Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Γεια σας παιδιά, θέλω να σας καλωσορίσω στο ‘φτωχικό’ μας. Το blog που βλέπετε είναι αποτέλεσμα προσπάθειας μιας παρέας φίλων που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η λατρεία για το ποδόσφαιρο αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα.
Ξεκινάμε τρεις και ελπίζω στην πορεία να υπάρξει μια μεγάλη παρέα που θα τα λέει μέσα σε αυτόν εδώ το χώρο. Απαραίτητο συστατικό της παρέας είστε όλοι εσείς που μας επισκέπτεστε, διαβάζετε τα κειμενάκια και συμμετέχετε ενεργά σχολιάζοντας και εκφράζοντας την προσωπική σας άποψη.
Στόχος μας είναι τα κείμενα που θα βρίσκετε εδώ να είναι αφορμή συζητήσεων και προβληματισμού γύρω από τα κοινά μας πάθη. Κατά κύριο λόγο θα αναφερόμαστε στο ποδόσφαιρο από την αθλητική αλλά και την οπαδική του πλευρά αλλά δεν υπάρχει κανείς φραγμός στο να τεθεί και κάποιο εξωαθλητικό θέμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε ειδικοί του ποδοσφαίρου, ούτε wanna be προπονητές, ούτε καναπεδάκηδες ή ξερόλες αλλά τρεις οπαδοί όπως και εσείς, που θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την αγάπη τους με άλλους οπαδούς. Εννοείτε πως κανείς δεν αποκλείεται από την παρέα μας είτε είναι μετριοπαθής φίλαθλος, είτε ‘αρρωστάκι’, είτε είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο, είτε όχι. Φυσικά ενδιαφερόμαστε να διαβάσουμε και την άποψη του γυναικείου πληθυσμού που παρακολουθεί ποδόσφαιρο ή κάποιο άλλο άθλημα και πιθανώς τραβάει τα ίδια ζόρια με εμάς.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι εμείς από τη πλευρά μας θα κινούμαστε πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια και αυτό θα σας παρακαλέσω να κάνετε και εσείς. Ο καθένας εδώ έχει δικαίωμα να πει οτιδήποτε πιστεύει αρκεί να μην εξαπολύει ύβρεις ή μειώνει την προσωπικότητα άλλων ανθρώπων. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
Η καζούρα σε κόσμια πλαίσια είναι ευπρόσδεκτη αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και το αλατοπίπερο καθενός που παρακολουθεί ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν είμαστε τσιράκια και πιόνια κανενός αλλά οπαδοί που αφιερώνουν μεγάλο τμήμα του ελεύθερου χρόνου τους στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου και αθλητικών γεγονότων γενικά. Κάποιες φορές βλέπουν τα πράγματα με χρωματιστά γυαλιά, κάποιες άλλες πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά και κάποιες πολύ αγριεμένα. Το συναίσθημα είναι τρόπος ζωής για εμάς, υπάρχουν βέβαια και στιγμές που εξετάζουμε ένα θέμα όσο πιο σφαιρικά μπορούμε. Σε όλα αυτά ελπίζουμε να συμβάλλετε και εσείς που μας επισκέπτεστε μέσα από τη ενεργή συμμετοχή σας. Εδώ σκοπός μας είναι ο διάλογος. Α…… μην το πάρετε και τελείως σοβαρά… να γελάμε και καμιά φορά. Ο χαβαλές κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!!!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας έναν αδελφικό φίλο ο οποίος επωμίστηκε (σημειώνετε αυτές τις λέξεις θα σα χρειαστούν…!!!) τη δημιουργία και την υποστήριξη του blog που βλέπετε. Με λίγα λόγια ότι βλέπετε είναι αντικείμενο της δουλειάς του. Του χρωστάμε πολλά.

Με θερμές ευχαριστίες για την προτίμηση και τη συμπάθεια σας,
Η ομάδα του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου