέλ Πικό με πολλά προβλήματα απουσιών με εφτά παίχτες εκτός οι δυο είναι ο πρώτος και ο δεύτερος τερματοφύλακας και οι πολύτιμοι μέσος Αμουμά και ο στόπερ Σεμπ. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο τρίτος τερματοφύλακας 23χρονος Μποσμέλ που δεν νομίζω ότι έχει την κατάλληλη εμπειρία.
Ποντάρω λοιπόν στον άσο και στην ευκαιρία να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα σε μια Καεν με πολλές απουσίες.


4) Χοφενχαιμ-Ντορτμουντ
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια γι’ αυτό το ματς.
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι. Ανασύνταξη της ομάδας ζήτησε ο πρόεδρος και ο προπονητής βάζοντας την ομάδα σε ένα σκληρό πρόγραμμα προπόνησης και προετοιμασίας. Δυο απουσίες σήμερα για την Χοφενχαιμ.
Η Ντορτμουντ τώρα δείχνει ασταμάτητη και σε καταπληκτική φόρμα που την φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια υπομονής. Εκτός ο βασικός αμυντικός Χούλμες και ο μακροχρόνιος Ιάπωνας Γκαγκάβα. Πρόταση 20 εκ. ΕΥΡΩ δέχτηκε η ομάδα από την Ζενίτ για τον Λούκας Μπάριος.
Ποντάρω στο διπλό σε μια ασταμάτητη Ντορτμουντ που παίζει κόντρα σε μια αδύναμη Χοφενχαιμ με τα βαριά κορμιά της στην άμυνα να αντιμετωπίζουν σήμερα σοβαρά προβλήματα από τους πιτσιρικάδες του  Κλοπ.


Αυτές είναι οι επιλογές μου για σήμερα... Καλή τύχη και καλά αποτελέσματα!!!


Kourtone 

1 σχόλιο: