Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (ΝΒΑ)


Προσθέτουμε πειραματικά στην ενότητα στοίχημα και το NBA και θα δούμε πως θα πάει και αν πάνε όλα καλά θα το καθιερώσουμε. Τα στατιστικά που παραθέτουμε τα αντλούμε από την επίσημη σελίδα του  NBA για μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Για σήμερα λοιπόν έχουμε τις εξής επιλογές: 








1) Sacramento Kings-Philadelphia 76ers (in Philadelphia)


Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Σαφώς καλύτερη ομάδα η Philadelphia που κυνηγά την 5η θέση (Eastern Conference) για να βγει στα playoff .
Philadelphia’s last 10 games: 5-5, Streak: lost 1
Sacramento’s last 10 games: 4-6, Streak: won 2
Ποντάρουμε στην  Philadelphia και στον παράγοντα έδρα αφού δύσκολα χάνει η Philadelphia στο γήπεδο της και ειδικά από ομάδες χαμηλότερης δυναμικής.


2)  Atlanta Hawks-Cleveland Cavaliers (in Cleveland)


Και εδώ έχουμε μια αναμέτρηση με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με καλύτερη ομάδα την Atlanta που βρίσκεται στην 5η θέση (Eastern Conference) ενώ οι Cavaliers βρίσκονται στην τελευταία θέση (Eastern Conference)
Atlanta’s last 10 games: 4-6, Streak: won 1
Cleveland’s last 10 games: 2-8, Streak: won 1
Ποντάρουμε στους Hawks.


3) Boston Celtics-Minnesota Timberwolves (in Minnesota)


Αγώνας ανάμεσα στον δεύτερο και τον τελευταίο στις κατηγορίες τους. Οι Celtics είναι δεύτεροι στην Eastern Conference και οι Timberwolves τελευταίοι στην Western Conference.
Boston’s last 10 games: 4-6, Streak: lost 2
Minnesota’s last 10 games: 2-8, Streak: lost 6
Μπορεί οι Celtics να έχουν δυο συνεχόμενες ήττες αλλά είναι καλύτερη ομάδα, το δείχνουν και τα στατιστικά νίκες 50-ήττες 21 ενώ οι Timberwolves έχουν 17 νίκες και 56 ήττες. Πιστεύω ότι σήμερα θα γυρίσουν οι Celtics πίσω στις νίκες.  


4) New Orleans Hornets-LA Lakers (in LA)


Πολύ ενδιαφέρον αγώνας ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες με τους Lakers να βρίσκονται στην δεύτερη θέση και οι Hornets στην έβδομη αλλά σε απόσταση αναπνοής από την 5η (Western Conference)
LA last 10 games: 9-1, Streak: won 6
Hornets last 10 games: 7-3, Streak: won 2
Αν και είναι δυνατός αγώνας θα ποντάρω στους Lakers γιατί έχουν πολύ καλή έδρα (27 won-8 lost) και πολύ καλό σερί νικών.

Kourtone

1 σχόλιο: