Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ MIKASA

Το παρόν άρθρο αφορά το βόλλεϋ. Για τους άσχετους η Mikasa είναι εταιρία που φτιάχνει μπάλες και αθλητικό υλικό για το συγκεκριμένο άθλημα. Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Ημιτελικά κυπέλλου Ελλάδος. 
Την Τετάρτη είδαμε ένα πολύ ωραίο ματς-διαφήμιση του αθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που τέλειωσε με 3-2 σετ υπέρ των Ερυθρόλευκων. Εναλλαγή στο σκορ και στο προβάδισμα των σετ. Αγωνία στο κατακόρυφο με ένα tie break που δεν τέλειωσε στα 15.
Οι ξένοι του Ολυμπιακού ήταν σε καλύτερη μέρα και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Από τους ξένους του ΠΑΟ μόνο ο Γιορντάνοφ ξεχώρισε. Δεν μου άρεσαν τα αρκετά λάθη των πράσινων σε φαινομενικά εύκολες μπάλες. Η ομάδα δεν είναι δεμένη και αυτό φάνηκε. Αυτό που μου άρεσε ήταν οι πολλοί Έλληνες στο ρόστερ νέοι αλλά και πιο έμπειροι. Υπάρχουν προοπτικές στο ελληνικό βόλλεϋ και η μαγιά για τη δημιουργία μιας πολύ καλής φουρνιάς. Δεν μου άρεσε στον Ολυμπιακό, η έλλειψη ικανοποιητικού αριθμού Ελλήνων παικτών. Πιστεύω ότι στη σημερινή εποχή της κρίσης, στο συγκεκριμένο άθλημα θα έπρεπε όλες οι ομάδες να επενδύσουν σε εγχώριους αθλητές και όχι σε ξένους μισθοφόρους που θα παίξουν για 1 νοίκι και 1 ½ βασικό μισθό.
Στο άλλο ματς που έγινε χθες ο Ηρακλής πέρασε με 3-0 σετ από το παλατάκι. Δεν είδα το ματς αλλά έμαθα τι έγινε. Τι να πω για ένα άνθρωπο που πετάει κροτίδα και κάνει ντου σε αγώνα βόλλεϋ; Και τα δικά μου μυαλά πονάνε αλλά περιορίζομαι στο μπινελίκι και στη φωνή. Έτσι εκφράζομαι. Δεν το παίζω σκληρός. Ε μάγκες….. ΒΟΛΛΕΥ ΕΙΝΑΙ!!!! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!!!!! Ίσως και αυτό το ματς θα έπρεπε να γίνει με την παρουσία μαθητών. Μικροί παοκτσήδες και ηρακληδείς να διασκεδάζουν. Αυτό είναι το άθλημα. Δηλαδή πρέπει και η Θεσσαλονίκη να μιμηθεί τα ξεφτιλίκια της Αθήνας που πλακώνονται και στο εφηβικό σκάκι;;;
Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτά τα στενάχωρα πράγματα. Έχουμε ένα τελικό Ηρακλής-Ολυμπιακός στην Ορεστιάδα και ένα πρωτάθλημα σε εξέλιξη. Ελπίζω η ακριτική πόλη που αποτελεί θεμέλιο λίθο του αθλήματος όπως και ολόκληρος ο Έβρος, να μην μετατραπεί σε πεδίο μάχης και να ασχοληθούμε μόνο με ΒΟΛΛΕΥ.

green_monkey

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου